Aihealueet

Listaukset

  Missä viipy 100 euroa ! Eläkeläiset kysyy ?

  Anonyymi

  Missä viipyy Rinteen vappu puna 💯 euroa ,lupaus mikä lupaus !
  Se on iso asia monelle alle 1400 euroa eläkettä saaneille, kun etenkin ruoka ,lääkkeet , polttoaineet kallistuu , vielä jos on mökki tai omakotitalo kulut nousee !
  Siis milloin tulevat lupaukset tämä vappu puna 💯 euroa eläkeläiselle näkymään !
  Ettei ole käymässä kuin hoitaja mitoitus on siirrettymässä vuoteen 2025 ?!
  Tulemme pommittamaan tällä kyselyllä jatkuvasti teitä demareita kautta Suomen maan !
  Siis missä viipyy Rinteen vappu puna 💯 euroa,missä viipyy Rinteen vappu puna 💯 euroa!

  642

  122

   Vastaukset

   • Totuus on että moni demareita äänestänyt ,jopa muita puolueita aijemmin äänestänyt , antoi äänensä demareille , koska tuo 100 euroa kuukaudessa ,vieläpä nettona ,josta ei lupauksen mukaan mitään vähennetä ,esim asumistukea tai muista tuista on iso asia !
    Nyt sitten on kuultu kaikenlaista Rinteen selitystä ja viimeksi muutettu että se olisikin alle 1000 €uroa saaville ja summana olisikin viisikymmentä euroa ! Ei mene läpi näin!
    Kyllä rahaa on omiin palkio korotuksiin ja uusiin palkio virkoihin ,kun on nimitetty 19 alivaltiosihteeriä ja 70 erikoisavustajaa ,aikaisemman huomattavasti pienemmän porukan tilalle! Moni eläkeläis vanhus odottaa lupauksen täydellistä lunastamista !

    • Olen kanssasi samaa mieltä. Kaikkien isopalkkaisten valtion ja kuntien palveluksessa olevien palkkoja pitää alentaa, koska tämä ns. Suomen johtaminen on Suomelle aivan liian kallista - EU-maksut matkakustannuksineen mukaan lukien, kansanedustajien taksiajeluja unohtamatta. Ei kansanedustajilla voi olla erityisetuiksuuksia, joten pelkällä palkallaan kaikkien on elettävä!

     Koska - jokaisen pienituloisenkin on itse maksettava kaikki menot, jos tulot riittävät, ei hyvätuloisilla saa olla parempia etuja!
     Järki käteen, jos sitä ei päästä löydy. Ihmisoikeus kunniaan myös pienituloisen kohdalla.


    • Alimpiin eläkkeisiin tuli 50 euron kuukausikorotus, se on vuodessa jo 600 euroa, eli lähes alimpien eläkkeiden yhden kuukauden summa. Kyllä kelpaa taas kun viimeisenäkin viikkona on rahaa vielä laittaa ruokaan jopa 7 euroa päivässä. Kiitos Antti Rinteen!


    • Anonyymi kirjoitti:

     Alimpiin eläkkeisiin tuli 50 euron kuukausikorotus, se on vuodessa jo 600 euroa, eli lähes alimpien eläkkeiden yhden kuukauden summa. Kyllä kelpaa taas kun viimeisenäkin viikkona on rahaa vielä laittaa ruokaan jopa 7 euroa päivässä. Kiitos Antti Rinteen!

     Tuliko tosiaan , eläkkeesi siis nousi 50 euroa nettona ja tuet pysyi entisellään ,nyt vaan suoraan kulutukseen ,niin valtio saa osan takaisin,!


    • Tämän päivän Ilta-Sanomissa tuodaan voimakkaasti esille tuo kun 15 alivaltiosihteeriä ja 70 erikoisavustajaa palkattiin ,hyvä veli/ sisko mentaalilla ,jopa niin että ,vaikka puoluetuet nostettiin , palkat näiden 15 alivaltiosihteerin ja 70 erikoisavustajan maksaa ministeriöt ,vaikka tekevät osittain puolueiden töitä , mm vasemistoliiton Liv Anderson selittää tarvetta , sillä kun hän on puolueen puheenjohtajana ja ministerinä ,on hänellä syystä ,yksi alivaltiosihteeri ja viis erikoisavustajaa ,edelinen vastaava selvisi kahdella erikoisavustajalla . Tämä on suoraan sanoen valtion varojen törkeää tuhlailua !
     Rahaa ei riitä esim pieneläkeläisten lupauksiin?


    • Anonyymi kirjoitti:

     Olen kanssasi samaa mieltä. Kaikkien isopalkkaisten valtion ja kuntien palveluksessa olevien palkkoja pitää alentaa, koska tämä ns. Suomen johtaminen on Suomelle aivan liian kallista - EU-maksut matkakustannuksineen mukaan lukien, kansanedustajien taksiajeluja unohtamatta. Ei kansanedustajilla voi olla erityisetuiksuuksia, joten pelkällä palkallaan kaikkien on elettävä!

     Koska - jokaisen pienituloisenkin on itse maksettava kaikki menot, jos tulot riittävät, ei hyvätuloisilla saa olla parempia etuja!
     Järki käteen, jos sitä ei päästä löydy. Ihmisoikeus kunniaan myös pienituloisen kohdalla.

     Nyt jo Rinnekin heräsi kun media herjasi ja kansa haukkui , Korpilammella hallitus porukka innostui ,ilman järjen häivää vaatimaan jokaiselle ministerille alivaltiosihteeriä (16 ) ja (70) erikoisavustajaa . Antti Rinne antoi lepsusti periksi etenkin naisille tuli noita alivaliosiheereitä ja alivaltiosihteeriä ,jokaiselle jopa useita jokaiselle! ! (1+5 )

     Kun nyt niin mediassa kuin kanssa somessa tuo esille järjettömän tuhlauksen ,sekä erityisesti nais ( Liv Anderson) ministerin sekoilu ,ja selittelyt tyrmättiin niin kansan kuin lehtien palstoilla ,on Rinne jo hätäpäissään sunittelemaan potkuja osalle eliittiapulaisille!

     Toinen sekoilu myös tänään tämän AL Taeen tapaus ,aikanaan Lindmanin selitys oli että asiaa ( AL Taeen rasistiset kirjoitukset ) otetaan heti sairasloman jälkeen ,sairasloman jälkeen , Lindmam toikin asiat esille niin että ne käsitellään syysistunto kauden alussa otetaan asiat esille , no nyt tänään tieto,nyt AL Taeen tapaus otetaan esiin ,ja onhan lisää tullut nämä koulutus ja työkokemus alalta ristiriidat !

     Eli sama juttu,
     luotu myös tässä asiassa painetta ,SDP n johdossa paniikkia selvästi !
     Myös Rinteen ihmeelliset lausunnot ,Natosta , Kenraalin ripitys , eläkeläisille luvatut sataset , ei kuulemma hallitus ole luvannut ? No itse Rinne vappuna 2018 lupasi?
     Sekä tästä Al Taeen toimista, " on meitä vähän huijattu " Tuppuraisen " anteeksianto" ?

     Ei voi muuta sanoa kuin höttöhallitus ja sen lepsu pääministeri ,omat edut hoidettu kyllä!


   • Kyllä tässä on vain äänestäjiä kohtaan vain suuri demari kusetus !
    Onhan jo toinen kusetus tapahtunut kun tuo 0.7 hoitohenkilöstön lupaus on siirretty vuodelle 2025 , vaikka ministeri Kiuru oli aijemmin sanonut että asia voidaan hoitaa parin lauseen muutoksella ,jotta se toteuu!

    Näin eläkeläisiä ja Suomen vanhuksia kohdellaan ,kun rahat menevät maahan muuttajien asuttamiseen ja asuntojen kalustamiseen ja elitaso shoppailuun .!

    Eduskunnassa kuultiin kansanedustaja kertomus kuinka Suomalainen perhe sai naapurikseen maahanmuuttaja perheen , jolle kaikki laitettiin valmiiksi , ,jolloin he tunnustivat että kateeksi kävi , kun elämisen taso toteutui maahanmuuttajilla hetkessä ,kun heillä on mennyt vuosikymmeniä saadakseen saman asumis ja elin tason l Onko oikein!
    Tiedoksi Rinteen hallitus ja viher vasemmisto! Eduskunnassa ei tullut vastausta !

    • Tällaisia ne linssiluteet (päättäjät) on, minä en ole koskaan uskonut ko. Puolueisiin.
     Luottamusmieskurssilla aikanaan kun olin kiljavalla, siellä näin millaisia (sik. Ja) demarit ovat.


   • Satui silmään tuo punainen satanen ,ja kysymykset sen ympärillä !

    Sitä ihmettelen ettei eduskunnassa ole asiaa enää kovin painavasti otettu esille , koska tosiaan voi sanoa että sen ansiosta ainakin osittain Rinne nyt johtaa tätä hallitusta !

    Se myös ettei eläkeläisjärjestöt jo ole vaatineet keltaliivi marssia eduskunnan talon portaille tai muuten ole joukko voimaan käyttäneet , eläkeläisjärjesjöissä tuhansia jäseniä!
    Onhan näitä traktori ja muita ilmasto mielen osoituksia ollut ! Eläkeläiset on suuri joukko ja nythän olisi näiden pienempien eläke saajien todella ahdinkoon anettu , suureen tarpeeseen
    anettu lupaus ,joka olisi Rinteen pidettävä , lupaus on lupaus! Milloin lunastetaan!

    Olisi hyvä kuulla myös henkilön tai henkilöiden kommentit asiasta ,jotka äänestivät tämän lupauksen pohjalta demareita , ja miten he tuntevat olonsa nyt ! Vai onko vielä uskoa!

    • Eläkeläis jäjestetöihin taitaa kuulua nämä jopa reilusti yli 1400 €uroa saavat henkilöt ,eli ei ole kiinnostusta tästä Rinteen lupauksesta !
     Mutta miten sitten kommentoidaan eläkejärjestöissä ja jopa Kokoomuksen porukoissa, kun Rinteen hallituksen ohjelmassa lukee että eläkeiden kokonais summaan ei voida korottaa , mutta kolmikanta neuvotteluissa olisi sovittava eläke summan sisällä ,voisi ottaa niiltä joilla on korkeammat eläke tulot ja antaa näille alle 1400 €,uros saaville!

     Eli onko tarkoitus tasaisesti ottaa suuremmista eläkkeistä vai onko tarkoitus sopia eläkkeisiin eläkekatto ,eli jostakin summasta ,siirrettäisiin rahat Rinteen lupausten mukaisesti alle 1400 €euroa saaville ,eli sosialistisen Rinteen pakko otto suuremman eläkkeen saajillta rahat näille pien eläkeläisille ,kyllä he lupauksen mukaisesti pitää saada ,mutta ei helvetti näin voi mennä ? Näitä kannattaa ottaa yhteyttä kansanedustajien!

     Hesarin mielipide palstalla (14.6.)tarkempaa tekstiä ,kirjoittajana työeläkeläinen Helsinki .


    • Olen tämän havainnut jo 90 luvulla annoin Rinteelle torilla lapun jossa selostin erään tärkeän sortolain vaikutuksen ai ole vastausta tullut vaikka tällainen maalaistollo sai lain muutettua muuta en ole saanut vastausta vaikka laitoin yhteystiedot. Alkaa luottmus politikoihin kadota


    • Anonyymi kirjoitti:

     Olen tämän havainnut jo 90 luvulla annoin Rinteelle torilla lapun jossa selostin erään tärkeän sortolain vaikutuksen ai ole vastausta tullut vaikka tällainen maalaistollo sai lain muutettua muuta en ole saanut vastausta vaikka laitoin yhteystiedot. Alkaa luottmus politikoihin kadota

     Totta puhut ja kirjoitat ei voi kuin ihmetellä eilen mm kun Rinne pokkana ilmoitti että on hiukan erimielisyyttä ,kun keskustan kansanedustaja Hoskonen oli haukkunut hallituksen vihervasemmiston ,karmeiksi populesteiksi !
     Pokka pitää ,ei mitään tunteita esimerkiksi eläkeläisten kurjuuteen ,vaikka vaali voitto 0.2 prosenttia tuli noilla vaalilupauksilla
     Kysytytään Rinteeltä edelleen missä. Viipyy100€!


    • Anonyymi kirjoitti:

     Eläkeläis jäjestetöihin taitaa kuulua nämä jopa reilusti yli 1400 €uroa saavat henkilöt ,eli ei ole kiinnostusta tästä Rinteen lupauksesta !
     Mutta miten sitten kommentoidaan eläkejärjestöissä ja jopa Kokoomuksen porukoissa, kun Rinteen hallituksen ohjelmassa lukee että eläkeiden kokonais summaan ei voida korottaa , mutta kolmikanta neuvotteluissa olisi sovittava eläke summan sisällä ,voisi ottaa niiltä joilla on korkeammat eläke tulot ja antaa näille alle 1400 €,uros saaville!

     Eli onko tarkoitus tasaisesti ottaa suuremmista eläkkeistä vai onko tarkoitus sopia eläkkeisiin eläkekatto ,eli jostakin summasta ,siirrettäisiin rahat Rinteen lupausten mukaisesti alle 1400 €euroa saaville ,eli sosialistisen Rinteen pakko otto suuremman eläkkeen saajillta rahat näille pien eläkeläisille ,kyllä he lupauksen mukaisesti pitää saada ,mutta ei helvetti näin voi mennä ? Näitä kannattaa ottaa yhteyttä kansanedustajien!

     Hesarin mielipide palstalla (14.6.)tarkempaa tekstiä ,kirjoittajana työeläkeläinen Helsinki .

     Lupasihan sipiläkin laitaa maan asita kuntoon
     Ei tosin kertonut silloin ettävielä maksu mieheksi tulevat juuri köyhä, vähävaraiset, eläkeläiset , työttömät ja sairaat oteetaan heiltä pois ja annetaa tehottomiksi todettuinin yritystukiin ja ylisuriin maataloustukiin.

     Sipilä otti köyhilta ja antoi rikkaille
     .


   • Tässä vuoden takainen ote Rinteen vappupuheesta sanasta sanaan:

    ”Lupaan 100 euroa nettona kuukaudessa useamman vuoden ohjelmalla toteuttaen lisää alle 1400 euron eläkkeisiin”

    Kannattaisikohan sellaisten käydä apukoulunsa loppuun asti, jotka tuota ei ymmärrä?

    • Miten kommentoitte demarit , kun hallitus ohjelmassa on ,viitaten mielipide kirjoitus 14.6.2019 Hesari ,siinä on hallitusohjelmassa oleva teksti ,jossa selviää , että on eläke potti , jonka sisällä ,olevat rahat pyritään jakamaan niin että ne joille on luvattu tuo sata euroa sen saisivat eli alle 1400 euroa eläkettä saavat ,saisivat tosiaan tuon satasen!?
     Mutta koska mistään ei ole ylimääräistä rahaa saatavilla niin tuo luvattu vappu satanen otetaan niiltä jotka saavat yli 1400 euroa nykyisin eläkettä ? Ei voi olla totta!

     Eli sosilisointi on alkanut , kysymys on miten Rinne pyrkii junailemaan tuon rahojen siirron , laskeeko kaikilta eläke summa , jotka saavat yli 1400 euroa eläkettä , vai onko hallitus ottamassa eläke katon käyttöön , jotta rahaa olisi vaali lupaus sataseeen !

     Tuohon liittyy vielä paljon selvitystä , kysymys ,lisää jos on ollut eläke 1399 euroa saa sata euroa ,uusi eläke 1499 Euroa ja jos on ollut eläke 1401 euroa ,siitä Rinne nappaa siivun jääkö eläkkeeksi hänelle alle 1400 euroa ja sitten hän kai saa myös satasen !
     No ei kai eihän näin mene ,mutta kiinnostavaa nähdä miten tämä sosilisointi onnistuu!

     Vai siirtyykö tämäkin selvityksen jälkeen vuoteen 2025 , niinkuin tuo hoitaja mitoitus 0.7
     Jolloin voidaan varmistaa ettei tätä Rinteen hallitusta edes ole Olemassa!


    • Koulut on käyty jo 60-70 luvulla ja eläke lähes kaksikertainen tuohon Rinteen lupauksen maksimiin nähden , mutta olenjoutunut seuraamaan liikkeissä miten eläkeläis pariskuntaa ,joiden luulen saavan reilusti alle tuon 1400 euron eläkettä ,joutuvat laskemaan euroja , jotta saisivat ostettu päivän ruokailunsa perus tarpeet !
     Samoin on ollut apteekin jonossa ,että on voinut ostaa vain osan lääkkeistä !
     Eli eikö teillä viisastijoilla ole mitään käsitystä eläkeläisten elämästä ,siis näiden joiden eläke on tosiaan alle tuon 1400 euroa ! Tällä lupauksella olette demari vallassa!
     Menkää vaikka Hurtin ruoka jakelun jonoon tai paikkakuntanne vastaavaan ,niitä on joka yhteisössä ,ja katsokaa ,keskustellaan,näyette todellisen tilanteen !
     Totuus on että moni eläkeläinen itseni lailla voi kohtuudella ,kun on pitkä työ ura ,josta on saanut kohtuullisen korvauksen ,näin varmaa on muun muassa SDP/SAK liittojen jäsenet , työntekijöillä ,ovat olleet metalli ja paperimiehiä , näin ei taida Demarieliittiä aihe kiinnostaa , mutta kyllä moni tavallinen demarikin kauhistelee hallituksen toimia !


    • Se oli vain vappu-antti höpötti jotakin lämpimikseen torilla


   • Seli seli , Rinne on luvannut aijemmin vappuna ,selkeästi :
    Alle 1400 € saaville eläkeläisille 💯:euroa nettona , niin ettei se vähennä mitään saatuja tukia ! Selityksiä kyllä löytyy ja ja uskotko itsekkään , mitä kirjoitat , en viitsi arvostellan älykkyyttäsi enkä koulutustasi , mutta olet kyllä näitä seli seli demareiden pohjasakkaa !

    Tuo sinun teksti oli tosiaan viime vapulta , mutta se oikea teksti oli edelliseltä ,eikä siinä mainittu mitään useamman vuoden siirtymässä ,ja nythän on jo tullut tuo uusi selitys ,jossa luvataan alle 1000 euroa saaville 50 euroa , mutta milloin ,milloin , ai siirtymä aika siinäkin!

    Taitaa käydä samalla tavalla kuin tuolle 0,7 hoitaja mitoitukselle ,siirretty vuodelle 2025 ?
    Kyllä eläkeläiset alle 1400 euroa saavat muistaa ja muistuttaa tämän 💯 euron lupauksen!

   • Samaa mieltä ,vaikka kuinka selitellään , eläkeläiskansan kusetusta tämä oli , niin kauan voidaan sanoa totuuden mukaisesti näin , otetaan takaisin kun on tuo raha Rinteen lupauksen mukaisesti : , ( Kaikki asiantuntijat sanovat ettei se vaan onnistu , )
    " Kaikille alle 1400 euroa saaville eläkeläisille 100 euroa nettona , niin ettei se vaikuta saataviin tukiin" , selitellään mitä selitetään sanoma oli tämä ,ja sen perusteella ,0.2 % voitto marginaali syntyi vaaleissa SDP n hyväksi !
    " Hyvä " selitys on tuo siirtymä aika ja muutos alle 1000 euroa saavat 50 euroa , mutta toteutuuko sekään , jos toteutuu ,ei ole kuin vähän yli puoli kusetusta !
    Toivon ymmärrystä seli seli kirjoittajalla ,ei tarvitse itse olla saamassa mitää ,mutta on pahamieli näiden puolesta ,jotka odottivat ,odottavat tätä helpotusta pien eläkkeisiin!

    • Kaikki eduskuntatalon eteen heinäkuussa, kun tulee puheenjohtajuus/vaihto. Koko maailma näkee 100:s laput ihmisten käsissä. Siinä antilla kertomista mitä tuli luvattua, näin kansa kiittää Anttia. (sarkasmia jos ymmärrät)


   • Kiitos tukevasta kirjoituksesta ,on tosiaan asia jota pitää ymmärtää , että on kysymys monen eläkeläisen kuukausittaisesta lääke ja ruoka maksujen riittävyydestä , on jo nyt tullut ilmi eläkeläisistä , jotka ,eivät pysty ostamaan lääkkeitä , kun rahat ei riitä !

    Ei kannattaisi demari kirjoittelijan irviä muita , kun on kysymys vakavasta asiasta ,ja tämä Rinteen lupaus on jo tuomittu tosiaan mahdottomaksi toteuttaa , jos tosissaan halua asia lupauksen mukaan hoitaa niin nyt vaan toimintaa , eli otettava lainaa tätä varten

    Me veroja maksaneet vähän paremmin toimeen tulevat ,toivomme että Rinne toteuttaa tämän asian mahdollisimman pian ,koska ne joille hän sen on luvannut odottavat lupauksen toteutumista ilman siirtymä aikoja ,sehän menisi suoraan kulutukseen ,eli palautuksia takaisin osin valtion kassaan , ja toisi jopa töitä ja liike vaihtoa mm kaupalle!

   • Olen samaa mieltä tässä on petoksen makua , jos ei tämä lupaus toteudu mahdollisimman pian , ilman mitään siirtymä aikoja tai muuteltuja summia !

    Alkuperäinen kirjoitus toi asian esille ja taitaa olla demareille punainen satanen , kun jo demari kirjoittelijan alkaa syytellä kirjoittajaa ,eikä pysy asia linjalla !

    On hullua puhua siirtymä ajoista kun alkuperäisessä lupauksensa ,kaksi vuotta sitten vappuna ,ei mitään tälläistä ollut , vai oliko silloinkin minkä päässä ,niinkuin nyt meni 60 pulloa hallitus hehkutuksessa Korpilammelle !

   • Tuo on totta että riittää kyllä rahaa viini laskuihin Venäläisten omistamassa ravintola hotelli Korpilammelle ja kaveria ei jätetä ,systeemi toimii pudonneet kansan edustaja saa hyvät mahdollisuudet jatkaa eliitti elämää muhkeilla palkoilla ! Rahaa palaa näin !

    Mutta mutta , siirtymä aika tälle vanhusten hoitaja takuulle ( 0.7 ) !
    Siirtyy vuodelle 2025', siis ei voi olla totta , mikä vaalikusetus !

    Entäs tämä otsikossa mainittu eläkeläis lupaus ,näin uskallan sanoa ei toteudu , on muuteltu summia , on muuteltu siirtymä aikaa , nähdään punaista jos demareilta asiasta kysytään ,niin kuin tämä erä demari kirjoittajan kommentti osoittaa , mutta on hyvä että näkevät punaista, eiköhän heilläkin ole punainen ,sydän sitä kai jopa sanotaan omaksi tunoksi!
    Taitaa jäädä lupauseksi tämä hallituksen osalta

   • Jatkanviellä ,kiitos kirjoituksesta , moni on varmaan ihmetellyt mistä rahat?
    Kun asiantuntijat ja Kokoomuksen Orpokin on sanonut ettei ole sellaisia rahoja mitä Rinne on luvannut ,nyt selvlitetään tätä 💯 euron antamista alle 1400 euron eläkettä saaville ?
    Siis selvitys on niiden 130 hallitusohjelman selvitettävän asian joukossa ,voi hyvä sylvi !?
    Nyt siis tosissaan selvitetään miten yli 1400 euroa saavilta otetaan ansaittuja eläke rahoja,pois ja annetaan,näille jotka saavat alle 1400 euroa ,onhan kuin lapset olisivat hiekkalaatikolla ,ei paremmasta väliä ,pakko oli tämä vielä kirjoittaa kun ottaa päähän vaikka en itse olisi ollut saamassa ,lupauksen mukaista 💯 euron korotusta , mutta nyt sitten on tuo uhka että meiltä jopa 40 - 50 vuotta työelämässä olleilta otetaaneläkettä pois !
    Tiedoksi vaan moni meistä aloitti työt jopa 13 vuotiaita ja eläke alkoi 23 vuotiaana!

    • Korjataan hiukan edellistä ,viimeisen lauseen Eläke kertymä ! alkaa 23 vuoden kohdalla , eli henkilön sen 23 vuotta täytyttetyään alkaa kerryttää itselleen eläkettä , normaalin työuran saavuttaneille eläkettä kertyy jopa 40 vuotta , on kyllä tiettyjä ryhmiä jotka voivat päästä eläkkeelle jopa 23 vuotiaina ,mutta hei nyt puututa näihin ryhmiin!
     Olisi ehkä aihetta ,muut pysytään näissä pitkän työ uran tehneistä eläkeläisistä!
     Joilla on todelliset vaikeudet rahojen riittämisessä normaali elämässään !
     Mutta totta tosiaan taitaa tuo Rinteen lupaus myös näitä koeskea myös nuorempana eläkkeelle päässeitä , kun näitä ale 1400 € saavia on joka lähtöön oliko yli 500000 !


   • Samaa mieltä lupaukset ,Rinne voi hoitaa vaikka ammattiliittojen kassalta ,eli kyllä nämä alle 1400 euroa eläkettä saavat tosiaan tarvitsee lisää rahaa mainittuihin kuluihin lääkkeisiin, ruokaan , asumiseen , hoida mitä olet luvannut ei mitään selvittelyä ,ei ainakaan meidän pitkää työuraa tehneiden eläkkeistä ole yhtään annettavaa !
    Tämän jos teet ,jotta ottaa ,meiltä yli 1400 euroa eläkettä saavilta , viet jotain ,on kohtalo niin SDP n kuin SAK n jäsenien kato valtava jo nyt ollaan siinä ,moni jo jäsenkorttia repimässä ,noista korotuksista ja mikä perheellisiä Omakoti asujaa , työntekijää talouden osalta kiristää! Nimimerkki : työ ura alkoi 13 vuotiaana ,nyt eläkkeellä ikä 66 vuotta !

   • Antti antaa ahvenia satasen sijasta, joten olkaa tyytyväisiä.

    • EI MUUTEN OLLA ?
     Lupaus mikä lupaus , nyt toteuttamaan !


    • Anonyymi kirjoitti:

     EI MUUTEN OLLA ?
     Lupaus mikä lupaus , nyt toteuttamaan !

     Maaseudun eläkeläiset laitaa keskustapuolueen kansanedustajat tiukoille ,nyt TV1 uutisissa , kerrottiin heidän toimeentulon riittävän juuri ja juuri joka päiväiseenn. elämiseen !

     Hallitukselta vaaditaan Rinteen lupaukset. Hoidettava .Pikaista toteuttamista alle 1400 saaville ,tuon, 💯 euroa ,keskustalla on tämä asia sekä nuo korkeakoulujens rahaoitus kiista ,jotka voi jopa hajottaa hallituksen jos niitä ei pystytä hoitamaan lupauksien mukaisesti

     Myös koko maassa eläkeläisiltä kuuluu ,mikä on demarien moraali ,kun nämä arvopohjat ja tasa arvot ,ovat vain kliseitä! Edes inimilisyytä ei tunnu löytyvän näiden ja hoitotakuu 0.7 hoitajaa sekä työttömien aktiivimallin purkumattomuud on
     rasitus koko perheelle !

     Rinne vaan höpöttää ilmastomuutoksesta ,oikeusvaltio periaatteesta ja kehitysavusta
     Kun kotimaan vanhukset ,eläkeläiset ja työttömät ovat pettyneet ja joka päiväinen elämä vaikeutuu!


   • Oleks' ihan pöhkö? Tuo saturainenhan oli vaalilupaus eli ei sitä voi pitää kuin mainoksena. Vain pöhkö uskoo vaalilupauksiin, pitää olla reaalin tajua siitä mihin kulloinkin on varaa. Ehdokkaathan pitäisi laittaa lupauksistaan henkilökohtaiseen vastuuseen jolloin he miettisivät miten haluavat äänestäjiään huijata.

    Miten te kuvittelette esim ay mafiosojen saavan aikaan uusia tuottavia työpaikkoja? Ei niitä koskaan tule, vaan ainoa mihin he kykenevät on lisätä valtion ja kuntien töitä, joista ei verotulojen kannalta ole kuin tappiota koska sieltähän kassasta ne maksetaan ja tonnin verosijoitus tuottaa 200 - 300€ veroja eli mennään persneton puolella verojen suhteen vahvasti.

    Tarvitsemme uusia ideoita ja uusia yrityksiä niitä toteuttamaan. Jos vanhojen yritysten menekkiä saadaan rutkasti nousemaan niin niissäkin voi osin aueta uutta tuottavaa työtä. Uusia yrityksiä tarvitaan noin 10'000 jotta saadaan työllistämisennuste/halu täytetyksi sillä osa kaatuu aina uusiata ja vanhoja menee samoin.

    Ay liikkeen sijaan ideointi olisi pitänyt siirtää yritysrintamalle jolloin voitaisiin saada ehdotuksia joilla olisi merkitystä työllisyyden varsinaisen parantamisen suhteen. Myös ay mafian olisi syytä silloin ottaa lusikka kauniiseen käteen sieltä yritysten kukkaroista ja alkaa sorvaamaan ehtojaan työllisyyttä lisääväksi sen alas ajon sijaan.

    • Minä en ole pöhkö enkä ole uskonut koskaan demarien lupauksiin enkä ohjelmiin !

     Kuinka voit näitä eläkeläisiä sanoa pöhköiksi , suurin osa on vanhempaa väkeä ,jotka on tehnyt pienillä tuloilla ,ja äänestäneet vuosikymmeniä demari puoluetta !

     Nyt on jo toinen demari pettäminen iskenyt heidän elämisen tasoon , ensiksi oli tuo Paavo Lipposen eläke indeksin petos ja nyt toinen on tämä Rinteen vappu lupaus ,joka ei ole tosiaan , kai edes tarkoitus toteuttaa , toistan minä en ole uskonut koskaan demarien lupauksiin ,etenkään kun Rinteestä tuli puheenjohtaja ja nyt valheilla ,0.2 % voitolla !

     Itse ole tosiaan pöhkö kun tuollaista kirjoitat ,taidat olla sitä mieltä ettei enää ole sitä suoraselkäisiä poliitikkoja ollenkaan voit olla jopa oikeassa , kaikki ei ole ollut politiikasta niin kiinostuneita , kun eläkeläisillä ollut perhe ja työ asiat päällimmäisenä!

     Mutta on totuttu Suomalaisen miehen /naisen sanaa sellaisena ,että siihen voi luottaa!

     Onko sinulle vieras ajatus tuo yllä oleva , vai olitko näitä demareita jotka oli vaaliteltoilla valehtelemassa !


    • Anonyymi kirjoitti:

     Minä en ole pöhkö enkä ole uskonut koskaan demarien lupauksiin enkä ohjelmiin !

     Kuinka voit näitä eläkeläisiä sanoa pöhköiksi , suurin osa on vanhempaa väkeä ,jotka on tehnyt pienillä tuloilla ,ja äänestäneet vuosikymmeniä demari puoluetta !

     Nyt on jo toinen demari pettäminen iskenyt heidän elämisen tasoon , ensiksi oli tuo Paavo Lipposen eläke indeksin petos ja nyt toinen on tämä Rinteen vappu lupaus ,joka ei ole tosiaan , kai edes tarkoitus toteuttaa , toistan minä en ole uskonut koskaan demarien lupauksiin ,etenkään kun Rinteestä tuli puheenjohtaja ja nyt valheilla ,0.2 % voitolla !

     Itse ole tosiaan pöhkö kun tuollaista kirjoitat ,taidat olla sitä mieltä ettei enää ole sitä suoraselkäisiä poliitikkoja ollenkaan voit olla jopa oikeassa , kaikki ei ole ollut politiikasta niin kiinostuneita , kun eläkeläisillä ollut perhe ja työ asiat päällimmäisenä!

     Mutta on totuttu Suomalaisen miehen /naisen sanaa sellaisena ,että siihen voi luottaa!

     Onko sinulle vieras ajatus tuo yllä oleva , vai olitko näitä demareita jotka oli vaaliteltoilla valehtelemassa !

     Minä olen ollut työeläkeläinen jo yli 11 vuotta enkä ole koskaan uskonut sosialistien tarinoihin tai lupauksiin. Se ei siis ole eläkkeen vika jos harhautuu uskomaan noihin vaalivalheisiin.

     On tyhmyyttä edes äänestää demareita tai vasemmistoa koska kun maailmaa katsoo niin ei heidän johtamissaan maissa ole mitään edes köyhän Suomen vertaista hyvinvointia.

     Politikoilla tuppaa olemaan sitä vallanhimoa enemmän kuin kykyjä ja ne saadakseen kannatusta lupailevat asioita joiden toteuttaminen ei ole hewille mahdollista muita laskuttamatta. Varsinkin vasemman laidan poliitikot syyllistyvät tuohon. Kokoomus esim ottaa talouden resurssit paljon paremmin huomioon eikä sorru ilmiöbaareihin Pikavippi-Antin lailla.

     Minä olen eläkeläinen ollut jo yli 11 vuotta, sen mitä minulla on niin varallisuus kuin eläkekin (työeläke) ovat olemassa koska aikoinaan työasiat olivat minulla päällimmäisenä. Minun onneni oli olla sen verran fiksu etten sortunut noiden ay seireeneiden lauluihin aikoinaan vaan hoidin työasiani aina suoraan työnantajieni kanssa lakien puitteissa.

     Minusta et demaria saa edes vaaliteltalla! Tai vasemmistolaista yleensäkään!


    • Sipilähän ei pitänyt yhtää ainoata vaalil u paustaan eikä edes yrittänytkään

     Häpeö sipilä suome huonoin päministeri


    • Anonyymi kirjoitti:

     Sipilähän ei pitänyt yhtää ainoata vaalil u paustaan eikä edes yrittänytkään

     Häpeö sipilä suome huonoin päministeri

     Sipilän hallitus kuitenkin lähti oikean suuntaan ja sai lisävelkaantumisen paremmin hallintaan kuin monet edelliset hallitukset ja veikkaan parempaan suuntaan kuin nykyinenkään.

     Sipilän hallituksen olisi pitänyt jatkaa edelleen koska suunta oli oikea!


   • En uskonut alkuunkaan Rinteen lupauksiin eikä minulle tullisi yhtään euroa ,mutta on paljon näitä eläkeläisiä joille tämä 100 euroa ,jopa pelastaisi kuukausittaisen toimeen tulon!

    Kyllä minusta Rinteen pitää hoitaa lupauksensa ! ,vaikka kaupan alalta , jos on että normaali hinta 36 euroa ja nyt 29 euroa ,niin sillä 29 euroa se pitää myydä !

    Eli selitä mitä selität ,nyt vakavasta asiasta kuin kaupan mainoksesta !

    No Rinteen hallituksen selityksiin tullaan kyllä tottumaan ! Pahalla näyttää sanoo muun muassa entinen kanslia päällikkö Virtanen , !

   • Jäi lääkeomavastuu.., Tuli polttoaineverokorotus. miinusta satanen kerranaisin!

   • HS mielipide kirjoitus 14.6.2019

    Eläkerahan jako mietityttää

    Antti Rinteen (SDP) hallitusohjelmassa korostetaan pienten eläkeiden korotusten tarpeellisuutta .Monilla Pien tuloisilla eläkeläisillä on todellakin vaikeuksia saada eläke riittämään . minua hämmästyttää maininta pien eläkeläiden korotustavasta . Hallitus ohjelmassa sanotaan " Käynistetään kolmikantainen selvitys siitä, miten työeläkejärjestelmän sisällä voitaisiin parantaa pienemmillä työeläkkeillä olevien asemaa,
    Osana tätä selvitystä selvitetään keinoja, joiden avulla voitaisiin nostaa alle 1400 euron työeläkkeitä nettomääräisesti 100 eurolla työeläkemaksuja nostamatta . "
    Käsittääkseni tämä tarkoittaa sitä , että työeläkkeiden maksuun käytettävää rahasummaa jaettaisiin uudella tavalla ,jotta pietuloisempien työeläkkeitä voisi korottaa ,pitää jonkin toisen ryhmän työeläkkeitä alentaa .
    Olen tehnyt 40 vuotta töitä kunnan palveluksessa .Eläkkeelle on vain vähän yli tuon hallitusohjelman mainitseman raja-arvon ja riittää säästäväisesti eläen nipin napin kuluihini
    En hyväksy ajatusta,että eläkeläis ryhmät asetetaan toisiaan vastaan ,toistensa maksumiehiksi .Kaikki työeläkemaksuja maksaneet ovat eläkkeensä ansainneet .Olisi moraalitonta vähentää myönettyjä eläkkeitä.
    Pienten työeläkkeiden korottamiseen tulee löytää muita ratkaisuja.
    Haluan tietää , mistä hallitus on suunnitellut ottavansa " työeläkejärjestelmän sisältä " rahat korotuksiinö . Työeläkeläin Helsingin kirjoiti näin!

   • Vappusatanen maksuun ja heti!

    • Tähän ei voi kuin yhtyä ,on selkeästi sanottu !

     On myös hyvä että tätä asiaa puidaan monipuolisesti ,kiitos siitä ,asiallisesti kirjoittajille !

     Vihervasemistolle muutakin kuin viini illan jälkeistä punaa ,voidaan tarjota jopa näin
     Koko halitukselle muistakaa 💯€ ,muistakaa 💯€ muistakaa 💯€ ja erikseen ,
     Rinteelle muista 💯 €, Rinteelle muista 💯 €,Rinteelle 💯€ ,vaikka tekee kipeää !


    • Rahat pitää ansaita!

     Mitä erityistä olet tehnyt sen vappusatasen eteen sen ansaitaksesi?

     Minä olen tehnyt työtä yli 40 vuotta ja ansainnut työeläkkeen siirrettynä palkkana. Saan sen summan mikä on luvattu eläköityessäni ja siihen indeksin mukaisia pikku pikku korotuksia.


   • Luin tuon Hesarin kirjoituksen tosiaan tuo hallitusohjelman selvitys ?

    Mitäpä se muuta voi tarkoittaa kuin että ,jos alle 1400 euroa eläkettä korotetaan tuolla
    " vappu satasella " niin se otetaan rahat näiltä eläkeläisiltä joilla on suurempi eläke kuin tuo 1400 euroa , joten mitähän tuo selvitys tuokaan ,meille yli 1400 euroa eläkettä nauttiville!?

    Lainaan vielä tuota hallitusohjelman tekstiä " käynistetään kolmikantainen selvitys siitä, miten työeläkejärjestelmän sisällä voitaisiin parantaa pienimillä työeläkkeillä olevien asemaa " ! .Osana tätä selvitystä selvitetään keinoja , joiden avulla voitaisiin nostaa alle 1400 työeläkkeitä nettomääräisesti työeläkemaksuja nostamatta."

    Eli rahaa on tietty potti ,mutta ottaa parempien eläneiden saajilta rahaa ja ja sitä antaa näille , joille hän lupasi tuon sata euroa vaali vappu lupauksensa . Sanoisin törkeää , katsotaan mitä tuleman pitää ,ei voi olla totta , röyhkeääpää suunnitelmaa ei ole!

    Kyllä hyväksyn että saavat satasen ,ne joille on luvattu he tarvitsevat ,mutta törkeää ryöstöä moraalitonta ,jos mennään myönetyihin eläkkeisiin , joita on kerätty 40 - 50 vuoden aika , ja jopa jotkut ovat aloittaneet työelämän 13-15 vuotiaina ,kun eläke kertymä alkoi vasta 23 vuotiaana , tämä Rinteen suunnitelma on tärkeämpi kuin Lipposen indeksi leikkaus , No Kiljunen lupasi sen korjata , ai niin Kiljunenkin on demari ,demari näköjään pettää aina ,on tunus petos Antille ,paitsi " kavereita ei jätetä , jopa keskustalaisia ! "

    • Jos yrittävät ottaa muilta eläkeläisiltä niin taistelen oikeuteni puolesta, vien asian vaikka Brysseliin asti. Huom! Tasa-arvo missä? Rinne hoi, jos on selkärankaa niin ryhdistäydy! Luulisi pääministerillä olevan valta ko. satasessa, vai eikö pääministerillä olekaan valtaa muuhun kuin edustustehtäviin. Niinkö hallitusneuvotteluissa sovitte, siltä tämä vaikuttaa. Kaikki "kehäraakit" seli seli, huh huh


    • Selityksiä on kuultu riittävästi !
     Nyt on unohdettu eläkeläiset , vanhukset ja ei nuo työtömätkään nauti tämän Rinteen hallituksen toimista , etenkin kun uusia työttömyys ja lomautus ilmoituksia tulee esille !
     Mutta missä viipyy 💯 euron eläke lisäys ?
     Lupaus on tehty olisi reilua Rinteen , nyt jo tunnustaa tuli ' hiukan liijoteltua ' , anteeksi ! Valehtelua se taisi jopa olla !


   • Petosantti iskee vain suonta. Lupasko Sipilälle?

   • Nykytyöttömien pitää ensin tienata toi 50 eläkeläisille.. Ehdollista..

   • Kysymys ei ole nyky työttömistä , vaan niistä jotka ovat eläkkeellä !
    Tarkennusta , vielä kerran , Rinne on kaksi vuotta sitten luvannut alle 1400 euroa eläkettä saaville tuon vappu 💯 euron eläke lisäyksen! ( Siitä vaan sanoo moni yli 1400 € saava!)
    Vuosi sitten hän lupasi saman mutta ,niin että se tulisikin pikku summina 4 vuoden aikana !
    Nyt sitten on luvattu 50 euroa alle 1000 euroa eläkettä saaville!

    Hallitus ohjelmassa lukee tuo ,että pyritään selvittämään miten tuo 💯 euron lupaus hoidetaan alle 1400 euroa eläkettä saaville ! On 130 selvitysten joukossa !)

    Selvitys tuo esiin asian niin eläke rahat ovat nykyiset ! ,eli niistä on tarkoitus saada Rinteen lupauksen mukaiset rahat ! Eli Rinteen lupaus lunastetaan , niin että otetaan rahat , niiltä joiden eläke on suuremmat kuin 1400 euroa tai onko sitten tarkoitus tehdä eläke katto , joku summa josta ,Rinne siirtää sieltä rahaa Pien eläkeläisille , siis toisilta eläkkeen saajillta ?!

    • Hohhoo,näitäjuttuja mitä täälläon,eikä kukaan muista mitä Rinne oikeastaan sanoi, kaikkihaluavat muistaa väärin.
     Ei se 100 euroa ole kaikille luvattukaan, kuin vain niille, jotka ovat tehneet pitkän työuran, eivätkä ole saaneet mitään etuja, ei siivousseteleitä, eikä taksimatkoja eikä edes indeksikorotukseja, joita hartaasti odotettiin aina 1.päivä tammikuuta.


   • Siis,uskotko Rinteen juttuja?

    • Kyllä nämä joilla on alle 1400 e eläke ,ovat uskoneet ,kun olen kuullut monen eläkeläis vanhuksen antaneen äänensä demareille ,kun Rinteen lisäksi sitä ehdokkaat heille todistelivat ! En tosiaan usko mutta ,se on tosi asia että toivon näille vanhuksille köyhyyteen helpotusta ja Rinteen hallituksen on nyt tehtävä lupauksen mukaisesti!
     Se on vaatimus jota jokaisen omantunnon omaavan kansalaisen pitäisi sitoutua myös tämän Rinteen hallituksen!
     Samoin on surku hupsista jopa kaameaa tämä hoitotakuu henkilöstö 0.7 lupauksen siirtäminen vuodelle 2025 , eli usko on mennyt mutta toivoa pitää olla tosiaan että vihervasemiston on nyt lunastettava lupauksiaan ,muuten hiekalle rakennettu sortuu!


   • paljonko on verotus alle 1400€ eläkkeessä nykyään?

    • Eläkkeiden verotaulukko löytyy netistä ihan tällä sanalla.
     Itselläni eläke kansaneläkkeen kanssa noin 1100 euroa siitä menee 5.5 prosenttia veroa.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Eläkkeiden verotaulukko löytyy netistä ihan tällä sanalla.
     Itselläni eläke kansaneläkkeen kanssa noin 1100 euroa siitä menee 5.5 prosenttia veroa.

     Minulla eläke n.1200e ja veroa 10% joten aika pieni vero% sinulla, miksi minä maksan melkein puolta enemmän?


    • Anonyymi kirjoitti:

     Eläkkeiden verotaulukko löytyy netistä ihan tällä sanalla.
     Itselläni eläke kansaneläkkeen kanssa noin 1100 euroa siitä menee 5.5 prosenttia veroa.

     Miten pääset niin pienillä veroilla maksan 32 prosenttia eläkkeestä enmmän kuin työaikana


    • Anonyymi kirjoitti:

     Eläkkeiden verotaulukko löytyy netistä ihan tällä sanalla.
     Itselläni eläke kansaneläkkeen kanssa noin 1100 euroa siitä menee 5.5 prosenttia veroa.

     Tuossa on vielä pieni verotus, mutta se nousee ja alkaa nousta kun eläke on suurempi. Tutulla on työeläke n 1550 ja maksaa siitä 14,5% veroa. Ei kuulu kirkkoon eli olis suurempi viel
     Kirkonmaksun kanssa. Samaan aikaan työssäkäyvältä samansuuruista palkkaa saavalta otetaan vain 4,5% veroa.
     Jos eläke on yli 2000 tonnia siitä menee veroa yli 20% ja enemmänkin.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Eläkkeiden verotaulukko löytyy netistä ihan tällä sanalla.
     Itselläni eläke kansaneläkkeen kanssa noin 1100 euroa siitä menee 5.5 prosenttia veroa.

     Kyllä on mitättömät verot itse maksan eläkkeestä yli 30 prosenttia ja vaimo 28 ja vielä puhutaan kuinka hyvin eläkeläisillä menee , kyllä kaikki menee veroihin. ja politikoille


    • Anonyymi kirjoitti:

     Tuossa on vielä pieni verotus, mutta se nousee ja alkaa nousta kun eläke on suurempi. Tutulla on työeläke n 1550 ja maksaa siitä 14,5% veroa. Ei kuulu kirkkoon eli olis suurempi viel
     Kirkonmaksun kanssa. Samaan aikaan työssäkäyvältä samansuuruista palkkaa saavalta otetaan vain 4,5% veroa.
     Jos eläke on yli 2000 tonnia siitä menee veroa yli 20% ja enemmänkin.

     Verot kansan verta juo, vai miten se meni kun kommunistit saivat valtaa aikoinaan naapurissa? Siellä monen veret juotiin loppuun asti uuden uskonnon kunniaksi!


   • Rinne huijasi eläkeläiset äänestämään demareita, huijaus ei onnistu enää toista kertaa.

    • Valitettavasti onnistuu, muisti on lyhyt alkavilla dementikoilla.


    • En usko että missään seuraavissa vaaleissa onnistuu ,kyllä tämä oli niin suuri. Valeiden ketju ,niin eläkeläiset,kuin vanhusten omaiset ,työttömät tämän muistavat ,!


    • Ei Rinne mitään huijannut, siis kaikille pitkän työuran tehneille, noinpuolueesta riippumatta saavat 100 euroa tililleen, jos puhdas tulo on alle 1400 euroa kk., en tiedä mikä tässä on niin vaikea teidän ymmärtää, joku este tämän asian toteuttamiseksi on tullut, sitä voidään vain arvailla.


   • Ei tuu ei tuu 100€. Kyllä ne on niitä lupauksia et saadaan ääniä kuka sitten uskoo🙄!!!. Kyllä 1100 €. Eläke vois päättäjät kokeilla elää sillä sekä valtion yhtiöissä johtajat kymmeniätuhansia tienaavat!! Eikä tuunarilla ole ollu sopeutumis eläkettä jos työt ei jatkunu🤔!!!. Se mut eipä luovuttu nimi muuttu SUURTA AHNEUTTA! Kyllä usko menny aikapäiviä päättäjiin! Eikä kyllä leipäjonoista puhuta !!!. Kyllä ymmärtää palkan mukaan se eläke tulee!!. Mut matalaalan palkat on laahanneet ei ole korotukset sitä mitä muu elintaso on noussu😶!! Mut sehän olis jo ihme jos tavalliset palkansaajat vois hyvin🤔! Ketä sit kurmutettas😶.

    • Rinne tietää ettei 1100 eurolla tule toimeen.Siksi korottikin omaa palkkaansa 1200 eurolla.


    • Kyllä on sairasta tämä suomen ihmisten sortaminen tein 48 vuotta töitä saan pruttoeläkettä 3x 1400 mutta verokin on sitä luokkaa että ei naurata , kun kanslle valehtlevat politikot saa eläkettä monta kertaa sen määrän Taitaa tulla l'htö veroparatiisimaahan. kun tulevaisuus suomessa on näin onneton.


   • 1100€. Eläkkeeni 7%vero! Sitten saan kansaneläkettä 12€.65senttiä ! Kansaneläke nousi vuoden alusta 1€.10sent. Tuli oikein kirje kelasta!😂.

    • Mitäs sanot kun nyt ,vain alle 1000 euroa saavat jotain ,eli mikä sanoma sinulta menee Rinteelle,,!


   • hurja 0,1 % nousu ? käsitinköhän oikein .

   • Kyllä käsitit aivan oikein🤗! Kirje kelalta kyllä huvitti 😂😂! Oli verokin laskettu valmiiksi😄!

    • Nuohan vuosi-ilmoitukset tulee joka työeläkelaitoksesta vuoden vaihteessa samoin Kelasta jokaiselle joka saa eläkettä. Ja kaikissa on verotkin laskettu valmiiksi. Ikävä kyllä kun laki määrää tuon kansaneläkkeen määrän, kiva kun noin naurattaa. Laita nyt sille Rinteelle vaan viestiä, että pitää sen vappusataslupauksensa ja korottaa sunki eläkkeen. Se on kaikilla kansaneläkkeensaajilla ihan sama juttu.


   • Samaa mieltä edelleen nyt 💯 euroa alle 1400 € eläkettä saaville ,Rinne on sen luvannut ,ja niin että ettei vaikuta tukiin mitä eläkeläinen saa !
    Eduskunnan edessä tavataa ,jos kohta tulee 💯 euroa,siis jos ei tule 💯 euroa ,näitä lippuja voi liehutella kaikki puolueista riippumatta! 💯 euroa liput kiehumaan 💯 euroa !
    Tuo eläke katto on mielenkiintoinen ,mitä sanoo laki ,voisin jopa kanatta ,jotain 10000 € kattoa ,ei ihminen tarvitse enempää ,kun toiset Kurikka ovat nälissään!
    Terveisin eläkeläinen , vaatimuksena edelleen vahvasti 💯 ,euron takana !

   • Aloittaja huhuilee vappu satasen perään, ei tainnut bussilippu tulot kattaa vaalilupausta, jotenka pettymykseksesi on todettava että niitä ei näy eikä kuulu!

    • Toivotaan että huhuilu ei olisi turhaa ,onhan Rinne jotain jo luvannut eli alle 1000 euroa eläkettä saaville 30-50 euroa ,tosin vain kansan ja takuu eläkkeisiin ,ja nyt sitten esittää SAK ja EK johdolle että he tulisivat antamaan? Jostakin työeläkkeiden vastaavaa. Summaa ? Kelan päämatemaatikko on vaan todennut että jo kansan ja takuueläkkeisin varattu 183 miljoonaa. Ei riitä noihin summiin?
     Mutta katsotaan miten tämä lupaus alle 1400 eläkettä saaville sataeuroa koskaan toteutuisi!
     Vaatimus on edelleen että Rinne hoida lupaus!
     Nyt on ministeri Saarikko luvannut palauttaa opiskelijoiden indeksin,onko aika myös palauttaa
     eläkeindeksi ,jota Kiljunen lupasi tuoda esille ?
     Näiden toteutuminen tosiaan nostaisi alle 1400 euroa eläkettä saavat köyhyydestä ,niinkuin Rinne vappu puheessa toi asian esille , ja kaikki tuo raha menisi kulutukseen tuotteisiin ja palveluihin ,ja osa tulisi takaisin valtiolle veroina ,aivan toisin kuin mm kehitysapu rahat ,joiden käytöstä ei taida kukaan tarkkaan tietää ?


    • Kummaa touhua hallituksessa ,mitään ei saada aikaan ,vaikka on kallipalkkaisia väkeä pilvin pimein, 19 ministeriä, 15 alivaltiosihteeriä ja 70 erikoisavustajaa ,on vielä 181 kansanedustajaa , eduskuntaryhmieen ,on suuri ministeriöiden virkamies kunta ja asiantuntija ryhmät ?

     On kyllä saatu puoluetukiin korotukset ,omiin palkkioihin korotukset ,on palkattu 15 alivaltiosihteeriä ja 70 erikoisavustajaa ja heille ylisuuret palkat ,sekä tietysti kehitysapurahat lisäykset hoidettu ,vihervasemmiston kiristyksen mukaisesti ,muuten he lähtisivät hallituksesta ,,samoin RKP n pakkoruotsi ja Vaasaan sairaala jää,eikä Keskustan pysyminen hallituksessa olisi ollut mahdollista ilman lupausta 18 maakuntaa!
     On vaan kansalle tehdyt lupaukset lähes unohdettu , eläkeläisten sataset ,vanhusten hoito takuu ja työttömien akktiiimallin purkaminen!


   • taidettiin eläkeläistä vetää höplästä .

    • Eikä ihan vähänkään


   • Onko vappusatasta näkynyt? Juhannus painaa päälle...

    • Lintilä kerto telkassa, että sen verran jo maksat bensasta lisää. Meni satuainen miinuksena..


   • Kohta ollaan 💯 lippua heiluttamassa eduskunnan portailla ,jos ei ala tippua vaikka 50 € tätä Rinteen 💯 euron voidaan puolittaa alle 1400 eläkettä saaville niin että ensiksi talven tullessa ja toinen 50 € vuoden 2020 lopussa ! Tämä tiedotus eläkeläisille heti!
    Rinne ja hallituksen muu väki ,jos jotain ei tapahdu ,ottaa ohra leipä !
    Ja ei olisi pahaksi myös muille meille tuo Kiljusen lupaama eläke indeksin korjaus heti !

    • Kaikkien työeläkkeet nousisi jos korjaisivat indeksin ennalleen. Joku kysyi, et paljonko eläkeläinen maksaa veroja niin sekin on kummallista, että n 1500e eläkkeestä menee veroa roimasti enemmän kuin vastaavaa palkkaa nauttivasta. Eli eläkeläinen maksaa veroa keskimäärin 1500 eläkkeestä 14,5 % ja palkansaaja samasta summasta palkkaa 4,5 %.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Kaikkien työeläkkeet nousisi jos korjaisivat indeksin ennalleen. Joku kysyi, et paljonko eläkeläinen maksaa veroja niin sekin on kummallista, että n 1500e eläkkeestä menee veroa roimasti enemmän kuin vastaavaa palkkaa nauttivasta. Eli eläkeläinen maksaa veroa keskimäärin 1500 eläkkeestä 14,5 % ja palkansaaja samasta summasta palkkaa 4,5 %.

     Minä maksan veroa 32 prosenttia vaimo 28 prosenttia alv kaikista ruoka ym ostoist 24.
     Eli meillä konaisveroprosentti on 84 kohta kaikki menee veroihin kyllä tässä kohta menee henki kun ruoka loppuu


   • Demarit ovat juonia porukkaa joka koko ajan juonittelee ja kieroilee milloin minkäkin asian takia etujaan ajaakseen. Minua ei yllätä lainkaan että se satanen jäi tulematta.

    Sipilän hallitus sensijaan teki jämäkän hallitusohjelman (=vaalilupaukset nippuun) ja pyrki toteuttamaan sen vaikka läpi harmaan kiven. Kesken jäi yksi kohta mutta yrityksestä annan kyllä hyvät pisteet. Muut lupaukset yllättäen onnistuivat.

    Rinteellä ei tule olemaan tätä lopputulemaa, epäilen vahvasti. Hallitus on miehitetty (naisitettu) sellaisilla ihmisillä joilla eivät kyvyt ja kestävyys tule riittämään, valitettavasti, vaikka kenties halua olisikin.

   • Menneet on lupaukset oot aika noviisi jos lupauksiin uskot ja äänestit tietenkin nyt ihmettelet kun pullat ei menny tasan on ihmeelistä että sinun laisia on vieläkin siitä kiittää nyky hällitys...:)

   • Eihän kukaan voi enää kiittää ,ai niin kyllä RKP n kannattajat taitavat ,kiittää ,he eivät kai maksa bensa veroja ,heillä on purjeveneet ja sähköpyörät !

   • Itse ole nolo nooviisi ,et ole lukenut kirjoistustani !
    En uskonut edes alussa Rinteen hallitusohjelman onnistumiseen !
    Mutta niin kauan vaatimus pitäisi olla kaikilla omantunnon omaavilla Suomen kansalaisilla vaatia Rinnettä hoitamaan luvattu 💯 euroa näille ,jotka saavat vain tuon alle1400 euroa!
    Itse en sitä saa ,koska tuloni työ elämästä olivat sen verran suuret,ja kaiken lisäksi aikanaan ,oli viellä kanattavaa säästää vapaehtoist eläkettä jota olen saanut hyvän eläkkeni lisäksi lähes kymmenen vuotta ,mutta jos Rinteen hallitus alkaa leikata tai tehdä eläke kattoa voin joutua sitten ottaman kantta myös omasta puolestani !
    Nyt on tuon 💯 euron vaatimus näiden pien eläkeläisten puolesta ,joita tiedän olevanihan riittävästi ,min että ovat vaikeuksissa lääke ja ruoka laskuissaan!
    Sekä sortuivat äänestämään demareita , Rinteen lupaukseen uskoen !
    Sen verran että itse äänestin kyllä opposio puoluetta , mutta on kanasalais velvollisuus vaatia Suomen hallituksen pääministeriä pitämään kiinni lupsuksestaa !
    Rinteen lupaus " 💯 euroa alle1440 euroa saaville eläkeläisille !"

   • Korjataan Rinteen lupaus oli siis 100 euroa alle 1400 eläkettä saaville!
    Mutta nyt on kiire , Gallub tulos jo perussuomalaisille yli 20 % kannatuksen !
    SDP eli Rinteen puolue kohta alle 15 , jolloin Luulisi Rinteen lyövän hanskat jo tiskkiin!
    Keskusta puolueen kannattajat ovat jo ehdottaneet että nyt on kello lyönyt Rinteen hallitus ohjelmalle ,eli ehdottavat että Keskusta se voisi sen tehdä , eli oireilua on kentällä!

   • Nyt on luvattu alle 1000€ saaville yhteensä 183 miljoonaa ,josta tuli tuo luvattu 50 € : n erä näille alle 1000€ saaville !

    Mutta Kelan päämatemaatikko kertoo ei yhtälö toimi , ei riitä kuin muutama kymppi , ja niin otti kantaa myös eduskunnan kysely tunnilla Kokoomus ,puheenjohtajan Orpoon toimesta!

    Olisiko mahdollista että hallitus ,ei laittaisi kehitys rahoja 600 miljoonaa Afrikkaan ,vaan haitaksi summat niin että pieneläkäisille tuo 600 miljoonaa l ja Afrikkaan tuo 183 miljoonaa!

    Tuo pieneläkäisille antettava mahdollinen raha menee suoraan kulutukseen ja sitä kautta palautuu osa valtiolle veroina ,kun taas kehitysapu on ollut ja luultavasti on epämääräistä edelleen minne se menee ja mitä sillä saadaan aikaan , on ollut erilaisia väärinkäytöksiä !

   • Juuri äsken katsoin tilitietoja.
    Antin lupaamaa 50€ ei ollut vielä tullut.

    • SDP osti köyhien eläkeläisten äänet.
     Luvattiin satanen lisää eläkettä.
     SDP sai vaalivoiton.
     Se olikin sitten 50€ vaalien jälkeen.


    • Anonyymi kirjoitti:

     SDP osti köyhien eläkeläisten äänet.
     Luvattiin satanen lisää eläkettä.
     SDP sai vaalivoiton.
     Se olikin sitten 50€ vaalien jälkeen.

     Jos sitäkään , jo kirjoitti Kelan päämatemaatikko ,ettei tuo 183 miljoonaa ja alle 1000 euroa saaville suuniteltu yhtälö ei toimi !


    • Anonyymi kirjoitti:

     SDP osti köyhien eläkeläisten äänet.
     Luvattiin satanen lisää eläkettä.
     SDP sai vaalivoiton.
     Se olikin sitten 50€ vaalien jälkeen.

     Juu, se 50 euroa menee keskustan eläkeläismummuille ja -pappoille, jotka pääsevät eläkkeelle jo 58 vuotiaana, eikä silloin vielä saa edes kansaneläkettä, mutta ruoka ja muut tarpeet tulevat talosta ja heistä monet saavat toimeentulotukea ja muita tukiaisia, kuten hoitotuki, jota keskusta onkin alinomaan nostamassa, jos on hallituksessa ja miksei olisi, totta kai kokoomuksen kanssa 12 vuotta ja vuorotellen koplaamassa valtion omaisuutta itselleen.


   • Kannattaa eläkeläisten ja työttömien miettiä, että mistä saa ruokaa, lääkkeet, vaatteet ja terveydenhuollon "ilmaiseksi"!? Japanin köyhät tekee jo niin! Espoon virkamiehet vetäkää.........................

    • Siinä, kun 500000 köyhää tekee kepposia, niin 7500 reinikaista on kovilla!? Tuomarit ja RISEkin voisi jättää vähäksi aikaa lomat jäähylle! Hyvä meininki nyky Suomessa muutenkin! Menot 1600 ja tulot 1200, kun halvat kämpät ovat varattuja hyville veljille ja siskoille!


   • Viipyy ja viipyy ,eli alle 1400 euroa ( drutto ) saavia eläkeläiäisiä on 750 000 !

    Jos he saisivat tuon luvatun satasen olisi rahaa oltava miljardi ! Koska olisi summan oltava osalle yli satanen koska osa eläkeläisistä maksaa veroja , ja lupaus 💯 euroa oli nettona!
    No tämähän ei toteudu ,sen on on sanonut moni asiantuntija mm kokoomuksen Rinne!

    Nyt rahaa on varattu 183 miljoonaa ,eli ei edes viidennestä tarvittavasta summasta !
    Nythän on siis luvattu alle 1000 euroa eläkettä saaville tuo 50 euroa ,

    Joten jos edes tuo summa jaetaan näille alle 1000 euroa saaville , on per henkilö saamassa jopa 25-30 euroa , koska mm Kelan päämatemaatikko sanoo ,yhtälö ei voi toimia kuin noihin summiin ,on huomioitava indeksit ja luvattu on nettona ja niin ettei vaikuta tukiin!

    Mielenkiintoista nähdä mitä Rinteen lupaus aikanaan saa eläkeläisille konkreettisen tuloksen , vai saako paljon mitään ,ehkäpä hallituksen kaatumisen ! Nimimerkki 💯!

   • Missä viipyy SDP lupaus siitä, ettei eläkeikä nouse. Heti nousi eläkeikä Jutta Urpilaisen aikana ja hän pääsi palkintovirkaan Brysseliin.

    Antti Rinne lupasi nostaa pieniä eläkkeitä, lupaus petettiin heti vaalien jälkeen...

    SDP:lle eläkeläiset ovat vain huijattavaa vaalikarjaa...

   • Antti Rinteellä tuntuu olevan aina useampiakin kantoja eri asioihin, esim. isis-naisten avustamisessa maahamme. Jopa peräkkäisissä lauseissa on ristiriitaisia kantoja asioihin, jopa aivan päinvastaisia kantoja...

   • Ihmisten ahneutta ja tyhmyyttä ei voi kuin ihmetellä, äänestetään neljän vuoden välein sitä, joka lupaa kaikkein eniten juuri sille viiteryhmälle, johon itse kuuluu... Ei nähdä suurempia kokonaisuuksia, kuten hyvinvointivaltion säilyttämistä, terveyspalveluita ym.

    Ja neljän vuoden päästä taas ollaan samassa tilanteessa...

    • Ketkä on ketkä ei ,en kuitenkaan haukkuisi ketään tyhmäksi ,koska moni tosi Pien eläkeläinen ,näitä on jopa 400-1400 euroa saavien joukossa ,niinkuin Rinne on vappupuheissaan sanonut 50000 köyhää pelataan köyhyyloukusta tämä satanen!
     Eli karmeaa populismia ,jos ei Rinteen hallituskauden aikana sitä toteuttanut?
     On tullut mieleen että Rinne heitti pelastus köyden hukkuvalle , mutta osoitautuuko se kuitenkin " hirtto köydekseksi " no ei pidä dramisoida ,mutta kyllä Rinne oli siinä oikeassa että tuo lupaus toteutuessaan pelastaisi monen köyhyydestä ( +1200 € vuosi)!


   • Ne sataset menevät isis-perheiden auttamiseen ja tukemiseen, sehän onkin noussut tärkeimmäksi asiaksi nyt heti jo hallitus-taipaleen alussa...

   • Rinne sai siis 10% korotuksen palkkioonsa ja tietysti saa kulu korvaukset ,tulee hyvin toimeen kk palkkio 17000 € + kulukorvaus !

    Joku huutaa täällä sateekaari lipun heilutelun ohessa ,on tasa arvoinen kansa , kun marssii Rinteen perästä ,onhan se hienoa !

    Alle 1400 € eläkettä saaville olisi tuo luvattu satanen ollut joillekin jopa enemmän kuin 10 % mutta kun ei sitä taida tulla ,oliskohan tukemassa alle 1000 € saaville 25-30 €uroa !
    Niinkuin on Kelan päämatemaatiikon laskelmat osoittavat ! Se siitä , osa kanssaa kiittää!

    Suomalaisia on pidetty rehellisenä , eikö lupauksen pito olisi sitä Rinne!

   • Tota on että tärkeintä on Rinteen porukalle jopa Nyt EU puheenjohtajuuden asiat : maahanmuuttajien hyvin vointi ja Afrikan maiden auttaminen ja ilmasto muutos!

    Ei huolen häivää mistä rahat lupauksiin , pien elälkeläisille , hoitolaitosten vanhuksille ja onko tuo aktiivi mallin purkkiin selvittelyssä niin kuin nuo edellä mainitut lupaukset!

    Kotimaassa jaksaa olla näiden sateenkaari marssien johtohahmona ,toisen yhteisöjen maksamien viinijien turvottaman ex piispattaren kanssa ,molemmat saaneet mainetta viinien tilaajana jotka toiselle kustansi valtio ja toiselle kirkko ,eli me verojen maksajat!

    • Tänään Ilta-Sanomissa juttu , niin pääministeri kuin myös muut ministerit täysin pihalla tosta aktiivimallin kokonaisuudesta sekä miten milloin se mukamas puretaan !

     Näin taitaa olla myös hoitotakuun 0.7 hoitaja mitoituksesta ,ihmemkös se onkin siirretty vuodelle 2025 , jolloin on jo uusi hallitus ollut toiminnassa , ja se ei ole Rinteen hallitus!

     Sekä samoin kolmas lupaus eläneiden korotus ,ei ole toteutumassa ,siinäkin hallituksen sisäiset riidat ja raha varojen riittävyys ovat toteuttamisen este!


   • Ilta sanomat uutisoi tänään kuinka eläkeläisille lupaus kutistuu , nyt varattu 183 miljoonaa riittää hallitusohjelman mukaan kansaneläläisile 50 euroa ja takuu eläkeläisille 25 euroa alle 1000 euroa saaville !

    Kun lupaus on kaikki alle 1400 euroa saaville eläkeläisille 💯 euroa ja niin ettei vaikuta tukiin , huom demari kirjoittelijat näin oli luvattu !

    Nyt sama lehti kertoo että tämä vappulupaus olis toteutuessaan maksanut 1.2 MILJARDIA!
    Jonka myös Rinne ja hallitus kumppanit tunnustavat ettei tuota lupausta voida toteuttaa !

    Kertokaa demarit jotka olitte vaaliteltoilla valehtelemassa , onko nyt mukava kuulla kunniansa ,tässä asiassa ,kun pieneläkeläiset kertovat miten rahat ei tahdo riittää lääkkeisiin ,ruokaan ja yleensä elämiseen, eikä vanhuksilla hoitolaitoksissa ,eikä edes työttömille ole asiat sen verran paremmin !

    No olkaa tyytyväisiä Rinteen ja muiden ministerien palkiot on nousseet ,samoin puolutukea ollaan nostamassa ja onhan palkattu 15 alivaltiosihteeriä ja 70 erikoisavustajaa ,eli kaveria ei jätetä ja omat edut on turvattu ! Eli vaalivaletta ovat onnistuneet!

   • Kyllä demareiden tiedetään turvaavan, vain suurimman äänestysryhmänsä etuja, eli erittäin hyvätuloisten palkansaajien.
    Eläkeläiset otetaan huomioon vaalien alla ja tilaisuuksissa, joista saadaan ulospäin näyttävä ulkokullattu kuva: sdp hoitaa kansan syvimpienkin rivien etuja.
    Eli mediaa sdp, kyllä osaa tehdä.
    Talouspäätöksiä puolueen ei juurikaan pitäisi suomessa antaa tehdä.
    Niihin, kun vaan pitäisi olla hieman monipuolisempi näkemys asioista, kuin nykyisillä sdp:n puoluejyrillä.

   • Miltä palstalta mahdoin lukea joku päivä taitetun indeksin poistamisesta? Kuitenkin se on valtaosalle eläkeläisistä aina ajankohtainen, varsinkin kun demari Lipponen sen aikoinaan lupaili poistaa ja palauttaa kohdilleen.
    Yksi esillä ollut politikko ja " asianajaja" on ollut Kiljunen ,joka on ollut viime ajat hiljaa? Miksi? Kyllä pitäis pysyä samalla asialla edelleen eikä olla opportunisti ja alkaa laulaa samaa virttä Rinteen kanssa. Kyllä eläkeläisten asiat tulisi kuntoon kun taitettu indenksi poistuisi ja työeläke määräytyisi sen mukaan mikä oli ennen 1996.

   • Tämän päivän ilta sanomat kirjoittaa miten ministerit etenkin Rinne ( joka on eniten) ovat sekaisin lausunnoissaan mm tätä aktiivimallista ,eikä muidenkaan lupausten osalta ota (miten ne hoituu) selvää Erkkikään ?
    Tuli mieleen missä on pää Erkki , (Tuomioja) ,ei kuulu ,ei näy ?

    • Eläkeläiset tyytyvät näköjään mukisematta siihen mitä annetaan.


    • Eivät ole kauan ,mitä kyliltä on kuulunut ?


    • Anonyymi kirjoitti:

     Eläkeläiset tyytyvät näköjään mukisematta siihen mitä annetaan.

     Samaa on kuultu meidänkin monelta taholta mm
     eläkeläis ryhmiltä joilla on jopa eläke suurempi kuin tuo 1400 euroa!


   • Turha kuvitella mistään satasesta, kun sille on jo muu suunta eli pakolaisten hakeminen ja heidän elättämisensä. Rahaa tarvitaan vielä paljon näitten Afrikasta tulevien elinkeinottelijoitten toimeen tulemisen rahoittamiseen. Nuoret pakolaisiksi tunnustautuvat miehet he tarvitsevat paljon huolenpitoa ja eritoten moni nainen joutuu joukkojen raiskaamaksi mikä kuuluu jo luonnollisesti näitten miesten kulttuuriin.

   • Missä tosiaan nyt Kiljunen , lupaili että demarit ajaa eläke indeksin korjaamista !
    No eihän Rinteenkään lupauksiin ole luottamista ,
    miksi luottaisimme muihinkaan demareihin ! ,

    • Luulevat, että kansa unohtaa. Kiljusta, Rinnettä ja muita demareita pitää muistuttaa ja jatkuvasti.
     Elonheimon jutussa on jämerää ainesta. Valtio saisi miljardin lisää verotuloja jos taitettu indeksi poistuisi ja korjattaisiin heti 8% korotuksella työeläkkeet. Keskimäärin eläkkeet Nousis heti n 120e jos se on n 1500e.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Luulevat, että kansa unohtaa. Kiljusta, Rinnettä ja muita demareita pitää muistuttaa ja jatkuvasti.
     Elonheimon jutussa on jämerää ainesta. Valtio saisi miljardin lisää verotuloja jos taitettu indeksi poistuisi ja korjattaisiin heti 8% korotuksella työeläkkeet. Keskimäärin eläkkeet Nousis heti n 120e jos se on n 1500e.

     Köyhempien eläkkeiden nostaminen muutamalla kympillä ei tuo mitään vain yksin vie valtiolta ja muilta veronmaksajilta. Pienistä eläkkeistä ei mene veroa lainkaan. Eli takuueläkeläinen saa summan verottomana.
     Jos tosiaan palautettaisiin työeläkkeet niille kuuluvalle tasolle ja korotukset tulisivat vuosittain saman kaavan mukaan mikä oli v 1995 niin kaikki voittaisivat. Alkuun 8% korotus jotta pääsee samalle viivalle.Valtio saisi miljardin euron verran enemmän verotuloja ja korotukset rokottaisivat vain eläkeyhtiöiden yli 200 miljardin kassaa( muistinko oikein?) , ei valtion kassaa. Kyllä se kassa kestää ja suuret ikäluokat on parin vuosikymmenen kuluessa haudassa pois kuluttamassa mittään. On todella törkeää kohtelua työeläkeläisiä kohtaan jos asiaa ei korjata. Se on luvattu korjata ja sen voi korjata.


   • Missä viipyy 💯 euroa?
    Se vaan hiipyy,kuin nuotion hiilos ,
    Ja kohta Rinne on piilos!

   • Valtion kokonaan tai osittain omistamista yhtiöistä löytyvät ÖKY-ELÄKELÄISET, EIKÄ ELÄKEKATTOA OLE. Valtion yhtiöiden johtajien ökyeläkkeet ovat usein suuremmat kuin esimerkiksi pörssiyhtiöiden johtajien, vaikka hyvin menee myös pörssiyhtiöistä ennenaikaiselle eläkkeelle päässeillä. Heidän eläkekertymä ei vähene varhentumisen takia. Epäoikeudenmukaista on se, että johtajien LISÄELÄKKEET maksavat työntekijät.

    Eläketurvakeskuksen mukaan eläkekattoja eri maissa:
    Belgia 3907 e/kk
    Britannia 3670
    Espanja 3166
    Italia 7390
    Itävalta 3400
    Kreikka 6160
    Luxemburg 8413
    Ranska 2859
    Ruotsi 3000
    Saksa 5400
    Sveitsi 4500
    USA 6717
    Kanada 2340
    SUOMI - EI KATTOA


    • Siinä nähdään taas politikoiden hölmöyden huipentuma suomaliset on sorretuin kansa


    • Ei tietenkään kattoa kopska koskisi polittisia pellejä ja muita rosvoja


   • Eikös se luvattu muutaman vuoden aikana tulevaksi, eikä kerralla? Yhtä kaikki, pitäkää lupaus mielessä! Joka vuosi vähän lisää, kunnes lupaus on täytetty!

    • Kyllä Rinne puhui vapusta .Johan nimikin oli VAPPUSATANEN


   • Edelleen samaa mieltä luvattu 💯 euroa,ei mitään kymppejä silloin tällöin !

   • Nyt Rinne yrittää työntää vappulupauksen suorittajiksi SAK n ja EK n johtoa ,mutta nämä
    tyrmäävät ajatuksen , eli kyllä Rinne on yksin tämän vappu möläyksen takana !

    Mittään ei ole onistumassa lupauksiin liittyen , ei vappu satasta , ei aktiimallin purkua ,siitä hallituksessa riidellään , ja on siirretty ,ensi vuodelle. ,130 hallitusohjelman asian joukkoon !
    Samoin tuo lupaus hoitotakuu 0.7 hoitaja mitoitus ,siirretty vuodelle 2025 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Eli vuodelle jolloin voi varmuudella sanoa että tuota Rinteen hallituksen päätöstä ei tule!

    Mutta kyllä on vaan panostettava Rinnettä ja hallituksen ministereitä ,että nuo lupaukset hoidetaan tai hallituksen loppu lähestyy uhkaavasti jos ei toimita!

   • Antin vappusatanen tuplaantuu seuraavissa eduskuntavaaleissa, koska näin saadaan ainakin kaikkien eläkeläisten äänet haalittua ja syöttikin todettiin demarien puoluetoimistossa keväällä niin hyvin kalastavaksi, että siihen kannattaa satsata tulevaisuudessakin.

   • Ei taida tuplautua ,
    jo edes tulee koskaan Rinteen hallituksen suorittamana kenellekään 💯 euroa ,on jo niin heikoilla ,lupauksien suhteen !

    Edes aktiivimallin purkaminen ei taida onnistua ,hallitus kauden aikana !

    Hoitotakuu 0.7 hoitajaa on siirretty vuodelle 2025 ?

    Omat palkiot ja palkkaamiset on hoidettu 19 ministeriä - 15 alivaltiosihteeriä 70 erikoisavustajaa palkattu ennen 4 ja 39 ,eli on ainakin eduskuntaan työlistetty kavereita ,ministeriekin määrä ylä kantissa ! Nyt tosiaan 19 ennen 14-17 !

    Ja onhan puolutuki määräraha korotus jo sovittu 25 % ,eli jotain on saatu aikaan

   • Antti heitti tyhmille äänestäjilleen 19 euroa.

    Loput 81 euroa menee Kremliin putinille kiitokseksi vaalituesta.

   • Onhan tuo Rinteen lupaus vaikea toteuttaa ,pitää ihmetellä miten hän sen perusteli itselleen ,! vai oliko silloinkin vappu aattona otettu Australia parasta viiniä niinkuin Sitten Korpilammella ,suuremman porukan kanssa !
    Jos ja kun tuo Rinteen lupaus olisi voitu toteuttaa alle 1400 euroa saaville eläkeläisille ,rahaa olisi oltava jaettavaksi MILJARDiN euron verran ,nyt hallitus ohjelmassa on varattu 183 miljoonaa ,jolla tuo lupaus on alle 1000 euroa saaville eläkeläisille muutama kymppi ?
    Kun kulut ruoka ,lääke polttoaineet ,sähkön siirto ynm ovat jo nyt vieneet enemmän euroja!
    Eli pelkään ettei tosiaan toteudu ,eli eläkeläisiä on harhaan johdettu ,suomeksi valehdeltu!

    • Eihän se ole vaikeaa toteuttaa kun palauttaa työeläkeindeksin mikä on luvattu palauttaa. Eikä menisi valtion kukkarosta kun menisi työeläkerahastosta jossa makaa rahaa satoja miljardeja. Ensin tuntuva tasokorotus jotta työeläkeläiset pääsevät entiselle tasolle palkansaajien kanssa. Jos ei aivan 8% kuten Elonheimo ehdottaa vaan vaikka 5- 6 % tasokorotus niin sekin nostaa esim 1400e työeläkettä kerralla 70e jos korotus on 5%.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Eihän se ole vaikeaa toteuttaa kun palauttaa työeläkeindeksin mikä on luvattu palauttaa. Eikä menisi valtion kukkarosta kun menisi työeläkerahastosta jossa makaa rahaa satoja miljardeja. Ensin tuntuva tasokorotus jotta työeläkeläiset pääsevät entiselle tasolle palkansaajien kanssa. Jos ei aivan 8% kuten Elonheimo ehdottaa vaan vaikka 5- 6 % tasokorotus niin sekin nostaa esim 1400e työeläkettä kerralla 70e jos korotus on 5%.

     Noin juuri. Ensin tasokorotus ja sitten työeläkeindeksi entiselleen. Valtion kassaan alkaa rapista miljardi euroa lisää verotuloja eikä korotukset rasita valtion kukkaroa vaan ne saadaan eläkerahastoista. Miljardi euroa lisää verotuloja on paljon ja sillä korjaa vaikka mitä.


   • "Siis milloin tulevat lupaukset tämä vappu puna 💯 euroa eläkeläiselle näkymään !
    Ettei ole käymässä kuin hoitaja mitoitus on siirrettymässä vuoteen 2025 ?!
    Tulemme pommittamaan tällä kyselyllä jatkuvasti teitä demareita kautta Suomen maan !"

    Jos ei ymmärrä selvää suomenkieltä, niin sitten typeryydessään vaan pommittaa ja räksyttää! Me yritämmä ymmärtää teitä persut ---

    • Tarkoitko että Rinne lunastaa lupauksen niin , että ei tarvitse neljää vuotta asiallisesti huomauttaa ,lopetan heti. Kun vanha omaiseni toteaa hänen 650 euroa on nyt 750 euroa ja asumistuki on ennallaan!

     Muuten tulette näkemään tämän 💯 euron punalipuin edessänne ,jopa Toivottavasti Rinne unissaakin ,eli emme räksytä ,vaan jatkamme tätä 💯 euron muistusta! , vaikka olenkin hyvin palkattu kokoomukselainen ja siitä en luovu ,koska siihen sisältyy koti,uskonto ja isänmaa ,jota isäni ja iso isä ovat puolustaneet ,jopa nii että 1918 taisiolla sukuasi tuolla punaisten puolella ,jos en väärin arvaa ,kun noin kovasti tuot esiin tämä SDP n nyky hallituksen toiminnan , vaikka se on valheella rakennettu!


    • Näitä valheita löytyy jo tosiaan jo sata vuotta sitten kun punaiset pääliköt lupasivat ,vasemmiston köyhille elintason parantumista kun vaan otetaan aseet ,esille ja saivat apua veli ( toveri) venäläisiltä ! On nekin lupaukset meni pieleen ,niinkuin nytkin nämä vihervasemmiston lupaukset ,ei toteudu Rinteen eläke ,hoitotakuu, muutkaan lupaukset ,ei toteudu Marinnin rataverkkot , ei Anderssonin lupaukset ,nämä viime mainitut ovat itse sen jo todenneet ja Rinteen lupaukset on ,pilkottu ,siirretty tai muuten selitettyllä torjuttu , että kun ja ,4 vuotta tai siirretty tosiaan ensivuodelle tai jopa hoitotakuu vuodelle 2025 ! Eli huhtätä vale vasemistovihreitä? Meloni vihreä pinta ,punainen sisus!


    • Minä en taas edes yritä ymmärtää tätä demari sirkusta ,se olisi parasta purkaa ,ja siirtyä takavasemmmalle !

     Eräs demari pari on ottanut esille , vapaaehtoisen maanpuolustuksen kurssilla on ollut muutama alaikäinen ,siitä he on tehneet eduskunta kyselyn ! ( Paatero ja Tuomioja)
     Kun esimerkiksi Venäjältä tulee tietoa miten 10-12 vuotiaat osallistuvat jopa kovilla ampuen sotaharjoituksisa!Miksi eivät puutu Venäjän toimintaan ,joka on ollut vuosia esillä , kun ovat ainakin , Tuomioja Venäjän (NL)perustaman rauhanyhdistys jäsen !

     Tästä tulee mieleen Tuomiojan isoäiti Hella Vuolijoki ( kommunisti) ,joka piilotti sodan aikana desantin kotiinsa , mutta sodan jälkeen ,kun evakoita olisi pitäny ottaa majoitukseen , kylmästi totesi meidän nahkasofville heitä ei oteta !

     Eli vasemmiston parissa on jo kolme sukupolvea toiminut niin että osoitetaan yhteistyö kykyä Venäjän suuntaan kuin oman maan kansalaisia kohtaan ? Ihmettelen !

     Nyt on vihervasemmiston toiminta siirtynyt myös tuonne islamistien suosimiseen ,kuin hoidettaisiin Suomen eläkeisille, vanhuksille , työttömille parempi elintaso !ihmettelen?


   • Rinne missä viipyy se 💯 Euroa Emme unohda

   • Missä viipyy satanen?

    Vappuna se satanen luvattiin, nytkö sitten petettiin, kun vaalit oli ja meni?

    Meneekö rahat turvapaikkaturismin ylläpitoon, kun ei eläkeläisille riitä?

   • Mää jo luulin jot mää saan satasen.
    Mut se o nyt vaa sit 31.
    Noo ole mää tyytyväine siiheki.

   • Määkin luulin jot saan sen satasen, mutt taidankin saada kaks ja ihan tonnia!!!

   • Mitä Rinne ihan oikeasti sanoi siinä vappupuheessaan? Ennen kun alkaa suutaan soittamaan aiheesta, kannattaisi lukea se teksti. Se kyllä löytyy.

    • Lupasi alle 1400 euroa saaville eläkeläisille 💯 euroa! Ei vähennä tukia !

     Kerroppa kun oot lukenut tekstin ( luultavasti puolue SDP n toimistossa ), milloin työeläkeläiset , kansaneläkeläiset , takuu eläkeläiset ,saavat tuo 💯 euroa!

     Teksti kaksi vuotta sitten vappuna , se ei sisältänyt mitään hallitus kauden aikana tai miten talous kehittyy ! Niinkuin sinä yrität selittää !

     Myöskään demari vaaliteltoilla ,kuulin omin korvin nämä demari vaali valetta ,
     Vaaliteltoilla kuultu todistajia on : ( itse en uskonut silloinkaan ,mutta luvattu on!)
     Jos SDP voittaa vaalit ,Rinteen vappu lupaus on , Eläkeläisille joiden eläke on alle 1400 luvataan 💯 euroa eläkkeisiin , niin että ei vähennä tukia! Huom!

     En soita suuta niin kuin sinä vaan !,vaikka itse en ole saamassa euron euroa omaan eläkkeeseeni ,tuon lupausta esille niin kauan kuin henki pihisee , kannattaisi kiinnostua suun soiton sijaan ,niiden ihmisten elämän laadun parantamiseen , hoitamalla tuo 💯 euroa, näille vanhuksille , joiden lääke,ruoka muut kulut vievät eurot minimiin ennen eläkkeen maksu päivää , monilla on valittava ostaako lääkkeet vai ruokaa!


   • Samaa mieltä ,tuon demari eliitin ja siipi porukan ,olisi todella hyvä kiinnostua Suomalaisten eläkeläisten elämisestä , voisitte mennä kodinhoitajan mukana keskustelemaan ja jopa keskustelun lisäksi ulkoiluttamaan ,saisitte tietää miten rahat riittävät , ja koska on tapauksia useasti , ovat joutuneet itkuisina selvittämään omaa taloudellista tilannetta ?

    Eli kannattaisi tosiaan syytellä näitä omaisia ,joiden kirjoituksia täällä on kymmeniä , ,tai henkilöitä jotka ulkopuolisina ovat kauhistuneena seuranneet Suomalaisia eläkeläisten ja vanhuksia kärsimyksiä ,heikon talouden tai sairastelun kierteessä !

    Oletko demarit tosissanne näiden lupausten olevan ,niinkuin joku demari sanoi "vaalimainoksia" ?! Onpahan kylmää ajatusmaailmaa , nyt on aika hoitaa luvatut asiat , eli alle 1400 euroa eläkettä saaville 100 euroa ja vanhusten hoitotakuu 0.7 hoitajaa !

    Voisitte jättää maahanmuuttajat ja Afrikan avustuksen vähä vähemmälle ja jopa demari eliitin Korpilammen jamporeet , ja muut EU edustus tuhlailut!
    Eiköhän noita avustajia , nyt 70 erikoisavustajaa ennen 39 ja nyt 15 alivaltiosihteeriä ja ennen 4 , eli selvää tuhlausta pitää karsia , vanhusten ja eläkeläiset asiat ykköseksi!

   • Yllä olevat asiat totta ,te demarit kirjoiteluista yritätte tosiaan muuttaa ,siirtää jopa saada lupaukset unohduksiin , nyt on aika siirtyä lupauksista tekoihin !

    Ei ole luvattu mitään kymppeja tai viisi kympisiä ja alle 1000 euroa saaville !

    On luvattu 💯 euroa alle 1400 euroa saaville eläkeläisille ! Tämä oli Rinteen lupaus !

    Siis on luvattu 💯 euroa alle 1400 euroa saaville eläkeläisille ! Tämä oli Rinteen lupaus!

    Tällä lupauksella SDP n 0.2% voitto vaaleissa onnistui ,eli hävetkää jos ette lupauksia hoida !

    Moni pieneläkeläinen antoi äänensä SDP n ehdokkaalle ,kun vaaliteltoilla vakuutettiin että he itse ratkaisevat satasen saamisen äänestämällä SDP n ehdokasta ,ja kun SDP nousee hallituksen muodostajaksi ja Rinne pääministeriksi ,tulee alle 1400 euroa saaville tuo 💯 euroa ,kuin " manulle illallinen " ,ei oo tullut ,on vaan selittelyä , hyvä ettei syytetä miksi uskoitte , eihän vaalilupauksia hoideta ainakaan vihervasemmiston toimesta !

    Ainoastaan omat edut poliitikko eliitti hoitaa , nytkin on hoidettu 19 ministeriä ja 15 alivaltiosihteeriä ja 70 erikoisavustajaa ynm porukkaa pilvin pimein !

   • Hyvä kun tuota 💯 euron lippu tunnusta on ruvennut käyttämään moni muu kirjoittaja ,näin alkuperäisen tekstin kirjoittajana olen tyytyväinen että myös moni demari on sen huomannut , jopa ärsyyntynyt ,no se oli tarkoituskin että senkin avulla ,ehkä saadaan pieneläkeläisille tuo Rinteen lupaus jotenkin toteutumaan ! Demarit kun saan joukolla painostamaan Rinnettä! Ovat todenneet ,ettei lupauksen pettämistä kestä SDP väkikään!
    Pieneläkeläisille on monella todella vaikeuksian ,koska pieniin eläkkeisiin nähden kaikkien hinnat ovat nousseet viimeiset kymmenet vuodet ! Asuminen ,ruoka ,lääkkeet , ym kulut!!
    Niinpä tuodaan yhdessä Rinteelle ja koko hallitukselle esiin , lause 💯 euroa eläkeläisille !

   • Jos suoraan sanon mitä olen toreilla kuullut, demarit petti omat äänestäjänsä viimeisen kerran, nyt voitte tehdä vapaasti mitä haluatte, enää ei tule valtakirjaa hallitukseen.

    • Eräs Perussuomalaisten kansanedustaja on kertonut suljetussa piirissä , että demari kolleeka on sanonut ,että hävettää nämä Rinteen ja jopa vaaliteltoilla annetut lupaukset pieneläkeläisille!

     Koska taitaa käydä niin että Rinteen hallitus kauden aikana niitä ei voida toteuttaa edes kuin osittain,jos edes muutamilla kympillä ,niin kuin mm kelan asiantuntija on laskenut !

     Samoin hän on todennut että mönkään taittaa olla menossa tuo hoitaja mitoituksen osalta ,kun sekin on siirretty tulevaisuuteen , ministeri Kiuru oli jo sanonut , ettei tarvitse lisätä kuin yksi lause,jolloin se voitaisiin toteuttaa !

     Aktiivi mallin purista ei halunnut puhua ,kun hallituksen piirissä on siitä ,niin monta eriävää mieli pidettä ,pelkona jopa että Keskusta heittää "hanskat tiskiin!' Että tälläistä eduskunnassa,?!


   • Tosi asia ,omat hyvin vahvasti SDP jäsenet ovat olleet ,vahvasti sitä mieltä että oli. Vaalien lähestyessä keksitty tämä vaali valheet ,kun hätä oli suuri miten vaaleissa käy! Nyt on lupausten lunasstuksissa tosi
    vaikeaa!

   • Tuntuuko siltä ettei meillä ole Suomen hallitusta ollenkaan !

    On tämä pakolais hallitus ja EU puheenjohtajuuden hoito!

    Ihmettelen kyllä mitä tekee 19 ministeriä ,15 alivaltiosihteeriä ja 70 erikoisavustajaa sekän181 kansanedustajaa ,ei ainakaan sitä mitä kansalaiset toivovat !

    Pieneläkeläiset odottavat luvattuja satasiaan ja vanhuksen hoidon paranemista tällä luvatulla hoitotakuu 0.7 hoitaja kiintiöllä. Sekä työttömät luvattua aktiivi mallin purkua,jolloin helpottuisi työ järkevä etsiminen !

    Näillä kaikilla vaatimattomasti eläville kansalais ryhmille kyllä luvattiin parannuksia ,mutta vain noille ministereille ja alivaltiosihteereille ja erikoisavustajille on lupaukset hoidettu ,näistä ei kyllä puhuttu vaaliteltoilla ?

    Siellä tuotiin esiin vain nuo pieneläkeläisille luvattua 💯 euroa,ja tuon vanhuksien hoitamisen parantamiseen luvattu hoitotakuu 0.7 hoitajaa ( joka on nyt siirretty vuodelle 2025 , eli aikaan jolloin ei ole edes Rinteen hallitusta ja samoin aktiivimallin purku on siirretty ainakin ensi vuoteen ,eli mitään kansalaisille luvattuja ei lupausten mukaan ole hoidettu ,muut elitiille kyllä , eli kyllä koko kansaa ,erityisesti demari äänestäjiä on petetty !

   • Kun myy äänensä, niin ostajalla ei ole velvollisuutta maksaa mitä sovittiin.

    • Mistä tämä juttu ,tuliko SDP n mainos konsultilta , ei kyllä mene rehellisten suomalaisten aivoituksiin ,kun rehellinen suomalainen lupaa jotain se myös pidetään ! , Ei tässä ole mistään osto myynti liikkeestä kyse ! Vaan köyhiä suomalaisten sumutuksesta ,eli valehtelusta ! Kansanedustajien pitää ajaa kansalaisten etuja ,ei pelkästään omiaan ,niinkuin nyt tehty ,pääministerin palkkio nousi 1000 euroa ,ja ministerien palkiot 300 euroa ,kun ovat nyt 12000 - 17000 ,sekä valitut 15 alivaltiosihteeriä ja 70 erikoisavustajaa ,joiden palkat ovat 7000 -12000 euroa ! Kun työttömät ,vanhukset ja Pieneläkeläiset elää 500-1400 eurolla kuukaudessa ja miettivät miten rahat riittää seuraavaan maksupäivään ,jopa joutuvat valitsemaa ostaako lääkkeet vai ruokaa !
     Eli hyvä demari kirjoittelijat nyt järkeä kirjoitteluun ja sydäntä ,jos sitä löytyy teiltä!


    • Oletko näitä demareita joka myy netti verkko kaupassa tavaraa ,niin että ,,kun saa rahat ei lähetäkkään sovittua tavaraa ?
     Tätä sanotaan huijaukseksi ja petokseksi ja siitä tehdään rikosilmoitus poliisille ja rahat pyritään saamaan takaisin!
     Eli onko demarien toimintaan otettu malli näistä netti huijari tapauksista ,vai oletteko itse tämän toiminnan takana niin noissa pienissä petoksista ja nyt on vaaleissa mukamas sen ideologian toimintaa suoritettu suuremmassa määrin !


   • Pitää ymmärtää että demareiden lupaukset olivat elintärkeitä. Ilman niitä demarit eivät olisi voittaneet vaaleja! Miten sitten olisi palkittu puolueen uskolliset palkkioviroilla? Omatkin palkankorotukset olisivat vaarantuneet.

    Joten: ymmärrystä kiitos.

   • Ei voi ymmärtää!
    Ei ainakaan nämä pieneläkeläisten ryhmä ,koska heidän ahdinkonsa on joka päiväistä!
    Eikä se ole helpottunut ,kun ovat todenneet tulleensa huijatuksi!

    Ei ainakaan vanhukset ja heidän omaiset kun on tieto että heidän hoito jatkuu yhtä heikko tasoisena,kuin edellisen hallituksen aikana huomattiin ,ministeri Kiuru on siirtänyt koko hoitotakuu 0.7 hoitajaa asian vuodelle 2025 , eli jatkakaa entiseen malliin on hallituksen kirjoitus vanhusten hoidossa ,ei ymmärystä vanhuksilta ja omaisilta ,ei edes hoitajilta !

    Työttömiltä ei edes sen vertaa ,ymmärrystä ei varmaan löydy ,aktiivimallin purku luvattu mm ministeri vihervasemistosta nimi nyt tule mieleen kun en sympereraan sinne päin , nyt muut ministeri loppuutelee ,ei voida , koska vaatii vielä selvittelyä !
    Eli työttömien elämä jatkuu entisen kaltaisena ,vaikka ymmärrystä hallituksen toiminnale !

    Eli ei ymmärrystä ,vaan odotetaan tekoja lupausten mukaisesti!

   • Antti missä viipyy se 💯 Euroa Emme unohda

   • Helsingin yliopiston valtiosäänön professori Tomas Ojanen kirjoittaa Suomi 24 palstalla " : Ministeri Sanns Marin peruu lupauksiaan " !

    No se ei ole yllätys !

    Tuomas Ojanen viittaa että Rinne lupsuksestaa nostaa 50000 eli
    Kesäistä köyhyydestä ,lupaamalla alle 1400 euroa saaville tuon satasen nettona niin ettei se vähennä mitään tukia !
    Tuomas Ojanen ytimekkäästi sanoo vappu puheessa kansanedustaja Rinne valehteli!

    Lukekaa demari tuo kirjoitus ,mitä pienemmät ( Marin) sitä isommat ( Rinne ) edellä!

   • Piti olla 50000 ihmistä köyhyydestä , tämän siis Rinne lupauksellaan sai äänet pieneläkeläisiltä ,kun uskoivat alle 1400 euroa eläkettä saavat, tuo lisää nettona 💯
    euroa ,olisi minunkin omaisille niin että 650 euroa olisikin huima 750 euroa !

    Se olisi ollut monelle tosiaan köyhyyden poistamisesta !

    Sillä 💯 euron korotuksella olisi saatu poistettua sekä kesäistä kuin talvista köytyyttä! Huom!Demarieliitti

    • Kun on tällä palstalla aloittajan 120:kirjoitus ,voin hyvällä mielellä nyt lopettaa ,kuten eräät demarit ovat jo toivotelleet ,palataan noin parin vuoden päästä aiheeseen !

     Toivon että nämä Pieneläkeläiset ovat saaneet tuon 💯 euron erän lisää eläkkeisiin !
     Mielen kiinnolla seuraan kyllä onko tuo summa toteutunut tai onko eläkeindeksi korjattu tai onko Suomeen saatu hoidettua joku eläke katto ,koska ei kenellekään ole tarvetta kymppitonnien eläkkeisiin ,toivon koko sydämestäni että pienet eläkkeet ovat nousseet tuon 💯 euron korotuksella ,ilman että jollain vippas konstilla esimerkiksi tukija leikataan! Pelkään jos lupaus toteutuu ,epäilen edelleen ,niin tuet pienenee!

     On tästä kirjoittelusta ollut se hyöty että olen kuullut monia demari kannanottoja ,että kyllä Rinteen hallituksen olisi lupaukset hoidettava ,eläkeläisille , siellä on tarvetta !


   • Vappusatasta ei näy ei kuulu.Puhuitko Antti totta?

    • Vastauksen täältä monesta kirjoituksesta ja myös kannattaa lukea Helsingin yliopiston valtiosäänön oikeuden professoriTuomas Ojanen kirjoitus että kun kansanedustajana Rinne on sanonut että hän nostaa 50000 ihmistä köyhyydestä lupaamalla näille pieneläkeläisille joiden eläke alle 1400 euroa tuon vappu satasen ja kun hän ei ole sitä toteuttanut ( ainakaan vielä ja kaikki asiantuntijat ovat sitä mieltä että se on utopiaa!)
     On hän valehdellut !
     Koko kirjoitus löytyy Suomi 24'palstalta : Sanna Marin peruu lupauksiaan siis valehtelee)


   • Edelleen voi kysyä missä viipyy 100 euroa pieneläkeläisille ! Joiden eläke 1400 euroa!

    Nyt on luvattu 30 - 50 kansaneläkeläisille ja takuueläkeläisille ,mutta miten on työeläkkeen saajat ? Vai onko nyt korkea aika ottaa esille eläke indeksin korjaamisesta tehtävä päätös !

    (Tuo 30 - 50 euroa on luvattu vain alle 1000 euroa saaville eläkeläisille ? ?????????????????

    Nyt on monella eläkeläiselle joka päivä selvittelyä , miten riittää rahat ruokaan ja lääkkeisiin ja kun on oltava huonon kunnon takia kotona lähes koko ajan ,olisi koti pidettävä siistinä ja kun omat voimat ei riitä ,on monikin tilannut siivouspalvelut ,ja kotitalousvähennys on auttanut sen kustannuksissa , nyt hallitus ohjelmassa on sitä vähennetty ,eli kun vanhus ei pysty tekemään itse ja siivouspalvelua joutuu vähentämään on bakteerit ,aiheuttamassa sairastumista ja lisää lääkkeiden maksamista , asiasta tänää lehti kirjoitus !

    Eli hallitus ei anna lupausten mukaisesti eläkettä saaville euroja ,vaan ottaa etuja pois ja pahentaa vaan pieneläkeläisten elämää , rahat ei riitä vanhuksilla turvalliseen elämää!
    Jos vanhus joutuu hoitolaitokseen se on yhteiskunnalle kallis ratkaisu ja ei hyvä myöskään vanhuksen mielenterveydelle ,eikä fyysinen aktiivisuuskaan säily , niinkuin omassa kodissa !

   • Tulihan se sieltä .Jos eläkeläisille jotain annetaan se otetaan toista kautta pois korkojen kera

   • Ihme ja jankutusta. Ei rahat kaikkeen riitä. Kehitysmaissa on hädänalaisempia ihmisiä. Heille piti osoittaa rahaa.

    Nautitaan siitä että meillä on demari pääministerinä ja jätetään vollotus vähemmälle. Eikös niin?

    • Ei kukaan jankuta ,vaan tuo tosi asiat esille ,Rinne itse toi tuon 50000 köyhän pelastamisen köyhyydestä lupaamalla alle 1400 € saaville eläkeläisille tuo satasen !
     Nyt hän on sitten muuttanut sitä vain alle1000 euroa saaville eläkeläisille ja summakin on muuttunut muutamiin kympeihin , ainakin kun uskomme enemmän Kelan päämatemaatikkoon joka on laskenut että jos Rinne lupaa 30-50 euroa niin lopullinen summa oli 20-30 euroa ,joka on jo mennyt polttoaine ,ruoka ja lääkeiden korotuksiin sekä jos olisi remonttia eläkeläiselle ,kotitalous vähennyksen lasku tekee remontista kalliimpaa ,mutta kaikki mitä eläkeläiset voisivat saada menee kulutukseen ,josta valtio saa osan aina takaisin !
     Mutta tuonne Kehitys maihin menevät rahat ovat kuin kissan pissi ,tarpeeseen ,ja sekin mikä sinne laitetaan ( tänä vuonna 700 miljoonaa ) häviää korruption ,ja rikollisuuden mukana , on viety ruoka paketteja ,joita on todistettavasti myyty kehitys maiden toreilla ,eli rikollis järjestöt ovat ne omineet , näillä rikollisjärjestön rahoilla rahoitetaan sotimista ja huume kauppaa , jopa Afganistanissa on rikolis järjestö laittanut näitä avustus rahoja bordelin perustamiseen ,jonne on tuotu nuoria naisia prostitTampereoiduksi!
     Eli ette ymmärrä kehitysmaiden puolesta kirjoitelevat hyödylliset idiootit ,mihin tosiaan kehitysapu rahat menevät , nämä rahoitukset jopa vaikuttavat tähän maahanmuuttoon !
     Eli ei nauti eläkeläiset ,vanhukset , työttömät Rinteen pääministerin pestistä ,eikä tästä oloinen etujen ja vihervasemmiston huu haa toiminnasta ,kun lupaukset ovat 5000 köyhälle eläkeläiselle toteuttamatta ,,vanhusten hoitolaitos hoito Retu perällä ja työttömien aktiivi malli purkamatta ,vain omat palkiot on nousseet SDP eliitin osalta! Kilpailut


    • Kannattaa lukea palsta , 'Minne menee kehitysapu rahat ? ,"Siellä todetaan miten yleisesti kaikkien järjestöjen toiminta syö jopa 90 prosenttia lähetetyistä varoista tai viimeistään perillä. Näin käy ,eli n. ,,10 prosenttia päätyy todellisille tarvitsijoille , eli rahat ennen Suomen eläkeläisille lupausten mukaan tai vanhusten hoitoon!


    • Anonyymi kirjoitti:

     Ei kukaan jankuta ,vaan tuo tosi asiat esille ,Rinne itse toi tuon 50000 köyhän pelastamisen köyhyydestä lupaamalla alle 1400 € saaville eläkeläisille tuo satasen !
     Nyt hän on sitten muuttanut sitä vain alle1000 euroa saaville eläkeläisille ja summakin on muuttunut muutamiin kympeihin , ainakin kun uskomme enemmän Kelan päämatemaatikkoon joka on laskenut että jos Rinne lupaa 30-50 euroa niin lopullinen summa oli 20-30 euroa ,joka on jo mennyt polttoaine ,ruoka ja lääkeiden korotuksiin sekä jos olisi remonttia eläkeläiselle ,kotitalous vähennyksen lasku tekee remontista kalliimpaa ,mutta kaikki mitä eläkeläiset voisivat saada menee kulutukseen ,josta valtio saa osan aina takaisin !
     Mutta tuonne Kehitys maihin menevät rahat ovat kuin kissan pissi ,tarpeeseen ,ja sekin mikä sinne laitetaan ( tänä vuonna 700 miljoonaa ) häviää korruption ,ja rikollisuuden mukana , on viety ruoka paketteja ,joita on todistettavasti myyty kehitys maiden toreilla ,eli rikollis järjestöt ovat ne omineet , näillä rikollisjärjestön rahoilla rahoitetaan sotimista ja huume kauppaa , jopa Afganistanissa on rikolis järjestö laittanut näitä avustus rahoja bordelin perustamiseen ,jonne on tuotu nuoria naisia prostitTampereoiduksi!
     Eli ette ymmärrä kehitysmaiden puolesta kirjoitelevat hyödylliset idiootit ,mihin tosiaan kehitysapu rahat menevät , nämä rahoitukset jopa vaikuttavat tähän maahanmuuttoon !
     Eli ei nauti eläkeläiset ,vanhukset , työttömät Rinteen pääministerin pestistä ,eikä tästä oloinen etujen ja vihervasemmiston huu haa toiminnasta ,kun lupaukset ovat 5000 köyhälle eläkeläiselle toteuttamatta ,,vanhusten hoitolaitos hoito Retu perällä ja työttömien aktiivi malli purkamatta ,vain omat palkiot on nousseet SDP eliitin osalta! Kilpailut

     Tämä kehitys apu 0.7 prosenttia ,on Aikanaan Presidentin Halosen lupaan YK : ole koska suunnitteli presidentti kauden saavansa hyvä palkaisen viran YK : n palveluksessa !
     Eli nyt te hyvät hyödylliset idiootit jotka ajatte joidenkin säälittävien lapsikuvien perusteella näitä kehitys maiden tilanne ei ole muuttunut ,vaikka sinne on määrätty miljardeja , Suomestakin ,lukekaa Mattin Kääriäisen kirja kehitysavun kirous !
     Ote kirjan alusta " kehitys apu ei ole johtanut niihin tavoitteisiin ,jotka sille alun perin asetettiin. Kirja kertoo kehitysapubisneksen karusta todellisuudesta juhlapuheiden takana . Kehitys avun antaminen köyhille maille ei ole yltänyt niihin tavoitteisiin ,jotka alun perin asetettiin .....jne ,kannattaa lukea ja todeta että 50000 köyhää Suomessa on kohde ryhmä johon, Rinteen lupaus on jonka hän teki vappu puheessaan oma aloitteisesti, nyt on satsastattava tuo 💯 euroa! Per alle 1400 euroa eläkettä saaville!


   • Ne rahat jaetaan ympäri maailmaa, ei niitä eläkeläisille anneta.

   • Viipyykää ,! demarit nyt luvattu Vappu 100 euroa ,mutta heille ei ole enempää ,vai mitä sanotte!

    Muutama mahdollinen almu kymppi pelastaa jonkun ruoka tai lääke laskun jopa
    joskus kympitit voi pelastaa päivän tai kaksi ruokailua ?

    nautittavaa!

    Afrikkaan 700 miljoonaa kai jo lähetetty?

   • Ei taida löytyä kuin kaksi ääretöntä asiaa: eläkeläisten tyhmyys ja avaruus.

    No, avaruudesta ei olla täysin varmoja.

    • Nuoret ne onkin diootteja , sen kyllä huomaa kun hattu päässä syödään sossun rahoilla!

     Sekä v : llä alkavaa sanaa joka. ,,toisesssa lauseesssa , ,V- V- V jopa peräkkäin kuulee?

     Maailma on heille vielä edessä ,oppia saavat kyllä!


   • Afrikkaan 700 miljoonaa kai jo lähetetty Onko tosi?
    Olisivat laittaneet tuolla rahalla vaikka rynnäreitä tulijoita olis vähemmän

   • Kyllä kehitys apu rahaa menee taas tänä vuonna tuo 700 miljoonaa ja sen valvominen on ollut erittäin vaikeaa ,on jopa epäilyä että sillä rahalla jotkut valtiot rahoittaa sotimistaan ja korupio vie osan rahoista!

   • Mikäli joku helppo-heikki lupaa satasen eläkkeisiin lisää, vieläpä nettona, niin kannattaisi ehkä kysyä miten se on tarkoitus käytännössä rahoittaa...

    Vai onko tarkoitus kerätä vain ääniä puolueelle tyhjillä lupauksilla...

    • Tälle hallitukselle Afrikka on tärkeämpi .Sinne menee700000 mijoonaa


    • Oli SDP n puheenjohtaja piti olla luottavan miehen maineessa ja vaaliteltoilla SDP n vaalivirkailijat lupasivat tämän Rinteen satasta ,johon pieneläkeläiset tosissaan uskoivat ,tosiaan taitaa osoitautua ja vappu valheeksi!


    • Anonyymi kirjoitti:

     Tälle hallitukselle Afrikka on tärkeämpi .Sinne menee700000 mijoonaa

     Kannattaa lukea Matti Kääriäisen kirja "kehitysapu kirous," selventää tätä Afrikan apu kannattavien hyödyllisten idioottien. Ajatus maailmaa ? Jos nyt sinne jotenkin järkeä sopisi!


   • Oli tiedossa jo ennen vaaleja. Hyväntahtoiset hölmöt uskoivat helppoheikin lupauksiin.

    • Ei voi hölmöiksi sanoa äänestäjiä , olihan totuttu että Suomalainen jotain lupaa toisille Suomalaisille ,se pitää ja toteutetaan!
     Hölmö on vaan tuo kirjoittaja !


   • En tiennytkään että Rinne oli helppo heikki luulin että on lakimies ja. SDP n puolueen puheenjohtaja hän vaan ole erehtynyt luulemaan häntä rukkas Antiksi kun on tuo sama etunimi?
    Tosin nyt on luulot sellaiset ettei tiedä kuka hallitusta johtaa ? Aikaan ei saada kuin omien ja kavereiden palkkiot ja palkat omille ja kavereille omat hoidettu !
    Mutta vaali. Lupaukset on siirretty, selitelty ,jopa kohta tuntuu että ne unohdetaan ,!
    ,

    • Jos joku on tuntenut itseäni helppoheikkejä ,niin kertokaa,minä ja moni muu tunsi rukkas Antin .
     Hän oli lekengda aikanaan ,möi. Niin että ilmoitti nyt täää rukkas pussi satasella ( oli markka aika) aloitti muutamalla parilla ,lisäsi niin että pääsi huutamaan 10 paria pussissa se on sitten satanen.
     Kum kotona laskin ,oli 10 paria ja se satanen maksoi, eli rukkas Antti lupasi ja se lupaus aina piti ,sellainen helppo Heikki! Siihen ailaan!!

     Tätä nykyä Anttia( Rinnettä ,) en vertaisi häneen!
     Vale Antin lupaukset sitä ja tätä,ota niistä selvää?
     Kyllähän me eläkeläiset pidämme kiinni lupauksista! Jopa demari politiikon!


   • Jos meillä olisi ollut sodan aikana tällainen P: housu hallitus olisimme edelleen osa venäjää
    Silloin oli miehiä jotka uskalsivat panna hanttiin
    Nyt EU tyrkyttää lakeja jotka eivät Suomeen sovi .Ja pakolaisia joilla on oma kulttuurinsa eivätkä sen takia haluakaan sopeutua

   • Kyllä se vappusatanen on mennyt parempiin tarkoituksiin, olkaa eläkeläiset tyytyväisiä vain...

   • Älkää eläkeläiset ottako edes sitä 50€, se on väärin luvattu....

   • Mikähän tuonkin kirjoituksen tarkoitus on,?
    Moni eläkeläinen on tosi vaikeuksissa ,että riittääkö rahat jopa ruokaan ,nyt sitten täällä nämä" nulkkat " kirjoittelee mitä sattuu ,ihmettelen minne on kadonnut vanhempien ihmisten kunnioitus !

   • Samaa mieltä nämä ' nulkkat ' ovat saaneet kaiken ,mitä ovat tarvinneet ,yleensä aika helposti ,jotkut kyllä ovat itse kesätöissä saaneet rahaa ,jos ei kotoa saa kaikkea,mutta nämä alle. 1400 eläkettä saavat etenkin kansan ja takuu eläkkeen saajat ovat tiukoilla ,sen osoittaa nuo pitkät ruoka jonot mm Hurstin paikoissa , kun vielä ruoka ,lääkkeet ,polttoaineet ,,sähkö,- siirto hinnat ovat jatkuvasti kallistuneet ,ei rahat riitä ,kyll Rinteen lupaus toteutuessaan auttaisi heitä paljon , Eli missä viipyy 100 euroa ,kysyy moni eläkeläinen SDP n jäseniltä ja johdolta!

   • Typerää vinkua satasen perään. Kyllä jokaisen piti ymmärtää että se oli osa vaalikampanjaa. Kyllä sieltä jotain tihkuu. Olkaa onnellisia siitä.

   • Jokainen ei ole " viisas "kuin sinä eli paljasta kyllä tuolla kirjoituksella olevasi liian viisas eli demari hyödyllinen idiootti ,se siitä?

   • Ikävä kyllä tosiaan Suomalainen vanha kansa on tottunut luottamaan Suomalaisen miehen sanaan ja lupaukseen , on tämä islamistien valehtelu ideologia siirtynyt demareille niin vappu puheisiin kuin telttoihin. ?

   • Ne vappusataset liukenivat miljoona kertaisesti raakkipolitikkojen, alivaltiosihteerien tyhjänpäiväisiin virkoihin, haittamaahanmuuton nouseviin kuluihin, edustajien palkankorotuksiin sekä puoluetukien nostoon, siinä muutama syy

    • Totta tiistain 6.8.2019 iltalehti ,otsikon rahaa kuluu yli 500000 euroa kuukaudessa valtiosihteerien ja erityisavustajien palkkoihin,!
     Jokainen saa euroja 7-13000 € välillä ,hallituksen lupauksien toteuttamiseen pitäisi olla porukkaa,mutta ei vaan näy tuloksia?
     Eläkeläiset,vanhukset ja hoitajat sekä työttömät odottavat toimenpiteitä ,selittelyjen sijaan!


   • Viipyy ,mutta ei unohdeta !

    Tänään iltasanomat ,eduskunta sai kansanedustajien taxi ( eivätkö olekkaan lomalla ) laskun yli 30000 € !
    Jopa joki oli hakenut unohtuneet avaimet lasku 88€!
    Eli rahaa on lkum ollaan Korpilammella ,nostetaan ministerien palkkioita ja palkataan 15 kaveria Alivaltiosihteeriä 70 erikooavustajaa sekä nostetaan puoluetukea !
    Miten lupaukset eläkeläisille ,työttömille ja vanhuksille ,eivät voi unohtua!

   • Tosiaankin nyt se selvis. Tämähän onkin Islamilaista valehtelu taktiikkaa. Vääräuskoisille valehteleminen ei ole syntiä. Siis SDP jäsekirjan omistajille kerrotaan totuus muille valetta

   • Nyt eläkeläiset saivat RAHAA, koskahan on työssäkäyvien työläisten vuoro...

    Lomarahat on leikattu ja kikyä on tullut...

   • Jokaisen piti käsittää ettei satasta ollut tarkoitus heti antaa eläkeläisille. Esimerkiksi YK:n vaatimasta 0,7 % bruttokansantuotetasosta kehitysavussa ollaan vielä kaukana. Kehitysmaiden köyhien auttaminen on tärkeämpää kuin muutama kymppi lisää hyvin ravituille eläkeläisillemme.

    • Lukekaa tästä kehitysapu vouhotukseta tietoja ,miten sen varjolla rahaa saa rikolliset Matti Kääriäisen kirja "kehitysapu rikos" kertoo miten turhaa ja törsäilevää on ollut työntää noita kehitys apu rahoja maihin ,jossa korputio ja vallassa oleva eliitti vie rahat omiin tarkoituksiin ,esim Sudanin hallitsijan palatsista löytyi, kun hänet oli syösty vallasta 50 säkkiä dollareita , yhteensä 50 miljoonaa , ja kuitit että olivat kehitysapu rahoja !
     Mitä tulee tästä Suomen osuudesta ,0.7 % kansantuottesta ,sen on aikanaan luvannut Presidentti Halonen YK lle ,taka ajatuksena ,että hän saa hyvän viran Presidentti kauden jälkeen YK n palveluksessa , eli samaa sarjaa kuin että maamiinat poistettiin ollaan niin humanitaarisia ,vaikka nämä molemmat teot ovat tulleet tosi kalliiksi!


   • Älkää viittiskö tuosta kehitysapu. asiasta jauhaa!

    Omat eläkeläiset eivät pysty ostaa ruokaaa ,ei edes kaikki lääkkeitään ,missä on heidän kehitys apu satanen ?
    Missä on vanhuksien inhimillinen hoito?
    Maksavat vaipoissaan ,kun ei ole hoitajia?

    Nyt lukekaa uudet gallupit ,sieltä löytyy mitä mieltä Suomalaiset on Rinteen hallituksen toimista,,!

    • Ihmiset kehitysmaissa ovat ihan oikeasti hädässä. Onneksi demarit tunnistavat tämän ja heillä on sydäntä ohjata varoja sinne missä niitä eniten tarvitaan.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Ihmiset kehitysmaissa ovat ihan oikeasti hädässä. Onneksi demarit tunnistavat tämän ja heillä on sydäntä ohjata varoja sinne missä niitä eniten tarvitaan.

     Kehitysmaalaiset ovat olleet hädässä viimeiset 60 vuotta .Niihin on syydetty rahaa vuosikymmeniä ilman minkään laisia tuloksia .Vain keihäät ovat vaihtuneet konetuliaseiksi Otappa selville Etelä Afrikan tilanne siitä ei juuri kirjoitella


   • Piti olla makaavat vaipoissaan.

    Kyllä osa jopa maksaa WC paperin vaihdosta ja kaikki kai myös nuo vaipat ,joita ehditä tosiaan aina vaihtaa?

   • En ymmärrä miksi eläkeläiset tarraavat vaalilupauksiin. SDP on tulevaisuuspuolue. Moni eläkeläinen ei edes äänestä seuraavissa vaaleissa.

    • Kyllä niitä eläkeläisiä tulee kokoajan lisää ,ja elävät vielä pitempää kuin nyky eläkeläiset ,eli joutuu yhteiskunta maksamaan pitempää eläläkeitä ja hoitamaan myös heitä pitempään ,se siitä !


   • Siksi että nämä Pieneläkeläiset ovat saaneet tämän Suomen elintason meille kaikille ja ovat sen tehneet vuosikymmenien työllä tai kotiäidin koti töillä , joten eläneet pitäisi olla huomattavasti korkeammat mutta demari hallitus Lipposen johdolla karsi eläneitä tosi törkeästi , Nyt on korkea aika korjata tämä eläkkeiden jälkeen jääneisyys ,eli tuo sadan euron korotuksella saadaan se osittain tehtyä , ja kun on Suomalaisen miehen lupauksesta ,siitä on pidettävä huoli että satanen tulee näihin alle 1400 euroa saaville eläkeläisille !
    On vaan tämä kaikkien oikeamiellisten Suomalaisten kanta ,sen näkee jo koko ajan muuttuvista Gallub tuloksista ,joissa demari kannatus vajoaa !

   • Nuo eläkeläiset ovat eläneet ,aina säästeliäästi ,mutta ylläolevassa teksi hiukan vaihtui ,,: piti lukea :
    ' joten eläkkeiden pitäisi olla. Huomattavasti korkeammat'
    Totisesti eläkkeiden pitäisi olla korkeampia ,jotta nämä eläkeläiset voisivat elää ihmisarvoista elämää!

   • Ollaanpa rehellisiä. Sama raha saa enemmän hyvää aikaan jos se annetaan kehitysmaassa. Eläkeläisillämme ei kuitenkaan ole mitään hätää eikä tarvetta kulutusjuhliin.

    • Et taida tuntea Suomalaisten eläkeläisten elämää ollenkaan ,meneppäs Hurstin ruoka jonon ihmisten puheille ,tai yksin asuvan vanhuksen kotiin ,niin ehkä sinunlaisen idealistinkin aivotoiminta saa käsityksen eläkeläisen elämästä !

     Kun taas totuus on että nuo kehitysapurahat valuvat kaiken maailman huijareiden ja jopa diktatuurin maiden heimopääliköiden sota tarvikkeisiin tai niitä kavalletaan eri tavoin jo matkalla Afrikkaan , eli köyhä Afrikkalainen ei niistä saa kuin murusia . Suomi ei ole se maa jonka velvollisuus on sinne aina rahaa laittaa , ennen kuin omat ,vanhukset ja työttömät sekä eläkeläisten luvatut asiat ei ole hoidettu!

     Nyt jo Afrikkaan on lähetetty 700 miljoonaan?
     Eiköhän se riitä ,.on keskityttävä tosiaan hoitamaan ,vaali lupausten mukaiset asiat , tämä on kunnia asia ,jos ei hoideta , voidaan puhua suuremman luokan petoksesta ,omia kansalaisia kohtaa! Nyt tuo Naivi lepsuilu on loputtava !


    • Anonyymi kirjoitti:

     Et taida tuntea Suomalaisten eläkeläisten elämää ollenkaan ,meneppäs Hurstin ruoka jonon ihmisten puheille ,tai yksin asuvan vanhuksen kotiin ,niin ehkä sinunlaisen idealistinkin aivotoiminta saa käsityksen eläkeläisen elämästä !

     Kun taas totuus on että nuo kehitysapurahat valuvat kaiken maailman huijareiden ja jopa diktatuurin maiden heimopääliköiden sota tarvikkeisiin tai niitä kavalletaan eri tavoin jo matkalla Afrikkaan , eli köyhä Afrikkalainen ei niistä saa kuin murusia . Suomi ei ole se maa jonka velvollisuus on sinne aina rahaa laittaa , ennen kuin omat ,vanhukset ja työttömät sekä eläkeläisten luvatut asiat ei ole hoidettu!

     Nyt jo Afrikkaan on lähetetty 700 miljoonaan?
     Eiköhän se riitä ,.on keskityttävä tosiaan hoitamaan ,vaali lupausten mukaiset asiat , tämä on kunnia asia ,jos ei hoideta , voidaan puhua suuremman luokan petoksesta ,omia kansalaisia kohtaa! Nyt tuo Naivi lepsuilu on loputtava !

     Antti totesi ENNEN satas-juttua, että häntä hävettää kehitysavun alhainen taso. Siis järjestyksen pitää olla, että ensin 0,7 % kehitysapuun ja sitten eläkeläisille.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Antti totesi ENNEN satas-juttua, että häntä hävettää kehitysavun alhainen taso. Siis järjestyksen pitää olla, että ensin 0,7 % kehitysapuun ja sitten eläkeläisille.

     Kehitys apurahoista eräiden tutkimusten mukaan päätyy vain pieni osa lopulliseen tarpeeseen byrogratia järjestöissä
     Vei suurimman osan ja perillä ns
     Avustusten jakajat suuren osan ,esim, rikollis liigat ja valtioiden virkailijoiden korruptioon uppoaa osa , jopa karmeita esimerkkejä löytyy Afganistanissa rikolliset perusti bordelli jonne kidnspsttiin ala ikäisiä tyttöjä prostituoituksi!


    • Milloin Suomessa tullaan järkiinsä , nuo kehitysapurahat ovat rikollisten ja terroristien käytössä alle aika yksikön , jopa. korputiokin rehoittus kehitysmaissa toimii suurimmalla noilla hyödyllisten idioottien lähettämillä rahoilla,!


   • Vappusatanen tuntui niin hyvältä, kun se luvattiin. Nyt tuntuu pahalta, kun sitä ei tullut.

    T. entinen demari

   • Tuon vappu lupaus satanen ei olisi ollut mikään ylimääräinen korjaus eläkkeisiin ,vaan hätä apu jo eläkeläisiltä kupattuihin euroihin , jotka on eläke indeksin muuttamisen takia jääneet saamatta ,miksi Kiljunen nyt ei saa esille lupaamaansa eläkeindeksin korjausta ,onko edes yrittänyt ,kun demareilla on valta ,mutta ei taida olla voimaa tai tahtoa hoitaa muitakaan lupauksia , omat edut niin lKiljusella kuin ,Rinteellä ,vaikka Suomalaiseen mieheen on luotettu,minkä lupaa tehdä se myös tekeekin,?

    • ,,, luottaa ja luottaa, mutta kun nämä on sosiaalidemokraatteja.


   • Kahvi pöytä keskustelussa eräs eläkeläinen heitti tuosta Lipposen hallituksen toimista,eläkeindeksin heikentämis asiasta , että nykyinen työeläke 1000 € olisi jopa n.1500€ ja 1500 olisi n.2000€ eli näin on eläläkeisiltä viety ansaittuja rahoja ?

    Joku voisi tarkentaa mitkä on oikeat summat ,kun hän sanoikin että nämä summat on lausuttu mutu tuntumalla , vastausta odottaen!

   • Kyllä pasmat on sekaisin kun on noita lupauisista on Rinteen taholta tehty laskelmia ,mutta kyllä lupauksista on pidettävä kiinni ja totuus on että nämä sataset palautuu takaisin valtion kassaan ,erilaisina veroina ,kun nr menevät kulutukseen ,samoin tuo Kiljusen lupaama työeläke indeksin korjau !

   • Millä perusteella eläkeläiset ovat ansainneet rahoja?

    • Koska he ovat eläkkeet säästäneet eläkerahastoihon ,siellä on 200 miljardia ,koska eläkeindeksin muutoksella supistettiin eläkkeitä !
     Sekä jos et tiedä , on Rinteen lupaus vappuna nyt toteutettava ,sekä Kiljunen on luvannut myös korjauttaa eläke indeksin kohdalleen ?

     Eli oikeudenmukaisuutta ja. Lupauksen kautta on eläkeläisten eläkkeitä nostettava .nyt eikä myöhemmin!
     Se mitä eläkeläiset saavat menee kulutukseen !


    • Eikö muka ole maksettu omaa eläkettä vuosikausia jos olisin arvannut että näin hölmöjä ovat olisi ollut soosu luukulla jo 30 vuotta sitten muuta tyhmänä tein vain töitä.


    • Jos olisit tehnyt työtä 14 v- 64 vuoteen ja makasnut veroja ja eläkemksuaja pienistäkin tuloista
     Niin et valittaisi nyt eläkeleikkaantuu ja se koskee vain pienituloisia. Jos olisin nähnyt nykytilanteen olisin lopettanut veron maksun jo 30 vuotta sitten.


   • 100€ luvattiin.
    Vaalien jälkeen 50€.
    Sitten se olikin 31€.
    Kohta varmaan 0€.
    Nyt jo Afrikkaan 700 miljoonaan?

   • Mitä oikeudenmukaisuutta on siinä, että kun nyt eläkkeelle jäävä on maksanut eläkemaksuilla itselleen viiden vuoden eläkkeen, että nuoremmat saavat sen jälkeen kustantaa omasta pussistaan heidän loppuikänsä eläkkeen?

    Ja lisää pitäisi vain saada. Ahneutta. Paljon parempi sijoittaa kehitysapuun. Menee sentään oikeasti tarvitseville.

   • Vappusatasista ei kannata ruikuttaa, vaan sopeutua. Että silleen. 😊

   • Satanen tulee kyllä. Ei pidä vain hosua. Veikkaan että alle 10 vuodessa homma on hoidettu.

   • Jos nyt oltaisiin asia linjalla ?

    Tämän sataeuroa eläkeläisille joiden eläke on alle 1400 euroa ,on kehitellyt SDP n johto Rinteen johdolla ! Asiantuntijat todenneet tarpeellisuuden!

    Lupaus on tehty koska on todettu miten pienneläkeläisten on vaikeuksia selvitä päivitäisestä elämästään kuluista ,joita on lääke,ruoka,ja asumiskulut.
    Rinnehän lupasi nostaa 50000 köyhän elämisen tasoa vappu puheessaan ,lupaus oli selvä , alle 1400 euroa saavat eläkeläiset saavat 100 euroa ,ja se luvattiin kerralla ,ei pilkottuna ei alle tuon 1400 euron !
    Eli nyt vain rahat tulemaan , vaadimme me alle 1400 euroa saavat eläkeläiset ,tuo sata euroa menee suoraan kulutukseen meiltä eläkeläisiltä!

   • Rahat ei riitä kun joka paikassa on veroja. Asumisen kuluista kun juontuu 43 % veroista. Demarien ratkaisu: jaetaan rahaa ja nostetaan veroja.

   • Satasta saatte odottaa, mutta verot nousee jo ennen sitä.

   • Totta kun se menee eläkeläisen lääke ,ruoka ,ja asumilkuluihin ,näistä valtio saa verotuloista osan ja osa tulee muutakin kautta myös takaisin !
    Me jotka emme ole saamassa , mutta jos ja kun eläkeläiset voivat paremmin ja eivät tarvitse kaupoissa ostoksia tehdessään laskea joka senttiään !
    On kanssa ihmisilläkin parempi mieli ,mm kaupan kassoilla ja omaisille sekä kodinhoitajilla!
    Nämä henkilöt ovat joutuneet todistamaan miten tiukoilla eläkeläiset ovat taloutensa kanssa usein!

   • Sehän oli vain vaalilupaus. Kyllä kaikkien kannattaa miettiä ketä äänestää. Demokratiassa ei saa muutoin muutoksia aikaan kuin äänestämällä löysänpuhujat pois eduskunnasta tai ikuiseen oppositioon.

    • "Sehän oli vain vaalilupaus "?
     Onko moraali demarien leirissä tälläistä !
     Jo vaalien aikana epäilin noiden " vaalilupausten " taustoja kävin kerran juttelemassa erästä tuttua vaaliteltoilla ja sain hänen puheestaan tuon lupauksen " alle 1400 euroa saaville eläkeläisille antaa uusi hallitus ,jos SDP on päähallitus puolue sataeuroa !

     Reitin epäilyn ,jolloin sanottiin " tulet näkemään sen " en uskonut ,enkä enää SDP teltoilla käynyt ,koska se asia ei minua silloin eikä nyt koske ,kuin parin tutun eläkeläisen kautta ,joiden pettymys on valtaisaa ,kun kuule tuollaista tekstiä " oli vain vaalilupaus " sekä se että Rinne sanoo " ei hallitus ole luvannut satasta " nyt ovat hallituksessa saaneet niin omilta kuin vierailta "pyyhkeitä "että yrittävät muutella summia m,selitellä , jotain antaa !


   • Haistakaa paska koko valtiovalta, ette osaa muuta kuin verottaa...

   • Petturimedia vei sen. Antoi ITSELLEEN 100 euron palkankorotuksen, joka ei koskaan toteudu, koska sieluttomilta otetaan rahat pois.

   • Tosi asia oli että Rinne sai itse 1000 € korotuksen ? Yhteensä 17000€.

    Tosi asia on että Rinne lupasi alle 1400 € eläkettä saaville sataeuroa ! Siis lisää eläkkeisiin ! Eikä vaikuta tukiinå..

    Tosi asia on nyt lupaus on muuttunut niin että takuu ja kansaeläkkeisiin luvattu muutama kymppi ja vain alle 1000 euroa saaville?
    ,
    Tosi asia ei aiemmin ole puhunut työeläkkeiden osuudesta ,nyt on näiden osalta kääntynyt työmarkina osapuolten puoleen ,että jos he auttaisivat , huh huh??

    Ihme jos ei kohta käänny joulupukin puoleen !

   • Kun myy äänensä, niin ei ole palautus-, eikä valitusoikeutta.

    • Kukaan ei ole myynyt mitään " ääntä' " vaan Rinne lupasi vappuna eläkeisille sata euroa alle 1400 euroa saaville ,ilman ettei se vaikuta tukiin!

     Ei kannata vääristellä asioita ,on kysymys erään kansan osan kurjistumistamisesta , !

     En heittelis kiviä ,ovat tosi vihaisia ilman teidän pilkkaamista,kun ovat luottaneet tähän viher vasemmiston +keskustan+ RKP haltuksen johtajaan ja lupauksen aikaiseen SDP n puheenjohtajaan ja kanssnedustajaan!


   • Totta kirjoitat !

    Nyt on Rinne jo maininnut työeläkkeen saajat ,kun kansaneläkkeen ja takuu eläkkeen saajille alle 1000 euroa saaville on jopa luvattu muutama kymppi , kun alkuperäinen lupaushan oli alle 1400 euroa saavat ,saisivat sata euroa ,niin ettei vaikuta tukiin !

    Nyt mainittu työeläkkeen saajat ,etenkin tosi pienet työeläkeläiset eli ne kotiäidin jotka alkoivat saada eläke kertymää vuonna 2005 , mutta mutta , Rinne tosiaan lupasi näin
    " eläkeläisille joiden eläke on alle 1400 euroa saavat 100 euroa ilman että se vaikuttaa tukiin " nyt siis Rinne lupauksellaan sai äänet pieneläkeläisiltä ja lupaus pitäis lunastaa !

    Mitä siis on tehty! , On kympit luvattu kansaneläkeläisille ja takuueläkeläisille , joiden eläke on alle 1000 euroa ,eli lähes pöty puhetta ,sekä nyt hän on tosiaan ottanut työeläkeläis asian esille ,tuoden sen esille ehdotuksena SAK ja EK johdolle että jospa te sen hoitaisitte !
    SAK ja EK TYRMÄSI tämä ajatuksen , sanomalla ka " Antti hoida vaan lupauksesi"!

    Eli missä viinin huumassa Rinne oli kansanedustajana ja puolueen puheenjohtajana puhuessaan punalippujen kiehuessa ympärillään ,oliko vaan laulu "sorron yöstä noustaan ".
    Oliko vaan ajatus oman ja omien demareiden etujen saalistaminen ! Onko näin !

    Ne on saatu ,mutta muut lupaukset , eläkeläisille,vanhuksille,työttömille ovat lunastamatta !

   • Asiat on laitettava tärkeysjärjestykseen. Eläkeläiset ovat kyllä jonossa, mutta pitää malttaa hiukan odottaa.

    Afrikan hätä menee edelle. Ensin on täytettävä 0,7 % BKT tosi heikossa asemassa olevien auttamiseksi. Myös Välimerellä kauheissa oloissa purjehtivat on saatava avun piiriin. Sitten viattomat lapset ja heidän äitinsä on saatava mahdollisimman nopeasti kotiin.

    Pian tämän jälkeen voidaan katsoa tätä eläkkeiden nostoasiaa. Kyllä se sieltä tulee. Nyt ei pidä antaa itsensä pettyä. On sentään inhimillinen hallitus.

    • Sitten viattomat lapset ja heidän äitinsä on saatava mahdollisimman nopeasti kotiin.
     Suvakki nosti vahteeksi äiti lapsi kortin esiin Missäs nuoret miehet joita tulijat ovat


   • "Ne otti sen näemmä ihan tosissaan, enpä olisi uskonut"

    Antti Rinne

   • Eikä saa unohtaa isismorsiamia ja setaväkeä, hoidetaan niiden asiat ensin. Eläkeläiset älkää hötkyilkö, olette kyllä jonossa, mutta häntäpäässä.

    T. Antti

    • Antti satanen pöytään ja heti


   • Sataset meni jo omaan palkankorotuksen ja puoluetoverien palkkiovirkoihin. Ei ole kuule halpaa lystiä, 100 jeppeä! Mutta olette kyllä mielessäni!

    T: A

    • Joo ja 700 mijoonaa kehitysapuna Afrikkaan kiitos Haaviston


   • Onhan se hienoa että eläkeläist ovat mielessä ?

    Se ei vaan riitä ,on tehtävä lupauksien mukaiset toimet eli alle 1400 euroa saavat eläkeläiset, odottavat tuota 100 euroa ,omiin kuluihin , sen voimin pääsevät jotenkin elinvoimia pitämään yllä ,kun ruoka ja lääke kulut hoituu !

    Ja vanhusten hoito 0.7 kuntoon ,saavat inhimilisempää loppuelämää viettää ,jonka ovat ansainneet ,,ovat olleet tekemässä tämän yhteiskunnan hyvinvoinnin tekijöitä ! Kiitos siitä kuuluu heilleille , ansaitsevat turvatun vanhuuden, vanhuuden joka ei tarkoita märissä vaipoissaan makuuttamista !vaan hyvää ja turvallista hoitamista!

   • Taitaa veronpalautukset tulla aiemmin kuin Rinteen feikkisatanen?

   • Pitääköhän tuon miehen sanoista mikään , alkaa kovasti epäilyttämään ettei puheet ja teot kohtaa. Kyllä pitää kantistenkin asiat hoitaa kuntoon eikä kääntää otsikoita muitten ongelmiin.

   • Satanen tulee aikanaan. Ei kannata tehdä töitä opposition puolesta kitisemällä siitä koko ajan.

    • En usko että kukaan "kitisee " vaan täälä kirjoitetaan Suomen pieneläkeläiset/;vanhusten ja työttömien puolesta ,joiden äänet kyllä kelpasi ,mutta lupauksien toteuttaminen on ontunut joka osaltaan , eläkeläisille luvatut kympit on jo menneet ruoka ,lääke ja asumis- korotuksiin ja vanhusten hoito ei ole parantunut ,jopa vain on kallistunut ,kun hoitolaitosten omistajat ovat jo kiristämässä voitto maksuja kunnilta!
     Työtön on samassa asemassa aktiivimallin toimissa , hallitus ei näissä ole toteuttanut lähes mitään luvatuista toimista !


   • Miksi ei demarit vastaa näihin huolustuneiden kansalaisten kyselyihin? Siis miksi ,hävettääkö,?

   • Hosuako pitäisi? Kaikki aikanaan. Nyt pitää nauttia että on oikeudenmukainen hallitus. Jos hosututtaa, niin kannattaa muistaa edellisen neljän vuoden kurjistumista.

   • Ihmettelen minäkin ettei Demareilta löydy kunnon vastuksia eläkeläisten ja vanhuksien kysymyksiin.Satanen alle 1400 euron eläkkeisiin hoitaja mitoutuskuntoon.Ja kunnon vastaus nähin kysymyksiin jotka on luvattu

    Eikä mitään pelleilyä Isiksen ja Afrikan kanssa

   • Rinteen wappupuhe löytyy sanasta-sanaan netistä. Kannattaisi lukea, tai luetuttaa jollakin, joka osaa lukea.

   • Kaksi vuotta sitten ei mainittu muuta kuin tuo eläkeläisille nettona luvattu sata euroa alle 1400 euroa saavat eläkeläiset ?

    Sitten vuosi sitten,oli jo hätäpäissään keksitty nuo hallituskauden aikana ja jos taloustilanne sallii?

    Kyllä vaaliteltoilla tuotiin vain tuo edellinen teksti ,nostetaan 50000 köyhää eläkeläistä köyhyydestä ,lupaamalla kaikille alle 1400 euron eläkettä saavien eläkkeisiin 100 euron korotus !

    Ei puhuttu kymppeistä eikä alle 1000ruron eläkkeistä !

   • Ärsyttävää höpöttää jostain satasesta eikä arvostaa loistavaa vaalivoittoa. Nautitaan suurimman puolueen asemasta. Edut alkavat kyllä näkyä aikanaan.

    • Me eläkeläiset ,vanhukset ,työttömät emme nauti ,sanoo moni tuosta ryhmästä ,vaikka moni jopa erehtyi antamaan äänensä ,kun uskoivat Rinteen lupaukseen ,!

     Jostain satasesta kuukaudessa ,ei ole mitään höpöttämistä ! , Se olisi 1200 euroa ,vuodessa eli tosi iso apu eläkeläisille !!,Voidaan sanoa että se tosiaan nostaisi 50000 köyhän elintasoa reippaasti ,jopa osan lääke ja ruoka ostot onnistuisi päivittäin ,sekä asumiskuluihin riittäisi joku ylimääräinen kulun hoitaminen , eli on vaan jolspäivä demareita muistettava , se on toteutettava , ilman demari höpinää,! Nyt vaan toteutus asiaan töpinää!


   • Ei kukaan toivo demareiden hosuvan,vaan toteuttaa lupaukset joita eläkeläisille , vanhuksille ja työttömille on luvattu , kyllä vaaliteltoilla kuulimme vain sen että alle 1400 euroa saaville eläkeläisille Rinne lupaa sataeuroa eläkkeisiin ,ilman että se vaikuttaa tukiin !

    Alkaa tulla näistä demari kirjoituksista tuo sama meininki kuin noista Al-Taeen selityksistä , ensin kielletään ,sitten selitetään ja jopa on mahdollista samaan kuin , että kirjoituksia on jopa muuteltu , AL Taeen tapauksesta poistettu ja Rinteen puheisiin / teksteihin jopa lisätty !

    Tosi asia on että on luvattu alle 1400 euroa saaville eläkeläisille Rinne lupasi sataeuroa nettona ! ja niin ettei se vaikuta tukiin ! (Siis Kansan - Takuu - Työeläkeläisille! )

    Eli tämän olen jopa nauhoittanut demari vaalvirkailijan vaali puheesta ja todistajat löytyy ,
    nyt tänään tuli myös tieto että Al Taee kirjoituksia ,ruvetaan poliisien toimesta tutkimaan !
    Jos ei kohta eläkeläisten lupaus ala toteutua ,pitääkö tutkia , kansanedustajana Rinne ei voi päästää suustaan mitä tahansa ,kansanedustajan on oltava rehellinen !

    Nyt ei teidän demarit selitykset mene läpi , ei kuin omien( ehkä) joukossa , olisi toteutettava lupaus ,ei selitykset kelpaa pieneläkeläisten n. 50000 nostaminen köyhyydestä oli Rinteen vaalilupaus ,sataeuroa alle 1400 euroa saaville Suomalaisille eläkeläisille ! Toimikaa !

   • Rahat vaan eläkeläisten tilille ,lupauksen mukaisesti ,sanoo kaikki omatunnon omaavat veronmaksajat !
    Sarvesta härkää sanasta miestä ,sanoo suomalainen sananlasku !

   • Tuohon ei voi muuta lisätä ,näin SDP n ,

    (Siis Rinteen hallituksen)

    pitää toimia !

   • Se vielä mietityttää miten tämä lupaus toteutuu?

    Nythän Rinteen ajatus maailmaan on vaikeaa arvailla,

    Hän on esittänyt. SAK ja EK n johdolle ehdotuksen työeläkkeiden parantamisesta tuolla satasella ,alle 1400 euroa saaville ,no onhan se yritys ,jonka nuo järjestöjen johtajat ,ovat tyrmämneet ,jo nyt!

    Takuu - kansaneläkkeläisille on luvattu vain 30-50 € ?
    Nekin vain alle 1000 euroa eläkettä saaville !

    Sekä mitä tarkoittaa vanhusten asuntojen ottaminen ,jos ei rahat riitä elämiseen ,onko se hoitotakuun rahoitusta ,vai eläke kassan täydennystä ,ota näistä sitten selvää , on seko seko toimintaa!

    Eli onko sosialisointi alkamassa ?

   • Ärsyttävää höpöttää jostain satasesta eikä arvostaa loistavaa vaalivoittoa. Nautitaan suurimman puolueen asemasta. Edut alkavat kyllä näkyä aikanaan.

    Kyllä tidetään kuka nauttii DEMARIEN HERRAKAARTI JOKA NOSTAA OMIA PALKKOJAA JA PALKKAA UUSIA JONNI JOUTAVIIN VIKOIHIN

   • Hienoa että uskallat jopa koettaa ääntä ( isoilla kirjaimilla ) ,moni on yrittänyt ,sensuuri on iskenyt ,mutta kirjoitat asiaa ,ole sama mieltä tämä Rinteen hallitus on kyllä jo nauttinut tarpeeksi ,omat palkiot nostettu ja muiden ja oman puolueen soitimme järjestetty palkiovirat ministeriä 19 nyt enne 14-17 , ja 70 erikoisavustajaa ennen 39 ja 15 alivaltiosihteeriä ennen 4 eli he ovat päässeet nauttimaan !
    Sekä puolue tukea on nostettu kolmesta miljoonasta neljään miljoonaan !

    Mutta missä nauttivat Pieneläkeläiset, vanhukset hoitolaitoksissa tai kotonaan ,eikä työttömätkään paljon nautiskele ,samaa arkea ,jopa pahempaa kun lääke ,ruoka ja polttoaineiden hinnan nousu vaikuttaa autoiluunja asumiseen !

   • Vittu että jaksaa jauhaa. Eikö ole sen verran ymmärrystä että tuollainen jauhaminen menee riistäjien propagandan hyväksi. Kyllä ne edut tulee, mutta ihan ystävällisesti, nyt turpa kiinni. Kummalla puolella nämä tollot on? Lopettakaa naukuminen.

    • Hysteria on päässyt demari nuorison keskuuteen,tai sitten on lääkkeet loppu ,siis voi olla myös nuorilla , meillä vanhuksilla se on myös joskus myös näin ,taitavat vaan olla eri lääkkeet ,meillä apteekista , teillä demari vai peräti vihervasemmiston edustajat kai on omat katu tai some kanavat , joista en kyllä tiedä mitään !

     Voisitte kirjoittaa asiallisesti ilman noita elin tai eläin sanoja näin vanhempi ihminen ei ole niihin tottunut ,eikä ne edistä asioiden ymmärtämistä ,tosin se on teillä muutenkin vähäistä ! Kirjoittakaapa lisää ,mutta asiallista tekstiä esimerkiksi uudelle palstalle :

     Tuli Suomen saamattomuus hallitus !

     Sinne voisitte tosiaan kirjoittaa ilman tosiaan elin "v" kirjaimia tai eläin vertauksia ja ,ollaan ihmiseksi ja ihmisiä vieläpä ajattelevia , naisia ja miehiä / tyttöjä ja poikia !

     Eli asiallisia vastauksia odottavat etenkin vanhukset ja eläkeläiset , miten hallituksen saamatomuus muuttuu lupauksien toteuttajaksi , näistä vain kirjoittamaan!


    • Samaa mieltä ,nuorison tänne kirjoittamat teksti ovat sitä luokkaa pitäisi sensuurin puuttua,no taitaa sensuuri olla samaa ikäluokkaa heille on tavanomaista nämä elin ja eläin tekstin omassa puheissaan , eihän näillä nuoriso ryhmiltä taida kuulua kuin noita "V" kirjaimia ja eläin vertauksia , joten on ehkä aika tältä palstalta lopettaa ,on kai tehty selväksi miten Rinteen lupauksiin nyt suhtaudutaan ,j vaaditaan että ne toteutuu ,mutta kyllä jo nyt luottamus on mennyt tähän vihervasemisto +keskusta + RKP halitukseen !

     Niinpä seurataan uutta palstaa ,tosiaan miten hallitus asioita hoitaa ,eli uusi palsta on :

     Tuli Suomen saamattomin hallitus !

     Sieltä voidaan saada tietoa mitä tämä nyt Suomen saamattomaksi tituleerattu hallitus saa aikaan ,toivotaan parasta pelätään pahinta ,sopii tähän ! Hyvää syksyä !


    • Ihan ystävällisesti ,voisinko kirjoittaa vähemmän törkeää tekstiä ,olet kai peruskoulun käynyt ?Myöskään sivistys tasosi näkyy kirjoituksista liiankin selvästi ,ei ei kovin korkea!


    • Turha valittaa vaikka asia on juuri niinkuin on kirjoitettu


   • Typerykset. Minä olen samaa mieltä.

   • Siinä demari typerykset , totuus on vain demarit ja muu Rinteen hallitus porukka on hyötynyt , asioiden esittäminen on hyödyttämässä ,sitä että luvatut asia on pakko hoitaa eli kerran vielä ,tätä toistan teille demari typerykset :

    1. Toteutettava Rinteen lupaus alle 1400 euroa eläkettä saaville 100 euroa ,niin että ei vaikuta tukiin ! ( Ei mitään kymppejä ,vaan 100 euroa , ja näille alle 1400 euroa saaville !)

    2. Vanhusten hoitotakuu 0.7 hoitajaa vanhusten hoitamiseen , ( niin että siihen ei lasketa toimisto eikä siivous eikä keittiö henkilökuntaa , vain hoitajat !)

    3. Aktiivimallin purku ,( jolla lopetetaan työttömien potkiminen aktiivimallin mukaisesti!)

    Eli kyllä tässä tuodaan , ( huom te Afrikan kehitys apu asian hyödylliset idiootit ) vain Suomen köyhien auttamisen asiaa ,onhan Itse Rinne tuonut esille että tuo luvattu sata euroa alle 1400 euroa saaville eläkeläisille nostaa 50000 Suomalaista köyhyydestä !

    Ps ,on typeryyttä luulla että nuo kymmenet miljoonat Suomen osalta ( koko maailman osalta miljardit ) olisivat menneet köyhien Afrikkaan ,ne on menneet korruptioon ja jopa vuotaneet avustus järjestöjen ja Afrikkalainen eliitin juhliin sekä Afrikan eri maiden huumekauppaan sekä sotimiseen ,joiden takia sieltä tulee näitä maahanmuuttajia ,kun erityisesti perheet lähettää turvaan nuoria miehiä ,olettehan typeryydessänne huomanneet! Tai ette välitä ,antaa tulla saa vihervasemisto jäseniä ,esim husu Hussein!

   • Tässä ei voi sanoa kuin näin on asiat ,kuten yllä oleva asiallinen kirjoitus asiat kertoo , noita ,ilmeisesti nuorien kirjoituksia ihmettelen ,kun ovat selvästin itse typeriä ainakin ,tuo aloitus jossa on , " sukupuolielin jauhaa" siis mitä ?, olen ehkä noissa asioissa noviisi , kun en ymmärrä nuorison artikulointia , mutta ei se kuulostaa tosiaan kuin typeryydeltä ,eli ei ole kokonais kuvaa elämisen arvoista ,eikä edes ymmärrystä pieneläkeläisten arjesta !

   • Tuolla palstoilla on nyt uusi aloitus , johon voi nyt jatkaa , etenkin ne jotka suosittelee toisille että " turpa kiinni " ja nyt " naukuminen riittää" sen verran eläin tiedettä ,että hevosella on turpa ja kissa naukuu , sekä vielä että tuon "V "alkuisen suokupuolielimen nimen käyttö osoittaa ,todellista typeryyttä !

    Ai niin asiaan uusi palsta ,jossa on hyvä jatkaa on , Nyt meillä on saamattomin hallitus !

    Eli nyt sinne vaan vasta väitteitä ilma "V" kirjain aloitusta ,tai mitään eläinmaailman törkeyksiä , ihan vaan asiallista kirjoittelua mitä Rinteen hallitus saa aikaan ? muutakin omien etujensa ajamista! , voi tietysti tuoda sisäpiiri tietoja esim Korpiampi jamporee jatkoilta! Siltä he juoksivat 60 Australian parasta viiniä ja kahvia ja konjakkia ,oliskohan se venäläis ravintoloitsijan lasku 30000€ sama muuten kuin kansanedustajien taksimatkoista kesäkuussa ,eli kansanedustaja lomalla taksilasku 30000 , eli rahaa palaa !

   • Tuli Suomen saamattomin hallitus on tosiaan uusi palsta !
    Jonne toivoisi kirjoituksia ,siis myös minä toivon asiallisia kirjoituksia ,siitä mitä tämä hallitus saisi aikaan tavallisen kansalaisen ,ei pelkästään hallitus puolue eliitin tai näiden kehitys maa hysteriassa elävien hyödyllisten idioottien toiveiden täyttämiseksi!
    Kyllä nyt on aika tosiaan saaja jotain aikanaan näiden Suomen kansalle tehtyjen lupausten toteuttamiseksi , nuo omat edut ja kehitysmaa asiat on hoidettu ,kuten RKP n ja keskustan !
    On tosissaan otettava käyttöön toteuttaminen niin eläkeläisille ,vanhuksille ,ja työttömille annetuilla lupauksilla , kun nämä tehdään voi niistä kirjoitta asiallisesti jopa omahyväisesti tämäkin "V" vihervasemisto sukupolvi , mutta tosiaan asiallisesti ilman Ellin tai eläinmaailman törkeyksiä ,ei kuulu palstoille jos ei halua leimaantua tosiaan typerydeksi!

   • Hyvin vastattu V- nuorisolle ,ei ole tullut vasta kirjoituksissa tekstiä ,taitavat vielä olla " lääke'' tokkurassa! Tai ei ole mitään sanottavaa tämän vihervasemmiston hsllituksen toteuttamista lupauksista ! Koska niitä ei ole!

   • Tuli Suomen saamattomin hallitus palsta on auennut ! ,niin että siellä on jopa hälyttävää tietoa ,Timo Haapalan kirjoitus Rinne pelkää sotilasvallankaappausta !

    Näin Timo kirjoittaa ,kun Rinne on mennytnnyt ripittämään uutta puolustus voimain komentajaan Timo Kivistö ,epäilee kyllä että Rinne sekoilee ,niinkuin on jo sekoilut mm aijemmin NATO lausunnoissa sekä aktiivimallin lausunnoissa ,sanoen siihen liittyvän haastattelun ,vaikka sitä ei ole koskaan ollut !

    Eikö tosiaankaan kukaan valvo noita Rinteen lausuntoja ,mitähän Rinne vielä Euroopan parlamentin puheissaan vielä töppää ,luulisi eu avustajien ja 15 alivaltiosihteeriä ja 70 erikoisavustajaa kun on , jonkun olevan tarkastamassa puheet ja kirjoitukset !

    Oliskohan jo noissa vappulupauksisa tuota sekoilua ,no luvattu mikä sata euroa vaan tulemaan alle 1400 saaville eläkeläisille ,kun lupasi nostaa 50000 suomalaista köyhyydestä !

   • Ei onnistu Suomi auttamaan noita Afrikan nälkä näkeviä ,rahat eikä ruoka avustukset ,sinne ennätä ,on välistä vetäjiä rahoille kuin ruoka avulle ,niitä on jo pitkän aikaa myyty Afrikkalaisilla toreilla ,,todistajia löytyy ja rahat kyllä löytyvät myös rikollis omistajia !

    Kun Rinteen lupaamat sataset tulevat Suomeen eläkeläisten käyttöön ne ovat suoraan kulutukseen meneviä ,josta valtion kassaan tulee suurin osa ,eli järkevää antaa sataset pieneläkeläisille!

   • Totta että Rinteen lupauksien tuoma sata euroa olisi näille 50000 eläkeläiselle ,köyhälle niinkuin Rinne vappu puheessaan mainitsi tosiaan nosto köyhyydestä !

    Tuo satanen olisi monelle päivittäiseen elämiseen antama iso apu , se menisi kulutukseen ja valtio saisi siitä suuren osan takaisin erilaisina veroina , kun eläkeläinen ostaisi ruokaa ,lääkkeitä ja palveluita sekä työlistäisi mm palvelu sektoria , sen rahan saaminen kansaneläkeläisille ja takuueläkeläisille ,sekä työeläkeläisille joiden eläke on alle 1400 euroa antaisi uskoa Suomalaiseen yhteiskuntaan ,sillä olisi heihin jopa terveyttä vaikutus ,jolloin ehkä jopa sairastumis hoito kulut yhteiskunnalta vähensivät !
    Kysymys olis miten todellisuudessa hoidetaan tuon luvatun satasen lisäys eläkkeisiin ja jos on eläke 1401 euroa ,jääkö se sellaiseksi ja jos eläke on 1399 euroa ,onko uusi eläke 1499 €!

   • rami ei antanut taeita

   • Onko tuo Suomennettuna ,Rinne ei antanut takeita!

    Ei kannattaisi ehkä vääntää vitsiksi ,kysymys on 50000 eläkeläisten ,niinkuin Rinne "sanoi köyhien nostamisesta köyhyysloukusta !"

    Tämä on tosi ,on monta eläkeläistä joille tuo sataeuroa olisi pelastus. Päivittäiseen ruuan hankintaa ,sekä että voi ostaa määrätyt lääkkeet!

   • Eläkeläisillä tuntuu olevan aikaa ja energiaa valittaa. Kukaan heistä ei ole nälkäkuoleman partaalla. Ensin on hoidettava Afrikka jossa pienet viattomat lapset näkevät nälkää! Miksi eläkeläisemme ovat niin itsekkäitä ja ahneita?

    • Lueppss Matti Kaartinen kirja " kekitysapu kirous'
     Sitten voi kertoa miksi miljoonat ,ovatkin vallassa olevien diktaattorien ja rikollisten hallussa näistä kehitys rahoista ei nälkäiset Afrikan köyhät paljon jää ,eli paljon mitään ,kun avustus järjestöjen osuus on jo otettu pois?!


   • Setalaiset ensin, eläkeläiset odottakaa vain kuolemaa kaikessa rauhassa. Minä marssin kernaasti oikean asian puolesta.

    T. Antti

   • Totta Mooses,näinhän se pitää mennä ,500 setalaista ,ja onhan siellä .osa niitä suur eläkeläisiä ,kuten Tarja Halonen , Irja Askola sateenkaari marsijoita!
    Mitä nyt nuo 50000 pieneläkeläistä, joutavat kyllä tuota luvattua satasta odottaa ,jos on leipä lopussa ,syököön kakkuja , ja lääkkeeksi vettä ,vesi vanhin voiteista!

   • Nythän tämä selvisi ,,onkin Seta ja rauhanyhdistyksen hallitus ,onko Halonen ja Tuomiojan js vihervasemmiston painostus ohjaamassa Rinteen toimintoja , viis köyhästä kansasta !

   • Ainakin verot ovat nyt nousseet vähintään tuon sata euroa (siis välittömät ja välilliset verot yhteensä)...

    Mihin lienee rahamme menneet...

    • Oiskos Tuonne Afrikkaan?


   • Hävytöntä vihjailla. Oikeat eläkeläiset kyllä ymmärtävät eivätkä kirjoittele opposition hyödyksi mankumisiaan.

    • Käyppäs kysymässä Hurstin leipäjonosta tai minkä pikkupaikkakunnan huolsikalta,mitä mieltä eläkeläiset ovat tuosta ymmäryksestä !
     Voi olla että saat kysymykseesi ,kehoituksen " juosta mutkia " !
     Eläkeläiset eivät nämä oikeastaan " kakku" vaan vaativat nämä 50000 alle 1400;euroa saavat eläkeläiset ,että Rinteen vappu lupaus hoidetaan ,heille nopeastin!
     On kuten vaara ettei kohta ole koko Rinteen hallitusta !
     Eli emme " vihjaile" van sanomme suoraan nyt on aika lunastaa tuo vappu puheen lupaus:
     Juoma seinävalaisinalle 1400 euroa saaville eläkeläisille 100 euroa ,niin ettei se vähennä tukia !nettona !


   • Niin eihän Afrikkaan ole ennätetty lähettää vasta kuin tuo 700 miljoonaa se on kai jo sinne mennyt!
    Eläkeläisille on vasta varattu 183 miljoonaa !
    Afrikan rahoilla perheet lähettää tänne lisää nuoria miehiä ja meidän odottaavaan odottaa satast

   • Tulee kirjoitus virheitä kun ottaa päähän tuo jankutus,rahat Afrikkaa , eläkeläiset odottakoon ! Kehitys apu rahoja on mennyt ,myös Afgistaniin ,Venäjälle , Aasian maihin ,kai myös etelä Amerikan maihin , kanttaa lukea kirja " kehitysapu kirous " kirjoittajana asiantuntija Matti Kaartinen ,sieltä tarkemmin minne rahat häviää!

    Mutta ydin asia on : Rinne lupasi alle 1400 euroa eläkettä saaville 100 euroa kuukaudessa nettona ,niin ettei vaikuta vähentävästi tukiin!
    Suomalaisille eläkeläisille asia iskostunut näin ,ilman mitää selittelyjä !

   • Eiköhän näistä kirjoituksista ole tullut selväksi ,nyt vaan Rinteen hallitus lupauksen mukaisesti 100 euroa alle 1400 euron eläkkeisiin , kiitos. Etukäteen,,!

    • Niin, jotta köyhyysraja kulkee justiinsa tuossa alle 1400 e eläkkeissä? En vaan tajua sellaista. Entä kun eläke on euron tai 0,50 sentin yli 1400e?
     Aivan naurettavia rajoja ilkesi Rinne laittaa. Urpilaisen mukaan ihminen on köyhä eli pienituloinen jos tulot ovat alle 3000 e/kk. Repikää siitä osviittaa.
     Työeläkeindeksi ennalleen, niin kaikki voittavat. Myös valtio ja kunnat verotuloissa.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Niin, jotta köyhyysraja kulkee justiinsa tuossa alle 1400 e eläkkeissä? En vaan tajua sellaista. Entä kun eläke on euron tai 0,50 sentin yli 1400e?
     Aivan naurettavia rajoja ilkesi Rinne laittaa. Urpilaisen mukaan ihminen on köyhä eli pienituloinen jos tulot ovat alle 3000 e/kk. Repikää siitä osviittaa.
     Työeläkeindeksi ennalleen, niin kaikki voittavat. Myös valtio ja kunnat verotuloissa.

     Tätä olen jo aijemmin ihmetellyt ,jos ja kun nämä eläkeläiset ( työeläkeläiset - kansaneläkeläiset- ja takuueläkeläiset ) saisivat tuon Rinteen lupaaman todellisen summan 💯 euroa kaikki joiden eläke on alle 1400 euroa ,nettona ,ilman että vaikuttaa tukiin , miten se hoidetaan, jos eläkeläinen A saa nyt 1399 euroa eläkettä ja eläkeläinen B saa nyt 1401 euroa ,onko eläkeläisen A toteutunnut nyt Rinteen lupauksen mukaisesti 1499 euroa ja eläkeläisen B n 1401 euroa nyt edelleen !?

     Demarien Rinteen lupaus on sekainen jo nyt ,mutta miten se todella toteuisi ?

     Ps. Pidetään vaan asiaa esillä ,eli kysymyksiä vaa SDP kansanedustajille/ Rinteelle!


   • Selvää on että ei taida Rinne ja hallitus kestää näitä mm Rinteen lupauksien käsittelyä julkisuudessa , mm täälä , ovat kai puoluetoimistossa saaneet näitä lukea täältä ,jopa tiedossa on että näistä ja muutenkin on lähetetty myös kirje postia ,kun lupaukset on todettu , jopa niin professori Tuomas Ojanen kirjoitus esittää että Rinne valehtelee!
    Eli nyt Rinne on tuonut Akaa esille että hän ei hyväksy että demari asioita käsitelty julkisuudessa ,viittaa kai tähän Risto Reipas SDP kansanedustajan rasistisiin kirjoituksiin ja opinto valheisiin ,mutta kyllä tässä alkaa olla pelko että ottaa saman sensuurin käyttöön mitä on nyky Venäjän mediassa jopa vanha kommunistinen sosialisointi on kai kohta käytössä ,vanhusten hoidon osalta ,vanhuksilta asunnot valtion haltuun jos aikoo saada hoitopaikan ,näin jo jossain enteeltiin ja milloin tosiaan aikoo lopettaa tämän Suomi 24?

   • Rahaa on mennyt varmaan pakolaisten ja "pakolaisten" hyysäämiseen ja kotiin palauttamiseen. Ja vielä joku kysyy, että missä rahat.

   • Sellainen päivä on vielä jäänyt näkemättä, että joku poliitikko puhuu totta, kun on kyseessä elinkeinon parantaminen palkan tai korvauksen nousuna. Leikkaukset ja vähennykset kyllä toteutuvat varmimmin ja tämä hallitus tulee jatkamaan samalla linjalla edellisen kanssa.

   • Ei kannata jankata satasesta. Kaikki aikanaan.

   • Kerro vielä mikä on tarkka tieto tuosta "aikanaan ,"vai onko jossain muussa aikakäsitteessä ?

    Vai onko tulossa määräys ettei näitä lupauksia saa käsitellä julkisuudessa ,näin kai Rinne suunitttelee!

   • Vai onko tuo kaikki 'aikanaan" joko :
    1. Kun otetaan rahat muilta eläkeläisiltä!
    (Siis joilla on eläke yli 1400 euroa ) ?
    2. Tehdään lisäksi eläkatto esim yli suurille eläkeiden saajille ! Vaikka raja 5000 euroon!
    3, Otetaan valtion omistukseen vanhusten asunnot ,tällä tavalla kun ne myydään rahoitetaan vanhusten hoitoa ja osa alalle 1400 euroa saaville eli tuo 100 euroa näillä tempuilla ,eli sosialisointi alkaa !

   • Tietenkin saa, mutta se on typerää höpötystä joka hyödyttää vain oppositiota. Olisi siis kaikkien kannalta parempi lopettaa puheet vappusatasesta.

    • Onko tämä jo Rinteen kirjoitus ,kun hän jo ilmoitti tuosta AL Taeen tapauksesta ,ettei hän oikein tykkää että sitä käsitellään julkisuudessa !
     Siis kohta Rinne määrää että hänen vappulupauksiaan :
     1. Pieneläkeläisille alle 1400 € saaville 100 € nettona ,ilman että vaikuttaa tukiin !
     Eli hän vielä kehaisi nostetaan näin 50000 eläkeläistä köyhyydestä !
     2. Luvataan Hoitotakuu 0.7 hoitajaa , vanhusten ja hoitajien asiat kuntoon !
     Tietojen mukaan hoitotakuu asiat siirretty vuodelle 2025 , mikä hallitus hoitaa !
     3. Aktiivimallin purkaminen ,hoidamme kun Demarit on hallituksen muodostaja!
     On siirretty vuodelle 2020 ,asiasta riidellään hallituksen sisällä eikä edes Rinteellä ole käsitystä mitä aktiivimallin pitää sisällään , vasemistolla eri näkemys kuin muilla !
     Eli hyvä tuoda nämä lupaukset nyt esille kun sen voi tehdä ,ei tiedä milloin tullee kielto !


    • Lopettaa puheet vappusatasesta ?
     Onko tämä tulossa oikein valtiovallan ukaasina ?
     Nythän on esimakua saatu kun Rinteeltä kysyttiin Al -Taeen tapauksesta , Rinne en komentti oli kaikessa naurettavuudessaan : en tykkää siitä että näistä ( Al -Taeen kirjoituksista kirjoiteellaan julkisuudesta " ? Eli hahah !
     Onko nyt siteen tulossa sensuuri kaikista mitä Rinne ja demarit mokaa ,ei saisi tuoda esille " Julkisuudessa " ei siis sinun demari mukaan täällä Suomi 24 keskustelu palstoilla !
     Sanon että ei muuten onnistu! , ja päin vastoin teidän demarien pitäis olla ylpeitä ,tehän saitte 0.2 % vaalivoiton ,näillä lupauksilla ,1. "alle 1400 euroa saaville 💯 euroa, nettona ,ilman että vaikuttaa tukiin ",ja 2 .teidän voitollinen lause oli :" hoitotakuu 0.7 hoitajaa " ja 3. oli "aktiivimallin purkaminen ". Eli näillä saitte vanhusten ja heidän omaisten ääniä ,hoidokien ja hoitajien / omaisten ääniä ja tietysti kautta eri puolueiden kannattajien ääniä ,eli nämä äänestäjät toi teille hyvät toverit voittoon !Olkaa toverit ylpeitä !


   • Demariduunareiden verotusta täytyy nostaa ensin 100 euroa kuussa.

   • Onpa mielenkiintoiset vaalit n neljän vuoden kuluttua. Mitä voi päätellä ihmisten ja erityisesti eläkeläisten vihasta, niin demareille koettaa rökäletappio. Takuulla ja tätä ei mikään enää muuta. Itse lopetin demareiden äänestämisen jo 20v sitten. Eikä ole tarvinnut katua.

    • Täällä kirjoittelee vain kokpanssit ja persut, kun taas valtamedia mustamaalaa Rinteen hallitusta aina, joten kirjoittelu ei kerro mitään demareiden kannatuksesta.


   • Katsoppas viimeisiä mielipide tutkimuksia ja olihan tässä lähiaikoina Gallub tulos ,josta tavallinen järkevä ihminen kyllä huomaa ,mitä mieltä ollaan ,ei tarvitse mustalaisia mediaa ,kyllä se on tuo mustuuden saanut ihan itse Rinne ja tämä demari porukka ,jota taidat edustaa ,joten taidat tuntea symppatiia toveri Al -Taeen, Husu Husseinin ja Leluramen tapaisia maahanmuuttajien toimintaan ja onhan teillä näitä aitoja kotimaisia sympaattisia herra toveri kansanedustajia kuin paskan heittäjä Harakka ( anteeksi ministeri ) ja kisankiduttaja Näkläläjärvi ,tässä tällä erää ,tulihan noita !

   • Valtaosa eläkeläisistä tietää, että Antti on heidän puolellaan. Ei kannata murehtia ensi vaaleja jossa tulee äänestäjien palkkio köyhien puolustajille.

   • Siis tietää ?
    Missä olet ja mitkä lääkkeet on ottamatta ?
    Tai sitten jos olet vapaa olet ottanut lääkkeitä liikaa !

   • Nigeriassa on vielä vauvakuolleisuutta. Kehitysapua tarvitaan kipeästi.

    • Voit lukea myös tekstin ," minne menee kehitysapu rahat "
     Tai tosiaan tuon kirjan " kehitysapu kirous " kirjoittajana Matti Kaartinen ,entinen suurlähettiläs ,joka tuntee syvällisesti ja on perehtynyt aiheeseen!


   • Lueppas juttu missä löytyi Sudanin kehitys apu raha ,Sudanin Presidentti syrjäytettiin hänen palatsista löytyi 50 vilja säkkiä täynnä dollareita ja paikallista rahaa yhteensä 130 miljoonaa
    Nigeriassa voipi olla vähän sama tilanne ,onhan Nigeria kuuluisa noista kenraali kirjeistä joilla rakkauden lurituksilla huijataan eurooppalaisia naisia ,samoin huijataan näillä lapsikuolleisuus kirjoituksella ,ne voi olla totta mutta kun sinne laitetaan kehitysapu rahaa,kun sen perille meno on tuo Sudanin tapauksen kaltaista !
    Kannattaa lukea Matti Kaartisen kirja " kehitysapu kirous " hän entisenä suurlähettiläänä tietää mm Afrikan olosuhteet , joita on mahdotonta valvoa esim kehitysapu asioissa !
    Afganistanin tilanne jopa hurjempi ,kehitysapu rahoilla rikolliset avasivat bordellin ja ryöstivät sinne nuoria tyttöjä prostitoiduiksi ,eli nyt järkeä tähän vihervasemisto hysteriaa !
    Maalmalla on paljon rikkaampia valtioita kuin Suomi ,mm eilen kävi Arabi emlraatin prinssin loisto risteilija jonka hinta on 160 miljoonaa ,on vain yksi esimerkki Arabi valtioiden rikkauksisa ,näitä prinsejä on siellä kymmeniä tuhansia ja valtavat öljytulot joka valtiolla ,joitakin he Afrikan lapset ,ja johan Kiinalaiset sekä Venäläiset sieltä hamuaa rikkauksia ,ehdot pöytää jos kaivos ja öljy lupia annetaan. Hoitavat nuo lapsi kuoleisuudet historiaan !

    • Sudanin tapauksessa oli tosiaan säkeissä nuo 130 miljoonaa dollaria ,niistä löytyi jopa kehitys apu järjestön toimitus todistukset !
     Tuo loisto risteilija herätti Helsingissä huomiota ,niin että Teemu Selänteen pursi sitä kiersi ,kyllä tämä jääkiekkomiljonäärin pursi pieneltä näytti ,voi vertailla ,tähän Suomen ja Arabi valtioiden rikkauksiin ,verrattuna Suomen valtion varoihin ,eihän meillä ole kuin velkaa ! Siellä Arabian valtioilla on rahaa ,se pitää vaan saada hyödyntämään köyhiä !


   • Tarvitsemme oikaisevan kirjan nimeltä Kehitysavun Siunaus, että vääristelevä uutisointi voidaan tyrmätä niillä upeilla menestysfactoilla joita kehitysavulla oikeasti on saavutettu. Sen rinnalla on typerää parasta "eläkeläissatasesta".

    • Kertokaa toki näistä menestysfactoista ,jospa tuli yhtä monta kuin tuon suurlähettiläs Matti Kaartisen kirjassa ,tai teidän trolli tehdas keksisin niitä enemmän !
     Näiden järjestöjen toimihenkilöt elävät mukavaa elämää African reisuillaan ja saavat diplomaattisia kohtelua ,näiden diktaattori valtioiden toimesta !
     Nämä rahat menevät korputioon , joilla junaillaan ja mm rahoitetaan huume ja bordeliien perustamista niinkuin Afganistanin tapaus osoittaa nuoret tytöt joutuvat alaikäisinä prostituoituina lähes orjan asemaan !Tai ovat hallitsijan säkeissä/ holveissa!
     Myös Isis on saanut kehitys apu rahaa ,mm ryöstöillä ,niillä rahoilla myös tulee nuoria miehiä Eurooppaan , eli täällä tulossa mahdollisia terrorismia ,se on jo ennustettu mediassa ja europol on antanut näistä asioista varoituksia , tutkikaa asiat ,jo kiinnostaa!


    • Menestys faktat taitaa olla satujen maailmasta,eli onhan teillä tämä Al Taeen niiden asiantuntija demari joukossa sadan tuhannen yön satujen joukkoon kuuluu menestys faktat kehitysapu stooritikin sinne,eli hillintään tähän hyödyllisten idioottien vihervasemmiston kokoon !


   • Onko kirjoitettu ,tämähän on kokonaan SDP n puheenjohtaja stoori ,hän on tässä kaiken alustavan työn tehnyt pieneläkeläisten kuukautiseen eläkkeeseen nostamisen puolesta !
    Eli jos aloitat kirjan tekemisen käykää läpi mitä SDP:sekä ajettiin todella takaa ,olinko todella tarkoitus ,niinkuin "Rinne vappupuheissaan lupasi nostaa 50000 eläkeläistä köyhyydestä " ,kun tehtiin tuo lause ja lisättiin siihen , jos SDP on päähallitus puolue eli Rinne saa hallituksen muodostamisen ja pääministerin paikan " hän lupaa alle 1400 euroa saaville eläkeläisille 💯 euroa nettona ,niin että ei vaikuta mahdollisiin tukiin!"
    Vai oliko käyty joulupukin juttusilla ,Rovahovissa ,pienessä sievässä sorvattu tämä tarina joka onkin siis satu ,josta jo on useampi asiantuntija ja jopa yliopiston valtiosäänön oikeuden professori Tuomas Ojanen sanonut että kun tuo 💯 euroa ei tulekaan eläkkeisiin ,niin Rinne valehtelee! Hän lisää ettei se sovi kansanedustaja rooliin ,kun pitäisi olla luottamuksen arvoinen ja rehellinen , ja vastata sanoistaa Suomen kansalle etenkin näille eläkeläisille ! Ei kannattais leikitellä tällä ,moni pieneläkeläinen antoi äänensä uskoen tähän ,että elämäntaso paranee kun saavat lisää 💯 euroa ,todella uskoivat!kysyvät onko petetty!

   • Kehitysavulla on saavutettu valtava voitto. Lapsikuolleisuus on minimoitu!

   • Vappu-sataset on jo käytetty, ne kaikki menivät ministerien avustajien palkkoihin ym. poliitikkojen kuluihin...

    • Ja loput kehitysapuna Afrikkaan


   • Kuulin, että eläkeläisille olisi jo tarjottu sata euroa puhtaana käteen kuukaudessa...

    Mutta he olivat kieltäytyneet siitä, joten se tarjous on tainnut jo mennä ohi...!

   • Jotkut vähän hölmöt ottivat sen tosissaan. Ei sitä kerralla ole luvattu, vaan vuosien saatossa.

    • Kyllä Antti lupasi VAPPUSATASEN alle 1400 saaville eläkeläisille Älä sinä DEMARI yritä muuta väittää


   • Et kyllä ymmärrä politiikasta mitään.

    • No ehkä en mutta kuulo ja lukutaito on tallella en myöskään ymmärrä selvää valehtelua


   • Politiikka onkin valetta näköjään mutta on ihmisiä joilla itsellään voi olla asiat hyvin, mutta ovat huolissaan ja murheissaan siitä miten kaiken maailman puhelin narraajat ,kotiremontin tyrkyttäjät huijaavat vanhuksia ja nyt sitten aijemmin kunnioittaen olen suhtautunut myös poliittisiin johtajille sekä puolueiden toimintaan , mutta kyllä lasken samalle tasolle kuin edellä mainitut ryhmät , nämä puhelinkaupintaan, kotimyynti huijauksiin , SDP puolueen johdon etenkin kansanedustaja SDP puheenjohtajan vappulupaukset!
    Eli yhteinen tekijä on harhaanjohtava markkinointi ,mitäpä muuta oli Rinteen lupaukset!

   • Rinne on jo ne sataset unohtanut, puolueväki tahtoo saada hyvän duunipaikan itselleen silloin voi puhua ohi suunsa!

   • Tämä on demaripalsta, joten meidän pitäisi olla samalla puolella. Eiköhän sovita, että jätetään ne puheet siitä satasesta vähemmälle ja nautitaan edistyksellisestä hallituksesta, joka kyllä tekee parhaansa.

    • Ai niin että demari palstalle ei saisi kirjoittaa tosiasioita ,pitäisi ylistää suurta johtajaa Rinnettä ja suurta puoluetta SDP ta! Ei onnistu ollaan pieneläkeläisten puolella !
     Tulee mieleen eräs valtio ,Pohjois Korea ja sen suuri johtaja !
     Oletteko demari tosissamme , no taidatte olla ,onhan Rinne sanonut , en tykkää että näitä asioita (:kysymys oli Al -Taeen rasisti kirjoituksista ja koulutuksesta sekä muussakin vääristelyistä tiedoista ) Rinne tosiaan toi esille ,ettei hän tykkää että näistä asioista kirjoitellaan ,käsitellään julkisuudessa ? Onkohan tulossa tälläinen kommunisti valtion sensuuri ,jota tuo demari kirjoittelijat jo yrittää painostaa noudattamaan !
     Eli ei kyllä olla teidän demari eliitin puolella ,vaan ollaan tämän köyhän kansan ,jota on demarien toimesta petetty näillä lupauksilla ,eikä Suomessa ole mitään nautittavaa edistyksellistä hallitusta jos ei ole mallimaassa Pohjois Koreassakaan ,ehkä lupaukset olisi nyt vaan hoidettava ,Pien eläkeläisillä , vanhuksille ja työttömille,vaikka edelleenkään ei olla samalla puolella , tuo vielä käytäntöön että tekisivät parhaansa Ei vain omia etuja ajaen! Niin kuin on nyt edistyksellissti tämä hallitus tehtyt !


    • Jostain syystä demarieläkeläisissä löytyy paljon " hölmöläisiä joita voi huiputtaa tullen mennen. Miksi?
     Itsekin äänestin muinoin myös demareita, mutta järkiinnyin onneksi.
     Rinne ja muut päättäjädemarit käyttävät hyväkseen julkeasti hyväuskoisia äänestäjiä. Koettakaa järkiintyä.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Ai niin että demari palstalle ei saisi kirjoittaa tosiasioita ,pitäisi ylistää suurta johtajaa Rinnettä ja suurta puoluetta SDP ta! Ei onnistu ollaan pieneläkeläisten puolella !
     Tulee mieleen eräs valtio ,Pohjois Korea ja sen suuri johtaja !
     Oletteko demari tosissamme , no taidatte olla ,onhan Rinne sanonut , en tykkää että näitä asioita (:kysymys oli Al -Taeen rasisti kirjoituksista ja koulutuksesta sekä muussakin vääristelyistä tiedoista ) Rinne tosiaan toi esille ,ettei hän tykkää että näistä asioista kirjoitellaan ,käsitellään julkisuudessa ? Onkohan tulossa tälläinen kommunisti valtion sensuuri ,jota tuo demari kirjoittelijat jo yrittää painostaa noudattamaan !
     Eli ei kyllä olla teidän demari eliitin puolella ,vaan ollaan tämän köyhän kansan ,jota on demarien toimesta petetty näillä lupauksilla ,eikä Suomessa ole mitään nautittavaa edistyksellistä hallitusta jos ei ole mallimaassa Pohjois Koreassakaan ,ehkä lupaukset olisi nyt vaan hoidettava ,Pien eläkeläisillä , vanhuksille ja työttömille,vaikka edelleenkään ei olla samalla puolella , tuo vielä käytäntöön että tekisivät parhaansa Ei vain omia etuja ajaen! Niin kuin on nyt edistyksellissti tämä hallitus tehtyt !

     Tuohon vertailuun Rinnettä ja Kim Jog-un on ironiaa ,mutta kun on valtaa siihen sisältyy myös se että pyrkii pysymään vallassa ,tästä on toinenkin esimerkki. Putin !

     Mutta noissa kahdessa ensimainituissa, eli nyt Rinne pyrkii " lievästi " sanelemaa, että ei näitä demari mokia tuotaisiin julkisuudessa esille ,samoin täällä kirjoitaneet demarit!

     Vertailu julkisuudessa käsitellty on edelleen Suomessa toista kuin Pohjois- Koreassa ,se on myönnettävä ,onneksi , Suomen lehdistö ,toimittajat kertovat totuuden mukaisesti ,lähteet ,ja faktat tarkistettuna ! Ehkä me täällä Suomi 24 palstoilla ei olla yhtä tarkkoja ,mutta yleensä kirjoitusten tiedot on pää osin saatu lehdistä , joit pidämme luotettavina ja näistä saamme keskustelua ,kun pysytään tosiaan totuudessa !

     Tuntuu vaan että Rinteen lausuma ,että ei käsiteltäisi julkisuudessa ,on saanut täällä eräät demari ottamaan sensuuri asenteen ,jopa menty henkilökohtaisuuksiin ,kun pitäisi pysyä kirjoittelusta asioissa , eli ei kieltoja ja pimityksiä Pohjois- Korean malliin !

     Jopa demari kieltää ,ei saisi mainita tuta kuuluisaa satasta , niinkuin aloittaja kirjoitta se on iso asia , jospa ajetellaan 1.1 2020 ( teoriassa ) eläkeläinen alkaa saada tuota satasta , ja hän elää 11 vuotta eli kuolee 2031 , hän saanut tätä luvattua satasta lähes 50000 €!
     Se on iso apu loppuelämänsä selviämiseen , eli lopettakaa 100 € puhumisen estäminen!


    • Korjataan että ei tuo summa ole noin iso ,vaan se on se Rinteen köyhien lukumäärä ,eli jos vuoden alusta 2020 oli takuueläkkeen saajaalle alle 700 euroa saavalle tuli teoria laskelman mukaan viiteen 2031 loppuun saakka olisin summa 4092 euroa ,eli iso summa!
     Jos samalla teorialla kansaneläkeläinen saisi alle 1000 euroa saava tuo 50 euroa ,oli tämä summa 6600 euroa ! Vieläpä isompi summa vuosien kuluessa ,
     Mutta tällä teorialla jos kaikkille alle 1400 euroa eläkeläiset olisivat näin teoriassa saaneet Rinteen lupaamansa 100 euroa oli vuosien 2020 -2031 saaneet 13200 euroa !
     Eli nämä alle 700 euroa saavat ovat vailla lupaukseen nähden n yli 9000 euroa ja kansan eläläkelset alle 1000 euroa saavat ovat vailla 6600 euroa ja kaikki muut alle 1400 euroa saavat ,tämä teorian mukaan ,jo ei mitään tule tuon 13200 euroa ,tämä on teoriaa ,mutta on Rinteellä hommaa kuroa ,tuo lupauksen mukainen ja nämä luvattujen summa jopa neljässä vuodessa kuntoon!
     Jos on virheitä tässä teoriassa ,sen kun korjaatte !


    • Selviltäpä demari itsellesi miksi kaikki demaritkaan eivät ole opportunisteja? Selvitä myös mikä ja millainen on opportunisti. Itse en halua olla enkä ole koskaan missään asiassa opportunisti.


   • Hah hah jos tekee parhaansa ,käy kuin tuossa videossa , jossa Rinne pyytää hypätkää kyytiin , ja ajaa sen suoraan sillasta kaiteen läpi rotkoon ,eli jos tosiaan tämä tehdyt asiat on parasta vihervasemisto, keskusta ,RKP, hallituksen toimintaa ,ollaan menossa konkurssiin!

   • Samaa mieltä ,niin kauan kuin sitä satasta ei ole ilmestynyt alle 1400 euron eläkeläisten tilille tullaan monen etenkin jopa demareilta äänestäneet eläkeläisen toimesta tämä sata euron vaatimusta tuomaan esille Suomi 24 palstoilla ,sekä turuilla ja toreilla !

    Ihme että yritetään estää totuutta tuomaan esiin ,eli Kansanedustaja SDP n puheenjohtaja Rinne on luvannut KAIKILLE alle 1400 euroa eläkettä saaville SATAEUROA ,ilman että vaikuttaa saataviin tukiin nettona ! Se vuositasolla 1200 euroa ,eli pelastaa monen eläkeläisen vuoden ruoka ,lääke , asumismenoja ,eli jos ei halua ei puhuta sadasta eurosta kuukaudessa ,vaan( satanen kuukaudessa 12 kk ) on vuodelle yhteensä 1200 euroa nettona , eikä vaikuta saataviin tukiin ,näin Rinne lupasi pelastaa 50000 köyhää ,hyvä!

   • Kyllä se vappu-satonen on jo mennyt parempiin tarkoituksiin...!

    Luottakaamme siihen...!

   • Rinne suunnittelee lihaveroa elikkä tarjous maksalaatikon ja lenkkimakkaran hinta on nousussa. Mahtaako koskea heneketto purkkiakin.
    Tällaista rosvoa ja valehtelijaa olemme äänestäneet

   • Kyllä pitää tulla vastaa demareita ,hyvä yritys ,mutta miten on kun takuu eläkeläinen saa nyt eläkettä 784 ja siihen hallitus lupasi tuo 50 euroa eli saisi 834 euroa ,eli on yritys ,kun minäkin tajuan miten alhaalla nämä jotkut eläkkeet on ,kun kansaneläke on 629 euroa ja siihen hallitus lupaa tuo 31 euroa ,eli olisi sitten 660 euroa ,ja näihin ei pitäisi Rinteen lupauksen mukaan mitkään tuet vaikuttaa ,eli tunnustan että yritys on hyvä mutta mikä on tulos ! Kun Kelan päämatemaatikko on jo tosissaan kirjoittanut että varattu raha ei riitä kuin 20-30 euron korotuksiin ja toinen virkamies on vihjanut että voipi olla että nämä korotukset vaikuttavat näiden summien saamiseen tukien osalta ? !
    Eli olis hyvä saada tarkastetuttut tiedot ,yhdestä paikasta ,eikä tätä "repale "tietoa !

   • Hiljaista on eläkeläisten kukkarolla, ei näy, eikä kuulu, pelkkää populisti puhetta demarit.

   • Demari Jouni Backman kertoi että meidän on valmistauduttava tulevaisuuteen, jossa ei ole omaa autoa tai venettä eikä lihaa syödä. Demarien sosialistinen tavoite kolhoosista on siis toteutumassa.

   • Äärioikeistolainen persut kiittää älämölääjiä.

    • Ai että tenuvasureita kiitetään ;DDDDD


   • Kiitos. Ketjun voisi nyt poistaa. Asia loppuunkäsitelty.

    • Samaa mieltä ,on vain yksi mutta !

     Kun on hoidettu luvattu alle 1400 euroa saaville eläkeläisille 💯 euroa ,piste!

     Kun hoidettu Hoitotakuu 0.7 hoitajaa vanhusten ,hoitajien ja omaisten iloksi! Piste!

     Kun hoidettu aktiivimallin purku ,työttömät ja perheet kiittää ! Piste!

     Lisätään viellä vaikeus astetta ,eläkeläisten indeksin korjaus! Piste!

     Tosin nämä yllä olevat eivät taida toteutua ,joten palsta voi jatkua ja onhan tuolla uusi palsta ,josta löytyy omantunnon ja köyhiä ymmärtävien Suomalaisten kirjoituksia !


   • Vaaliteltoilla olleet demarit ovat selvästi hysteerisiä ja osa jopa häpeissään ,kun heidän höttö hallitus ei saa mitään luvattua asiaa hoidettua lupausten mukaan ,ai niin eihän Rinne ole mitään ,luvannut ,ei muisti riitä vuoden takaisen vappuun ,ja nyt ne jotka vapputeltoilla toi lupauksia ,jopa en muistavat ,samoin sanoin ,yrittävät unohtaa jopa kieltää näiden lupauksien esille tuomista ! Mitä porukkaa ?

   • Totta kirjoitat ,demari kirjoittelijat ,toiset tuo esiin kunhan vain odotetaan kyllä sen vappusatasen eläkeläiset saa ,ei kannata hätäillä ,kyllä tulee aikanaan ! Siis aikanaan?
    Toiset kirjoittaa että pitää lopettaa koko asian esille tuominen , jopa niin roisia tekstiä turpa kiinni ja pahinta on noiden V kirjaimia sanoissaan käyttävien nuorten älyn väläykset siis älyttömät kirjoitukset , kun ei pystytä kirjoittamaan asiallista tekstiä !
    Voipi olla myös hallituksen vasemman laidan vihervasemmiston nuorten kirjoituksia , tänään oli juttu ,että Liv Anderson on joutumassa hommaa maan tila auton kun avustajia on peräti viisi ( 5 ) ,no olihan myös Lipposella eduskunnan maksama tila auto ,sitä mitä isot edellä sitä pienet perässä !

   • NYT Antti varaappas budjettiin se VAPPUSATANEN ja mieluummin taannehtivasti Niin emme sano enää valehteliaksi

   • Satasta ei ole luvattu ainakaan sellaisena kun se täällä yritetään esittää.

    • Se on luvattu juuri sellaisena VAPPUSATANEN ja alle 1400 euron eläkkesiin
     Olen ihan itse nähnyt tuon lupauksen TV stä


   • Ei täällä kukaan mitään esitä ,toistetaan vaan nykyisen , pääministerin nimeltä Rinne , vaali vappu lupausta ,silloinhan oli kansanedustaja ja SDP n puheenjohtaja ,joka lupasi nostaa 50000 köyhää köyhyydestä luvaten höveliäästi ,jos SDP voittaa vaalit ,eläkeläisille joiden eläke on alle 1400 euroa ,tuon 💯 euroa ,niin että ei vaikuta tukiin! Se on iso raha pieneläkeläisille he luottivat "kansan edustajaa" ja suuren puolueen puheenjohtajana olevaan henkilöön , eli Antti Rinteeseen !

    Alkaa huvittaa nämä hysteeriset selitelty ,tiedät kai mikä Suomen satamarkkaa sen hän lupasi jopa eläkeläisille puhtaana käteen! Lopettakaa tuo ääliömäinen sopertelu ,selvästä asiasta , nyt vaan lupaukset teutettava , eläkeläisten pinna alla palaa!

    Yliopiston valtiosäänön oikeuden professori Tuomas Ojanen kirjoituksessaan totesi jos tuota 💯 euroa ei eläkeläiset saa ,on joiden eläke on tuo alle 1400 euroa on valehdeltu!

   • Käämit käryää kohta kun joutoväki joutavia. On se prk jos ei ole älliä että kaikki aikanaan. Onko kuullun vai luetun vai molempien ymmärryksessä toivomisen varaa? Häh? Taitaa jänkyttäjät saada palkkaa eräästä puoluetoimistosta. Syytä epäillä.

    • Jos mies lupaa jotain .Hän ei ole mies jollei toteuta lupaustaan Tämä Antti Rinne.....


    • Anonyymi kirjoitti:

     Jos mies lupaa jotain .Hän ei ole mies jollei toteuta lupaustaan Tämä Antti Rinne.....

     Rinne ei vaikuta muutenkaan mieheltä, joka kykenee vastaamaan mistään puhumisistaan. Jopa presidentti joutui näpäyttämään. Sammakoita lennellyt enemmälti kuin soisi. Itse en hyväksy ainuttakaan vastuupolitikoille.


   • "Missä viipy 100 euroa ! Eläkeläiset kysyy ?"

    kyllä se 100 tulee, kunhan kaikkea ensin korotetaan,
    lupaukset korottamiselle ovat jo olemassa,
    kun on korotettu ja eletty, ehkä kolmantena vuonna tulee se satanen.

   • Ei Antti mitään satasta ole luvannut. Älkää vääristelkö.

   • Se on luvattu juuri sellaisena VAPPUSATANEN ja alle 1400 euron eläkkesiin
    Olen ihan itse nähnyt tuon lupauksen TV stä
    Vaan hallituksella on Afrikkalaisten suu lähempänä kun Suomalaisten suu

   • Satasta ei ole luvattu kerralla, vaan AJAN kanssa!!!!!

    • TOISTAN VIELÄ KERRAN JOTTA VALEHTELIJATKIN USKOVAT ANTTI LUPASI VAPPUSATASEN ALLE 1400 EUROA ELÄKETTÄ SAAVILLE ELÄKELÄISILLE


    • Anonyymi kirjoitti:

     TOISTAN VIELÄ KERRAN JOTTA VALEHTELIJATKIN USKOVAT ANTTI LUPASI VAPPUSATASEN ALLE 1400 EUROA ELÄKETTÄ SAAVILLE ELÄKELÄISILLE

     Täydennetään vielä tätä, ei kaikille tule 100 euroa, vaan siinä on se pointti, että vain niille, jotka ovat tehneet pitkän työuran 30-40 vuotta ja saavat alle 1400 puhtaana käteen, eikä heillä ole mitään tukiaisia, ei edes kansaneläkettä, ei taksimatkoja, ei siivousseteleit ja asuu vielä vuokralla, niin on siinä naurussa pitelemistä.
     Oltiin varauduttu siihen ettei 100 euroa tulekaan heti vaan 4 vuoden sisällä.
     Moniko niistä jotka täällä huutelevat, asuvat vuokralla, ei varmaan monikaan...


   • Palaan asiaan ennen seuraavia vaaleja jos en sitä ennen ole kuollut nälkään

   • Ei ole VARAA jakaa kerralla.

    • Eläkekatto on kirosana Suomessa. Jättieläkkeitä perustellaan milloin milläkin, viime kädessä perustuslain suojalla. Niitä ei todellakaan ole oikeasti ansaittu eikä maksettu. Duunarin työeläke ei nauti perustuslain suojaa. Nn päätti jo Lipponen-Halonen-Sailas 1995.
     Ruotsin eläkekatto on noin 4100 euroissa/kk. Useimmissa Länsi-Eutoopan maissa on eläkekatto, myös Sveitsissä.
     Vapaaehtoiset, omakustanteiset lisäeläkkeet on OK, kunhan eläkesuorituksiin ei tosiaankaan käytetä lakisääteisiä työläkerahastoja.


   • Ryyppäsin 122 eurolla jo heti vapunpäivänä. Se oli/on pikkuraha verrattuna siihen, mitä vanhat höppänät tunkevat joka ainoana eläkkeenmaksupäivänään marketien pelihelvetteihin.
    Kansanterveydelle, Kippis!!

   • Eläkeläiset tunkevat rahansa automaatteihin. Siksi rahat ei riitä.

   • Nyt automaatteja poistetaan vanhusten ulottuvilta. Siinä säästyy satanen jos toinenkin. Ovela ratkaisu.

   • Ketjun aloittaja ei ehkä ole tullut ajatelleeksi, että hänen toimintansa lietsoo juuri päinvastaista kehitystä mitä hän toivoo. Kuka poliitikko uskaltaa jatkossa luvata vähäosaisille mitään, kun saa toiminnastaan vain haukut palkaksi?

    • Tai kun valehtelee tietoisesti äänestäjille....

     Hyvää vappua kaikille typerille vasemmiston äänestäjille!!


    • Kyllä niitä lupauksia jaetaan oikeallakin, Katainen lupasi 500€/kk sairaanhoitajille! No saivatko, eivät vaan vietiin lomarahatkin!
     Minunkin mielestäni Antti ja Antin porukka kusee omiin muroihinsa ja huolellla!
     Avustajien määrä on tähtitieteellinen, puoluetukea nostettiin kun piti koulutukseen satsata!
     Oiekeisto hallitus teki kolutuksesta selvää, hävitti sen maan tasalle ja samaan aikaan oikeisto höpisee tutkimukseen, koulutukseen panostamisesta! Kyllä paskaa osataan jauhaa, mutta mitään oikeaa ja järkevää ei aikaan saada!


   • "Saat satasen, jos äänestät minua" (Antti Rinne vuonna 2018).

   • Valheella ostettu pesti on tuo Rinteen vappusatanen. Oikeasti pm:n paikka kuuluisi Halla-aholle. No seuraavissa vaaleissa , kun hallitus kaatuu asia korjataan.

    • Etkö muka saanut sitä satasta. Kyllä minä sain!

     Ihme vikinää täällä...


   • Siinä se ON . Lyhyesti ja ytimekkäästi!

   • Nyt nostetaan eläkkeitä 30 ja samalla lasketaan asumistukea 40....

   • Antti Rinne haluaa enemmän puoluetukea. Miksi? Siksi, että sitä on vielä mahdollista saada hiukan enemmän demareillekin, kun sai huijauksella kansanedustajia.
    Ei ole enää ensi vaalien jälkeen samoja lukuja demareiden edustajissa. Putoaa ainakin kymmenellä, toivottavasti vielä enemmän putoaa.
    Puoluetukeen siis piisaa varoja, mutta ei ihmisten eläkkeisiin.

   • Yrittäkää nyt tajuta ettei raha riitä kaikkeen. Eläkeläisiä on niin paljon, jolloin kaikki parannukset tulevat hirveän kalliiksi.

    • Näyttäsi puoluetukeen ja omien palkkioden nostoon. Sekä afrikkaan riittävän


   • Mulle kaikki nyt heti . Näyttää olevan DEMARIEN johto ajatus .Ajetaan Suomi nurin ja annetaan se matuille. Kerätään rahat taskuun ja muutetaan muualle

   • Rasismia. Hävetkää.

   • Voiko olla kansan edustaja tai pääministeri joka valehtelee ?

    Helsingin yliopiston professori,kirjoittaa jos ei tuo luvattu 💯 euron; lupaus on toteutumatta ,,on lupaus osoittautunut valheeksi ,mutta jos valehtelu ei suojele rikosta ,ei se ole poliittisesti valetta ,?

    Tota tästä selvää !

    Kyllä eläkeläiset ovat sitä mieltä ,jos jotain luvataan ,se myös toteutetaan ! Eli kertauksen vuoksi :
    Vappu puheessa kansanedustaja Rinne ";jos ja kun. SDP on pä.inisteri puolue,lupaamme alle1400 euroa saaville eläkeläisille 💯 euroav,niin että ei vaikuta tukiin ,nettona "!

    Eli seurataan että lupaus toteutuu , jos ei ,se on valetta ,jota kansa ei hyväksy vaan vaatimus on Rinne rahat eläkeläisille,jos olet mies,!

    • Joko se satanen on kilahtanut tillle sehän luvattiin


   • Ei sitä luvattu heti.

    • Erityisesti lupaan, että SDP tulee parantamaan pienillä eläkkeillä kituuttavien ihmisten, Suomen rakentajien toimeentuloa. Lupaan 100 euroa nettona kuukaudessa useamman vuoden ohjelmalla toteuttaen lisää alle 1400 euron eläkkeisiin, lupaan keventää esimerkiksi lääkkeiden ja asiakasmaksujen alennuksilla kustannuksia ja lupaan, että SDP korjaa eläkkeensaajien verotuksessa suhteessa samojen tulojen palkansaajiin olevat epäkohdat."Tässäpä tuo Antin lupaus


   • Kohta eläkeläiset saavat olla kateellisia. Demarit valmistelee lupausta työssäkävijöille. Kuuden tunnin työpäivä neljänä päivänä viikossa! Sen rinnalla saamanne satanen kalpenee.

   • Tuo lupaus on alle 1400 euroa saaville eläkeläisille ,asiantuntijoiden laskelmien mukaan yhteis summaltaan 1.2 MILJARDiN potti !

    Nyt on varattu 183 miljoonaa , jotka on tarkoitettu ,siis luvattu takuueläkeläisille alle 700 euroa saaville , summa olisi siis 50 euroa , lupauksen mukaan ei vaikuta tukiin ,mutta Kelan päämatemaatikko on kirjoittanut ,ettei summa olisi kuin n 30'euroa ja toinen virkamies , vielä lisännyt ,voi vaikuttaa tukiin !

    Alle 1000 euroa saaville eläkeläisille on luvattu 31 euroa ja sama homma ,summa voi kutistua n, 20 euroon viitaten edelliseen virkamiehen lausuntoon !

    Työläkeläisten eläke korotuksista , Rinteen esitys SAK n ja EK n johdolle yhteisestä sopimuksesta,parantaa heidän eläkkeitään tyrmättiin täysin ,eli Rinne on yksin lupauksien kanssa , tosiaan tuota lupaustaan 1.2 MILJARDiN summaa ei löydy , joten niinkuin , Helsingin yliopiston valtiosäänön oikeuden professori Tuomas Ojanen kirjoituksessaan tuo esille,jos tuota lupaustaan ei Rinne toteuta ,on hän valehdellut ,ynm demarit vaaliteltoilla olleet ,ehkeivät valehdelleet vaan harhaanjohdettuina toivat esille nuo lupaukset, eläkeläisille , vanhusten hoitotakuusta ja työttömien aktiivimallin purkamisesta!
    Siitä huolimatta , " niissä viipy puna 💯 euroa, lupaus mikä lupaus !

    • Minä odotan edelleen persujen(soini) lupamaa mummon tonniani. Olisi tienny n. 240€/kk korotusta. Valehtelivatko persut vai vain soini?


   • Opas demareilla hätä ,kun pitää tuollaista kirjoitella , jospas elettäisi tätä päivää!
    Mutta nyt on näköjään Demarien joukossa kadonnut ajankin taju !

   • Soini ajoi eläkeläiset ahdinkoon. Demarit sentään järjestävät köyhille eläkeläisille rahaa. Ei kaikkea kerralla, mutta kohta kumminkin on ensinmäinen satanen kasassa. Taitavat valittajat olla niitä Soinin kellokkaita, kun pitää tyhjästä nostattaamelua.

   • Samat kirjoittajat vastustavat kehitysapuakin. Rasistista asettaa kärsivät lapset ja eläkeläiset vastskkain. Kannattaisi pitää mölyt mahassa, eikä höpöttää Soinin menneen talven lumia.

    • Demari asettaa kärsivät lapset ja eläkeläiset vastakkain.


   • Satanen juuttu Ministeri salkkuun!!!!!!!😂.

   • Pöh.

   • Eiköhän pahimmat rasistit löydy hyvät toverit ,sieltä teidän porukoista !
    Super rasistiset kirjoitukset esille tuoneille ,ei löydy voittajia ,onnittelut !
    Eli saammeko esitellä toveri demari Al -Taee ja toveri demari Husu Hussein !
    Edelleen huomautetaan kysymys kuuluu: Missä viipy 💯 euroa! Huom !

   • Pää kiinni siitä satasesta. Demarit on suurin puolue ja johtaa enemmistöhallitusta. Asiat ovat menossa hyvään suuntaan, joten on ihan turha juuttua pieniin yksityiskohtiin.

    • Onko eläkeläisten kurjat oltavat ja Afrikkaan syydetyt miljoonat pieniä yksityikohtia
     Emmkä vielä toistaseksi elä vatiossa missä Demarit huutaa pää kiinni
     Tietysti tuntuu mahtavalta olla suurin puolue yhden edustajan enemmistöllä
     Ja jakaa rahaa omalle porukalle


   • Samaa mieltä , en sanoisi että tuo Rinteen lupaus ,olisi edes tämän hallituksen butjetissa, mikää pieni yksityiskohta,koska todella vappupuheissaan lupasi vappu satasen .
    Sen koko summa olisi 1.2 MILJARDiN verran ,ei mikään pieni yksityiskohta !
    Se ei ole myöskään edes alle 1400 euroa eläkettä saavillekkaan minkään pieni yksityis kohta, kun se tekisi heille vuositasolla ,huom 1200 euroa lisää eläkkeeseen !

   • Eläkkeitä on jo nostettu. Ne eivät suunpieksännällä nouse yhtään sen enempää. En ymmärrä mitä tässä tavoitellaan. Itsekästä höpöttää kooo ajan vain eläkeläisistä. Politiikka on suuri kokonaisuus jissa pitää ajaa samaan aikaan useita hyviä asioita.

    • Eläkkeitä on jo nostettu.En vain ole huomannut joten älä valehtele Demarit ovat siis lopullisesti hylkäämässä hyvinvoiti yhteiskunnan. Eläkeläiset saavat tulla toimeen miten parhaaksi näkevät . Ja kuolla sitten pois sängyn pohjalle p!skavaipoissaan Kukapa heistä välittäisi,kun omaan taskuun kilisee rahaa


   • Sitä paitsi muista että sinustakin tulee joskus VANHA . Ja pillerit saattavat loppua

   • Olen luokitellut sinut yksittäistapaukseksi. Tavallinen eläkeläinen ottaa asiat paljon rauhallisemmin ja on tyytyväinen siihen mitä saa.

   • Tuo oli hyvä .
    Nyky vihervasemistolaiset tulee myös vanhaksi , jopa viisauttakin tulee .
    Emme voita mitään tällä kehitysapu rahojen lähettämisellä . Ette edes te!
    Edes Suomi ei saanut Halosen toive ajateltua turvaneuvoston jäsenyyttä .
    Eikä edes Halonen YK n korkeaa virkaa ! Vaikka jopa YK n maamiinat poistettiin!
    Vaikka teki myös YK n suuntaan pr kehitysapu matkan ,suihkukoneella seurueineen ja majoittui viideksi päiväksi luxsus hotellin elämyksiä nauttimaan !
    Suomen valtion rahaa paloi suihukoneen vuokraa 481000 euroa ja luxsus hotelliin niin että koko matka otettuna veroeuroista valtion kassasta yhteensä 600000 euroa !

   • Vihervasemisto selvittää ,ettei Suomen eläkeläisille tarvitse antaa mitään , heillä menee hyvin ja oli vain vappuna annettu mainos! Mikä on totuus ?
    Suomessa yli 20% eläkeläisistä elää EUn köyhyysrajan ( 1000 € ) alapuolisila tuloilla . Lipposen taitettu indeksi nakertaa sitä kuin rotta ,joka vuosi eläkkeiden ostovoimasta
    1-2 %, siitä lähtien ostovoimasta on kadonnut yli 20% .!
    Tämän piti vain " väliaikainen" mutta,kuten tapana on ,ei valtio luovu veroista ja
    Kokoomus, RKP,vihreät ja Vasemmistoliitto ja SDP Lipposen "sateenkaari hallitus * sen hyväksyivät. Eli olisi taitetun indeksin korjauksen aika ,kaikin osin !

    Eläkeläiset ovat Suomen "uusköyhälistö " !!

   • Lisää aiheesta Suomi 24 palstalta :

    "Pieni ja keskituloisten eläkeläisten häpeä verotus korjattava nyt jo ".

    Siellä selkeät laskelmat ,miten verotus kohtelee esim verrattuna palkka verotukseen .

   • Muutama eläkeläinen käy nyt kierroksilla ja on äitynyt politikoimaan. Onko aika tullut pitkäksi?

    • No eitule pitkäksi aika kun kulkee Kelan ja Sossun väliä ja laskeskelee miten huomisen ruoka ja lääkkeet


   • Turha odotella Rinteen vappusatasta. Kysymyksessä oli vaalivalhe. SDP:llä on aina vaalivalhe tyhmiä äänestäjiä varten. Puoluesihteeri Erkki Liikanen lupasi vuonna 1987 10-kertaistaa lapsilisät, jos SDP pääsee hallitukseen. Lupaus jäi lunastamatta eikä sitä ole lunastettu myöhemminkään.

   • Vääriä mielipiteitä on niin paljon, että laatutaso nousisi jos ketju poistettaisiin.

    • Pää kiinni siitä satasesta. Demarit on suurin puolue ja johtaa enemmistöhallitusta. Asiat ovat menossa hyvään suuntaan, joten on ihan turha juuttua pieniin yksityiskohtiin.

     Niin juuri tällaiset


   • Vähän karskisti ilmaistu, mutta totta kumminkin.

   • Mikä pää kiinni huutelija sinäkin olet !
    Onneksi vielä vapaa maa ,vaikka demarit sensuuria pukkaa ,Rinne ensimmäisenä ,kun Al -Taeen asiaa toimittaja kyseli , " en oikein tykkää kun mediassa näitä asioita käsitellään"!
    No Suomen lehdistö on vielä vapaa , jopa tänne saa kirjoitella ajatuksiaan.
    Totta on että SDP on vaaleissa saanut 0.2. % voiton ja tuli 1 kansanedustaja enemmän kuin Perussuomalaisille ja 2 kansanedustajaa kuin kokoomukselle .
    Mutta nyt Perussuomalaiset ovat ajaneet kirkkaasti ohi Gallub sen kertoo ,jopa keskusta on ohittanut SDP kannatuksessa ,ja keskustan kenttäväki ei luota Rinteen hallituksen toiminnan onnistumiseen. Hallituksen sisällä riidellään niin korkeakoulujen rahoituksesta ja ilmastonmuutoksen vaikutuksesta , hallitus saa omien puolueiden kansanedustajiltakin ,aika moisia lausuntoja , hallituksen ympäristön valiokunnan puheenjohtaja Hannu Hoskonen ,lausui " ettei ole koskaan poliittisen uran aika tavannut sellaista populismia ,kuin vihervasemmiston ministerien puheissa "!
    Eli suunta on ihan muuta kuin te demarit väitätte , se on päin persettä!

   • Tämä palsta on varattu demareille, joten epäasiallista arvostella heidän politiikkaansa. Eikä siihen edes ole asiallisia perusteita.

   • Ei kuitenkaan keskusta ,vaan tietysti kakkonen on KOKOMUS !
    Keskusta on jo sortunut tämä vihervasemmiston mukana vielä alemmas kuin SDP .
    Eli galup 1. Perussuomalaisten puolueen kannatus .
    2 .Tuo mainittu Kokoomus .
    3 Suomen sosialidemokraattinen puolue .

   • Ainakin uikutus satasesta hiipui. Hyvä kun lopulta järki ravoitti.

    • MISSÄ VIIPYY ANTIN VAPPUSATANEN Vai menikö Afrikkaan ja puolueen p!rseeseen


   • Missä viipyy:
    – vappusatanen
    – tunnin juna
    – 07 hoitajamitoitus
    – sote-uudistus
    – aktiivimallin leikkuri
    – pakkoruotsi
    – työllisyysasteen nostaminen 75 prosenttiin
    – polttomoottoriautojen käyttökielto
    – jne … jne

   • Olen pitänyt eläkeläisiä tunnollisina ja luotettavina äänestäjinä, jotka haluavat olla mukana rakentamassa oikeudenmukaista yhteiskuntaa. Uskoni on ollut nyt koetuksella. Yritän kuitenkin muistuttaa itseäni, että se on vain pieni vähemmistö joka jaksaa huutaa keskeneräisistä asioista.

    • Pystyi kuitenkin lupaamaan ison summan kehitysapua afrikkaan"josta ei ole mitään hyötyä se on nähty". Ja palkkaamaan hirmuisen liudan turhan päiväisiä avustajia . Lupaa nostaa vielä PUOLUETUKEA ryöstöhallitus


   • Itse asiassa on oikein, että ruikuttavat eläkeläiset eivät saa aivan kaikkea. Solidaarisuutta täytyy osoittaa kärsiville afrikkalaisille.

    • Tuota soldaarisuutta on osoitettu koko 70 vuotisen elämäni ajan afrikkalaisille hyvin laihoin tuloksin aseita on kyllä saatu lisää. Muistappa sinustakin tulee joskus VANHA


   • Kooma on syvän tajuttomuuden tila, jossa oleva henkilö ei tiedosta ympäristöään eikä reagoi minkäänlaisiin ulkoisiin ärsykkeisiin.

   • Afrikassa on saatu loistavia tuloksia. Esimerkiksi lapsikuolleisuus on pudonnut huimasti.

    • Sekö on loistavaa että afrikan lapsikuoleisuus putoaa. On kaverilla ilon aiheet mitä pillereitä tuohon tarvitaan


   • Rikkaana maana olemme vastuussa Afrikan lapsista. Onneksi sosiaalidemokraateilla on sydäntä puolustaa heikompiosaisia.

    • Tiedäkö että suurin osa Suomen eläkeläisistä on EU määrittelemän köyhyysrajan alapuolella eli alle 1400 kuukaudessa .Miksi siis syytää rahaa afrikkaan kun sitä tarvitaa kotimaassakin


   • Ompas kumma ,kun ei raha kelpaa.Selkeästi nyky hallitus alkoi parantaa köyhempien asemaa. nyt jo 50e,myöhemmin loput.Millainenkohan poru nousisi,jos hallitus maksaisi heti 100e alle 1400e ansaitseville. Porvari huutaisi kurkku suorana velan lisääntymisestä,tosin itse ottivat 7 miljardia velkaa ja jakoivat sen
    kavereitten kesken.

    • Ei kyllä ole senkummemmin näkynyt Vappusatasta ku Viiskympistäkään


    • Anonyymi kirjoitti:

     Ei kyllä ole senkummemmin näkynyt Vappusatasta ku Viiskympistäkään

     Wappu-antit pitää suomalaisia täydellisinä idiootteina vappusatas-puheineen


    • Anonyymi kirjoitti:

     Wappu-antit pitää suomalaisia täydellisinä idiootteina vappusatas-puheineen

     Demarit kahmi ne sataset lähinnä itselleen ja lähipiirilleen ja loput kylvetään afrikkaan meiltähän tämä käyp


   • Suomalainen "köyhä" olisi Afrikassa rikas. Onneksi itsekkyys ei ohjaa nyt päätöksentekoamme.

    • Kehitysyhteistyövarojen väärinkäyttöä epäillään Afganistanin jälleenrakennusrahastosta rahoitetussa opetussektorin hankkeessa. Suomi on tukenut hanketta yhteensä 7,5 miljoonalla eurolla.
     Maailmanpankki on toteuttanut laajamittaisen toiminnan- ja taloudentarkastuksen hallinnoimansa Afganistanin jälleenrakennusrahaston opetussektorin EQUIP II -hankkeessa. Alustavien tulosten mukaan vuosina 2008–2017 toteutetussa hankkeessa on havaittu puutteellista dokumentointia ja hankinnoissa epäselvyyksiä, ulkoministeriön tiedotteessa kerrotaan.

     Usean avunantajan tukeman hankkeen rahallinen arvo on 418 miljoonaa dollaria vuosina 2008–2017. Suomi tuki tätä opetuksen parantamiseen liittyvää hanketta vuosina 2014–2017 noin 2,5 miljoonalla eurolla vuosittain eli yhteensä 7,5 miljoonalla eurolla osana jälleenrakennusrahaston kokonaistukea.

     Afganistanin viranomaisia on pyydetty täydentämään dokumentointia. Hankintoihin liittyvien epäselvyyksien osalta tapauksen tutkinta on ohjattu Maailmanpankin riippumattomalle korruption vastaiselle toimistolle (Integrity Vice Presidency, INT).

     Varojen takaisinperintä normaali menettely väärinkäytöksissä
     Mikäli tutkimuksissa vahvistuu, että varoja on käytetty väärin, on Maailmanpankin vakiomenettelyn mukaista aloittaa varojen takaisinperintä. Suomen tukea ei ole kuitenkaan ohjautunut hankintoihin.

     Maailmanpankki ja Afganistanin hallitus suhtautuvat alustaviin tarkastuksen tuloksiin vakavasti ja Afganistanin hallitus on ryhtynyt korjaaviin toimenpiteisiin. Suomen Kabulin-suurlähetystö yhdessä ulkoministeriön kanssa seuraa tiiviisti tutkinnan edistymistä yhteistyössä muiden avunantajien kanssa.

     Koulutushankkeen päätavoitteena oli lisätä etenkin tyttöjen tasapuolista pääsyä korkealaatuiseen peruskoulutukseen. Hankkeen toteuttamisjakson aikana tyttöjen rekisteröityminen peruskoulutukseen kasvoi 1,9 miljoonasta 3,4 miljoonaan ja poikien 2,1 miljoonasta 5,5 miljoonaan. Lisäksi rakennettiin yli 8 000 uutta luokkahuonetta.


   • Onneksu älämölö alkaa laantua. Silti heräsin yöllä ja jäin miettimään kiittämättömyyttä, jolla halvennetaan upeaa vaalivoittoa.

    • Joo yhden edutastajan enemmistö ja sekin on al-tae


   • Al-tae sai äänestäjien luottamuksen kuten sosiaalidemokraatitkin, joten pulinat pois.

    • Entäs sitten kun värivialisia on eduskunnassa 101 sitä en halua olla näkemässä


   • Mitä väliä sillä on, kunhan ovat demareita.

    • Ne kyllä siinä vaiheessa ovat kaikkea muuta kun demareita.Joten Kalifaatti odottaa tulevia sukupolvia Ikävä kyllä


   • 101 demaria takaisi oikeudenmukaiset päätökset.

    • Siis 101 VÄRIVIALLISTA demaria


   • Demari kuin demari. Värillä ei ole väliä.

    • Katoppa mitä Etelä-Afrikassa tapahtuu


   • Oikeamukaisuus on ollut kaukana. ,kun Lipposen hallitus teki " tilapäisesti " eläkeläisten indeksi leikkaukset , se on syönyt pari prosenttia eläkkeistä per vuosi !
    Milloin eläkeläis järjestöt ottaa joukkovoimalla asian esille !
    Ai niin eihän siellä Kimmo Kilu lupasi korjauttaa tuon eläkeindeksien korjauksen ,kai tulee korjaukset takautuvasti ?

    • Joo, siinä tuppaa käymään niinkuin tuossa välikaisen auton käyttömaksunkin kanssakin kävi. Kaikki jonkun hallituksen tekemät "välaikaispäätökset", joissa ei ole selkeitä aikarajauksia jäävät automaattisesti pysyviksi seuraavien hallitusten veronkeruuautomaateiksi. Lipposen eläkeindeksin vaikutus heikentävästi on tainnut kyllä jo vuosikausia varmaan olla ollut hiinä ja hiinä vaikutukseltaan. Ei oo tuo 0-palkankorotuslinja tuonut mitään "jättipotteja" viime vuosina.

     Lainaus:

     "Ennen uudistusta työeläkekorotusten laskentaan vaikuttivat painoarvoltaan
     - hintojen muutos 50 %
     - palkkojen muutos 50 %

     Taitetun indeksin vaikutuksesta painoarvot ovat
     - hintojen muutos 80 %
     - palkkojen muutos 20 %"


   • Hoitais nyt ensin mulle sen persujen lupaaman "mummontonnin", ku kaikki niitten jätökset joutuu kumminkin korjaamaan.

   • Kompromissi voisi olla, että kaikki eläkkeensaajat saavat 10 euroa lisää ja sitten pulinat pois.

    • Ei mitään kompromisseja vappusatanen pöytään niikuin luvattiin JA HETI


    • Kyllä tuosta on yksi nolla poissa ?
     Korjaan sen pitää olla 💯 ,sitten pulinat pois ,sopii ?


   • Miksi on niin vaikeaa ymmärtää, ettei raha noin vain riitä hyviin tarkoituksiin. Ja tässä nimenomaisessa tapauksessa on myös osoitettavissa syyllinen. Turha syyttää demareita, kun KEPU halusi kurjistaa eläkeläisten asemaa!

    • Ja tässä nimenomaisessa tapauksessa on myös osoitettavissa syyllinen.

     Kyllä kyllä sehän oli DEMARI LIPPONEN joka aloitti eläkeläisten kurjistamisen

     Hyvin näyttävä rahat riittävä matuille ja afrikkaan


   • Törkeää arvostella pitkäaikaista pääministeriä joka vaikeassa taloustilanteessa joutui tekemään vaikeita, mutta oikeudenmukaisia päätöksiä.

    • Lipponen ryösti eläkelästen eläkeet taitetulla indeksillään eikä sitä ole korjattu vieläkään .Siis eläkkeet menevä edelleen koko ajan alaspäin verrattuna muiden tulojen kehitykseen TÄYSI ROISTO


    • Anonyymi kirjoitti:

     Lipponen ryösti eläkelästen eläkeet taitetulla indeksillään eikä sitä ole korjattu vieläkään .Siis eläkkeet menevä edelleen koko ajan alaspäin verrattuna muiden tulojen kehitykseen TÄYSI ROISTO

     Miksiköhän persut eivät vaivautuneet vaivaamaan päätään hallituksessa ollessaan? Tais tulla kansalaisaloitekkin?


   • Törkeää arvostella hädänalaisessa tilanteessa olevia turvapaikanhakijoita. Kehitysavulla autetaan kaikkein köyhimpiä. Pitäisikö afrikkalaiset jättää nääntymään? Jos et vastaa "kyllä", niin on moraalitonta vastustaa nykyisiä alimitoitettuja kehitysyhteistyömäärärahoja.

   • Ja jos vastasit "kyllä", niin ilmeisesti voit niin turpeasti, ettei köyhien ahdinko puhuttele sinua.

    • KYLLÄ köyhien SUOMALAISTEN ahdinko ei afrikkalaisten siitä saavat vastata maat jotka ovat siirtomaina afrikan ryöstäneet . Ja luoneet kulttuurin joka vihaa valkoisia esimerkki Etelä -Afrikka


   • Olet ihan oikeassa !
    Kyllä nämä entiset siirtomaa isännät saa ottaa avustus asiat hoitoonsa 100 % sesti!
    Ja jos on tarve pyytää lisä apuna ,siellä on jo uudet riistäjät maat ,Kiina ja Venäjä joiden on otettava riiston lisäksi avustus järjestöjen auttaminen ohjelmaansa !
    Erikoistilin tarkastaja Pauli Vahtera on tuonut blogissaan asiaa esille miten Suomen velkaantuminen on suurelta osalta , 74% , johtunut kehitysapu ja humanitäärisestä rahoituksesta ! Velka on joskus maksettava ,nämä nuoret vihervasemmiston kehitysapu ja humanitäärisestä maahanmuuttajien toiminnan hyödylliset idiootit ovat tulevaisuudessa näitä maksajia ,miten sitten otettaan asioihin kantaa !
    Siis kolme neljäs osaa on mennyt Suomen velasta noihin kahteen toimintaan ?

    • Kaunis kiitos tuestasi
     Mihinkä nämä viherpiipertäjät Suomen vesivätkään jos saisivat vapaasti touhuta


   • Miten niin maksettava. Korot ovat alle 0 %. Siis jos ottaa velkaa, niin saa rahaa. Hölmöä pelätä velkaa ja jättää sen takia hyötymättä.

   • Super hölmöä kirjoittaa , Suomen pitäisi ottaa velkaa jotta African diktaattorit ja eliitti voi rakentaa palatseja ja aseista nuorison sotimista ,jossa hävinneet tulevat Eurooppaan suuntautuvaa pakolais tulvaa ,kasvattaen ?

    Lueppas KTH tlintarkastajan Pauli Vahteran. Blogit !
    Hän on erikoistunut kehitysapu ja humanitäärisestä maahanmuutto rahoituksensa tutkimuksissaan , ja voi todeta tämän hölmöläisten toiminnan loputtava ,tai Suomi kulkee kohti Kreikan tietä , jo nyt koko Suomen velasta kehitysapu rahoituksesta ja humanitäärisestä kulut ovat vieneet 74% , eli vaikka korot on alhaalla kyllä mm te vihervasemmistolaiset , jos joskus töitä teette maksatte noita velkoja pois ja silloin niissä voi olla korkoa koron päälle , ei ole ilmaista rahaa ,vaikka te hyödylliset idiootit niin uskotte ! Usko ei ole tiedon väärtti!

    Jos tuntuu että olette oikeassa että on järkevää ottaa velkaa ottakaa ja hoitamaan nuo Rinteen lupaukset eläkeläisille vanhuksille työttömille , siitä vaan !

   • Toivottavasti sinulla olisi ymmärrystä ymmärtää, ettei Vahtera ymmärrä. Eli toisin sanoen, älä kiinnitä huomiota hänen sanomisiinsa, vaan tutustu mieluummin presidentti Tarja Halosen näkemyksiin.

   • Ikävä kyllä on tosia että vihervasemisto ei halua tutustua tosiasioihin !
    Tämä humanitaarinen maahanmuutto rahoituksensa ja kehitysapu rahoitus on suurta bisnestä näille Afrikkan valtioiden päämiehille ja eliitille ! Jopa rikollisille !
    Onneksi on on näitä Asiantuntija kirjoittajia ,niinkuin HTV tilintarkastaja ,(tilintarkastajiin voi aina luottaa ) Pauli Vahteran blogit ja Matti Kääriäisen kirja " kehitysapu kirous"sekä Eero Paloheimo kirja " Tämä on Afrikka ". Täyttä asiaa 467 sivua! Eero Paloheimo käynyt 5 kertaa Afrikassa ,ei tavannut ketään Afrikkalaista joka on olisi tyyväista kehitysapuun , se on korputiota ja rikollista toimintaa suurelta osin !!
    Myös Sambian yliopiston tutkija professori Damian Myoy kirjoittaa totuuden kehitysapu rahoitus on ongelma ,siitä menee perille vain 10-15% ! Uskokaa nyt !
    Halosen YK lupaus 0.7 % oli vain hänen pyrkimys saa Suomelle turvaneuvoston jäsenyys ja itselleen korkea virka presidentti kauden jälkeen YK ::ssa ! Eläkkeisiin lisä virka !
    Sen takia kiersi Afrikan valtioita , jotta äänestäisivät Suomea ei oikein onnistunut !
    Turvaneuvoston paikan sai Viro ja Halonen ei ole saanut YK virkaa !
    Matka muuten kai onnistui seurueelle vuokrattu suihkukone vuokra oli 481000 euroa ja luxsus hotellit laskuttivat 200000 euroa yhteensa verorahoilla maksettiin 600000 euroa ! Tämä on tälläistä populismia vihervasemmiston toiminta !

   • Kun Suomi kitsasteli kehitysavussa, se kostettiin presidentti Haloselle. Häpeä päättäjille.

    • Halonen toimi presidenttinä ajatuksella kun ei tee mitään ei tee virheitäkään


   • Halonen on näitä joiden avulla parannetaan mukamas maailmaa ja saadaan omia etuja ajetttua , aiheuttaa Suomelle vain haittaa ,nyt myös on maamiinojen poistaminen käytöstä todettu täysin älyttömäksi ,ja Suomelle kalliiksi toimeksi!
    Samoin tuo kehitysapu toiminta niin omalla matkutelulla ,kuin vihervasemmiston nykyisen hallituksen jatkaessa tätä Halosen viitoittamaa kehitysapu rahoitus toimintaa !
    Samoin tuo maahanmuutto rahoituksensa takia Suomi joutuu ottamaan lisää velkaa!
    Suomen velka on tulevien vuosien kuluessa maksettavat,vaikka täällä uhotaan toista !
    Tulevat sukupolvet kohtaavat velan maksun edessään !
    Nyt olisi hoidettava toteutus Suomen eläkeläisille vanhuksille työttömille luvatut asiat !
    Lopetettava tuo älytön rahan lahjoittaminen Afrikkaan sekä humanitaarinen maahanmuutto rahoitus niiden takia ollaan suurimmalta osaltaan velkaa otettu !
    Velka on veli ottaessa , serkku maksaessa ! Suomen velasta on 74% mennyt noihin edellä mainittuihin tarkoituksiin , veronmaksajien rahoilla ei pidä rahoittaa toisia valtioita . Myös ennen vasemmistoa tukenut Nordean omistaja Björn Wallruus on nyt sanonut rahat menee Kankkulan kaivoon ,jos ymmärrätte vihervasemmiston idealistit!

   • Porvarien ainaista paniikkia velkaa kohtaa ei väsy ihmettelemään. Miinuskorko tarkoittaa sitä, että velkaa ottamalla voi tehdä rahaa!

    • Ja varsinkin kun kattoo kokkarehistoriaa. 25v ja 100mrd.. Kehtaako kukaan laskea mikä rasitus jälkeisille ollu/on? ORPO?


   • Ottakaa nyt sitä velkaa jos se on vaan tuottavaa toimintaa !
    Nyt vaan reilusti rahaa eläkeläisten lupaukseen MILJARDiN verran ,samoin ,vanhusten hoitoon samaten MILJARDiN verran ,eikä työttömille vähempää ,siis heille MILJARDiN !
    Nuo kolme Miljardia palaa verojen ja työllistämisen kautta suurimmalta osalta valtiolle verotuloina ! Eli rohkeasti vaan ottamaan velkaa , eläkeläiset,vanhukset/ hoitajat/ omaiset kiittää ,unohtamatta työttömiä ja heidän perheitään ,ovat kiitollisia ,kun elämän taso paranee ja kaikilla on mahdollisuus jopa olla onnellisia !
    Voihan sitä myös ottaa vielä noita rataverkkoja sekä korkeakoulujen rahoitukseen jokunen MILJARDiN verran , kun se vihervasemmiston mukaan vain kannattavaa toimintaa ,siis ilman pelkoa velkaa ottakaa ! Eli Suomi tekee RAHAA ,ottamalla velkaa ,hienojuttu !

   • Ettei vain sinulla olisi aavistuksen ivallinen sävy?

    • Eikös nyt tosiaan ottaa voida velkaa niinkuin tuo kirjoittaja kertoo .
     4.9 klo 16.37 kirjoitus sen on ki tosissaan esittänyt !
     Siitä vaa ,voidaan tämä lupaus jono hoitaa kuntoon !


   • Meillä on moraalinen velvollisuus auttaa kaikkein heikoimmassa asemassa olevia.

    • Missäs se afrikkalaisten moraali oikein luuraa


   • Valtion rahat taitaa mennä postinjohtajan ja muidenkin valtioyhtiön herrojen palkan maksamiseen, ei sitten enää riitä rahaa eläkeläisille.
    Jäädään odottamaan ensi vappua ja uusia toteutumattomia lupauksia.

   • Odottelen edelleen "mummontonniani", eiks sen vuoro oo ekaks? Oisha toi vappu kiva ylläri siihe päälle.

   • Onko demareiden lupaama vappusatanen muuttumassa miinusmerkkiseksi?
    Lindtmanin ehdottama solidaarisuus on toki kaunis ajatus itsessään. Etenkin kansanedustajan tuloilla voi moinen tuntua hienoltakin idealta. Alle köyhyysrajan elävät kansalaiset saattavat nähdä asian varsin toisenlaisesta näkökulmasta, kun nälkä kurnii vatsassa. Monet muistavat vielä demareiden vaalilupauksen vappusatasesta. Nyt kun on päästy kiinni vallankahvaan onkin vappusatanen jo ehtinyt demareilta kutistua olemattomiin ja seuraavaksi ollaankin jo kaivautumassa taas jälkeen kerran äänestäjien taskuille kauniisti solidaarisuudeksi naamioituna.

   • Tänään syylliset valitsivat puheenjohtajan. Toivottavasti hän on edistyksellisempi eikä estä päätöksiä. Demokratiassa ei aina voi voi, vaikka kuinka rahtoo, tehdä niin kuin on oikein. Ensi vaaleissa kaikkien pitää osata äänestää vielä paremmin. Eikä jäädä nukkumaan liian monen.

   • Ei sekään ole reilua, että valitetaan. Paremmin nyt on kumminkin ja ihan hyvältä näyttää. Taistelutahtoa toverit!

    • Eikä ole reilua nostaa kannatusta ennen vaaleja valheilla jota ei ollut tarkoituskaan toteuttaa. Tällaiseksi valehteliaksi en DEMAREITA uskonut alas toverit


   • Jotkut eivät tunnu ymmärtävän vaalikampanjointia. Tietenkin luvataan. Mitä enemmän luvataan, sitä enemmän ääniä. Tarkoitus on voittaa vaalit ja ne voitettiin. Joten vikinät pois.

   • Suomessa on tapana pitää se mitä sanotaan !
    En tiedä onko tuo arabi kulttuuri tullut siten vihervasemmiston puheisiin ,näköjään ,mutta siitä Suomessa pidetään kiinni että mikä LUVATAAN se myös TOTEUTETAAN !
    Muutenhan länsimaisen moraali murenee ,niin että ei voi mihinkään luottaa , onhan Rinnekin puhunut SDP LUUTTAMUKSESTA ,eli missä Rinne viipyy 💯 euroa!

   • Siis LUOTTAMUKSESTA !

    Jos luottamusta ei ole ,on lyhyt näköistä politiikkaa niin SDP n johdolta ,kuin koko vihervasemmisto + RKP + keskusta hallitukselta , ei kauan voi jatkua valehtelu linja , kansa on jo sen osoittanut gallubeissakin !

   • Kuka vielä uskoo politiikoihin...

   • Hyvä kysymys ?

    Jos näin on että näitä Rinteen lupauksia ei tarvitse toteuttaa , sehän helpottaa myös vihervasemmiston vaatimusta tuosta kehitysapu 0.7 lupauksesta luopumista ! Eihän se ole kuin poliittinen LUPAUS !
    Sehän oli vain Halosen lupaus YK : lle ,jotta Suomi olisi otettu YK n turvaneuvoston jäseneksi !
    Samoin nyt heti maamiinat takaisin ,sehän oli vain poliittisen presidentti Halonsen eräs lupauksista !

   • Kehitysapu 0,7 % BKT on YK:n vaatimus. Ja kansallinen häpeä kun sitä ei ole toistaiseksi toteutettu.

    • Vappusatanen kehiin välittömästi On kansallinen häpeä kun sitä ei ole toistaiseksi toteutettu.


   • Halonen on kaikkien aikojen paras presidenttimme.

    • Halonen kun ei tee mitään ,ei tee virheitäkään


    • Miinat pois ?
     Afrigan matkaan. 600000 euroa!
     Seta puheenjohtaja,,,!
     Mitä vielä ,tekikö jotain muuta ?


   • Halonen kävi käsiksi presidentti Bushiin, joka ei häpeältään vieläkään ole osallistunut Me Too avautumisiin.

   • Kravatti koki kovia.

   • Kumkvatti ei.

   • Nyt Suomella Afrikka komissaarin rahan jakamisen tehtävässä Urpilainen !
    Nyt on Suomella EU puheenjohtajuuden hoito Rinteellä ! Maahanmuutto asiat päällimmäisenä ,ja oikeusvaltio ja tasaarvo asioilla suututtaa Puolan ja Unkarin !
    Ei ole Suomessa eläke ja vanhus asioista kiinnostunutta ministeriä !
    Ei taida olla edes pääministerin tehtävää hoitavaa henkilöä , kun Rinne on noissa EU tehtävissä ja kun on Suomessa huseeraa ammattiyhdistys pomona ,luulee olevansa SAK n palkkalistoilla , vaikka kyllä veronmaksajien rahoilla palkio maksetaan !

   • Kyllä on vaan Rinnettä muistutettava ,mitä tuli sanoneeksi vappuna 2018 . Näin Rinne vaalivappu puheessa . Samoin tätä propagandaa SDP vaaliteltoilla levittivät SDP n vaalivirkailijat .

    " Jos ja kun SDP tulee suurin puolue ja minusta pääministeri ,lupaan alle 1400 saaville eläkeläisille 💯 euroa nettona ,niin että se ei vaikuta tukiin ."

    Mutta nyt niin eläke lupauksesta kuin vanhuksien hoitoon luvattuun rahasta ei ole tietoakaan , Rinne vain toteaa " ei ole rahaa " .
    Eikö ollut laskettu mitä nuo lupaukset maksaa , vai oliko vaan todettu ettei voiteta vaaleja ilman näitä lupauksia , ja päätettiin nämä vaalivalheet ottaa kylmästi käyttöön ,nyt sitten selitellään ja jopa tunnustetaan , tulee mieleen Al Taeen tapaus .
    Toivotaan että kansa " antaa anteeksi' , ei muuten anna ! Se on jo näkynyt gallub tuloksissa .

   • Kun ei ole rahaa, niin ei ole.

    • Jos ei ole rahaa, ei pidä luvata mitään. Rinteen vappusatanen oli selvä vaalipetos. Sitä oli myös 0,7 %:n hoitamitoitus. Hoitajamitoitus saadaan lakiin, mutta mitä sillä on merkitystä jos hoitajia ei ole eikä heidän palkkaamiseen ole rahoja. Kepu petää aina, SDP aina vaalien alla.


   • Näinhän se on. Jotkut kiihkeät eivät vain halua sitä ymmärtää.

   • Tuntuu löytyvän kaikkeen muuhun ei vain eläkkesiin VAPPUSATANEN PÖYTÄÄN

   • Miksi eläkeläiset pitäisi laittaa kaiken muun edelle? Ei saa olla ahne.

   • Käykö kymppi kertakorvauksena kyllähän sillä pärjää t. wappu-antti

   • Satasesta ei kannata enempää jauhaa. Se on jo maksettu mikä on ollut poliittisesti mahdollista.

   • Hyvä että opposiittiokin puuttuu Antin vaalilupaus valheisiin VAPPUSATANEN PÖYTÄÄN ja äkkiä

   • Kepu kiristi hallitusneuvotteluissa ja esti monta hyvää asiaa, eli syytökset sinne minne ne kuuluvat, kiitos.

    • No mitä kepu sitten hallituksessa tekee . Vaalien suurin häviäjä olis varmaan ollut muitakin tulijoita jos olis edes kysytty. Persuthan heitettiin jo alkuun hallitus neuvottelujen ulkopuolelle . Vaalien suurin voittaja


   • Yleisistä syistä johtuen persut eivät voi olla hallituksessa. Kuka sitten Kepun tilalle? Jäljelle jäi vain muuta äärioikeistoa.

    • Yleisistä syistä johtuen persut eivät voi olla hallituksessa Voisitko kertoa mitä nämä yleiset syyt ovat. Persuthan oli suurin vaalien voittaja tämäkö on demokratiaa?? Minusta se on diktatuuria


   • Siis poliittisesti mahdollista .
    Pitää ottaa lainaa ja luvata maksaa ,mutta kun yritys menee nurin , voidaan me yrittäjät tästä lähtien sanoa poliittisesti en voi maksaa .
    Mutta näinhän rehelisessä Suomessa ei toimita ,vaan se mikä on kirjallisesti tai todistajien kesken kuultu , myös maksetaan niin pankille kuin kansalle , tai jos ei pystytä joudutaan toimen pidä kieltoon .
    Eli jos ei Rinne lupauksiaan toteuta ,voi lopettaa ja pyytää hallituksensa eroa .
    Eli missä viipyy Rinteen vappu puna 💯 euroa!

   • Aika pöljää tulkintaa.

    • Näin toimitaan rehelliset liikemiehet ?
     Mitenkä SDP edustajat ?


   • Rehelliset järkevät Suomalaiset sanoo rahat Suomalaisille lupauksen mukaisesti eläkkeisiin .
    Hyödylliset vihervasemmiston idiootit sanoo Afrigan diktaatoreille ja muuhun huu haa toimintaan .
    Järki mukanaan hallituksen toimintaan !

   • Samaa mieltä ettei EU n tarvitse huomautella , että 20 prosenttia suomalaisista

    • Että 20% Suomalaisista on EUn köyhyysrajan alpuolella .Sitähän tarkoitit


   • Kun valtio ottaa velkaa, korko on negatiivinen, joten saamme rahaa kun otamme velkaa. Ja jotkut pöljät eivät ymmärrä, että nyt kannattaisi ottaa velkaa paljon nykyistä enemmän.

    Voimme siis sekä nostaa kehitysavun tasoa rutkasti ja samalla maksaa korkeampia eläkkeitä.

   • Siis nyt velkaa ottamaan . ( Voipi kyllä tulevat sukupolvet jonkinlaiseen vastuuseen ?)

    Eläkeläisille 💯 euroa , niin ettei vaikuta tukiin ,näinhän RInne lupasi .

    Myös tuo hoitaja hoitaja mitoitus 0.7 kuntoon , vanhukset ja hoitajat ,jopa omaiset onnellisia tätä hienosta toiminnasta !

    Siis Rinne on pöljä jos ei ymmärrä ,niinkö?

   • Työeläkeläiset kysyy missä viipyy 💯 euroa? Siis alle 1400 eroa saavat , ilman mitään ?
    Takuu eläkkeisiin 50 euroa , mm maahanmuuttajat kun ovat olleet Suomessa 3 vuotta saavat tuon korotuksen ja nuoret "Eläkeläiset" . Takuu eläke jopa parempi kuin monen työeläke ,eli toinen ei päivääkään töissä ja toinen vuosikymmeniä ,onko järkeä ?
    Kansaneläkeläiset- saavat 19-32 euroa , joten tuo luvattu satanen on kutistunut ?
    Nyt on kyllä sovittu polttoaineiden korotus, kotitalousvähennys , jotka syövät korotukset ,kun polttoaine korotus vaikuttaa mm ruoka ja lääkkeiden hintoihin .
    Moni vanhus on käyttänyt mm siivouspalvelut ,nyt maksaa enemmän ,jos käyttää.
    Nämä toimet minimaalisia luvattuihin ,mutta omat ministerien palkiot on noussut ja 15 alivaltiosihteeriä 70 erikoisavustajaa palkattiin ja puoluetuet nostettu täysimääräisesti.
    Jos Rinteen hallitus istuu koko kauden on nuo avustavan joukon ja puoluetuet samaa luokkaa kuin nyt nyt eläkkeisiin butjetoitu 183 miljoonaa . Kun luvattu 💯 euroa alle 1400 euroa saaville eläkeläisille ,olisi toteutunut , summan olisi oltava vähintään Miljardi. Eli kaikki omille ja hallituskummpanien eliitille , viis eläkeläisistä!
    Myös vihervasemmiston "humanitaarinen" toimi kehitysapuun hoidettiin n. MILJARDI !

    • Taitaa olla huono antaa halvaantuneella, riippuvalla kädellä.


   • SIIS VAPPUSATANEN OLI SELVÄ HUIJAUS . VOISIKO SANOA PETOS

   • Vappusatanen oli vaalilupaus. Ei varsinainen lupaus.

    • Onko lupauksella ja vaalilupauksella jotakin eroa.Kerro mitä


   • Rinteen vappulupauksia vuoden 2018 puheessa kansanedustajan rehellisyydestä ja SDP puheenjohtajana " Erityisesti lupaan ,että SDP tulee parantamaan pienillä eläkeillä
    kituuttavien ihmisten , Suomen rakentajien toimeentuloa . Lupaan 100 euroa nettona kuukaudessa useamman vuoden ohjelmalla toteuttaen lisää alle 1400 euron eläkkeisiin, lupaan keventää esimerkiksi lääkkeiden ja asiakasmaksujen alennuksilla kustannuksia ja lupaan ,että SDP korjaa eläkesaajien verotuksessa suhteessa samojen tulojen palkansaajien olevat epäkohdat ."
    Eli kyllä lupaukset puheessa oli tarkoitus myös toteuttaa ,vai mitä?

    Eli missä viipyy100 euroa ! Eläkeläiset kysyy ?

    Tuota useamman vuoden ohjelmalla toteuttaen ei ollut vuoden 2017 vappupuheessa ,se oli lisätty tähän 2018 vappupuheseen !

   • Rinteen mukaan polttoaineverotus ei koske eläkeläisiä? Mitä tarkoitti?

   • Rinteen puheista ei saa selvää Erkkikään !

    Eikä selvitysta ole tullut tuohon kysymykseen ,mikä eroa "poliittisella" lupauksella ja mikä ero lupauksella ? Rehellinen lupaus toteutetaan ,etenkin kun on kansanedustaja !

    Tuohon vielä Rinteen " poliittiseen " vappulupaukseen ,kyllä moni eläkeläinen kuuli sen vaaliteltoilla tuon vapun 2017 lupauksen , " luvataan alle1400:euroa saaville 💯 euroa"

    Ei demari vaalivirkailijoiden vaali keskusteluissa tosiaan puhuttu mistään ,hallitus kauden aikana tai jos ja kun jotain talouden kannalta tapahtuu !

    Kyllä eläkeläisille ,niin työeläkeläisille - kansaneläkeläisille ja takuueläkeläisille luvattiin sataeuroa kuukaudessa ,niin ettei vaikuta tukiin ! Siis , Missä viipy 💯 euroa!

    • Olen kiihkeästi odottanut yli neljä vuotta "MUMMONTONNIANI", milloinkahan napsahtaa tilille. Sain tuon 4 vuoden aikana korotusta peräti 16 euroa, po. jo ekana vuonna n. 270€.


   • Vaaleissa pitää tietenkin antaa yksinkertaisia lupauksia, että äänestäjät tietävät mitä tavoitellaan. Hallitusneuvotteluissa joudutaan tavoitteista tinkimä