Jerusalemissa suuri Pride marssi viikko sitten

Anonyymi

Olin järkyttynyt. Olen hetero ja ajatellut Israelin heteroksi. Miten raamatullisesti toimivassa maassa salli taan Pride.

30

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Se vaan on niin, että järkytykset ja pöyristykset ei auta. Jos oikeasti jokin asia koskettaa, saa se aikaan aktiivisen järkytyksen, joka johtaa toimenpiteisiin. Passiivinen järkytys on yhtä tyhjän kanssa.

      Jos tehtäisiin gallup ihmisille siitä kuinka moni haluaisi poistaa köyhyyden maailmasta, olisi tulos varmaan aika murskaavan ylivoimainen niiden eduksi, jotka haluaisivat poistaa köyhyyden. Miksi kuitenkin vain harva tekee edes vähän asian eteen?

      Eikä Israel toimi raamatullisesti. Hehän kieltävät Messiaansa. Voiko siis jotain muuta odottaa, kuin synnin hyväksymistä? Jos he uskoisivat Moosesta, uskoisivat he Jeesustakin. Ja kyllähän jo Mooseksen lakikin tuomitsee priden. Ei juutalaisvaltio siis sitäkään noudata. Mutta meidän tulee aina siunata heitä.

    • Anonyymi

      Eiköhän se Pride ole enemmän Jeesuksen sanomaa kuin teidän kauhistelut täällä?

      Rakkaus on rakkautta.

    • Anonyymi

      Matt.21:43 Biblia Sentähden sanon minä teille: Jumalan valtakunta pitää teiltä otettaman pois ja annettava pakanoille, jotka sen hedelmän tekevät. Ap.t. 13:46 Biblia Niin Paavali ja Barnabas puhuivat rohkiasti ja sanoivat: teille piti ensin Jumalan sanaa puhuttaman; vaan että te sen hylkäätte ja luette itsenne mahdottomaksi ijankaikkiseen elämään, katso, niin me käännymme pakanain tykö.

    • Anonyymi

      Israel on vapaamielinen valtio. Tel Aviv on eurooppalaisen bilekansan keskuksia ja suhtautuminen esim. kannabikseen on maassa vapaamielistä ja sekös TV-jengiä ottaa kaaliin.

    • Anonyymi

      Ei Israel ole tänä päivänä Jumalan tahdossa. He vihaavat Jeesusta. He elävät paatumuksessa. Kristittyjen tulee rukoilla ja siunata koska Jumala toteuttaa suunnitelman juuri Israelin kautta. Jumalan käsi näkyy profetioissa ja ne ovat Jumalan edeltä kirjouttamaa historiaa. Israel joutuu vielä ahtaallle!

      • Anonyymi

        Israelissa on yleistä vihamielinen suhtautuminen Jeesukseen. Tosin muslimimaissa joutuu vankilaan tai maasta karkoitetuksi. Eli vieläkin vihamielisempää ja väkivaltaisempaa.Tapaus Johanna Tukiainen. Näistä on videoita netissä joissa muslimit saavat islamista kertoa kaikkialla mutta muslimimaissa evankeliointi on kiellettyä heidän vääryyden ja epäoikeudenmukaisuuden laeilla.

        Se että joku vihaa ja osoittaa sen puheillaan ei tarkoita että kristityn tulee käyttäytyä samoin. Ei vaan tulee rakastaa eksynyttä ja ymmärtämätöntä, joka ei sitä tiedä olevansa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Israelissa on yleistä vihamielinen suhtautuminen Jeesukseen. Tosin muslimimaissa joutuu vankilaan tai maasta karkoitetuksi. Eli vieläkin vihamielisempää ja väkivaltaisempaa.Tapaus Johanna Tukiainen. Näistä on videoita netissä joissa muslimit saavat islamista kertoa kaikkialla mutta muslimimaissa evankeliointi on kiellettyä heidän vääryyden ja epäoikeudenmukaisuuden laeilla.

        Se että joku vihaa ja osoittaa sen puheillaan ei tarkoita että kristityn tulee käyttäytyä samoin. Ei vaan tulee rakastaa eksynyttä ja ymmärtämätöntä, joka ei sitä tiedä olevansa.

        >Ei vaan tulee rakastaa eksynyttä ja ymmärtämätöntä, joka ei sitä tiedä olevansa.

        Juuri näin meidän uskonnottomien tulisi suhtautua uskonnolla päänsä sekoittameisiin denialisteihin, mutta ei se kyllä helppoa ole.


    • Anonyymi

      Israel on loistava maa. Juutalaiset eivät kristittyjen tapaan käännä toista poskea viholliselleen. Vihollinen tulee eliminoida tavalla tai toisella. Mitä Sartola siihen sanoo.

      • Anonyymi

        Tämä itsekin opin Israelissa. Sekä, että kosto on parasta kylmänä. 🔪

        Itseään tulee kunnioittaa ja ottaa omansa takaisin, tavalla tai toisella.


      • Anonyymi

        Valtiolla on lupa puolustaa kansalaisiaan. Israel tekee sen. Suomikin tekisi sen jos muslimit pyrkisivät Suomessa tappamaan samaan murhaamisenhimoon kuin Israelissa.

        Mitäpä muslimit tekisivät juutalaisille jos Israel ei tekisi sitä minkä takia he perustivat juutalaisvaltion?

        He huutavat kuolemaa Israelile. Se on heidän suuria päämääriä. Iranin terroristinen johtaja huutaa usein kuolemaa Israelille ja USA:lle ja he huutavat sitä ihan syystä.

        Hyökkäysvaiheet:

        1. Juutalaiset
        Jos juutalaiset poissa niin sitten
        2. Kristityt
        Jos kristityt poissa niin sitten
        3. Muut uskonnot
        Jos uskonnoton asetelma niin sitten
        4. Muut jumalattomat, ateistit
        Tavoitteena vaihe 5.
        5.Koko maailman islamoiminen, kaikkien oltava muslimeja

        Nämä tiedot löytyvät helposti ja ovat julkisia.


    • Anonyymi

      Matt.7:12. 22:39. Mark.12:31. Gal.5:14 Sillä kaikki laki on täytetty yhdessä käskysanassa, tässä: Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi. 3Moos.19:18

    • Anonyymi

      Mistä Israelista on kyse?
      Siitäkö, joka on maailmassa, hapattuneena, vai puhutaanko siitä, jonka nimi on elämänkirjassa, sekä Uusi Jerusalem- joka on taivaissa.
      ts. Pyhässä - synnittömässä paikassa.
      Ja tuomion jälkeen lasketaan alas - kun kaikki entinen on mennyt.

      Muistetaan, että Jaakob- pettäjä, sai vasta painimisen Pyhyyden kanssa, ja pyytämistä siunauksiin, sen sanan jolla kutsutaan Israel!"

      Siis Israel on ensin täällä nähtävissä alueena, jossa on hyvän ja pahanvälinen taistelu, oppina se, että niskoittelevat kuolevat, ja Pyhät pyhittyvät.

      Ja tuon näköalan kautta, meissä saakoon parannusta aikaiseksi, että tämä koko Israel- Jumalantyönä pelastuu. ts. Jaakobit on saaneet uuden nimen.

    • Anonyymi

      Siitä tässä nyt puhutaan että uudestisyntyneet usein haukkuvat Suomea ja yliylistävät ihannoiden Israelia kuinka se on tasa arvoinen ja ihmisoikeuksia kunnioittava suurin sivistysvaltio. Juutalaisilla on suuria saavutuksia tieteessä mutta syntisiä ovat. Meillä on juutalainen kantaisä ja ihan syntinen oli.

      Israelin ylistys menee yli.

    • Anonyymi

      Jer.5:31 profeetat ennustavat valhetta, ja papit hallitsevat yksissä neuvoin heidän kanssaan, ja sitä minun kansani rakastaa. Mutta mitä te teette, kun tästä tulee loppu? Jer.6:13-14. Jes.56:10-11

    • Anonyymi

      Ei Israel ole mikään "raamatullisesti toimiva maa". Miksi järkytyt totuuden edessä, mutta olet niellyt suuren huijauksen, valheen?

      Toisaalta, myös näillä S24-foorumeilla on paljon sensuroitu totuutta, etenkin S24Juutalaisella foorumilla. KTS tämän tietää.

      Ne on ne "vippasvimpulalössin" pomot, jotka tekevät rahaa syöttämällä teille tarinoita "Raamatun maasta". Israelilla on "raamatullinen" historia, mutta se kansahan on aina ollut umpijumalatonta - ellei kuningas Daavidia lasketa -, tänäpäivänä jopa ortodoksijuutalaismiehet käyttävät huumeita, osallistuvat gay-marsseihin, siellä on yökerhoja kuin Sodomassa ja Israelin armeijassa naiset ja miehet ovat avoimesti homoja. Tästä on kyllä, etenkin aikoinaan tullut tv:ssä dokumenttia ja näiden haastatteluja.

      Vilkaisin Isaelin matkojen hintoja ja jos sinne esim. "toiviomatkoilla" lähtisi, kuluisi viikon reissuun, käyttörahat päälle, vähintäänkin 3500-4000 euroa. 4000!

      Itse, kauan sitten, asuin siellä erittäin nuorena turistina pitempiä aikoja. Siellä ei Jerusalemin sosialitoimisto elättänyt ulkomaiden loiseläjiä, itse piti etsiä jos mitäkin työtä, lähinnä siivoojana. Näin nälkää. Palasin Finnairilla kotiin hyvin laihana. Opin siis kantapään kautta mitä on tuo joukko, jolle kyllä euroopassa kuuluu kaikki oikeudet, kantaeurooppalaisten kustannuksella ja tarkoitan nyt myöskin arabeja.

      Nuorena olin "sosialismi"-myönteinen, nykyään perSu, jos vieläkin änkyrämpi ("Asyl tekee kaiken oikein!"), sillä tänä päivänä en niele valhetta, vaan tiedän minkä olen itse nähnyt ja kokenut, nuorena gojimina, talmudistien ja allahu akbarin "Pyhällä Maalla".

      S24Juutalaisella foorumilla sensuroitiin tietoa Israelin valtion perustamisesta, mm. se, että Eretz Israel perustettiin siionistiselle sosialismille, sensuroitiin kirjoitukset Golda Meiristä, Moshe Dayanista ja totuuden kertojat te haukuitte "valheen isän lapsiksi"!

      Samoin olette vainonneet niin itseäni kuin myös etenkin KTS:ää, edelleenkin. Ainoa vassari ja suvakki jota tänä päivänä ylipäätänsä koko maailmassa itse enää siedän ja suvaitsen. KTS on rehellinen, mutta te ette ole, te rakastatte valheita, jos voitte niillä koroittaa omaa egoanne muka hurskaina "Israelin ystävinä". Mitä te suostuisitte kärsimään aatteenne puolesta? Kun pommi räjähtää, tuleeko Raumaa / Jyväskylää / Kajaania ikävä?

      Ota tämä KTS kohteliaisuutena. No, on mulla muutama muukin sosialisti / kommunisti mm. sukulaisena / kavereina, täällä ulkomaailmassa. Höynäytetyt ihmisparat, hekin. Sosialismi kun on niin kauniilla mielikuvilla koristeltu, mutta totuus on ihan muu:Leninin opetusten mukaisesti he luottavat valheeseen.

      Katsokaa nyt vaikka Rinteen hallitusta! Tiedättekö esim. Rkp:n, Vihreiden ja esim. Pekka Haaviston todellisista taustoista mitään? Kyllä Rinne tietää, en koskaan epäile sosialistijohtajia, itseään tyhmiksi. Heitä on esim. (aiemmassa) Sirola-opistossa koulutettu tuntemaan tosiasiat. Mutta niin vain Rinne liittoutui Suomenkansan pahimman riistäjän Ruotsin kanssa. Ruotsi-johtoiset Vassarit 800-vuotiset riistäjät ruoskineen Kansan kimpussa ja joilta itseltä on tukittu suut! Peruskansa heitetty kauemmas vasemmistosta, mutta Rkp otettu rinnalle!

      Luuletteko, että unohdamme tämän rikoksenne?

      Lainaten punikkeja itseään, pikku sanamuunnoksin:
      "Na boj kravaavyj, svatoj i pravyj
      mars, mars, perjot finskij narot!"
      *

      • Anonyymi

        = "Taistelussa verisessä, pyhässä ja oikeassa,
        mars, mars, eteenpäin (työtätekevä) Suomen kansa!"
        *


      • Soffiina oikees täs.


      • Anonyymi
        KTS kirjoitti:

        Soffiina oikees täs.

        🐩 Soffina on aina oikeassa.


    • Anonyymi

      Heh heh. Suurin osa pettymyksistä johtuu lapsellisista odotuksista.

      • Anonyymi

        Muistan kun itse juuri koulun päättäneenä lähdin kauas kotoa, kaverina vain vuotta, paria vanhempi vieras tyttö, ensimatkalleni Pyhälle Maalle, sijoitin sen aluksi mielessäni jonnekin Intian länsipuolelle. Ai missä se on? Egyptissä, tai jotenki sieltä itään? Maantiede ei ollut aivan vahva puoleni. En tiennyt minkä näköisiä ovat juutalaiset. Tai arabit. Heidät kuulemma erotti siitä, että juutalaisilla oli koukku nenä ja arabeilla leveä lättänenä. Tämä kuulemma täytyi tietää, ettei tullut heti tapetuksi.

        Eikä ensipäivät lähi-idän sosialismissa olleet mitenkään mieltäylentävät. Mutta en nyt kerro koko pitkää stooria.

        Sanoisin, että omat järkytykseni Israelin suhteen ovat olleet aika lailla toista luokkaa kuin esim. tieto siitä, että juutalaiset eivät ole kuin helluntailaiset ja että heissä on jopa homoja.

        Heissä on paljon muutakin.

        Heistä, monen muun ohella, syntyi mm. kommunismi ja jopa Venäjän vallankumous. Tsaari ammuttiin ja mummo heitettiin kaivoon. Suhteellisuusteoriasta nyt puhumattakaan.

        "Kahdesta juutalaisesta syntyy kapina, kolmesta vallankumous!" 😧 (Ari Ben Canaan, elokuva Exodus.)

        Toivottavasti en ole enää enempi itse paikalla, kun näitä tapahtuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muistan kun itse juuri koulun päättäneenä lähdin kauas kotoa, kaverina vain vuotta, paria vanhempi vieras tyttö, ensimatkalleni Pyhälle Maalle, sijoitin sen aluksi mielessäni jonnekin Intian länsipuolelle. Ai missä se on? Egyptissä, tai jotenki sieltä itään? Maantiede ei ollut aivan vahva puoleni. En tiennyt minkä näköisiä ovat juutalaiset. Tai arabit. Heidät kuulemma erotti siitä, että juutalaisilla oli koukku nenä ja arabeilla leveä lättänenä. Tämä kuulemma täytyi tietää, ettei tullut heti tapetuksi.

        Eikä ensipäivät lähi-idän sosialismissa olleet mitenkään mieltäylentävät. Mutta en nyt kerro koko pitkää stooria.

        Sanoisin, että omat järkytykseni Israelin suhteen ovat olleet aika lailla toista luokkaa kuin esim. tieto siitä, että juutalaiset eivät ole kuin helluntailaiset ja että heissä on jopa homoja.

        Heissä on paljon muutakin.

        Heistä, monen muun ohella, syntyi mm. kommunismi ja jopa Venäjän vallankumous. Tsaari ammuttiin ja mummo heitettiin kaivoon. Suhteellisuusteoriasta nyt puhumattakaan.

        "Kahdesta juutalaisesta syntyy kapina, kolmesta vallankumous!" 😧 (Ari Ben Canaan, elokuva Exodus.)

        Toivottavasti en ole enää enempi itse paikalla, kun näitä tapahtuu.

        On niitä homoja HELLuntalaisissakin...


    • Anonyymi

      ( Room.9.-11.) Room.10:1."..Veljet, minä toivon sydämestäni ja rukoilen Jumalaa heidän edestänsä, että he pelastuisivat. 2. Sillä minä todistan heistä, että heillä on kiivaus Jumalan puolesta, mutta ei taidon mukaan; 3. sillä kun he eivät tunne Jumalan vanhurskautta, vaan koettavat pystyttää omaa vanhurskauttaan, eivät he ole alistuneet Jumalan vanhurskauden alle. 4. Sillä Kristus on lain loppu, vanhurskaudeksi jokaiselle, joka uskoo. 5. Kirjoittaahan Mooses siitä vanhurskaudesta, joka laista tulee, että ihminen, joka sen täyttää, on siitä elävä. 6.

      Mutta se vanhurskaus, joka uskosta tulee, sanoo näin: "Älä sano sydämessäsi: Kuka nousee taivaaseen?" se on: tuomaan Kristusta alas, 7. tahi: "Kuka astuu alas syvyyteen?" se on: nostamaan Kristusta kuolleista. 8. Mutta mitä se sanoo? "Sana on sinua lähellä, sinun suussasi ja sinun sydämessäsi"; se on se uskon sana, jota me saarnaamme. 9. Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; 10. sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.

      11. Sanoohan Raamattu: "Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeään". 12. Tässä ei ole erotusta juutalaisen eikä kreikkalaisen välillä; sillä yksi ja sama on kaikkien Herra, rikas antaja kaikille, jotka häntä avuksi huutavat. 13. Sillä "jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu"..."

      Room.3: 21."... Mutta nyt Jumalan vanhurskaus, josta laki ja profeetat todistavat, on ilmoitettu ilman lakia, 22. se Jumalan vanhurskaus, joka uskon kautta Jeesukseen Kristukseen tulee kaikkiin ja kaikille, jotka uskovat; sillä ei ole yhtään erotusta. 23. Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla 24. ja saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, 25. jonka Jumala on asettanut armoistuimeksi uskon kautta hänen vereensä, osoittaaksensa vanhurskauttaan, koska hän oli jättänyt rankaisematta ennen tehdyt synnit 26. jumalallisessa kärsivällisyydessään, osoittaaksensa vanhurskauttaan nykyajassa, sitä, että hän itse on vanhurskas ja vanhurskauttaa sen, jolla on usko Jeesukseen.

      27. Missä siis on kerskaaminen? Se on suljettu pois. Minkä lain kautta? Tekojenko lain? Ei, vaan uskon lain kautta. 28. Niin päätämme siis, että ihminen vanhurskautetaan uskon kautta, ilman lain tekoja. 29. Vai onko Jumala yksistään juutalaisten Jumala? Eikö pakanainkin? On pakanainkin, 30. koskapa Jumala on yksi, joka vanhurskauttaa ympärileikatut uskosta ja ympärileikkaamattomat uskon kautta. .."

    • Anonyymi

      "9. Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut;

      10. sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan."

      🙂
      .

    • Anonyymi

      Kun ei toimi raamatullisesti, Israel on kapinoinut Vanhan Testamentin ajoista lähtien Jumalaa vastaan, tappoivat Jeesuksenkin, eivätkä ole ottaneet Jeesusta vastaan Messiaana.

    • Israelista ei tule pelastumaan kuin pieni osa .Nyt on luopumuksen aika ja se näkyy kaikkialla eikä Israel tee poikkeusta .Ne ,jotka luopuvat ..Ne luopuvat ja hulluus on pian huipussaan ,kunhan odotellaan .
      Onneksi tulee myös syntymään niitä Messiaaninisia ja sitten voimme odottaa herätystä.

    • Anonyymi

      Room.9:27 Biblia (1776) Mutta Jesaias huutaa Israelin edessä. Jos Israelin lasten luku olis niinkuin santa meressä, niin kuitenkin tähteet autuaaksi tulevat. Room.11:26

    • >>Olin järkyttynyt. Olen hetero ja ajatellut Israelin heteroksi. Miten raamatullisesti toimivassa maassa salli taan Pride.>>

      Luulen että olet trolli. Jokainen tietää että Israel on homovaltio.

      • Anonyymi

        Häh??? Eikö Leo Meller ole niiden presidentti ja Helsingin Saalem-srk sen knesset?

        Kyllä on helluntailuopumus alas mennyt.

        Juutalaiset pakkotyöhön ja siunaukset hellureille!


    • Anonyymi

      Säälittävämpiä ovat ne, jotka matkivat juutalaisuutta ja heidän tapojaan. Kaikki juutalainen on pyhää. He yrittävät tällä tavalla olla parempia uskovaisia ja saavat sisältöä uskontoonsa.

      • Musti.Hintikka

        Sekundajudet Ausvitsiin.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4140
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      4022
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      609
      3874
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      19
      2667
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2455
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      127
      2052
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      339
      2051
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      190
      1920
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1579
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1412
    Aihe