Baruch Korman opettaa Raamattua TV7:lla!

V i h d o i n k i n!!!

Kiitos TV7 ūüíĖ

Suosittelen kaikkia kuuntelemaan Baruch Kormanin opetusta.

14

<50

  Vastaukset

  • H√§n k√§sittelee profeetallisia merkkej√§ lopunaikana. T√§t√§ olen todella odottanut. Eip√§h√§n tarvitse en√§√§ k√§ytt√§√§ Google-k√§√§nt√§j√§√§.

   Laitan tähän lähteen, kun jäi pois.

   (lähde: http://www.tv7.fi/vod/series/67895/)

  • Satuset√§. T√§m√§kin huuhaa-ukko naureskelee matkalla pankkiin, kun vie sinne lopunaikoja pelk√§√§vien k√§teisvarat. Omalle tililleen. Miten voi ihmiset vuonna 2019 olla niin tyhmi√§, ett√§ nuo homeiset sadut en√§√§ kiinnostavat?

  • Ilm 6:9 Ja kun Karitsa avasi viidennen sinetin, n√§in min√§ alttarin alla niiden sielut, jotka olivat surmatut Jumalan sanan t√§hden ja sen todistuksen t√§hden, joka heill√§ oli.

   Baruch Korman siteeraa tätä Ilm 6:9 kohtaa. Ketä nämä sielut ovat jos "kuolleet ei tiedä mitään"?

   • Kyse lienee symboliikasta...


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyse lienee symboliikasta...

    Symboli mistä?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Symboli mistä?

    Symboli ihan siitä mistä tarvitaankin, jotta kirkon oppi on aina oikea, vaikka kirkon selitys ko. kohdalle olisi päinvastainen naapuriseurakunnan selityksestä !

    Siksi Ilm kirja onkin niin suosittu lainausten lähde... kaikkea kaikille.

    Sain muuten sellaisen ilmestyksen juuri teille kaikille, että "ensi viikolla voitat lotossa päävoiton ja petyt katkerasti".


   • Anonyymi kirjoitti:

    Symboli mistä?

    Symboli ihmissieluista jotka ovat päässeet perille ja ovat tuonelan esikartanoissa tietoisessa tilassa ja odottavat siellä lopullista ihmiskunnan maailman hallitusten ratkaisua.
    Ei sen kummempaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Symboli ihmissieluista jotka ovat päässeet perille ja ovat tuonelan esikartanoissa tietoisessa tilassa ja odottavat siellä lopullista ihmiskunnan maailman hallitusten ratkaisua.
    Ei sen kummempaa.

    Maailman hallituksella tarkoitan aikaa jolloin sielunvihollinen voi vielä vaikuttaa tapahtumien kulkuun.


   • Juutalainen uskonto ajattelee sielun jatkavan matkaansa tuonelaan "kuolleitten valtakuntaan" ruumiillisen kuoleman j√§lkeen.   • Anonyymi kirjoitti:

    Juutalainen uskonto ajattelee sielun jatkavan matkaansa tuonelaan "kuolleitten valtakuntaan" ruumiillisen kuoleman jälkeen.

    Tuonela on Kalevala- eepoksesta. Juutalaisten historia on paljon pidemmältä kuin 1800-luvulta oleva Lönnrotin satukirja.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tuonela on Kalevala- eepoksesta. Juutalaisten historia on paljon pidemmältä kuin 1800-luvulta oleva Lönnrotin satukirja.

    Niin ehkä suomen sana "tuonela" ei kovin hyvin vastaa heprean ja kreikankielen vastaavaa tarkoitusta mutta kysymys on kuitenkin asiasta jossa ruumiin kuollessa sielu siirtyy toiseen tilaan ns. "kuolleitten valtakuntaan" ja jossa juutalaisenkin käsityksen mukaan ollaan minuuden säilyttävässä levon maassa ja siellä tietoisessa tilassa, eräänlaisessa "välitilassa" ja tämänkaltaisestahan puhuu juuri tämä Ilm 6:9 kohtakin.


  • Nykyisin unet ovat aivan toisenlaisia kun raamatun aikoihin.
   En muista milloinkaan nähneeni pelastavaa vuonaa unissani.
   Enkä mitään sinettejä, Sinetti kahvia oli puoli vusisataa sitten. Siitäkään en uneksinut.
   Piplian näyt on nähty jossain rajatiloissa. Kaikkia sieniähän ei tunnettu. Sieniä ei kunnon kristitty suuhunsa pistänyt muuten kun päästäkseen svääreihin. Suippumadonlakki ja punakärpässieni tekivät tetteriä uskovan päässä.
   Päästäkseen sotaisaan raivoon piti syödä savustettuja jyviä ja rukoilla pirusti , näin ravittuna pystyi listimään vääräuskoisia toisinajattelijoita Joosua Gibeonissa. Samalla tuli pysäyttäneeksi- mitäpähän - Auringon ja Kuun. Ja sitten sen suuremmitta käynnistysongelmitta Aurinko ja Kuu lähtivät kiertelemään Maapannukakkua.
   Kyllä ennen olivat asiat oikalla tolalla!

   • Satuin ihan vahingossa n√§kem√§√§n t√§m√§n Kormanin osuuden lopun. Onneksi en katsonut alusta. Kyll√§ sieni√§ oli vissiin nautittu runsaasti, eik√§ vain niit√§ ruokasieni√§; sen verran villi√§ oli kaverin mielikuvitus.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Matkustaja ilmoitti omasta koronavirusepäilystään

   VR tehosiivosi junavaunuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a2da2794-58ae-4dbe-807c-83622f985a4c
   Maailman menoa
   140
   7294
  2. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   258
   5414
  3. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   76
   3876
  4. Ymmärsinkö oikein tuon Jari Sillanpään jutun?

   Siis Jari Sillanpäälle oli tullut hieroja hieromaan Jari Sillanpäätä. Tällä hierojalla oli ollut 12 v lapsi mukanaan saapuessaan Jari Sillanpälle. Tä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   1579
  5. Skotlanti lupaa ilmaiset tamppoonit naisille

   "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja s
   Maailman menoa
   54
   1122