Reilukerho

Anonyymi

Mielenkiintoista miten yksi katkeroitunut puolueaktiivi (ps.) myy puolueensa saadakseen syrjäytettyä nuoren pätevän naisen kunnanhallituksesta. Tilalle siis keski-ikäinen demari joka ilmeisesti on parempi vaihtoehto.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei ole on ei ei ole. Hähhäähääää

    • Anonyymi

      Onhan tuon "oma napa ensin" jo kauan nähty. Moikka, moikka, vaan.

    • Anonyymi

      Mitenkäs sellainen moraali joka käskee valehtelemaan?

      Monesti sanotaan ja on moraalisesti oikein, että ihmisille pitää olla ystävällinen ja kohtelias. Mitenkä pitääkö olla ystävällinen ihmisille joista ei pidä? Moraali motivoi valehtelemaan, jos pitää esittää ystävällistä, siis valehdella.

    • Anonyymi

      Onhan itsekkyys on syntiä, lyhytnäköisten harrastamaa tyhmyyttä, Ihminen on laumaeläin ja itsekkäät yksilöt tekee laumasta heikon, samasta syystä yksilökeskeinen yhteiskunta on paradoksi, ts. minäitsekeskeisyys murentaa yhteiskunnan.
      Kierrehän se on, yhteiskunta heikkenee ja yksilöitä alkaa pelottaa, ja mitä pelokkaampi yksilö , sitä enemmän itseään ajattelee ja ahnehtii.

    • Anonyymi

      Oliko se nyt kunnon aatteen mies vai sinertävä

    • Anonyymi

      Tasa-arvo ja demokratia ovat yksilökeskeisiä, siis yksilön oikeutta priorisoivia ideologioita. Minäyksilökeskeisyys, itsensä priorisointi on itsekkyyttä. Valitettavasti itsekkyys on laumaeläimille hyvin vaarallista sellaista "syntiä," koska yksilöiden itsekkyys tekee laumasta heikon. Mitä enemmän yksilöt priorisoivat itseään, yksityistä omaisuutta ja kaikkea omaa, sitä heikommaksi muodostuu yhteiskunta, Juuri tuosta syystä länsimaalainen yhteiskunta on romahduksen partaalla. Kysymyksessä tuhon kierre: Mitä heikompi yhteiskunta sitä pelokkaammiksi ja sitäkautta itsekkäämmiksi ihmiset muuttuvat ja mitä itsekkäämmät (minäkeskeisemmät) ihmiset sitä heikompi yhteiskunta.

      Tuon minäyksilökeskeisyyden tausta on selkeää evoluution tulosta ja seurausta historian tapahtumista: Ensin ihmiset pakotettiin uskomaan yhteen jumalaan ja henkilökohtaiseen jumalsuhteesen, siihen oman taivaspaikan priorisointiin. Sitten kun uliluonnolinen Jumala luonnollisesti hyljätiin, jäljelle jäi pelkkä oman ja henkilökohtaisen priorisointi, itsekkyys ja itseensä sokeasti uskovien henkilökohtaiset tahdot ja "totuudet." Jumalusko vaihtui itseensä uskomiseen, itsekkyyteen.

      Tuosta yksilökeskeisyyden kasvamisesta todistaa myös naisten valtaantuleminen, ovathan naiset kehittyneet koko ihmiskunnan evoluution ajan enemmän pesässä, yksityisalueilla ja omien lasten keskuudessa, samasta syystä naiset priorisoivat enemmän omaa ja yksityistä. Joten tottakai naisten tultua valtaan kaikki yhteinen halutaan yksityistää.

      Sukupuolet ovat erilaisia, naiset ovat enemmän yksilö- ja minäkeskeisiä, miehet taas metsästys ja sotaretkineen enemmän yhteisökeskeisiä. Tuota tukee historia, evoluutio ja kaikki tutkimukset. Tämä nykyinen sukupuolten tasa-arvon illuusio ei johdu siitä että naisten käytös olisi muuttunut arvokkaammaksi ja siksi arvostus olisi noussut, vaan siitä että miesten käytös, ja arvostus, varsinkin rehellisyys on laskenut.

      Itsekkyys on epäinhimillisyyttä, vaarallista koko ihmiskunnalla ja luonnolle, se on sairaus eikä tervettä kuten itsekkäät sitä pahuuttaan yrittävät oikeuttaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe