Reilukerho

Anonyymi

Mielenkiintoista miten yksi katkeroitunut puolueaktiivi (ps.) myy puolueensa saadakseen syrjäytettyä nuoren pätevän naisen kunnanhallituksesta. Tilalle siis keski-ikäinen demari joka ilmeisesti on parempi vaihtoehto.

6

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei ole on ei ei ole. Hähhäähääää

    • Anonyymi

      Onhan tuon "oma napa ensin" jo kauan nähty. Moikka, moikka, vaan.

    • Anonyymi

      Mitenkäs sellainen moraali joka käskee valehtelemaan?

      Monesti sanotaan ja on moraalisesti oikein, että ihmisille pitää olla ystävällinen ja kohtelias. Mitenkä pitääkö olla ystävällinen ihmisille joista ei pidä? Moraali motivoi valehtelemaan, jos pitää esittää ystävällistä, siis valehdella.

    • Anonyymi

      Onhan itsekkyys on syntiä, lyhytnäköisten harrastamaa tyhmyyttä, Ihminen on laumaeläin ja itsekkäät yksilöt tekee laumasta heikon, samasta syystä yksilökeskeinen yhteiskunta on paradoksi, ts. minäitsekeskeisyys murentaa yhteiskunnan.
      Kierrehän se on, yhteiskunta heikkenee ja yksilöitä alkaa pelottaa, ja mitä pelokkaampi yksilö , sitä enemmän itseään ajattelee ja ahnehtii.

    • Anonyymi

      Oliko se nyt kunnon aatteen mies vai sinertävä

    • Anonyymi

      Tasa-arvo ja demokratia ovat yksilökeskeisiä, siis yksilön oikeutta priorisoivia ideologioita. Minäyksilökeskeisyys, itsensä priorisointi on itsekkyyttä. Valitettavasti itsekkyys on laumaeläimille hyvin vaarallista sellaista "syntiä," koska yksilöiden itsekkyys tekee laumasta heikon. Mitä enemmän yksilöt priorisoivat itseään, yksityistä omaisuutta ja kaikkea omaa, sitä heikommaksi muodostuu yhteiskunta, Juuri tuosta syystä länsimaalainen yhteiskunta on romahduksen partaalla. Kysymyksessä tuhon kierre: Mitä heikompi yhteiskunta sitä pelokkaammiksi ja sitäkautta itsekkäämmiksi ihmiset muuttuvat ja mitä itsekkäämmät (minäkeskeisemmät) ihmiset sitä heikompi yhteiskunta.

      Tuon minäyksilökeskeisyyden tausta on selkeää evoluution tulosta ja seurausta historian tapahtumista: Ensin ihmiset pakotettiin uskomaan yhteen jumalaan ja henkilökohtaiseen jumalsuhteesen, siihen oman taivaspaikan priorisointiin. Sitten kun uliluonnolinen Jumala luonnollisesti hyljätiin, jäljelle jäi pelkkä oman ja henkilökohtaisen priorisointi, itsekkyys ja itseensä sokeasti uskovien henkilökohtaiset tahdot ja "totuudet." Jumalusko vaihtui itseensä uskomiseen, itsekkyyteen.

      Tuosta yksilökeskeisyyden kasvamisesta todistaa myös naisten valtaantuleminen, ovathan naiset kehittyneet koko ihmiskunnan evoluution ajan enemmän pesässä, yksityisalueilla ja omien lasten keskuudessa, samasta syystä naiset priorisoivat enemmän omaa ja yksityistä. Joten tottakai naisten tultua valtaan kaikki yhteinen halutaan yksityistää.

      Sukupuolet ovat erilaisia, naiset ovat enemmän yksilö- ja minäkeskeisiä, miehet taas metsästys ja sotaretkineen enemmän yhteisökeskeisiä. Tuota tukee historia, evoluutio ja kaikki tutkimukset. Tämä nykyinen sukupuolten tasa-arvon illuusio ei johdu siitä että naisten käytös olisi muuttunut arvokkaammaksi ja siksi arvostus olisi noussut, vaan siitä että miesten käytös, ja arvostus, varsinkin rehellisyys on laskenut.

      Itsekkyys on epäinhimillisyyttä, vaarallista koko ihmiskunnalla ja luonnolle, se on sairaus eikä tervettä kuten itsekkäät sitä pahuuttaan yrittävät oikeuttaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2800
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2011
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1538
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      979
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe