Kulttijohtajat ja sairaat kultit

Anonyymi

Kuunnelkaapas Yle Areenasta radiosarja kulttijohtajista. Kyllä on raamatun ym pohjalta saatu taas melkoista touhua aikaan. Mukana myös adventtikirkolle rakas David Koresh kannattajineen mukana.

Kuuntele Kulttijohtajat: Charles Manson perusti Perhe-murhakultin Yle Areenassa:

http://areena.yle.fi/1-50187558

12 jaksoa ja jokainen jakso pistää ajattelemaan sitä, että jos roomalaiset olisivat nitistäneet Jeesus-kultin heti alkuunsa, niin moni pahuus olisi jäänyt maailmassa tekemättä.

11

<50

Vastaukset

 • Ehkä suurin opetus sarjasta on se, että ihminen voidaan manipuloida uskomaan ihan mihin tahansa. Ihminen voidaan saada manipuloitua tekemään ihan mitä tahansa. Otetaan vain raamatusta kohta sieltä, toinen täältä. Hivenen kommunismia sekaan tai buddhalaisuutta, hieman science fictionia ja myydään se kalliilla hyväuskoisille hölmöille. Useissa maissa jopa laki suojaa touhua, kunhan se viedään uskonnon taikaviitan suojaan ja siellä saadaan raiskata lapsia, naisia ihan mielin määrin ja tehdä ihan mitä mieleen juolahtaa.

  Ja jumalat katselevat kaikkea syvän hiljaisuuden vallassa.

 • Ei meitä teidän sairaat valheenne kiinnosta.

  • Kyse ei ole valheista vaan ihan oikeita tapahtumia. Ihmisistä, hulluista, jotka saivat herkkäuskoisille myytyä ideoita raamatusta. Ihmisistä jotka tulkitsivat raamattua aivan yhtä villisti kuin eräs epileptikko USA:sta.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kyse ei ole valheista vaan ihan oikeita tapahtumia. Ihmisistä, hulluista, jotka saivat herkkäuskoisille myytyä ideoita raamatusta. Ihmisistä jotka tulkitsivat raamattua aivan yhtä villisti kuin eräs epileptikko USA:sta.

   Valheesi ei hetkauta.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Valheesi ei hetkauta.

   Mikä sarjassa oli valhetta? Kaikki oli tapahtunutta faktaa. Jeesuksia maailmassa riittää ja eniten niitä löytyy lahkoista ja mielisairaaloista, jotka eivät paljoa eroa toisistaan.


 • Kyse on ihmisistä, jotka ovat ahkerasti lukeneet Raamattua ja noudattaneet vain tiukasti Raamatun ohjeita.

  Minulle tuli selkeänä lauantaina tämä herran sana:

  "Näin sanoo Herra Sebaot:
  Mene siis ja vihi tuhon omaksi kaikki, mitä heillä on; älä säästä heitä, vaan surmaa miehet ja naiset, lapset ja imeväiset, raavaat ja lampaat, kamelit ja aasit."

  Kameleita ja aaseja en löytänyt, mutta kaikki muut löysin ja teurastin.
  Koko Siuntion alue on nyt hilajinen.

  • Raamatussa on se hyvä puoli, kuten jokaisen jumalan nk. ilmoituksessa, että ilmoituksen antaja on aina täysin hiljaa, tulkittiinpa hänen ilmoitustaan mitä kauheimmalla tavalla. Mistähän se mahtaisi johtua?

   Jos joku tulkitsee vaikkapa raamatusta että miehen on saatava olla halutessaan moniavioinen ja vaimot saavat olla vaikka lapsia niin jostain syystä Jahve ei vaivaudu oikaisemaan tulkitsijaa missään tilanteessa, vaan pysyy yhtä hiljaa kuin ennenkin.

   Arveluja toiminnan syistä?


 • Jumalan sanaksi passaa ihan mikä tahansa kummitustarina. Näitä tuhannen ja yhden yön tarinota löytyy Välimeren aluuelta lotjalasteittain. Onneksi hiekka kätkee alleen turhat jumalten toilailut.

  Asiasta kolmanteen. Jakutiasta on löytynyt 40 000 vuotta sitten kuolleen kookkaan villasuden pää. On kyllä jäässä, mutta siitä saadaan paljon mielenkiintoista informaatota kunhan labrossa käytetään.
  Susupoloinen on syntynyt hieman ennen maailman luomista, mutta tokkopa haetannoon. Jumala paiskasi elukoita nimillä, vaikutti hyvinkin tärkeältä työltä. Jäi pingviinit, kengurut, muurahaiskarhut ja vompatit nimikoimatta. Koppakuoriasten myriaadi joukko jätettiin inehmon päänvaivaksi. Siis ihmisten.

 • Melkoista menoa. Kannattaa kuunnella.

  • Ei kannata.


 • Jumalattomuudessa on aivan sairasta kulttijohtajaa, jossa on ihmiskauppa, huumehelvetti, raunioituneet ihmiset, valtaapitävänä elämänmuotona ja se luullaan olevan vapaus, sekä kannatettava elämänmuoto.
  Tämäkin kannattaa huomioida, eli tässä tullaan sellaiselle kentälle, joka on silmänkantamattomana edessä.
  Eli maailma on todella sairas.
  Se rönsyilee sitten moneen suuntaan ja saa aikaiseksi tuskaa ihmisten elämässä.

  Ihminen ei ole mieleltään vapaa, ainakaan oman valtaistuimen ääreltä katsottuna, jos aivan rehellisiä ollaan todellisuudelle.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  83
  3354
 2. Erika ja viisuvalinta

  Cicciolina todella reipas ja mukaansatempaava esitys. Toivottavasti Erika pääsee kisoihin mukaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maailman menoa
  85
  2934
 3. Mä välitän susta

  edelleen paljon, sitä ei mikään koskaan muuta, enkä halua sulle mitään pahaa. Toivon että olet onnellinen. Itse tyydyn osaani ja yritän pärjätä näillä
  Ikävä
  59
  794
 4. Seinäjoella jälleen kuolonkolari

  Kyllä eikö näitä teitä saada sellaiseen kuntoon, että ihmiset (jotka on pakotettu käymään töissä) voisivat taittaa taivaltaan ilman järjetöntä kuolema
  Seinäjoki
  17
  674
 5. Tiedät nainen itekin

  jos me ruvettas niin haluaisin; että oltais vain toisia varten. Sinusta en kyllä ole yhtään varma. :(
  Ikävä
  34
  586