Suomen "perustuslain" mukaiset ihmisoikeudet

Anonyymi

Suomen perustuslain 118 §:n mukaan Suomessa on ihmisoikeudet vain valikoiduilla ihmisillä: Julkinen lakitietokanta Finnlex : Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset ... syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä valtakunnanoikeudessa.

Tosiasiassa PL 118 § siis on kastijärjestelmä; syyteoikeudettomat herrat ja ihmisnoikeudeton rahavas.

Lisäksi tätä lakia käsitellään takautuvana; sillä jo 9.12. 2005 jätin valtakunnansyyttäjänvirastoon SYYTEILMOITUKSEN lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi tiettyjä kansanryhmiä kohtaan .

No PL 118 § nyt takautuvan sallii tämän, mutta lehdistö ei salli kansan keskutella PL 118 §:n vaikutukisista suomalsieen yhteiksuntaan ...

Julkinen todiste archive.is/kimmoleaks.fi ... ( lukekaa archive.today/kimmoleaks.fi ) mitä sensuroidaan ... julkisia lehtiartikkleita ja julkisia EIT:n ja eduskunnan asiakirjoja .

Minä siis olen ihmisoikeudeton Suomen kansalainen ( EIT 24221/06 / eoa kansliapäätös 1350/4/08) mukaan.

Mutta keskustelu siittä kuinka minut TEHTIIN ihmisoikeudettomaksi onkin sitten kielletty ja koitetaan kriminalisoida.

Mutta miten rikosten tekemisestä kertominen voidaan kriminaliosida?... Suomen rikoslaki: jos joku tietää vakavan rikoksen ja sen jättää ilmoittamatta syyllistyy itse rikokseen .

Niimpä 9.12. 2005 tein tälliasen ilmoituksen Valtakunnansyyttäjänvirastoon; joka asiaa kirjasi diaariin 8 kuukautta ja jätti sen käsittelemättä !

Miten minä voisin saada syytteen, kuin ilmoitan; että PL 118 § on PL 6 §:n ( yhdenvertaisuusperiaatteen" vastinen teko; ja vielä takautavana ( syyteilmoitus 9.12. 2005 ) ?

Mutta törkeintä asiassa on että Kansainvälinen rikostuomioistuin piti LAHJOA ennekuin valtiopetos eli PL 118 § allekirjoitettiin .

Tämä taas suoritettiin antamalla He 55/2007 tahallaan kansanedustajille väärillä asiakirjoilla ja valheellisin tiedoin ... "Välitöntä tarvetta lain muuttamiselle ei ole" ... Eoa päätös 876/2/05 .... poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmouittamassa presidentin - ja ministerinvastuuasiassa ... lainsäädännön tila ei ole tyydyttävä ... PL 118 § ; tekikö se lainsäädännön tilasta tyydyttävän .... ketä tyydyttää ketä ei .

He 55/2007:n hyväksymisen jälkeen oikeusministeri allekirjoitti "sopimuksen" Kansainvälisen rikostuomioistuimen kanssa: Suomi maksaa ja pitää Ruamda-"oikeudenkäynnin" ja muita vastaavaia, kunhan Kansainvälinen rikostuomioistuin tulee toimivallattomaksi Suomea koskevissa yksittäistapauksissa .

Näitä yksittäistapauksia voidaan verrata PL 118 §:ään ja 9.12. 2005 jättämääni SYYTEILMOITUKSEEN; jota tutkimaan siis edes Kansainvälinen rikostuomioistuin EI enää ole; valheiden takia: "Suomi haluaa itsenäisemmin tutkia tällaisia vakavaia rikosia ".

SYYTEILMOITUKSENI todistaa; että tutkimatta jäivät tällaiset "yksittäistapaukset" ... archive.today/kimmoleaks.fi.

Suomessa on siis kymmeniätuhansia IHMISOIKEUDETTOMIA kansalaisia; jotakk eivät tästä ihmisoikeudettomuudesta saa edes keskutella !

Esimerkiksi KAIKKI "lain 444/2012" miljardivarkauden kohteet : Iltalehti 7.4. 2012 "Eduskunnassa muhii miljardikaappaus"..

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomessa perustuslaki on lähinnä koriste ulkomailmalle.

    • Anonyymi

      Paljon tyhjää tekstiä mutta ei mitään kerrottavaa, selvennä hiukan ja puhu suoraan mitä tarkoitat.

    • Anonyymi

      Suomen "perustulsian" 118 § on suoraan perustuslain 6 §:n vastainen; ja siten VALTIOPETOS .

      Pitäkää tätä kirjoitusta julkisena rikosilmoituksena tästä valtiopetoksesta; joka syyttämisen pradoksaalisesti PL 118 § estää .

      Kesällä poliisille annettua rikosilmoitusta lain 444/2012 miljardivarkaudesta ja PL 118 §:n valtiopetoksesta ei ole vielä edes diaariin kirjattu ... poliisi siis Suomessa SUOJELEE rikollista eliittiä ?

      Eoa päätös 876/2/05 ... poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.

      Tuokin päätös salattiin kansanedustajilta kun kansainvälinen rikostuomioistuin LAHJOTTIIN Ruanda-"oikeudenkäynti" maksamalla toimivallattomaksi Suomea koskevissa "yksittäistapauksissa" !

      Lahjonta tapahtui He 55/2007:n avulla ja sitä seuranneella sopimuksella; kun kansanedustajille oli syötetty TAHALLAAN virheellistä tietoa lainsäädännön tilasta : "Välitöntä tarvetta lain muuttamiseksi ei ole".

      "Suomi haluaa itsenäisemmin tutkia tällaisia vakavia rikoksia".

      PL 118 § kertokoon kaiken tutkinnan ja syyttämisen tasosta !

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe