Maahanmuuttoa ja maastapakoa

HS: Ulkomaalaistaustaisten osuus Suomessa lähes kymmenkertaistunut 30 vuodessa, kartat kertovat, kuinka iso muutos on ollut

...
Ilkka Luoma 20.6. 2019 -10:20

Arkikansalainen saa naamakirjoista lukea kuinka maahanmuuttajia pakolaisina ja ”pakolaisina” paapotaan veronmaksajiemme rahoilla – itse monien aitosuomalaisten kärvistellessä työttömän peruspäivärahalla. Samaan aikaan maahamme pakolaisstatuksella tulleiden kotimaissa tapetaan joillekin haitallisia ihmisiä – jopa vain koston vuoksi. Näin turvaa on jostain – vaikka Välimeren yli – haettava.

Perussuomalaiset laskivat, että maahanmuutto Suomeen kustantaa veronmaksajillemme noin miljardin euron verran - vuodessa. Kukaan ei varmaan osaa tarkasti sanoa mikä on oikea ja oikeudenmukainen kokonaissumma – sillä monet, tosin harvemmat, ovat ansiotöissä maksamassa veroja myös yhteiskuntamme tulontasaukseen.

Maahanmuuttoa on useanlaista – on työperäistä *], on pakolaisstatuksella, on elintasopakoilua ja on helpomman elämän tavoittelua. Emme saa missään olosuhteissa unohtaa heitä, jotka aidosti kuoleman hädässä maahamme pyrkivät. Perheitäkin, jotka ovat aina kaikkien yhteiskuntien ydinvoimavara – pitäisi voida yhdistää, vähintäänkin kasvatuksen ja inhimillisyyden nimissä.

*] ...pakko saada työvoimaa ~ http://www.talouselama.fi/uutiset/tyon perassa suomeen heita on pakko saada/a2303911 -

Suomalaista korpeaa aika-ajoin netissä esitellyt kopiot 'asiakirjoista', mitä kukin on saanut yhteiskunnalta, on Afrikasta tulleen ajokorttimaksua, on ostettua tyylihuonekalua ja on uusia lastenrattaita, kun käytetty ei kelpaa. Esimerkkejä on useita. Aitosuomalainen, jos nyt tällainen sanakummajaisuus sallitaan, on osin jurnuttava kateusmoottori, mutta aina hakien oikeudenmukaisuuden asetelmaa.

Suomalainen työtön entisenä veronmaksajana saattaa kokea,

että hänellä on etuoikeus omiensa tulontasaukseen, eikä hän halua ulkomaalaista kilpailijaa, jonka arvelee vielä olevan elintasopakolainen. Tässä piilee syvin dilemma – moni ei halua osingonjakajia vieraista. Onhan nyt avuntarpeessa oleva aitosuomalainen ainakin joskus ollut myös omana itsenään maksutehtävissä työaikanaan.

30

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Putinpersu jaksaa.

      • Anonyymi

        Niinpä tunnut kuplassasi jaksavan.
        Kysymys vain kuuluu; miksi räkytät?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä tunnut kuplassasi jaksavan.
        Kysymys vain kuuluu; miksi räkytät?

        Puhut Laumasta?


      • Anonyymi

        Vihervasssariuden varjopuolia. Mentaalisia ongelmia aina taustalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vihervasssariuden varjopuolia. Mentaalisia ongelmia aina taustalla.

        Onko IPU vihervassaripuolue?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko IPU vihervassaripuolue?

        Ei, vaan anonyymi joka jankkaa putinpersuista eli itsestään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei, vaan anonyymi joka jankkaa putinpersuista eli itsestään.

        IPU on putinistipuolue


    • Kuka on maahanmuuttaja? Persu nuorten mielestä on maahanmuuttaja jos ei suku ole asunut Suomessa jo 1300-luvulla. Moniko heistä on varmistanut oma sukupuunsa? Minun isäni äiti ei ollut syntynyt Suomessa vaan muuttanut Suomeen USA:sta vuonna 1911. Isän isän puolelta on varmistettu vasta vuoteen 1804 jolloin syntyi isäni isoisän isoisä. Tuohon saakka se on helppoa mutta sitten se vaikeutuu huomattavasti.

      • Anonyymi

        Jos joku pakenee omasta maastaan kuoleman hädässä, niin kyllä hän jää ensimmäiseen turvalliseen maahan, mihin saapuu, eikä marssi koko Euroopan halki Suomeen. Joka näin tekee ei ole kuoleman hädässä vaan hakee parempaa elintasoa.


      • Anonyymi

        Niinpä. Tämänkin ruudinkeksijän logiikalla: Näinpähän me 400.000 suomalaistakin marssimme silloin 1960-70 -luvuilla ensimmäiseen turvalliseen maahan, Ruotsiin. Emme todellakaan marssineet halki koko Euroopan! Joten, emme olleet kuoleman hädässä, vaan, totta, haimme parempaa elintasoa.

        Väitäpä nyt vastaan! - On se onni, että meillä meillä on Halla-Aho porukoineen!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä. Tämänkin ruudinkeksijän logiikalla: Näinpähän me 400.000 suomalaistakin marssimme silloin 1960-70 -luvuilla ensimmäiseen turvalliseen maahan, Ruotsiin. Emme todellakaan marssineet halki koko Euroopan! Joten, emme olleet kuoleman hädässä, vaan, totta, haimme parempaa elintasoa.

        Väitäpä nyt vastaan! - On se onni, että meillä meillä on Halla-Aho porukoineen!

        Juu. Yksikään ei Ruotsia pidemmälle ole tästä maasta koskaan paennut.

        Tai no. Harva. Lähinnä koska tuolloin ei ollut vaihtoehtoja. Jos minä joutuisin pakoon, niin yrittäisin tietysti parhaaseen mahdolliseen kohteeseen päästä.

        Ja onhan näistäkin pakolaisista selvästi suurin osa jäänyt naapurimaihin.


    • Anonyymi

      Kyllä saavat liian helpolla rahaa, joka revitään veronmaksajien selkänahasta.
      Veronmaksaja ajelee sillä 20 - 30 v. vanhalla japskilla. Pakolainen kaasutelee marketin pihalla uutuuttaan kiiltävällä bemarilla.

    • Anonyymi

      On syytä pitää erillään maahanmuutto ja humanitaarinen, sekä "humanitaarinen" maahansijoitus. Maahanmuutto on luonnollista, jossa maahan tullaan esim. tekemään töitä, paluumuuton vuoksi tms., johon kuuluu myös sopeutuminen maahan ja sen elintapoihin, lakeihin yms. Näistä huolen pitää sekä viranomaiset, että maahanmuuttajia koskevat lait, joiden tarkoitus on estää haitallinen ja epätarkoituksenmukainen maahantulo, sekä maahantunkeutuminen, kuin myös laiton siirtolaisuus, syrjäytyminen, heimoutuminen, rinnakkaisyhteiskuntien muodostuminen jne. Humanitaarisen maahansijoituksen turvin tänne tullaan nauttimaan hövelistä valtiosta, joka on tiukka omilleen, mutta paapova ja höveli turvapaikanhakijoille. Kehitysmaista Eurooppaan suuntautuva massavaellus on kallista touhua, ja vielä kalliimmaksi se muuttuu, kun valtio ei kykene tekemään työtään järkevissä mittasuhteissa. Esim. Sipilä valehteli eduskuntavaaleissa kirkkain silmin, ettei rajoja voitu pistää kiinni. Sopimuksia tarkastellessa kuitenkaan sellaista pykälää ei löydy. Tietenkin maassa on järkevät rajat, johon asti maan rajat pysyy auki, jonka täyttyessä ne suljetaan. Rajat kuitenkin ovat olleet auki vapaasti jatkuvasti ja maan kantokyky, sekä kyky huolehtia alkukantaisemmista, sekä erilaisista yhteiskunnista ja kulttuureista tulevista ihmisistä on ylittynyt. Viranomaiset ovat kadottaneet tuhansia maahansijoitettua, eivätkä pysty hallitsemaan sitä, jos maahan sijoitettu hakee tukia kahdella tai useammalla henkilötodistuksella. Tai ilman mitään.

      Tietenkin maan rajat olisi pitänyt sulkea jo 2015, koska pakolaiskiintiö oli täynnä, eikä Suomella ollut resursseja hoitaa Suomen laajuiseksi laajenevaa pakolaisleiriä. Koska valtio munasi, ryhdyttiin nylkemään omia kansalaisia. Sipilän hallitus keksi keinot leikata sosiaalista tukemista, joka oli yksi harvoista keinoista saada tarvittavat rahat kehitysmaalaisten elättämiseen ja oman ahterinsa seivaamiseen pakolaiskatastrofilta.

      Se, että joissain maissa ihmisillä on sysipaskat oltavat, on tietenkin ikävä asia, mutta siitä huolimatta mikään maa ei voi ylittää resurssejaan pahaa mieltä toisten puolesta potiessaan. Ja kun se toiminta etenee myös omien kansalaisten hyvinvoinnin heikkenemiseen, sekä rankaisukeinojen kehittelyyn, ihmisten vaientamiseen, syyllistämiseen, vihanlietsontaan, kansan jakautumiseen jne., niin kyse on sairaalloisen kyvyttömästä politiikan harjoittamisesta, josta kärsii kaikki. Kaikkein eniten he saavat paskaa niskaansa, jotka ajattelee järki ja tunteet tasa-arvoisessa asemassa myös itseään ja omaa maataan, eikä halua, että omasta maasta tehdään sosiaalitoimisto ja pakolaisleiri. Eikä sekään ole reilua, että eri mieltä olevat tuomitaan mielipiteidensä vuoksi natseiksi, rasisteiksi yms. Järjetöntä, että suomalaisuus ja isänmaallisuus on nykyään rikos ja halveksittavaa, kun ennen se oli normaali ja kunnioitettava arvo.

      Tietenkin rajat kiinni ja sopimusten mukaisesti laittomasti tulleet takaisin ensimmäiseen turvalliseen maahan, johon saapuivat. Mutta ei... viherpuna-aktivismi ei jousta, eikä ole omalle väelleen myötämielisiä, ellet satu tottelemaan heidän käskyjään ahtaa itseäsi samaan muottiin heidän kanssaan. Siitä voin sanoa heti oman kantani: ehdottomasti ei. Minusta ei saa viherpunikkia tekemälläkään.

    • Anonyymi

      Suomen ruotsinmielinen eli suomalaisvastainen eliittimme haluaa maamme seuraavan mallimaatan Ruotsia ja tekevän kansallisen itsemurhan.

      Joku voi pitää sitä vitsinä tai liioitteluna, mutta totta se vaan on!

      • Anonyymi

        Kerro tuokin "totuus" sekin mielenterveystoimistossa käydessäsi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerro tuokin "totuus" sekin mielenterveystoimistossa käydessäsi.

        Mahdotonta. Ei sinne saa aikoja vihervassarien varattua kaikki ajat vuoden loppuun asti.


    • Anonyymi

      Kiintiöt mitä on kiintiöpakolainen onko ne kaikki noki-Kallet joita lappaa tuhanssittain rajoiltamme tänne näitä poliitikkojen mainitsemia kiintiö noki-Kalleja ? Mikä on virallinen kiintiö näille noki Kalleille onko se ehkä 100 000 tai enemmänkin vuosi ?

    • Anonyymi

      Olen koko ikäni tehnyt työtä Suomen puolesta.
      Nyt kun eläkeikä lähestyy, sairauksia ja kipuja on tullut lisää.
      Onko työni mennyt hukkaan, jos valta Suomessa siirtyy ulkomaalaisten käsiin?
      Sisulla ja suurella rakkaudella olen tehnyt useaa työtä yrittäen hikiotsassa.
      Mikään ei ole tullut helpolla.
      Pieni Suomi (vain 2,5 miljoonaa ihmistä työssä) on vähemmistö Euroopassa.
      Suomeen ei saa tuoda lisää elätettäviä.
      Nyt Suomi elää velaksi.
      Jotain tolkkua pitää olla maahanmuutossa.

      • Anonyymi

        Kyllä. Työsi on mennyt täysin hukkaan. Siltä kannalta, jos olet ajatellut työskenteleväsi tämän maan ja ehkä jälkeläistesi hyväksi. Siltä osin, kun itse olet ehtinyt nauttimaan työsi hedelmistä, se ei välttämättä ole mennyt hukkaan, mutta voi olla, että olet siihen hyötyyn nähden työskennellyt liian kovasti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä. Työsi on mennyt täysin hukkaan. Siltä kannalta, jos olet ajatellut työskenteleväsi tämän maan ja ehkä jälkeläistesi hyväksi. Siltä osin, kun itse olet ehtinyt nauttimaan työsi hedelmistä, se ei välttämättä ole mennyt hukkaan, mutta voi olla, että olet siihen hyötyyn nähden työskennellyt liian kovasti.

        Onko aloittaja tehnyt työtä tällä vuosituhannella?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko aloittaja tehnyt työtä tällä vuosituhannella?

        Puheenjohtaja Ympäristöteollisuudessa, kertoo netti.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Juuri näin. Merkittävä osa maahanmuutosta on haittamaahanmuuttoa Lähi-idästä j Afrikasta. Jokaista kunnon kansalaista tuo ahdistaa enemmän tai vähemmän.


    • Anonyymi

      Itselläni ei ole mitään pakolaisia vastaan, mutta en siedä elintasokikkailua ja niitä, jotka haluavat moista peliä ylläpitää. Tuntemani maahanmuuttajat ovat muutaman astetta tuomitsevampia näitä kohtaan kuin tavalliset suomalaiset.

      • Anonyymi

        Suomen kansan enemmistö ei halua maahan kehitysmaamuslimeja ja heidän kammottavaa uskontokulttuuriaan.


    • Anonyymi

      Mitä nuo reviristit ovat, liittyykö jotenkin reviiripuolustukseen?

    • Anonyymi

      Hei. Kyseessä ulkomaalaistaustaisia. Ei siis pakolaisista. Tuohon ryhmään lasketaan esim
      puolisot, lapset joiden isä tai äiti syntynyt ulkomailla. Luultavasti myös adoptoidut lapset. Tietenkin myös kaikki ulkomaalaiset, jotka saaneet kansalaisuuden. Onko aina pakko ruveta öyhöttämään?

    • Anonyymi

      Emme halua, suurin osa suomalaisista emme halua tänne elintasopakolaisia, turistimuslimeja islamistisine tapoineen ja periaatteineen. Alkaako enemmistön oikeutettu vaatimus vihdoin kuulua!!!

    • Anonyymi

      Vuonna 2015 turvapaikkaturisteja tänne Suomeen tuli, ja täällä he siis edelleen ovat. Esim. täällä Porissa, missä itse asun, turvapaikkaturistit istuvat päivät pitkät Kauppakeskus Puuvillan päälavalla ja kuolaavat teinityttöjä. Kaikki Porissa tietävät ja tiedostavat tämän, mutta mitään ei tehdä. Alueen pääsanomalehti SK ei edes kirjoita Porin maahanmuuttotilanteesta yhtään mitään...Ja nyt on siis jo vuosi 2019.

    • Anonyymi

      Göteborgissakin on ihan kivoja pelihetkiä ja myös Tukholman no-go-alueilla on kivoja ruoanlaittohetkiä. Tulee hyviä naapuruussuhteita! Eikö teitä kiinnosta mikään kiva?

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2904
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      540
      2761
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1897
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1895
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1768
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1707
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1382
    8. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1168
    9. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      91
      1168
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1122
    Aihe