Vieläkö joku viitsii rukoilla?

Anonyymi

Uskoisin että kaikki tietää, ettei rukoukset toimi millään tavalla. Joku sekopää voi kokea pientä mielihyvää ja varpaan kutinaa, mutta nämäkin tunteet jää lyhytaikaiseksi.

Vieläkö joku viitsii rukoilla? Kehtaatko tunnustaa?

4

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Raamatussahan lukee: "luuletteko te, että teitä teidän monisanaisuutenne takia kuullaan, vaan rukoilkaa te näin: Isä meidän.

      lahkotko ne opettaa rukoileen, "sitä ja tätä" ??(monisanaisesti)

    • Anonyymi

      Näin julisti maailman ensimmäinen ensimmäinen ateismin kehto 1980-luvulla. Kannatti rukoilla!
      Näin mainosti köyhä, kurja Albania 80-luvulla maailmalle olemassaoloaan! Muistan kun kuurasin työmaan saunan lauteita Kostamuksessa tuohona aikaan ja rukoilin, Hyvä Jumala, avaa ja murra Albanian pimeys ja anna tuolle kansalle ilosanomasi. Ja monet muut rukoli.
      Äsken kuulin (en muista nimeä) Fidan työntekijän konffassa julistusta, miten Jumala vastasi tuohon rukoukseen. Mies matkusti Albaniaan, pääkaupunkiin Tiranaan sydämessä kutsu aloittaa siellä evankeliumin työ. Maassa ei ollut mitään seurakuntia ja kristittyjä. Hotellin ruokalassa hänen pöydässä sattui istumaan nuori mies joka oli salaa opiskellut englannin kielen. Neljän päivän päästä mies tuli uskoon kun ja kertoi että lähden tulkiksesi ja seuraava tehtävä oli saada paikka ja ilmoitus että järjestetään hengellinen tilaisuus. Kadulla miehet tapasivat taitelijan maalaamassa kylttejä. Tilasivat valtavan mainoskyltin ilmoituksesta että järjestetään hengellinen tilaisuus (eri kaupunki kuin Tirana). Kokoukseen oli ahtautunut valtavasti ihmisiä. Näin alkoin hengellinen työ. Kun Jumala päättää ja murtaa saatanan esteet, niin ateismin voima murtuu vaikka hetkessä. Pohjois-Korea on tällä hetkellä täysin suljettu maa evankeliumilta ja siellä voidaan tappaa jos risti on kaulassa tai löytyy Raamattu. Jotenkin on tuntu että Pohjois-Korealle on käymässä lähiaikoina niin kuin aikoinaan Albanialle. Aivan äkkiä se muuri murtuu.

    • On vähän riippuvainen siitä kenen kanssa rukoilee ja mitä rukoilee. Ei mulle tullut montaa rukousvaustausta evankelis-luterilaisen kirkon kanssa kun se on niin pihi. Sentään sain opiskelupaikan Kauppaopistosssa ihmeen ja rukouksen välityksellä.

      Mutta pari vuotta sitten testimielessä rukoilin, että voiko Allahiin luottaa. Rukoilin, että löytäisin rahaa ja kolme kertaa niin tapahtui juuri sillä tavalla kuin olin rukoillut. Ensin löysin maasta 25 euroa seteleinä, sitten löysin pankkiautomaatista jonkun siihen jättämän 20 euron setelin ja vielä puollonpalautusautomaatista noin 2 euron lapun. Myös Krishnaa olen koetellut pyytämällä Ray voittoa ja juuri silloin kun pyysin voitin yli 80 euroa.

      Eli evankelis-luterilaiset ovat perin juurin ahdassydämisiä eivätkä huoli muuta evankeliumia kuin ristin evankeliumin Galatalaiskirjeen mukaan. Sen sijaan he kiroavat jokaisen vieraan evankeliumin edustajan.

      Jos aikoo saada rukousvastauksia pitää siis luultavasti rukoilla Jehovan, Allahin, Krishnan alaisia rukouksia. Mutta kuinka aloittaa tuollaiset rukoukset onkin sitten vähän eri asia. Jos lähtee sille tielle voi saada luterilaisilta melkoiset kiroukset niskaansa. Eikä se välttämättä loppujen lopuksi kannata ellei ole valmis luopumaan kaikesta ja noudattamaan tuota luterilaista ristin evankeliumia joka tapauksessa.

    • Anonyymi

      Uskovien rukousten tähden Suomessa on vielä rauha. Uskovien rukousten tähden Euroopassa on vielä rauha. Uskovien rukousten tähden ... voisin jatkaa näitä asioita loputtomiin!

      Silloin, kun Jumala sanoo omilleen, että älkää enää rukoilko Suomen puolesta tai Euroopan puolesta; pääsee sodan helvetti irti .... sielunvihollinen saa vallan kurtittaa jumalattomia kansakuntia ..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5168
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3377
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1502
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      184
      1343
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1036
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      948
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      877
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      727
    Aihe