Me voimme torjua vihapuhetta sanoi Ohitsalo

Anonyymi

” Ohisalo kertoi haluavansa ministerinä kääntää paitsi turvapaikkapolitiikan suuntaa, myös tapaa, jolla ihmiset aiheesta puhuvat . En pelkää puhua näistä teemoista vihreiden puheenjohtajana. Mä en pelkää trolleja, mä en pelkää natseja…"

Mikä on vihapuhetta onko tuo kansanosan leimaaminen natseiksi jotenkin hyväksyttävää vihapuhetta ? Tuosta saa käsityksen että siinä selvästi leimataan kansalaisia natseiksi ilman mitään syytäkään ja se on vihapuhetta kansanryhmää kohtaan. Viherkommunistien käsitykset vihapuheesta harhailee ihan jossain muualla millä ei ole mitään järkeä, kun he itse syyllistyvät törkeään vihapuheeseen. Viherkommarien vihapuheet pitäisi saada esille eduskunnassa ja ne jotka natsittelevat ihmisiä pitää erottaa ja saada vastuuseen vihapuheistaan.

16 kommenttia

Vastaukset

 • mitä tuntuu persut, kun tiedätte että syytekirjeistä alkaa pian tipahtelemaan

  • Tri Ohisalo on lähtökohtaisesti väärässä.
   Hnä toistelee sitä vanhaa fraasia naisen 80 sentistä.

   Lukelaa Pauli Sumasen uusisuoli-palstaa.


  • olemme tutkineet scriptaa ja todenneet siinä olevan kymmeniä eri kohtia, joista voidaan edelleen nostaa syyte


  • Anonyymi kirjoitti:

   olemme tutkineet scriptaa ja todenneet siinä olevan kymmeniä eri kohtia, joista voidaan edelleen nostaa syyte

   Nostaa voi vaikka maidon.


 • Viherkommarien natsittelut on kansaa loukkaavia ja kohdistuu kansanryhmääkohtaan. Mikä on poliitikon moraali jos hän alkaa röyhkeästi nimittelemään jotain toista puoluelaista natsiksi tai jopa äänestäjiä joita on moninkertaisesti mitä viherkommareilla oli äänestäjiä.

  Näyttää siltä että nämä viherkommunistit ovat niin paatuneita eivätkä anna mitään arvoa kansalaisille vaan nimittelevät heitä natseiksi.

  • Yhdistyneessä Saksassa siivottiin tämä natzittelija-stasi-genossen väki hallinnosta ja oikeudesta


 • Ei kestä realismia? Typeryys pitää tuoda esiin!

 • Ohisalo on vihapuhuja, jonka viha kohdistuu osaan Suomen kantasuomalaisista, erityisesti suureen äänestäjäryhmään. Se on vasemman siiven rasismia. Lisäksi Ohisalo vastustaa sananvapautta yrittäen osalta kansasta riistää tämän ihmisoikeuden

 • Natsiksi nimittely on jo melkoisen raaka ilmaisu, kun se liittyy kokonaan Saksan aikaisiin julmuuksiin mitä Hitler teki kansalaisille.

  Jos otamme kysymykseksi onko oikein maahamme haalia lisää terroristeja ei siinä ole aihetta nimitellä natsiksi.

  • Odotan kun viherhippi sanoo minua natsiksi, niin se on silloin hipillä raastupareissu edessä.


 • Tuolle viherkommunistille on jo nyt tuon raastuvanaika on sen verran härskiä tuon limaperseen sanomiset.

 • Persujen tulee pyrkiä siihen että vihreät asetetaan vastuuseen ihmisoikeusrikoksista

  • Unohdettu kansa ei unohda jos sitä aletaan nimitellä natseiksi


 • Jep. Vihreät sen sanoivat, että me kantasuomalaisten selkäranka, joiden vanhemmat rakensivat tämän maan ja puolustivat maatamme sodissa, että me olemme natseja. Emme unohda näitä Ohisalon puheita. Hän nimittelee meitä, jotka olemme kasvattaneet lapsemme työtätekeviksi yhteiskunnan pilareiksi, hän nimittelee meitä natseiksi. Olemme pitäneet maan kokonaisuudessaan asuttuna, hän puhuttelee meitä natseiksi. Hän on ylimielinen, häpeämätön. Hän ei suostu kommunikoimaan meidän kanssa, koska hän ei pidä meitä oikeina ihmisinä. Miksi ei tule esille ja vastaa näistä äärimmäisen loukkaavista puheistaan. Nyt ei auta vaieta. Meillä on pitkä ja hyvä muisti. Ei kuuleman pelkää meitä. Ei mekään pelätä. Taistelemme ihmisoikeuksiemme ja ihmisarvomme puolesta.

  • Olipas omituinen tulkinta Ohisalon puheista.

   Tämä Ohisalon vastainen raivoaminen alkaa mennä absurdiksi.

   Kuka tahansa Vihreitä johtaakin, hän on aina Pimeyden ruhtinaan asialla. Ja lisäksi tietenkin halveksii rehellisiä työtätekeviä suomalaisia. Ja vihaa hyviä ihmisiä.


 • Vihreät nyt yrittävät saada aikaiseksi sen vihapuhelain. Se, joka sanoo vihreistä jotakin poikkipuolista, joutuu oikeuden eteen. Natsit eivät ole oikeita ihmisiä eikä heillä ole samoja oikeuksia, mitä on muilla. Sananvapaus, joka on perustuslaillinen ihmisoikeus kuuluu vain oikeille ihmisille, ei natseille

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.