Millaisia roolileikkejä harrastatte ?

Anonyymi

Jos jotakin erikoista ja erilaista, kiitos ?

10

90

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minä haluan olla tottelematon,ehkä 15 v poika joka äitini annaa piiskaa!

    • Anonyymi

      Olemme 46v. aviopari. Fetissini on olla pornonäyttelijä mieheni kuvatessa. Alkuun teimme noita vain kahdestaan. Myöhemmin olemme kuvanneet erilaisilla "kokoonpanoilla" ja panoilla myös 3-4 hengen sessioita.

    • Anonyymi

      Ei mitään erikoista. Vain tiettyjä BDSM henkisiä leikkejä. Domina / sub rooleissa.
      Ukko liekaan, tallomista, varpaiden nuolettamista, sidontaa hogtied asteelle, kiusoittelua, nuolettamista, ratsastusta, käsipeliä, joskus pakottaminen runkkaaman kun ranteet on vapautettu.
      Puoli vuosisataa aviossa olleiden piristeitä.

    • Anonyymi

      Vaimo harrastaa seksiä naiseksi pukeutuneen miehen tai miesten kanssa. Ja minä katselen. Siinä sitten siro, ehkä vaimoni kokoinen ristiinpukeutuja poika tanssii vaimoni kanssa korkkareissa ja stayupeissa, korsetti päällä.

    • Anonyymi

      Minä haluan että minut "pakotetaan" pukeutumaan hutsuksi, suupallotetaan, kaulapannoitetaan ja sidotaan tuoliin tai lattialle niin etten pysty juurikaan liikkumaan. Haluan että minua hyväksi käytetään kaikin mahdollisin tavoin. Toivon aina aluksi että minua ei päästetä irti 5-8 tuntiin, mutta tulen aina katumapäälle 1-2h kohdalla, tai kun olen saanut muutaman orgasmin. Tämän jälkeen tulee raivo, epätoivo ja itku, jonka jälkeen useimmiten vapautus. Sitten nolottaa ja vannotan itselleni että seuraavalla kerralla kestän tuon ajan.

      Miten joku kestää esim sänkyyn sidottuna vuorokauden?

    • CFNM on intohimoni

      Eli mies alasti pukeutuneiden naisten(tai naisen) seurassa.
      Olen ollut alaston siivooja/kokki/strippari/remonttimieskin. Lisäksi roolien mahdollisuus on rajaton, mm naked cleaning service:)
      Sen aikana kokee paljon, ilo, häpeä, nöyryytys, kiukku, onnellisuus, ilon tuotto ja monia muita tunteita

      Tämä on mun juttu

    • Anonyymi

      Joskus harvoin (viimeksi vappuna) tutun parikunnan kanssa esimerkiksi sellaista, että miehet ovat eteläamerikkalaisia tullivirkailijoita ja naisia epäillään huumeitten salakuljetuksesta. Heidäthän pitää sitoa käsistä ja tutkia perusteellisesti ja jos jotain löytyy (aina löytyy!) niin rangaistus kohdistuu kaikkiin aukkoihin. On toki muitakin versioita.

    • Anonyymi

      Daddy dom ja little girl - juttuja..
      Välillä lemmikki leikkejä, miau! Ja sen sellaista..
      T. Isin oma orgasmityty

    • Anonyymi

      Meillä roolileikkinä on, että vaimo on kiihkeä itseäsäpaljastaja. Aina lomamatkoilla, tansseissa, kesäisin torilla, kaupassa vaatteita sovittaessa jne. vaimon pitää pitää huoli, että jotain vilkahtaa ja se näkyy ulkopuolisille. On jännittävää seurata, kun joku/jotkut ensin alkaa epäillä ja sitten varmistuu, ettei vaimolla ole yllään rintaliivejä, tai pöksyjä, tai yleensä kumipakaan.

      Muiden reaktioista on kiva tehdä havaintoja ja mukavahan niitä vilahduksia ja joskus näkymiä reilumminkin on myös ites katsella. Tämä roolileikki myös kiihottaa vaimoa kovasti. Useimmiten siitä kyllä hyötyy pian sängyssä.

      • Anonyymi

        Meillä on vähän saman suuntaisia leikkejä. Vaimo viuhahtelee tilaisuuden tullen, tai vilauttelee.

        Esimerkkinä kesällä lapinmatkallla majoituimme leirintäalueen mökkiin ja varasimme saunavuoron. Sauna oli ylempänä rinteen päällä ja uimalampi tavallaan supan pohjalla, jonne oli käveltävä puuportaita 25-30 metriä. Uimassa käytiin monta kertaa saunomisen lomassa ja tietysti alasti, kuten nyt yleensäkin rantasaunalta käydään. Nyt vaan huomasimme, että supan reunalla saunan lähellä kahden mökin kupeelle asettuikin katselijoita istuskelemaan, kiikaroimaan ja selvästi myös kuvaamaan. Eka uimakerralla vaimollakin oli pyyhe alas mentäessä ympärillään, kun katselijat huomasi. Sitten mentiinkin jo raputkin aina ylös ja alas a la naturel, eikä vaimo pitänyt mitään kiirettä laiturilla seisoskellessaan ja portaita kävellessään. Sanoi vain että kiikaroikoon nyt ja kuvatkoon rauhassa suomalaista naiskauneutta.


    Ketjusta on poistettu 27 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      362
      4399
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1839
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1580
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1380
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1351
    7. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      205
      1345
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      53
      1333
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1225
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe