Syrjiviä ihonvärioppeja levittäneet PS-Nuoret saivat oikean rangaistuksen

Anonyymi

Hyvä kirjoitus aiheesta, sairaat rotuteoriat eivät kuuluu nykyaikaan.

Persupiireissä on tunnetusti aiemminkin ollut ääroikeistolaista rotuoppifanatismia (tosin tuo kirjoittaja ei muista mainita aiempia tapauksia kuin tämän vuoden):


"”Etnonationalistisia” ylilyöntejä on tänä vuonna nähty ennen loppukevään kohua. PS-Nuorten Lapin piirin puheenjohtaja Johannes Sipola linjasi tammikuussa, että ”ei-valkoiset” eivät voi olla suomalaisia ja että ”ei-suomalaiset” – kuten hänen mukaansa juutalaiset ja romanit – tulisi ohjata pois Suomesta esimerkiksi verotuksellisin keinoin."

http://markkuhuusko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/277509-syrjivia-ihonvarioppeja-levittaneet-ps-nuoret-saivat-oikean-rangaistuksen

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kieroja nuo perssut

      • Anonyymi

        Persujen kannatus se senkun vaan jatkaa nousemistaan!


      • Anonyymi

        Joo väärää mieltä ei voi olla julkisesti, vihreiden unelmahöttö soppaa voi julistaa aivan vapaasti.


      • Anonyymi

        Oikeassahan ne persunuoret olivat. En ole persu mutta ennusta 50-100v vuoden sisällä näkymä on se, äänestipä ketä tahansa ja rikollisuus on samaa luokkaa kun USA-.assa. Rikoslakeja joudutaan kiristämään että murhasta saa oikean elinkautisen Kuten USA:assa ja raiskauksesta 16v.


    • Anonyymi

      Valtion tuen poisto oli täysin oikea ratkaisu opetusministeriöltä. Siihen ja paljon enempäänkin oli kaikki perusteet.

      • Anonyymi

        Voisimme vaikka kieltää Perussuomalaisen puolueen kokonaan suomalaisen sananvapauden nimissä. Perussuomalaisia näkemyksiä ei saisi kirjoittaa eikä levittää. Sehän olisi tyypillisesti SUOMALAISTA sananvapautta.
        Vain viidesosa suomalaisista tuntisi itsensä petetyiksi. Ei määrä eikä mikään. Ainoastaan suurin yksittäinen puoluekannatus Suomessa.
        Suomi on Pohjolan Hölmölä.


    • Anonyymi

      Siinä ei ollut alkujaan tarkoitus viitata ihonväriin, vaan ulkomaalaistaustaan. Jo nyt on aivan liikaa tuo ulkomaalaisten edustus alle kouluikäisistä, yli 24%. Se vain kuvana nosti tuon värin esille, ja sitä on sitten vaikeampi perua.

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Kukaan ei ennustanut syntyvyyden näin rajua romahdusta – miten Suomen käy?"

        https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006146997.html

        Tarvitaan siis myös ulkomaalaistaustaisia perheitä, jotta Suomi säilyy.

        Siinä on vain ristiriita, sillä ei silloin suomalaisuus säily, jos pitää tilata ulkolaisia tänne synnyttämään. Voi joku Euvostoliitto säilyä, mutta Suomi on menetetty.


    • Anonyymi

      Milloin persut lakkaavat syrjimästä ihmisiä?

      • Anonyymi

        Milloin demarit antavat alkuasukkaille samat oikeudet asuntoihin ja ilmaiseen elämään kuin kolonialistisille tulijoile?


    • Anonyymi

      Suomi ruskeaksi!
      Sehän tuntuu olevan hyvin monien suomalaisten tavoite.
      Sikäli vaan käsittämätön tavoite, kun ne ruskeat uussuomalaiset vähät välittää Suomesta ja suomalaisista. Niiden tavoite on parempi toimeentulo ja mieluummin tekemättä mitään. Monet suomalaiset tukevat juuri tuota tavoitetta. Suomi kaatopaikalle ja Afrikka tilalle. "Eihän ne kaikki ole raiskaajia eivätkä ne kaikki tule tänne eduntavoittelun nimissä". Täytyyhän meidän olla humanitaarisia, kun ne allekirjoittamamme sopimuksetkin vaativat. Kyllä se humanitaarisuus sitten elättää meidät kantasuomalaiset, kun maa lopulta on luovutettu islamistien haltuun ja ruskea yläluokka on alistanut valkoiset orjat.
      Vai miksi kutsutte sellaista ihmistä, joka tekee hiki otsassa töitä elättääkseen toisen, joka ei tee mitään muuta kuin lisää mukuloita sinne tänne?

    • Anonyymi

      Kummallista ettei lahtarinuorilta kokkareilta viety tukia, vaikka ovat kirjoittaneet ihan vastaavaa ja jopa murhanneet. Suvakit ja viherpiiperät kirjoittaa paljon pahempaa suomalaisista, mutta ei puhettakaan tukien viemisestä, käänteistä rasismia.

    • Anonyymi

      Miksi etnonationalismi on kielletty??

      Ylpeillään vain Black is beautiful ja black lives matter -liikkeillä. Mutta valkoihoisen ylpeys on rotusortoa ja natsismia, fasismin kellotkin kumajaa.

      Nämä suvakkien identiteetti-politiikan uhrimääritelmät periytyvät joltain kolonialismin ajalta. On määritetty, että vain värillinen, musu ja homo voi olla syrjitty. Ja valkoinen heteromies on pahuuden ruumiillistuma.

      Siltä pohjalta on kielletty valkoisen, kristillisen patriarkaatin edustaminen ja asian ajaminen. Vasemmisto myös haluaa ateisteina tuhota kristinuskon.

      Mutta asiat ja tilanteet ovat muuttuneet. Valkoiset, kristityt ja heterot ovat kohta altavastaajina; heidät on sorsittu pois poliittisen korrektiuden sallituista puheenaiheista.
      Afrikkalaiset ja muslimit valtaavat kohta maamme, koko Euroopan barbaarisine ja alkukantaisine tapoineen. Silloin meidät valkoiset ja kristityt orjuutetaan tai tapetaan.
      Mutta meidän on kiellettyä puolustaa itseämme jopa sanallisesti! Laki ja sossutuet ovat jo kunniakansalaisten puolella. Suojavärityksen omaava pääsee vähemmällä tuomioissa ja "natseille" annetaan rasismilisää valkoisiakin muksiessa. Sossutuet ovat runsaammat musuille ja matuille, heidän lisääntyessään enemmän.

      Asia on vakava, koska meidät yritetään vaientaa. Tämä Persunuorten rahan eväys on suoraan poliittinen kielto estää etnonationalismia ja kantasuomalaisten puolustusta.

      Ei täällä millään tasolla enää ilmene mustaihoisten tai muslimien sorsintaa. He ovat etuoikeutettuja monin tavoin ja heidät on laeilla suojeltu eikä heidän aatteitaan saa kritisoida: meidän täytyy vain nöyränä kumartua ja palvella heitä, mielistellä heitä ettei heidän tunteitaan loukata ja tietenkin maksaa kaikki.

      Me olemme kohta sorrettuja omassa maassamme. Eivät mustat ja islaminuskoiset sääli meitä ottaessaan vallan ja perustaessaan kalifaattia tai vastaavaa.

    • Anonyymi

      Ei kannattaisi syrjiä ihmisiä ihonvärin perusteella, mutta on aivan selvää että erästä uskontoa edustavat henkilöt eivät ole voi koskaan olla tasavertaisia muiden kanssa ennenkin alkavat käyttäytyä ihmisiksi ja elää omilla rahoillaan.

    • Anonyymi

      Miksi opetusministeriö voi vaatia kaikilta nuorisojärjestöistä monikulttuurin edistämistä? Eihän kaikki nuoret suinkaan kannata monikulttuuria, mutta silti ne toimivat nuorison hyväksi, edistävät muita nuorten asioita.

      Aika outoa valtion taholta ohjata nuorisojärjestöjä vain tiettyyn kaavaan , sillä eihän vanhemmatkaan pyri samaan lopputulokseen politiikassa.

    • Anonyymi

      Mitähän etnoilua siinä on jos sanoo suomalaisten olevan valkoihoisia.Nää on näitä vihervassareitten keksimiä uusiosanoja ,joita "viisaina" sitten heittelevät eetteriin.Esim. täällä kun kurdit riehuu torilla ja haluaa perustaa kurdivaltion eikö sekin ole sitten etnonatiolismia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2092
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe