Jokerien rahoitus vs. Valioliigan suurrahoittajat

Anonyymi

Venäläiset tukevat Jokereita koska suuren euraasialaisen liigan syntyminen olisi hyvää PR:rää Venäjälle ja Kiinalle sekä helpottaisi kaikkea muutakin yhteistyötä. Idänkaupasta tulisi siten yleisesti hyväksytympää ja ennakkoluulot vähenisivät.

No entä Valioliiga? Miksi Lähi-Idän superrikkaat käyttävät satoja miljoonia Valioliiga-joukkueiden tukemiseen (ja suurmoskeijoihin) vaikka rahat voisi käyttää Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan maiden kehittämiseen?

Tämä johtuu siitä että jalkapallo toimii maahanmuuton edistäjänä (urheilutähdet ovat esikuvia ja seuraorganisaatiot maahanmuuttajien kotouttajia). Erittäin korkea syntyvyys Lähi-Idän ja Afrikan alueella luo mahdollisuuden islamisaation leviämiselle kaikkiin maailman maihin- ja nimenomaan sitä nämä superrikkaat haluavat tukea. Maahanmuuttajia ei haluta asuttaa esimerkiksi Kazakstanin kaltaisiin pinta-alataan suuriin ja rauhallisiin muslimivaltiohin koska tavoitteena on nimenomaan islamisaatio.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Koska Venäjä pelkää oman maansa islamisaatiota niin se pyrkii tukemaan maahanmuuttokriittisiä myös muualla Euroopassa. Jotkut Euroopan maahanmuuttokriitikot ovat siksi venäjä-mielisiä, mutta eivät kaikki.

    • Anonyymi

      Lähi-Idästä ja Afrikasta kohdistuu tulevina vuosikymmeninä Eurooppaan satojen miljoonien ihmisten paine. Venäjä on näihin alueisiin verrattuna erittäin harvaan asuttu maa ja venäläisten määrän ennustetaan vähenevän vuoteen 2050-mennessä (Venäjällä kasvaa ainoastaan maassa asuvien muslimien määrä ellei venäjän perhepolitiikka pysty kääntämään tilannetta).

      Lähi-Idän ja ennen kaikkea Afrikan väestöräjähdyksestä johtuvasta maahanmuutosta on huolissaan myös Osmo Soininvaara joka ei todellakaan ole mikään rasisti. Hänet tunnetaan maahanmuuttomyönteisenä Vihreiden poliitikkona.

      Näiden asioiden takia huomio täytyisi kiinnittää Etelä- ja Länsi-Euroopan maahanmuuttotilanteeseen eikä jäädä politikoimaan yhden jääkiekkojoukkueen ympärillä. Jääkiekko on verrattain pieni pohjoisten alueiden urheilulaji - se ei muodosta suurta uhkaa kenellekkään.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tässä Atte Kaleva kirjoittaa maahanmuuton ongelmista:

      <<< Toissa vuonna Helsingin 8000 uudesta asukkaasta jo 5000 oli vieraskielisiä. Jos ja kun kasvua pitää tukea koko ajan avokätisemmin julkisista varoista, alkaa näyttää vahvasti siltä, että Suomen nykyinen pakolaispolitiikka on tullut tiensä päähän. Näin ei voi jatkua. Kehityksessä ei ole kyse hallitsemattomasta luonnonilmiöstä. Sen sijaan se on vääränlaisen politiikan seurausta. Kasvun nopeus ja reunaehdot pitääkin voida kyseenalaistaa ja tarkastella asioita rauhallisesti kansallisen edun näkökulmasta. >>>

      http://attekaleva.puheenvuoro.uusisuomi.fi/271329-ita-helsinki-kuuluu-kaikille

    • Anonyymi

      Minä epäilen että Kurrin poika myi koko Jokerit ulkomaalaisille! Tiedätte kyllä kenelle,eihän Hjallis voinut niin tehdä äänestäjät karkaa, siltä hänen uudeksi luonnehditultaan puolueelta.Toimittajat ottakaapa asia mediaan käsittelyyn!

    • Anonyymi

      Jännä juttu, että TPS:n Kaapo Kakko otti draftissa musiikiksi Jokeri-poikien, loistavien Jaren ja Pikku Kallen "Itkuinen vappu" biisin. Biisihän on erinomainen.

    • Anonyymi

      Kun puhutaan urheilun rahoituksesta ja mukaan otetaan esimerkiksi Venäjän ihmisoikeudet tms. - ja vastustetaan sillä perusteella Jokereiden pelaamista KHL:ssä sorrutaan aika pahaan kaksinaismoralismiin.

      Tosiasiassa myös Länsi-maat joutuvat osallistumaan koko ajan sotiin esimerkiksi Jemenissä ja Syyriassa vähintäänkin rahoittajina ja aseistajina.

      Valtamedian antama kuva konflikteista on tarkoituksellisesti kavennettu. Yksi esimerkki näkökulman tarkoituksellisesta kaventamisesta on 27.6. Ylen kanavalla tullut ULKOLINJA: Saudi-Arabian kahdet kasvot.

      https://areena.yle.fi/1-50087395

      Siinä annetaan ymmärtää että Lähi-idän suurimassa konfliktissa on kyse kahden muslimimaan (Saudit vs. Iran) keskinäisestä sodasta. Tosiasiassa kyse on yhtä paljon suurimpien taustavaikuttajien (USA ja Kiina) konfliktista. Ne ja niiden suurvaltapoliittiset intressit toimivat sodan taustalla.

      Kumpi on sitten "hyvä" ja kumpi "paha"? Ei kumpikaan.

      Entä kumpi on "ihmisoikeuksien" puolella ja kumpi vastaan? Turha edes vastata. Kyse on vain RAHASTA. Ja siksi vain yksistään esimerkiksi Venäjän tai Kiinan leimaaminen "ihmisoikeusrikkojamaiksi" on vain ja ainoastaan propagandaa.

      Ja mitä tekemistä tällä olikaan KHL:n kanssa? Ei paljon mitään. Siksi KHL:llää on ihan turhaa vastustaa "ihmisoikeuksiin" vedoten. KHL ja kaikki muukin urheilu on pääsääntöisesti terveisiin elämäntapoihin kannustavaa.

      • Anonyymi

        ^tuollaisten puolitotuuksien juurruttaminen länsimaisten ihmisten mieliin on vaarallista koska satojen miljoonien muslimien käsitys noista tapahtumista on täsmälleen päinvastainen. Se lisää polarisaatiota ja eriytymistä ja vaikeuttaa asioiden ratkaisua entisestään.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1595
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1047
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      585
      1023
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      940
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      922
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      806
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      721
    Aihe