Ratkaisu ilmastonmuutokseen

Anonyymi

Yksinkertainen ratkaisu ilmastonmuutokseen on Saharan autiomaahan perustettava aurinkoenergiapuisto, jonka 2 miljoonaa neliökilometriä aurinkopaneelia riittää täyttämään globaalin energiantarpeen. Rahoitus tulee YK:n jäsenvaltioilta ja samalla maailman sadat miljoonat työttömät pääsevät paneelien asennus- ja valmistushommiin. Suomestakin työttömät saisivat litteran Afrikkaan ja pääsisivät tekemään aidosti merkityksellistä työtä.

Samalla kielletään globaalisti fossiilisten polttoaineiden, lihan ja muiden eläinperäisten tuotteiden tuotanto ja käyttö. Yksityisautoilu myös kielletään. Vapaa-ajan asunnot ja kesämökit muunnetaan pysyviksi asunnoiksi.

Globaali markkinatalous korvataan YK:n johtamalla ekososiaalisella hallinnolla, jossa tavaroiden ja ruuan tuotanto suunnitellaan kestävällä tavalla.

Näiden lisäksi otetaan käyttöön väestömäärän sääntely ja sukukypsän väestön kontrolli hormonaalisen jalkapantamenetelmän avulla. Lisääntymistä yksilön perusoikeutena rajoitetaan maapallon hyvinvoinnin perusteella.

Visiona on ekologisesti ja sosiaalisesti oikeudenmukainen maailma ja Suomi. Vision mukaisesti Suomessa asutaan tiiviisti ja yhteisöllisesti, ajetaan yhteiskäytössä olevilla polkupyörillä, eletään lähialueilla ja nautitaan pienistä arjen nautinnoista. Ruokana heinäsirkkoja, levävelliä ja kauramaitoa.

Kirjoista luemme ihmiskunnan Uudesta ajasta, joka alkoi irtaantumisesta tuhoon tuomitusta globaalista kapitalismista ja siirtyi ekososiaaliseen globaaliin hallintoon.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Mitä sä sössötät siellä? Ihme vouhotus päällä....

    • Anonyymi

      Vuonna 2030 Kiinan keskiluokkaan kuuluu 1/3 kansasta eli (vuoden 2019 asukasluku 1,42 miljardia )
      yli 473 miljoonaa ihmistä, joka vastaa suurinpiirtein koko EU:n (28 maata) asukaslukua. Suomessa keskiluokkaan kuuluu muutama miljoona ihmistä, mutta kiinaa ei voi verrata elinkustannuksiltaan kalliseen suomeen.

      https://www.youtube.com/watch?v=4RNzRXK1SFs

      Ketkä saastuttavat eniten?

      Vuonna 2012 intian
      väestöstä
      kuului keskiluokkaan, eli yli 600 miljoonaa
      intialaista, se on 120 kertaa suomen väkiuvun verran enemmän.

      https://www.youtube.com/watch?v=B9iEwycGk7I

      Katsokaa noita aitoja ruuhkia intiassa ja kiinassa joita suomessa ei ole.

      Intiaan rakennetaan jatkuvasti lisää infrastruktuuria alati jatkuvasti kasvavalle
      (1,3 miljardia) väestölleen.
      https://www.youtube.com/watch?v=x0t2izOuNeA

      2030 intian väestö jo 1,527 miljardia

      https://www.populationpyramid.net/india/2030/

    • Anonyymi

      Jos ne lehmät on niin vaarallisia että ne tuhoo ilmaston niin asennetaan peräsuoleen letku jolla kerätään biokaasu talteen. Kiinaan ja aasiaan mistä suurimmat saasteet tulee, kylvetään ilmasta kemikaalia joka saa pilven satamaan sinne missä saaste on tuotettukin. Lisätään kasvien kasvatusta, ne tuottaa happea ja käyttää hiilidioksiidia. Verotetaan rankasti autoilua kaupungeissa, niissä on yleinen liikenne.

      • Anonyymi

        Olen myös pohtinut miksi Saharassa ei tuoteta sähköä, koko eurooppa jne. saisi rajattomasti energiaa, kun sähkö johdettaisiin euroopan jo valmiina olevaan sähköverkkoon. Olisi valtava työllistävä vaikutus Saharassa ja siellä voitaisiin jopa viljellä jotain kun energian avulla merivedestä tehtäisiin suolatonta, valtavat vesiputket vain kulettaisivat vettä samankaltaisesti kun nyt öljyä, kaasua pitkiä matkoja.
        Syy, miksi ei näin ole asiainlaita on se, että alueet omistaa sellaiset valtiot jotka ovat täysin kykenemättömiä tälläiseen toimintaan, Syyria, Somalia, Marokko, jne, eipä sieltä muuta juuri löydy kuin ongelmia ja sotimista, jo Euroopan puolelle tunkeneet ongelmineen.
        Pitäisi kaiketi jonkin suurvallan valloittaa koko Pohjois-Afrikka ja alkaa sitten rakentamaan sinne järkevää toimintaa, kun eivät itse osaa tai ymmärrä. Aurinkoa on siellä rajattomasti ja tilaa löytyy Saharasta varmasti riittämiin.
        Sotavarusteluun laitetaan valtavasti rahaa, jos ihmiskunta olisi yhtenäinen meillä olisi täällä hyvä olla, ympäristöongelmat kaatuu päälle, kolmas maailmansota kolkuttaa ovella, ei hyvältä vaikuta, Trumppi vain talous-uskontoaan harjoittaa ja "luulee", että maapallo on rajaton.


      • Anonyymi

        Kiina on jo siellä.


    • Anonyymi

      Tuo Saharan aurinkoenergiapuisto on omassa (HS-Yrmyri) kommentissani puolivakavissani esittämä ajatus joten miksikäs en sitä kannattaisi oli se sitten jotain kautta valunut toistenkin ajatusmaailmaan tai sama ajatus olisi syntynyt itsenäisesti toisten aivoissa. Muu osa "alkuperäisestä viestistä" on kyllä sitten täyttä höttöä, joka ei ole tämän maailman karua todellisuutta. Tulkoon tässä todetuksi, että HS-Yrmyrinä olin ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen epäilijä ja sitä olen edelleen. Se ei kuitenkaan estä minua kannattamasta kaikkea hyödyllistä teknologista kehitystä, jota ilmastohysteria potkii liikkeelle.

    • Anonyymi

      Naru jää aina vetävän käteen, vaikka ajatus on hyvä niin joku aina voitot kerää, Ei ajatus ole varmaan Usa:n mieleen jolleivät ole niskan päällä :(

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      208
      3377
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1945
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1261
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe