Onko terrorismin vastainen sota ohi?

Anonyymi

Vieläkö sota jatkuu vai missä nyt mennään?

11

<50

Vastaukset

 • No tietysti jatkuu niin kauan, kuin keksitään parempi uhkatekijä (ennen se oli kommunismi).

  • Miten olisi joukkomarssi ympäri Suomea teemalla Suomi ilman terroristeja, samaan tapaan kuin itsenäisyyspäivänä vuosittain on ollut Helsinki ilman natseja?

   Maassa maan tavalla tai maasta pois!
   "Meistä suomalaisista kukaan ei tunnusta Muhammedin uskontoa." (UKK)


  • TOTUUTTA UNOHTAMATTA :
   VLADIMIR PUTIN tuhosi ISILin Syyrian armeijan avustuksella. HILLARY CLINTON ja BARACK OBAMA aseistivat ja rahoittivat ISIL:in. Samoin kuin REAGAN & BUSH SENIOR loivat aikanaan Taliban liikkeen.

   Se miksi ABU BAKR eliminoitiin juuri nyt on koska USA ilmoitti eilen ottaneensa haltuunsa Syyrian öljylähteet. Uusissa satelliittikuvissa näkyy että samat tankkiauto saattueet ovat lähteneet kohti etelää jotka ennen menivät pohjoiseen Erdoganin suojeluksessa.

   Sota jatkuu niin kaua kuin dollarit liikkuu...


 • Vaikuttaa ennemminkin siltä, että sympatiat ovat siirtyneet terrorismin puolelle.
  YLE on jo niin monta vuotta puolustanut Suomeen saapuneita terroristeja, että huomaamattaan ovat muuttuneet terrismin kannattajiksi. Ovat siis tehokkaasti aivopesseet itsensä!
  Tämän saattoi huomata eilisessä iltauutisissa kun uutisten lukija sympaattisella myötämielisellä äänella mainitsi sanat "suomalaiset ISIS-taistelijat".
  YLE on täysin unohtanut ISISksen hirmuteot. Kuinka päitä katkottiin ja lapsia haudattiin elävältä. Tai sitten YLEn mielestä se ei enää ole niin kamalaa.

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/e98c2020-dc8d-47d7-9a3a-ca80c823e574

 • ..kannattaa kysyä muslimien suurilta muffinseilta. Joku mullahi sanoi Presidentti G.Bush seniorin puheen jälkeen, jossa hän; kiitti jumalaa kylmänsodan loppumisesta ja Berliinin muurin kaatumisesta, sekä euroopan vapautumisesta."-länsi ei tule kokemaan rauhan aikaa, muslimi astuu nyt esille." Tämä siis ennen WTC iskuja ja muita muslimien tekemiä terrori-iskuja maailmalla. Ikävää, mutta on muslimeja joilla on sota päällä länsimaita kohtaan, syynä täysin uskonnolliset syyt...

 • Äärimmäisen sälittävää ja hirveää tässä on se, että miljoonia ja miljoonia ihmisiä on matkalla helvettiin sen takia, että heidän johtajansa valehtelee heille.
  Kaikki heidän martyyrinsa ja johtajansa, jotka ovat kuolleet, kituvat tällä hetkellä hirveässä tulimeressä vaikka panostivat koko elämänsä siihen valheeseen, että tappamalla muita pääsevät muka paratiisiin.

  • zionin fasistinen terroristi,
   loi valtion ja pitää sitä yllä,
   terrorilla,
   nöyryyttä, alistaa, kiduttaa, ryöstää ja murhaa,

   uskonnon varjolla,
   jumala lupas,

   mutta niin kuin historiakin todistaa,
   terrorilla luodut valtiot,
   on aina,
   hukkuneet terroriinsa,

   ei voi mitään,
   niin se vaan menee...


  • Anonyymi kirjoitti:

   zionin fasistinen terroristi,
   loi valtion ja pitää sitä yllä,
   terrorilla,
   nöyryyttä, alistaa, kiduttaa, ryöstää ja murhaa,

   uskonnon varjolla,
   jumala lupas,

   mutta niin kuin historiakin todistaa,
   terrorilla luodut valtiot,
   on aina,
   hukkuneet terroriinsa,

   ei voi mitään,
   niin se vaan menee...

   Ja lääkkeen nimi on Cyklon -B


 • Nyt kun Gs-ilmiöstä on iät ajat jauhettu nettifoorumeilla, ja touhu alkaa olla jo kärsinyt seksikkyydelleen inflaation, niin on syntynyt sosiaali ja terveysalalla uusi trendi: GANG-BILLING.

  Eli viime kesällä alkoi näitä mystisiä ambulanssilaskuja ympäri suomea tippumaan postilaatikosta, lanssia ei toki näkynyt mailla halmeilla, eikä minun kesänviettoani suinkaan vaivauduttu häiritsemään ottamalla mistään niiltä paikka kunnilta yhteyttä, missä 9livesit ja kumppanit olivat kierrelleet ajamassa pillu rallia taksamittari raksuttaen, nyt hurja summa mennyt ulosottoon, kun tuntuu olevan ulosottokelpoisiakin tällaiset mystiset ”haamuhälytykset”.
  Tämä ihmetyttää varsinkin kun varsinaisesti kunpoliisi suorittaa nämä mielenterveyshaut ja yleensä paikkakunta mistä haetaankin pitäisi ”hakiessa” häiriöksi olevaa hullua lataamoon myös tietää, eikä aiheettomat hälyytykset muillekaan ole ulos-otto kelpoisia, niin tällainen Gang-billing ilmiö tulisi olla mahdotonta ja johtaa toimenpiteisiin tällaisia aiheettomia hälyytyksiä syytäviä sosiopaattisia piirtetä omaavia valkokaulusnarsistejakin kohtaan. Tosin tietoa on aikaisemman elämän kokemuksen pohjalta että sosiaali ja terveysalan ihmiset nauttivat lainsuojaa tilatessaan vaikka hevoshullu-lehteä tai varailemalla lääkärikesus Mehiläiseen kalliita aikoja ilmoittelmatta edes kohteelle ilmoittelmatta etu- saati jälkikäteen . Eipä edes sitten näitä aiheettomia laskuja, (mitä ikinä nämä hapannaamaiset femakkovarikset tilailevatkin nimissäsi) pysty edes riitauttamaan, kun nämä tekijät ovat niin yhteiskunnalle korvaamattomia ettei kai asiaa voi edes poliisiviranomainen asianmukaisesti tutkia tai käsitellä, niinkuin länsimainen oikeustaju vaatii. Näitä tällaisia haamulaskuja toki tulee kaikille lähipiirissä lukuisasti ja yhdistävä tekijä on ettei tilanteeseen kiusantekijän aseman takia ole oikein muuta ratkaisua, kuin antaa ulosottolaskun kasvaa

  Nyt rohkeasti kaikki Gang-billingin uhrit ja omaiset joille tilaillaan milloin mitäkin, (erityistä yhteiskunnan suojaa nauttivien taholta) muodostamaan omaa ketjua kertomaan ketjuun kokemuksia tästä yhteikunnallisesti tulenarasta puheen aiheesta.

 • Afganistanissa terroristeja olivat USA:n aseistamat Talebanit jotka tuhosivat vanhoja kulttuuriaarteita. Irakin sodassa USA pommitti lukemattomie kulttuuriaarteita murskaksi. Nyt USA:n presidentti on luvannut iskuja Iranin kulttuuriaarteita vastaan. Kuka on siis terroristi?

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Hengityssuoja, viruksia vastaan. Ihan pelleilyäkö?

  Kuulemma hengityssuojaimet ovat loppuneet niin apteekeista kuin tukkureiltakin, kertoo Hesari. "Hengityssuojaimet loppuivat tukkureilta ja monista ap
  Maailman menoa
  59
  2846
 2. Mä välitän susta

  edelleen paljon, sitä ei mikään koskaan muuta, enkä halua sulle mitään pahaa. Toivon että olet onnellinen. Itse tyydyn osaani ja yritän pärjätä näillä
  Ikävä
  54
  689
 3. Tiedät nainen itekin

  jos me ruvettas niin haluaisin; että oltais vain toisia varten. Sinusta en kyllä ole yhtään varma. :(
  Ikävä
  31
  508