Miksi sosialistisessa Venezuelassa

Anonyymi

inflaatio on yli miljoona prosenttia?

Eikö komukat osaa hoitaa taloutta ollenkaan?

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Noo, historia vastaa tuohon;

      "Eikö komukat osaa hoitaa taloutta ollenkaan?"

      ja on jo vastannut ties kuinka monta kertaa...

    • Anonyymi

      Miksi Jeesus saali Yhdysvaltain jäädyttää kaikki Venezuelan valtion tilit maassaan? Sehän tukee rosvousta.

      • Anonyymi

        Miksi Venetzuelalla oli tilejä jenkeissä... Eikö V:ssa ole turvallista säilöä rahoja, vai oliko rahat matkalla jonnekin, esim yksityiskäyttöön niinkuin ceausesculla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi Venetzuelalla oli tilejä jenkeissä... Eikö V:ssa ole turvallista säilöä rahoja, vai oliko rahat matkalla jonnekin, esim yksityiskäyttöön niinkuin ceausesculla?

        Kaikilla maailman valtioilla on tilejä ulkomailla.


    • Anonyymi

      Vähäiseksi menee ennenkuin katoaa maailmankartalta, siis venetzuela.

    • Täällä taas Anaalilyyli keskustelee itsensä kanssa.

      Aloittajan kysymykseenhän he eivät kuitenkaan osanneet vastata. Koska kommunismi toimii kurjuuden pääomalla niin rahalliset pääomat on hävitettävä ja 1'000'000% inflaatio on siinä oiva jonsti!

      Komukurjuus tuossa lisääntyy samaa vauhtia kuin rahallisten pääomien kyky tuottaa elintasoa häviää. Tuo miljoonainflatio on oiva konsti ajaa kaikki pois maasta jotka kynnelle kykenevät ja alkaa se kurjuuden paratiisin alkaansaaminen.

    • Anonyymi

      Kommunististen valtioiden kyvyttömyys pitää yllä yhteiskuntaa ilmeni selvästi Neuvostoliiton kommunistijohtajien sotilallisessa uhossa ja sen pönkittämiseksi tuotetussa järjettömän kokoisessa sotakoneistossa, joka lopulta nieli kaiken sen minkä kansalaiset työllään tuottivat.

      Lopulta koitti kuitenkin konkurssi, ja sen jälkiä Suomen valtiokin paikkasi ns. lähialueyhteistyön kautta, johon käytettiin vuosina 1992-2012 330 miljoonaa ja yksityisten avustusjärjestöjen toiminta vielä tuon päälle.

      Itsekin olin 1990-luvun alkupuoliskolla viemässä vaatteita ruokaa ja suoranaista rahallista avustusta, koska suurvalta oli kyvytön ja/tai haluton huolehtimaan heikommistaan.

      Ihmisiä kuoli nälkään, kun köyhillä ei riittänyt varaa edes leipään, kun taas aitokommunistiseen tapaan sotatarviketta oli varastot ja kentätkin pullollaan.

    • Anonyymi

      1990 luvulla Venäjällä nousi nopeasti oligarkkikapitalismi. Se vei rahallisesti puolet NL:n kansallisomaisuudesta lännen pankkeihin, osa jäi oligarkeille.

      • Tuo kapitalismi on hieman harhaanjohtavaa tuossa oligarkissasi. Se rahahan on kommunistiseen tyyliin varastettua kansalta. Sitähän sitä korkeammissa kommunismin opistoissa kuten KGB koulutuksessa opetettiin. Mitään oikeaa kapitalismia jossa pääoma ansaitaan omalla työllä se ei ole. Ei Putlerininkaan palkka ole sellainen jotta hän voisi olla miljardien omistaja kuten väitetään. Putlerin onkin pahainen varas joka varastaa kansalta eikä edes häpeä!

        Ooigarkkikapitalismiksi nimittämäsi onkin näin ollen vain kommunismin sivujuonne! Komukarkkia siis!!


    • Anonyymi

      Inflaatio miljardi prosenttia kuukaudessa. Niin sen tulisi olla.!!!!
      Venezuela on edelleen kapitalistinen valtio. Aloitus vääristelee persutapaan.
      Mielenosoituskuvissa ei kuitenkaan näy laihoja ryysyläisiä.
      Oli miten oli, USA:n lyödessä lisää pakotteita ja kavaltamalla maan varoja, se ei ole oikein.
      Venezuela luultavasti kestää. Siitä ei tule USA:n vasallia. Vapunpäivänä USA yritti vallankaappausta. Se meni ohi eli persielleen. USA sitoo itseään sotaan Lähi-idässä ja kenkulleen sekin tulee menemään.

      • En usko jenkkien kavaltaneen Venezuelan varoja vaan vain laittaneen ne turvaan jotta demokratian palattua on jotain millä saa lähdettyä rakentamaan maata uudelleen.

        Tuskin Trumpetti on niitä rahoha Meksikon muuriinkaan suunnitellut sijoitta vaan muualta ne rahat tulevat jos yleensä tulevat.

        Jos Venezuela olisi kapitalistinen niin siellä ei olisi jaettu öljytuloja ilman vastinetta kansalle vaan niillä olisi maksettu työstä. Kyllä siellä sitä sosialismin matokuuria oltiin läpikäymässä vaan se komulapamato vei koko maan!


    • Anonyymi

      Monissa kapitalistisissa valtioissa on kansallistettu tai hoidettu valtion yhtiöiden kautta öljytuotantoa. Norjan valtiollinen Staatoil ei tee Norjasta sosialistista valtiota.
      Jonkin valtion ja sen yhtiöiden varojen jäädyttäminen toisen toimesta maassaan on kaikkea muuta kuin vapaata kauppaa. Siinä pelaa vahvemman oikeus sanella tahtoaan. Teko on luonteeltaan rikollinen.
      Niinpä USA teollaan pyrkii kumoamaan vaaleilla valitun parlamentin, presidentin ja hallituksen. Mitä se USALLE kuuluu määrätä ennenaikaisia vaaleja. Vaalit Venezuelaan on tulossa ja valta voi vaihtua.
      Toivottavasti USA ei sekaannu samalla tavalla Suomen sisäisiin asioihin.

      • Kysehän on lähinnä siitä miten se valtion yhtiö toimii, miten se käyttää saamansa ja keräämänsä tuloksen yhtiön tloiminnasta.

        Norjassa sitä ei jaeta vastikkeetta vaan kerätään vararahastoon käytettäväksi kun ja jos öljytuloja ei enää ole saatavilla. Silloin pitää luoda uutta tuotantoa öljyteollisuuden tilalle.

        Jos Venezuela olisi ollut samalla linjalla ei nykyistä tilannetta olisi edes syntynyt vaan yhteiskunta olisi varakas ja kykenisi rahoittamaan kehitystään.

        Omistus ei ole yhtiöiden ongelma vaan se miten ne toimivat tuloksensa suhteen.


    • Anonyymi

      Kommunisti valehtelee aina.

      Miksiköhän ?

    • Anonyymi

      Haittapersuloiset valehtelevat aina.
      Jokaisessa maailman valtiossa tehdään tahallisesti tai tahattomasti virheellisiä päätöksiä. USA:lla ei ole mitään oikeutta asettua toisten valtioiden tuomariksi ja peräti uhata niitä aseellisella vallankaappauksella.

      Miksi haittapersuloiset jauhatte miljoonasta prosentista. Laittakaa eteen vähintään miljardi prosenttia ja sekin päivittäin.
      Haittapersuloisilta meni sotakiima Venezuelassa puihin. Kiina vähän ärähti ja USA asettui ruotuun. Kuristaa kylläkin pakotteilla, pakottaa lapsia nälkäkuurille.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa, Venetzuela on matkalla vapauteen, kommunismin diktatuurista. Sitten kansa on vapaata ja voi elää niinkuin itse haluaa, eikä niinkuin kommaririkolliset määräävät.

        Hyvä että muistutit asiasta, kiitos paljon !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet oikeassa, Venetzuela on matkalla vapauteen, kommunismin diktatuurista. Sitten kansa on vapaata ja voi elää niinkuin itse haluaa, eikä niinkuin kommaririkolliset määräävät.

        Hyvä että muistutit asiasta, kiitos paljon !

        Oletatko, että Venezuelan kapitalismia tulee jatkossa hallitsemaan haittapersuloiset. Nostaako Turmppi Suomen loispersut valtiaakis siirtomaahan?


    • Anonyymi

      Haittapersuloiset eivät takuulla pääse Venezuelassa valtaan. Jos pääsisi, sehän merkitsisi verilöylyä.
      Haittapersuloisten tukema ja USA:n valitsema nukkepresidentti Guaido laatii turhaan teloitettavien listaa. Hänhän julisti alkutalvesta teloitusohjelman: Joka ilmottautuu hänen tukijaksi, se saa elää.
      Venezuelassa pysyy bolivaarinen uskonnollis-demokraattis-sosialistinen linja. Vaikeaa se on kun uhkaamassa on maailman mahtavin asevaltio.

      • Anonyymi

        Olet oikeassa, taas yksi soasialistinen valtio kaatuu...

        Sitten ei taida olla yhtään oikeaa sosialistista valtiota enää pystyssä...

        hahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


    • Anonyymi

      No, se kertoo sen että se yhteiskunta on kaatumassa.

      Kertoo historia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4995
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe