Hyvä on...

Anonyymi

... täytyy hyväksyä tuo Daniel Kolendan parannussaarna, jonka hän piti helluntaikirkollisille. Helluntaikirkko oli itse kutsunut hänet puhumaan. Jumala on puhunut mutta kuuleeko Helluntaikirkko.

Olen nähnyt aikaisemminkin, että Jumala on puhunut seurakunnalle mutta seurakunta ei ole kuullut.

Mutta voiko kuollut kuulla mitään? Ymmärsikö Helluntaikirkko, mitä Daniel Kolenda puhui?

On niin helppoa teeskennellä, että "en minä mitään kuullut" ja "ei se minulle puhunut".

Tässä menee muutama vuosi ja sitten me tiedämme, kuuliko Helluntaikirkko. Entä jos 10% Helluntaikirkosta kuuli ja 90% ei kuullut. En tiedä. Mutta me näemme muutaman vuoden päästä.

65

<50

Vastaukset

 • Eilen en ollut kuulemassa Kolendan puhetta mutta tänä iltana kuulin. Vaatimaton tavallinen mies. Kyllä hän oli saanut puheen Herralta!

 • Huojentavaa kuulla, että ulkomaanvieras oli ok.

 • Kyllä vaikka ,monet kierot savolaiset yrittävät muuta väittää ,sekä yksi väärän todistuksen antava nettiprofeetta.

 • Kolenda vaan on tunnettu torontolaisista nauruherätys yhteyksistään, eipä tarvi kauaa googlailla tämänkään vuoden äärikarismaattisia tapahtumia Amerikassa, niin tämä mies löytyy niistä. Mutta tuskinpa ketään kiinnostaa tutkia, ihmiset ottaa jo vastaan kaiken.

 • Daniel Kolenda on viidennen polven helluntaipastoreita.
  Jumalan Sanan palvelijoita suvussa useita aivan Helluntailiikkeen syntymisestä saakka 1900-luvun alussa. Jumala on tuon miehen tehtäväänsä valinnut ja Kolendan puhe oli suora ja hengellisesti hyvin voimakas. Voi sanoa, että Jumala puhui palvelijansa kautta Helluntaikansalle ja kaikille uskoville. Jumala antakoon armon vaeltaa sen mukaisesti, mihin Hän kehoittaa ja tahtoo ohjata.

  • "Daniel Kolenda on viidennen polven helluntaipastoreita.
   Jumalan Sanan palvelijoita suvussa useita aivan Helluntailiikkeen syntymisestä saakka 1900-luvun alussa."

   Onko helluntailaisillakin jo "apostolinen suksessio"?


  • Anonyymi kirjoitti:

   "Daniel Kolenda on viidennen polven helluntaipastoreita.
   Jumalan Sanan palvelijoita suvussa useita aivan Helluntailiikkeen syntymisestä saakka 1900-luvun alussa."

   Onko helluntailaisillakin jo "apostolinen suksessio"?

   En tiedä mistään "apostolisesta suksessiosta", mutta jos on Jumalan Sanan ja Hengen täyttämiä Sanan palvelijoita sukupolvesta toiseen kertoo se minulle Jumalan armosta siunauksesta ja siitä, että Vanhemmat ovat olleet hyviä esimerkkejä lapsilleen Jeesuksen seuraamisessa.


  • Nii-in... ...kyllä minä vaan heti ostaisin käytetyn Dacian tältä mieheltä!


  • Jos saksisi hiukan hiuksiaan, niin voisi erehdyttävästi luulla Antti Häkkäseksi.


  • Voi kuunnella radiogospelilta kaikki kolme Daniel Kolendan Puhetta. Voi sitten muodostaa oman totuuden mukaisen käsityksen.
   On kysymys todellisesta Jumalan miehestä. Jokainen puhe on suora sanoma yksityiselle uskovaiselle ja myös Suomen kaikille uskovaisille, jotka haluavat Elävän, Todellisen Jeesuksen seurassa kulkea ja elää.


  • Olipa kehua. Vuosia sitten kuuntelin yhden kolendan puheen youtubesta. Hänestä oli silloin jotain mainoksia, oliko niin, että mainittiin Reinhard Bonnken manttelinperijäksi. (En pidä Bonnkea luotettavana,huijarina pikemmin).

   Oli kovaa ääntä ja maneereita, vastenmielistä huutoa. Samanlainen kuin muutkin huutajat ja tarinoitten kertojat.


 • Kallispalkkainen huutokauppias lauantain puheessa varustettu ainoastaan yhdellä raamatunjakeella Mooseksen kirjasta.

 • Jotenkin Danielista huokui tavanomaisuus. Istui lavalla ja puhui T-paitapäällä. Ei ollut liipattu sir, kauluspaita,- suorahousu geelitukka. Erotti kansallisesta vain se että puhui englantia.

  • Puhui vakavaa asiaa farisealaisuudesta seurakunnalle.


 • Onko todella niin että Suomen kristikansassa, tarkoitan niin kansankirkko kuin vapaita suuntia on enää pelissä vain näyttämö ja lavasteet.

 • Daniel Kolenda kehoitti tekemään parannusta teennäisestä kristillisyydestä ja turhasta touhuilusta, hän kehoitti seurakuntia ja uskovaisia Jeesus-keskeiseen kristillisyyteen. Näin minä sen käsitin. Jeesus-keskeinen kristillisyys tarkoittaa sitä, että Jeesus otetaan mukaan seurakunnan toimintaan ja häneltä jopa kysytään neuvoja ja apua eri tilanteisiin.

  • Neuvoi ettei voida elää menneissä hyvissäkään ajoissa. Jeesus on kohdattava tänään!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Neuvoi ettei voida elää menneissä hyvissäkään ajoissa. Jeesus on kohdattava tänään!

   Amen!


 • Daniel Kolenda Piti tosi hyvät puheet. Koko sydämisestä Jeesuksen seuraamisesta, todellisesta päivittäisestä Jumala-suhteessa. Uskova voi antaa edelleen siitä, mitä hänellä on. Jos ei ole Jumalan Henkeä ja Sanaa sisimmässä, ei voi antaa mitään.

 • Eri ihmiset ovat näköjään kiinnittäneet huomiota eri asioihin Kolendan saarnassa, se on hyvä, he täydentävät toisiaan.

  Kolendan saarnan voi varmaankin kuunnella jonkin arkiston kautta.

 • Parannussaarnoista ei ole mitään hyötyä, jos ei osaa opettaa sitä, mistä pitää tehdä parannus. Luettelemalla jotain yksittäisiän syntejä esim. hareus ja juopottelu, ei anna oikeaa kuvaa siitä, mistä Jumala edellyttää tehtävän parannuksen. Tämän vuoksi moni saarna jää kesken ja ihmiset pikemminkin eksyvät väärälle tielle, koska oppivat synnistä puutteellisesti.

 • Kiitos tuosta linkistä radiogospelin arkistoon.
  Tosi hyvä puhe.
  Haluan alkulähteille, aitoon, voimalliseen Jumalan Hengen vaikutukseen.
  Helluntaiherätyksellä Suomessa on vahvat juuret, voimakas hengellinen perintö. Jumala antakoon armon saada uudelleen elää Hengen voimassa, josta puhuja niin selkeästi ja voimallisesti puhui.

 • Miten torontoilmiöön liittyvän Reinhard Bonnken työn jatkajalla voisi olla mitään annettavaa Ssuomelle? Eikös tuo ole jo varoituksen merkki kenen työnjatkajaksi tituleerataan? Kyseiseen ilmiöön kriittisesti alunperinkin suhtautuvalle ei herätä kovin suuria hurraa huutoja tämä-kään puhuja.

  • Onkohan Jumalalla enää ollenkaan sellaisia saarnaajia, jotka eivät olisi ryvettyneet menestysteologian tai torontoilmiön kautta. Jumala joutuu käyttämään niitä, joita hänellä on. Jokainen tietysti itse ratkaisee, kuinka suhtautuu mihinkin julistajaan.


  • Minusta on kyllä jopa lapsellisia tuollaiset tulitunnelit. Onko siinä jujuna että siunataan toinen toistaan kaikki yhdessä. Joku tsiteerasi jossain Mooseksen kirjan kohtaa ettei saa laittaa tyttäriään kulkemaan tulen läpi. Ei ole kysymys noituudesta eikä taikuudesta ja ei siinä manata pahoja henkiä. En lähtisi moisiin höperyyksiin ja leikkeihin. Jos julistus on evankeliumin ja Sanan mukaista niin en vielä tuollaisen perusteella tuomitsisi harhaoppisksi. Opetusta ja ohjausta tarvittaisiin että lopettaisi moiset touhut. Voi olla että niin on tapahtunutkin. Salopuu


  • Anonyymi kirjoitti:

   Onkohan Jumalalla enää ollenkaan sellaisia saarnaajia, jotka eivät olisi ryvettyneet menestysteologian tai torontoilmiön kautta. Jumala joutuu käyttämään niitä, joita hänellä on. Jokainen tietysti itse ratkaisee, kuinka suhtautuu mihinkin julistajaan.

   Kyse taitaa olla enemmänkin siitä minkälaisia puhujavieraita vapaat suunnat esimerkiksi helluntaiseurakunnat kutsuvat. Tällä hetkellä kutsuvat mieluiten menestysteologia/torotoilmiö piireistä kansainvälisiä puhuja vieraita Suomeen.

   Kyllä ulkomaillakin on julistajia/saarnaajia jotka ovat raamatun valossa asioita tutkineet ja tulokseen tulleet ettei torontoilmiöön liittyvillä asioilla tai menestystelogialla ja vastaavilla ole mitään raamatullisia perusteita.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Kyse taitaa olla enemmänkin siitä minkälaisia puhujavieraita vapaat suunnat esimerkiksi helluntaiseurakunnat kutsuvat. Tällä hetkellä kutsuvat mieluiten menestysteologia/torotoilmiö piireistä kansainvälisiä puhuja vieraita Suomeen.

   Kyllä ulkomaillakin on julistajia/saarnaajia jotka ovat raamatun valossa asioita tutkineet ja tulokseen tulleet ettei torontoilmiöön liittyvillä asioilla tai menestystelogialla ja vastaavilla ole mitään raamatullisia perusteita.

   On se kummallista miten lyhyt muisti suomen helluntailiikkeellä on. Torontoilmiö jakoi voimakkaasti ihmisiä ja aiheutti riitoja ja hajaannusta. Suuri osa helluntailaisista ei lähtenyt siihen mukaan. Nyt sitten kutsutaan jopa helluntaikonferenssin pääpuhujaksi mies joka viihtyy niissä piireissä ja Bethelin, Heidi Bakerin ym kanssa. Tähän on tultu.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Onkohan Jumalalla enää ollenkaan sellaisia saarnaajia, jotka eivät olisi ryvettyneet menestysteologian tai torontoilmiön kautta. Jumala joutuu käyttämään niitä, joita hänellä on. Jokainen tietysti itse ratkaisee, kuinka suhtautuu mihinkin julistajaan.

   On toki. He eivät vain ole yleisesti kovin tunnettuja ja jos muutama on, se ei tarkoita suosion nauttimista. Valitettavasti tämänkin palstan otsakkeen piireissä liikkuvat suhtautuvat heihin jo lähtökohtaisesti ylenkatseella.

   Lähetyshiippakunta vietti vkloppuna kesäjuhliaan kotimaisin voimin ilman ainuttakaan huutajaa.
   Kannatta kuunnella lauantain opetus tai sunnuntain saarna. Vaikka vertailun vuoksi DK:aan.

   https://m.youtube.com/watch?v=CkmeGDj9WVw&t=19s

   https://m.youtube.com/watch?v=2bElH6XTXh0


 • Daniel Koledan puheet olivat ihan hyviä. Minua hieman häiritsi se, kun hän mainitsi ne esi-isänsä, jotka ovat olleet kaikki saarnaajia ja yksi heistä on jopa rukoillut niin, että Jumala herätti pojan kuolleista. Parempi olisi, jos Jumala olisi herättänyt kuolleita Danielin omissa kokouksissa. Ei siitä kuolleen pojan herättämisestä isosisoisoisoisän rukouksen kautta tule monta bonuspistettä Danielin osalle, jos ne bonuspisteet jaetaan kaikkien tuon isoisoisoisoisän jälkeläisten kesken.

  • Se isoisoisoisoisoisä ei kuitenkaan ollut torontolainen eikä menestysteologi.


  • Jumalan valtakunta ei ole sanoissa, vaan voimassa. 1 Kor. 4: 21


 • Tätä aihetta ei pitäisi unohtaa.

 • Eräällä sivustolla väitetään, että Daniel Kolenda on johdattanut yli 21 miljoonaa ihmistä kohtaamaan Jeesusta kasvokkain. En ota tässä kantaa siihen, voiko Jeesusta kohdata kasvokkain, vaan pohdin huomattavasti maltillisemmin: oliko tuo valtava urakka tehty Danielin itsensä vai Jeesuksen kunniaksi.

  • Vanha video. Periaatteessa on mahdollista, että hän on tehnyt parannusta asian suhteen. Surullinen asia joka tapauksessa, kertoo siitä, että hänkin joutui torontolaiseen ansaan aikanaan.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Vanha video. Periaatteessa on mahdollista, että hän on tehnyt parannusta asian suhteen. Surullinen asia joka tapauksessa, kertoo siitä, että hänkin joutui torontolaiseen ansaan aikanaan.

   Jos Daniel Kolenda on julkaissut videon alle kaksi vuotta sitten, niin ei tuo nyt kovin vanha julkaisu ole. Ja kun tietää keiden kanssa Kolenda pyörii, niin ei, Kolenda ei ole tehnyt parannusta.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Jos Daniel Kolenda on julkaissut videon alle kaksi vuotta sitten, niin ei tuo nyt kovin vanha julkaisu ole. Ja kun tietää keiden kanssa Kolenda pyörii, niin ei, Kolenda ei ole tehnyt parannusta.

   Välttämättä Daniel Kolanda ei ole julkaissut tuota videota. Hän näyttää paljon nuoremmalta siinä videolla kuin nykyään, 20 vuotta nuoremmalta.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Välttämättä Daniel Kolanda ei ole julkaissut tuota videota. Hän näyttää paljon nuoremmalta siinä videolla kuin nykyään, 20 vuotta nuoremmalta.

   Jos Daniel Kolenda julkaisee omilla sivuillaan Facebookissa kyseisen videon ja tämä julkaisu tapahtui vuonna 2017, niin millä perusteella väität, että Daniel Kolenda ei olisi julkaissut videota?
   Miksi et voi myöntää, että Daniel Kolenda kannattaa Kenneth Haginin toimintaa?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Jos Daniel Kolenda julkaisee omilla sivuillaan Facebookissa kyseisen videon ja tämä julkaisu tapahtui vuonna 2017, niin millä perusteella väität, että Daniel Kolenda ei olisi julkaissut videota?
   Miksi et voi myöntää, että Daniel Kolenda kannattaa Kenneth Haginin toimintaa?

   En tajunnut aluksi, että se oli julkaistu Facebookissa, vaan pidin sitä tavallisena youtube videona. Se on järkyttävää, että Kolenda kannattaa Haginia ja järkyttävää on se, että Kolenda on tuollaisen henkivallan vallassa.

   Järkyttävää on myös se, että Suomen Helluntaikirkko on tilannut tuollaisen puhujan. Tuntuu siltä, että turha on enää yrittää puhua näille henkilöille yhtään mitään. • Älkää eksykö. Jos joku amerikkalainen saarnaaja paasaa paljon parannuksesta, mutta ei opeta oikein, mistä tulee tehdä parannus, niin parannussaarna on pelkkää eksytystä. Monet helluntailaiset pastorit puhuvat parannuksen teon tarpeesta, kuten esim. Dr Dawid Owuor, mutta sitten he eksyttävät seurakunnan elämään laittomuudessa, koska eivät opeta synnin määritelmää oikein. Tämä jää heiltä opettamatta:

  Room 3:20 Lain tehtävänä on opettaa tuntemaan, mitä synti on.

  1 Joh 3:4 Jokainen, joka tekee syntiä, syyllistyy laittomuuteen, sillä synti merkitsee Jumalan lain rikkomista.

  Daniel Kolenda edustaa torontolaisuutta. Hän on Kenneth Haiginin seuraaja, kun hän esittää Facebook-sivuillaan videon, jossa ihmiset nauravat hysteerisesti niin, ettei kokouksesta tule yhtään mitään. Kolendan mukaan tämä naureskelu ja riehuminen on ok, mutta se ei ole Jumalasta eikä ok.

  https://www.facebook.com/evangelistkolenda/videos/kenneth-hagin-1996-winter-bible-seminar-rhema-bible-church/10155640272656278/

  Torontolaisuudessa on sellaista kaaosta ja epäjärjestystä seurakunnan kokouksissa, mikä ei ole Jumalasta. Jumala on rauhan, raittiuden ja järjestyksen Jumala. Jumalan seurakunnassa ei ole laittomuutta, riehumista, hillitöntä naurua, kaaosta, epäjärjestystä eikä tietenkään hengellistä humalaa, mitä on harhaoppisessa torontolaisuudessa ja helluntailaisuudessa.

  Ap.t 8:9 Mutta ennestään oli kaupungissa muuan mies, nimeltä Simon, joka harjoitti noituutta ja hämmästytti Samarian kansaa sanoen olevansa jokin suuri;
  10 ja häntä kuuntelivat kaikki, pienet ja suuret, ja sanoivat: "Tämä mies on se Jumalan voima, jota kutsutaan 'suureksi'".
  11 Ja he kuuntelivat häntä sentähden, että hän kauan aikaa oli noituuksillaan heitä hämmästyttänyt.

  Matt 24:24 Sillä vääriä messiaita ja vääriä profeettoja ilmaantuu, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että he johtavat, jos mahdollista, valitutkin harhaan.

  Ap.t 19: 13 Myös jotkut kiertelevät juutalaiset henkienmanaajat alkoivat loitsiessaan lausua Herran Jeesuksen nimeä. Karkottaessaan sairaista pahoja henkiä he sanoivat: "Minä vannotan teitä sen Jeesuksen nimessä, jota Paavali julistaa." [Mark. 9:38]
  14 Näin tekivät myös juutalaisen ylipapin Skeuaksen seitsemän poikaa,
  15 mutta paha henki vastasi heille: "Jeesuksen minä tunnen ja Paavalinkin tiedän, mutta keitä te olette?" [Mark. 1:34]
  16 Ja mies, jossa paha henki oli, ryntäsi heidän kimppuunsa, nujersi heidät kaikki ja runteli heitä niin, että heidän oli alasti ja verissä päin paettava talosta.

  Helluntailaisissa seurakunnissa voi olla vääriä profeettoja, jotka tekevät Jeesuksen nimeä väärin käyttäen ihmeitä. He eksyttävät ihmisen tekemään laittomuutta tekemällä väärän opetuksensa tueksi ihmeitä. Kuten Jeesus sanoi, ei kaikki Jeesusta Herraksi kutsuvat pelastu, vaikka he olisivat tehneet ihmeitä ajamalla jopa riivaajahenkiä pois. Heidän pelastuksensa estää Raamatun lain vastainen opetus, mikä tarkoittaa laittomuutta.

  Matt 7:21 Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
  22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
  23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

 • Siispä teatteria oli Kolendan parannussaarna, teatteria ovat kaikki ne 21 miljoonaa pelastettua, Suomen Helluntaikirkkokin on pelkkä teatteri ja Buddha on voittanut heidän sielunsa, Jeesus hävisi. Mitään ei ole enää tehtävissä.

  • Jos asiaa tarkastellaan Raamatun käskyjen valossa, niin yksikään perinteistä helluntailaisuutta harrastava Jeesukseen uskova ei pelastu. He eivät pyhitä sapattia, mutta pyhittävät sunnuntain. He eivät ole tehneet muutenkaan parannusta laittomuudesta ja vihaavat lain noudattamista. Vaikka herätyskokouksissa tapahtuu ihmeitä, niin he eivät pelastu, koska heiltä puuttuu parannuken teko laittomuudesta. Sitä ilman ei saa armoa Jeesukselta.

   Room 2:18 Laista sinä opit tuntemaan hänen tahtonsa ja erottamaan sen, mikä on tärkeää.

   Matt 7:21 Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
   22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
   23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

   Room 2:9 Tuska ja ahdistus tulee jokaisen osaksi, joka tekee pahaa, ensin juutalaisen, sitten myös kreikkalaisen.
   10 Kirkkaus, kunnia ja rauha taas tulee jokaisen osaksi, joka tekee hyvää, ensin juutalaisen, sitten myös kreikkalaisen,
   11 sillä Jumala ei tee eroa ihmisten välillä. [Ap. t. 10:34+]
   12 Ne, jotka ovat tehneet syntiä lakia tuntematta, myös tuhoutuvat laista riippumatta. Ne taas, jotka ovat lain tuntien tehneet syntiä, myös tuomitaan lain nojalla.
   13 Ei Jumala hyväksy vanhurskaiksi niitä, jotka vain kuulevat lain sanoja, vaan vanhurskaiksi julistetaan ne, jotka myös noudattavat lakia.

   1 Joh 3:4 Jokainen, joka tekee syntiä, syyllistyy laittomuuteen, sillä synti merkitsee Jumalan lain rikkomista.

   Heb 10:26 Jos me näet teemme syntiä ehdoin tahdoin, senkin jälkeen, kun olemme oppineet tuntemaan totuuden, ei ole enää mitään uhria syntiemme sovitukseksi.
   27 Ei ole muuta kuin kauhea tuomion odotus ja ahnas tuli, joka nielee Jumalaa uhmaavat.

   Room 2:27 Ja luonnostaan ympärileikkaamaton, joka täyttää lain, on tuomitseva sinut, joka lainkirjaiminesi ja ympärileikkauksinesi olet lainrikkoja.

   Heb 10::28 Joka hylkää Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla kuoleman:

   Jaak 2:26 Niin kuin ruumis ilman henkeä on kuollut, niin on uskokin kuollut ilman tekoja.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Jos asiaa tarkastellaan Raamatun käskyjen valossa, niin yksikään perinteistä helluntailaisuutta harrastava Jeesukseen uskova ei pelastu. He eivät pyhitä sapattia, mutta pyhittävät sunnuntain. He eivät ole tehneet muutenkaan parannusta laittomuudesta ja vihaavat lain noudattamista. Vaikka herätyskokouksissa tapahtuu ihmeitä, niin he eivät pelastu, koska heiltä puuttuu parannuken teko laittomuudesta. Sitä ilman ei saa armoa Jeesukselta.

   Room 2:18 Laista sinä opit tuntemaan hänen tahtonsa ja erottamaan sen, mikä on tärkeää.

   Matt 7:21 Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
   22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
   23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

   Room 2:9 Tuska ja ahdistus tulee jokaisen osaksi, joka tekee pahaa, ensin juutalaisen, sitten myös kreikkalaisen.
   10 Kirkkaus, kunnia ja rauha taas tulee jokaisen osaksi, joka tekee hyvää, ensin juutalaisen, sitten myös kreikkalaisen,
   11 sillä Jumala ei tee eroa ihmisten välillä. [Ap. t. 10:34+]
   12 Ne, jotka ovat tehneet syntiä lakia tuntematta, myös tuhoutuvat laista riippumatta. Ne taas, jotka ovat lain tuntien tehneet syntiä, myös tuomitaan lain nojalla.
   13 Ei Jumala hyväksy vanhurskaiksi niitä, jotka vain kuulevat lain sanoja, vaan vanhurskaiksi julistetaan ne, jotka myös noudattavat lakia.

   1 Joh 3:4 Jokainen, joka tekee syntiä, syyllistyy laittomuuteen, sillä synti merkitsee Jumalan lain rikkomista.

   Heb 10:26 Jos me näet teemme syntiä ehdoin tahdoin, senkin jälkeen, kun olemme oppineet tuntemaan totuuden, ei ole enää mitään uhria syntiemme sovitukseksi.
   27 Ei ole muuta kuin kauhea tuomion odotus ja ahnas tuli, joka nielee Jumalaa uhmaavat.

   Room 2:27 Ja luonnostaan ympärileikkaamaton, joka täyttää lain, on tuomitseva sinut, joka lainkirjaiminesi ja ympärileikkauksinesi olet lainrikkoja.

   Heb 10::28 Joka hylkää Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla kuoleman:

   Jaak 2:26 Niin kuin ruumis ilman henkeä on kuollut, niin on uskokin kuollut ilman tekoja.

   Sinä olet pelkkä toraisti, lakisaarnaaja ja häirikkö tällä sivustolla. Sinä et ole uudestisyntynyt Jumalan lapsi eikä sinun pitäisi tulla tänne esittämään omia ajatuksiasi.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Sinä olet pelkkä toraisti, lakisaarnaaja ja häirikkö tällä sivustolla. Sinä et ole uudestisyntynyt Jumalan lapsi eikä sinun pitäisi tulla tänne esittämään omia ajatuksiasi.

   Jokaisen tulee uudestisyntyä uskovien upotuskasteesta ja Pyhästä Hengestä.

   Joh 3:5 Jeesus vastasi: "Totisesti, totisesti: jos ihminen ei synny vedestä ja Hengestä, hän ei pääse Jumalan valtakuntaan.

   Joka ei tee parannusta lain rikkomisesta, hän ei ole uudestisyntynyt Pyhästä Hengestä. Liha ei alistu noudattamaan lakia, mikä on vihollisuutta Kristusta vastaan. Mutta jos kuolettaa lain rikkomisen Pyhän Hengen voimalla, niin saa elää.

   Room 7:14 Me tiedämme, että laki on hengellinen.

   Room 8:6 Lihan pyrkimykset tuottavat kuoleman, Hengen pyrkimykset elämän ja rauhan.
   7 Lihan pyrkimykset sotivat Jumalaa vastaan, sillä ne eivät alistu Jumalan lakiin eivätkä voikaan alistua.
   8 Ne, jotka elävät turmeltuneen luontonsa mukaisesti, eivät voi olla Jumalalle mieleen.
   9 Te ette kuitenkaan elä oman luontonne vaan Hengen alaisina, jos kerran Jumalan Henki asuu teissä. Mutta se, jolla ei ole Kristuksen Henkeä, ei ole hänen omansa.
   -----
   13 Jos elätte luontonne mukaan, te kuolette, mutta jos Hengen avulla kuoletatte syntiset tekonne, te saatte elää.

   Joh 12:50 ja minä tiedän, että hänen käskynsä antaa ikuisen elämän. Kun puhun, puhun siis niin kuin Isä on minun käskenyt puhua."

   Room 2:13 Ei Jumala hyväksy vanhurskaiksi niitä, jotka vain kuulevat lain sanoja, vaan vanhurskaiksi julistetaan ne, jotka myös noudattavat lakia.

   Jokainen perinteistä helluntailaisuutta noudattava uskova on lihassa, eikä ole uudestisyntynyt, koska he eivät halua alistua noudattamaan lakia uskossa Jeesuksen Kristukseen.


 • Kun nyt on tullut todistetuksi, että Daniel Kolenda on samanlainen Kenneth Haginin opetuslapsi kuin Patrick Tiainen, niin mitä se kertoo helluntaikirkosta ja aloittajan kyvystä erottaa oikea väärästä.

  • Ei aloittaja tässä ole mikään suuri roisto. Varsinkaan jos hän ei ole ollut edes mukana siinä kokouksessa. Tietysti hän olisi voinut tehdä taustatyöt huolellisemmin.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Ei aloittaja tässä ole mikään suuri roisto. Varsinkaan jos hän ei ole ollut edes mukana siinä kokouksessa. Tietysti hän olisi voinut tehdä taustatyöt huolellisemmin.

   Tai voisiko olla, että Matt. 13:13-15 on todellisuutta tänäänkin?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Tai voisiko olla, että Matt. 13:13-15 on todellisuutta tänäänkin?

   Tarkoitatko, että Helluntaikirkko on joutunut vainon kohteeksi Jeesuksen nimen tähden. Ei Helluntaikirkkoa sen tähden vainota, jos nyt vainotaan ollenkaan.


  • Nykyajan helluntailaiset eivät taida edes tietää mitä Haginin opit tarkoittavat tai miksi ne ovat harhaoppeja. He ovat lapsesta saakka kuulleet niitä oppeja ja kuvittelevat niitä "Jumalan sanaksi".


 • Kolendan puheet osui kyllä muuhunkin helluntailaisuuteen kuin Helluntaikirkkoon. Ja syytä olisi ollut kuunnella ja ottaa onkeesbnsansansa. Toki fariseuksiin ei osu mikään....
  Terveisin: Ei -Helluntaikirkollinen

  • Totta turiset. Hengellinen taso on painunut aika alas. Menestysteologia ja muut harhat ovat levinneet laajalle.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Totta turiset. Hengellinen taso on painunut aika alas. Menestysteologia ja muut harhat ovat levinneet laajalle.

   Helluntaissa ei ole ymmärretty, että vääriin oppeihin liittyy aina myös väärät henkivallat.


 • Raamatussa "kuolleista" edesmenneistä. Lukee, jos osaa ulkoa. Lukee siellä. Takuusana, ja varma.

  • Mikähän tuon viestin tarkoitus on?


 • Oikea Henki ei suostu julistamaan vääriä oppeja eikä väärät henget suostu julistamaan oikeita oppeja. Joskus väärät henget voivat kyllä harhautusmielessä julistaa myös asioita, jotka pitävät paikkansa.

 • Tässä yksi esimerkki Kolendan torontolaisuudesta:
  https://lightthefireagain.org/toronto.php

  Siellä taas kokoonnutaan pyytämään, että torontolaisuus saisi uudelleen pyyhkäistä läpi maailman. Kolenda heti ensimmäisenä puhujalistalla.

  • Vahvasti myös Betheli edustettuna ja Todd Bentleyn ylistyksenjohtaja Lakelandin ajoilta...


  • Patric Tiainen on jälkeenpäin jossain haastattelussa sanonut, että hän harjoitteli pitämään naamansa hymyasennossa koko ajan saarnatessaan. Sama ilmiö näkyy monien muiden uuskarismaattisten saarnaajien naamassa. Se ei ole aitoa hymyä vaan väkisin ylläpidettyä hymyä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Patric Tiainen on jälkeenpäin jossain haastattelussa sanonut, että hän harjoitteli pitämään naamansa hymyasennossa koko ajan saarnatessaan. Sama ilmiö näkyy monien muiden uuskarismaattisten saarnaajien naamassa. Se ei ole aitoa hymyä vaan väkisin ylläpidettyä hymyä.

   Olisi ehkä pitänyt käydä teatterikoulu ensin.


 • Uuskarismaattisuudesta on syytä tietää, että sen kärki suuntautuu nimenomaan aitoja uskovaisia vastaan. He pyrkivät hävittämään aidot armolahjat ja aidot uskovaiset seurakunnista ja estämään aitojen uskovaisten toiminnan. Uuskarismaattisuus valmistelee Saatanan valtakunnan tulemista, Antikristuksen tulemista.

  • Ja helluntaikirkko on puolensa valinnut.


  • Höpöhöpö!


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.