Meganin ja Frankin välirikko

Anonyymi

Näin saatiin taas älyttömällä juonikuviolla yksi pari eroamaan.
Hetkellisen kevymielisen seksiseikkailun ja uskottomuuden julkijulistamisella ja missäpä muualla kuin juuri, kaikkien kuullen, kylän kantapubissa.
Charitynkin ilkeää luonnetta ja rääväsuuta tässä hyväksikäyttäen.

Vaikea käsittää, mikä Megania kiehtoi puisevan tönkössä Grahamissa.
Verraten komeahkoon Frankiin. Luulisi, ettei ainakaan Grahamin tyyppiset Megania kiinnostaisi.
Saakohan pari sovittua riitansa? Vai kierrätetäänkö taas näitäkin kahta roolihahmoa joidenkin muiden kanssa uusiin suhteisiin. Kun ei ole uusia hahmoja tarjolla, se menee tälläiseksi. Kikkaillaan pareille mitä kummallisempia eroja, että saadaan luotua uusia suhteita, jälleen rikottaviksi.

Sarjassa voisi vaihteeksi tapahtua muutakin, kuin näitä ikuisia, väkisin keksittyjä eroja ja uusia, salamannopeasti syntyviä uusia suhteita.
Mikä turhauttavampaa, kun näitä juttuja rakennellaan aina saman näyttelijäkaartin kesken tapahtuviksi.

20

<50

  Vastaukset

  • Frank Clayton saisi viimein painua hevon kuuseen ärsyttävine tyttärineen.
   Miksi ko. hahmo tuli sarjaan? En muista enkä välitä näyttelijöiden nimiä joten Tracy on kertonut, että pyysi tuottajalta, että tekevät Vanessan kanssa heistä sisarukset ja niinpä sitten isä keksittiin sarjaan. Vanessa näyttelijä avioitui naisen kanssa mutta iski aviossa ollessaan pian sarjan aputuottaja lesbon Brooksin joka on ollut vuosia töissä talossa. Siksi tämä b luokan sössöttävä Vtwat lepso tunkee esille nyt jatkossa joka kohtauksen Charityn kanssa.
   Frank on yhdentekevä turhake,ääni tukossa pihisee ja Megan ei kiinnosta. Meganista päästään eroon lähi aikoina viimein.

   • Onneksi et ota TV-sarjaa liian tosissaan etkä harrasta vihakirjoitusta.


   • Kyllä Frank Claytonin hahmo on miellyttävämpi, kuin robottimaisen ilmeetön Graham. Ennemmin soisin puunaamaisen Grahamin häipyvän sarjasta, eikä Frankin ja Meganin.
    Megan on kaunis nainen ja asiallinenkin, verrattuna muihin, jotenkin liian karrioituihin naishahmoihin. Frank ja Megan olivat näyttävä pari.
    Frankin tyttäret eivät tosin ole niin kiinnostavia. Tuntuu, ettei heillä ole enää mitään osaa ja arpaa pyöriä sarjassa mukana. Vanessakin on vain siksi mukana, kun Charitylla on tällä hetkellä lesbosuhde ja tuottajan kanssakin hänellä jotain vispiläkauppaa.
    Tracy pyörii mukana nykyään vain turhana täytteenä. Lakkasi tavallaan olemasta, kun erosi höperöstä, naisiin heikkona olevasta kauppiaasta Davidista.


  • Tracy ja Vanessa sekaantuvat sarjassa erittäin innokkaasti toistensa ja isänsä seurustelusuhteisiin tai liittoihin. Melko turhia hahmoja molemmat, samoin Frank.

   • Kuka ei ole turha hahmo?


  • No nämä kommentoijat täällä on kyllä niin vitun hauskoja
   🤣🤣

   • Onko se negatiivista vai positiivista, kun on v..un hauska?


   • Niinpä!


  • Yleensä niillä, joilla on "V..un hauskaa" Ei ole koskaan kivaa.

  • Ihan näin aikuisena naisena 54 v ymmärrän kyllä miksi Megan haksahti Grahamiin. Frank on höppä-isä tyttärineen mutta Grahamissa on raakaa miehekkyyttä joka ainakin meikäläiseen vetoaa.
   Makuja on monenlaisia. Turha väittää kenenkään vastaan.

   • Olen pitänyt Megania fiksuna, kauniina ja voimakkaana naisena. Kummallista on ollut alunperinkin mtä hän tässä maitonaama Frankissa näki. Hänelle ei sovi edes miehekäs nimi Frank. Jos olis vaan kaksi miestä joista täytyis valita, niin kyllä Graham on sentään näistä kahdesta MIES.


  • Megan on todellisuudessa suht siro, pienehkö ja kaunis vartaloinen daami. TV tuppaa isontamaan henkilöitä. Samoin Debbien näyttelijä, 162 cm ja somat kasvot.
   Kyllä minustakin Graham on miehekkäämpi kuin nalkuttava vankilakundi Frank.
   Vanessa on ruudussa lähes joka kohtauksessa.

   • Meganilla / Gaynor Faye voi muuten olla siro, mutta on leveät lanteet.


   • Todellisuudessa varmaan ei mitenkään liian leveä. Hoikka vyötärö ja ns tiimalasivartalo. Kun vertaa Lucy Pargeter? Chasin nykynaisen poikamaiseen, kapealanteiseen ja hartiakkaaseen mutta siroon vartaloon, on Gaynor Megan naisellinen, vähän Marilyn Monroen tyyliin. TV isontaa, vartalonsa on sopusuhtainen, lantio ei liian leveä.
    Charlene Webbillä eli Debbiellä myös naisellinen lantio.
    Chas on mallimitoissa ja hakenut naisellisuutta silikoni rinnat ottamalla, jotka kuulemma poistattanut.
    Tracylla taas samanlevyinen kroppa ylhäältä alas. Belle poika vartalo ja ilmeisesti silikonirinnat. Dianalla Meganin tyylinen Marilyn kroppa. Laurel kapea lantio, poikamainen kroppa. Vanessa pötkylä ylhäältä alas samoin Rhona ja Victoria. Emma Atkinsilla eli Charityllä sarjan isoin takamus ja leveät lanteet.Moira pötkylä hänkin naisellisla tavalla kuten Victoriakin.
    Kyllä heistä minun mielestäni kaunein kroppa ehkä on juuri Meganinilla eli Gaynorilla.
    Kaikki omalla tavallaan kauniita.
    Tämä on hyväntahtoinen analyysi, josta ei pidä pahastua. Oma kroppani on nykyään sellainen, josta lantio on hävinnyt kilojen myötä kokonaan.


  • Megan on aina ollut lempinaishahmoni sarjassa, juuri näistä edellämainituista syistä (älykäs, maailmallinen, tyylikäs ja näyttävä), ja on sääli, että hän lähtee. Asia olikin shokki kaikille. Mutta ymmärrän, että hän haluaa kokea muutakin vielä, kun voi, ja ihan ymmärrettävä ratkaisu jo 7 vuoden jälkeen.

   Frankista en aluksi välittänyt ollenkaan, mutta olen kumma kyllä alkanut pitämään hänestä, juuri nimenomaan Meganin kanssa, ja näiden vaaleiden sutturoiden isänä. Melko ok tyyppi, kun lopetti niin hassuttelut Charityn kanssa. Olin aina ajatellut, että Megan ja Frank päätyisivät jonain päivänä naimisiin. Harmi, että Frankille taitaa tuoreiden tietojen valossa olla synkkä tulevaisuus...

   Graham puolestaan on ollut tylsä yllätys. Hienon roolin Downton Abbeyssa Herra Drewena tehnyt näyttelijä on ollut kuin puupökkelö Emmerdalessa jostain syystä. En näe, miten hän jäisi sarjaan enää pitkäksi aikaa...

  • Saantiinpa taas varsinainen vitsi ja tosi huono sellainen. Vihdoinkin alan uskoa että rakkaus on tosi sokea. Ensinkään en voi, enkä haluais uskoa että Megan ylipäätäänkään rakastui olemattomaan Frankiin. Sitte kaivettiin pelleksi muuttunut Rishi amoriksi. Meganin roolihahmo ei olis voinut ikimaailmassa sortua tänään nähtyyn hölynpölyyn eikä tehdä itseään niin naurunalaiseksi. Moottoripyörä oli komea. Siinä kaikki.

  • Onko anteeksiantamaton Frank todellakin noin merkittävä, että Meganin kaltainen nainen alentuu tuollaiseen esitykseen? Nöyristelevän ja epätoivoisin tempuin itselleenkin naista hankkineen Rishin hölmö ideahan tämä kyllä olikin. Olisi Megan mielummin antanut prätkän ohjaimet vaikka Grahamille ja hypännyt rennosti siinä prätkämimmilookissa kyytiin. Sitten olisivat ajaa päräyttäneet Frankin ja tämän deitin ohitse pikku piknikille johonkin kauas. Olisi saattanut toimia paremmin.

  • Vuoden päästä ei teidän tarvitse enää ihmetellä tämän parin tekemisiä kylässä. Huolenne haihtuvat kuin savuina ilmaa.
   Lähtö illalliset on jo pidetty M.Praedin ja Gaynorin osalta.
   Kylässä on paraikaa ns. hyväntekeväisyys naamiaiset Wild West 1860 jotain hengessä menossa. Vuoden kuluttua meillä Palstan Naamiais asiantuntija voi taas arvioida miten hahmot ovat pukeutuneet. Olisi pitänyt olla vanhempi Usan lippu ei nyky mallinen tähtineen.
   Toisen palstan Hökkeli asiasta : Laiskimus Zakko muka olisi jotain rakennellut,heh. Kartanon mailla ollaan ilmeisesti ja sinne on eri omistajat rakennelleet lomamökkejä esim Meganin veli nimi? ja Tatekin.

   • Edellisestä kommentista en ymmärtänyt muuta kuin "hökkeli asian" ja näin se varmaankin on. Ei Zak kyllä varmaan mitään rakenna jos joku on jo valmiiksi tehnyt, niin ei muuta kun nauttimaan vaan.
    Meganin käytös meni nyt kyllä niin överiks et ei enää mitään rajaa. Frank sitte leppyi ja kaikki on taas niin ihanasti rempallaan. Oli ehtinyt nähtävästi palata taas johonkin rikollisiin puuhiinsa ja taas vaihtoi kirjekuoret ja rahat omistajaa.
    Missä on muuten Meganin tytär, hoitaako isukki ja Rishi pappa avustaa.


  • Kuinka kauan rakkaus on sokea?
   Megan ei vielä tiedä seurustelevansa roiston kanssa. Eiköhän sekin aikanaan selviä.
   Taas ilmaantuu anteeksiannettavaa. Tuleekohan Meganista Frankin vankilasussu?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   337
   6636
  2. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   189
   3282
  3. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   133
   3158
  4. Voi myötähäpeän määrää

   Joku tämän kylän Tollo mukana nelosen roskasarjassa
   Suomussalmi
   18
   888