Daniel 7 - Neljäs peto tulikivijärveen

Neljäs peto on sellainen, joka söi koko maailman ja tähteetkin piti itsellään ja heitti ne mieluummin kaatopaikalle kuin antoi jakeluun. Samoin se oli sellainen, joka töni, tyrkki ja haavoitti kaikkia mahdollisia. Islamin Hadithit kertovat, että muslimeilla on 73 lahkoa ja kaikki paitsi yksi niistä menee helvettiin. Kristityillä puolestaan on 72 lahkoa ja kaikki paitsi yksi pelastuvat. Islamin harjoittajan pitää sitoutua ummaan ja kalifiin ollakseen siinä yhdessä, joka pelastuu. Vaikea on päätellä tuo helvettiin menijöiden koostumus kun näyttää koko maailma tänä päivänä olevan sellaisia ja enkeli varotti, että 1880 jälkeiset luultavasti kaikki menevät kadotukseen.

Tänään on Pyhä Jalkojenpesu, jossa saa velkansa anteeksi ja Kaikkien Kansojen Kaste sekä AGAPE ateria. Se tarkoittaa jälleen uutta alkua kaikille. Jos olet yhden Jumalan palvoja etkä kolminaisuuden niin sinun on tästä päivästä lähtien hyvä miettiä Imaami Mahdin tulemusta kalifiksi ja häneen sitoutumista. Siis jos olet taipuvainen islamiin kuuluvaksi. Mikäli taas olet kristitty sinun on hyvä muistaa Jeesuksen sanat: Tulee päivät jona sulhanen otetaan pois ja niinä päivinä he paastoavat. Tuo sulhasen pois ottaminen on parhaillaan käynnissä todella suurella tohinalla ja Jeshua on siirtymässä Profeetta Isaksi Imaami Mahdin alaisuuteen ja on islamissa ainoastaan perheenisänä ja avioliitossa.

Siis tästä päivästä 24.06.2019 ma alkaen on hyvä aloittaa tuo paasto, jonka Jeshua edeltäkäsin on luvannut. Tai jos ei aivan heti niin kuitenkin niin pian kuin se käy mahdolliseksi. Itse paastoan Maanantaisin olemalla syömättä silloin lihaa. Keskiviikkoisin olemalla syömättö silloin kalaa ja Launtaisin pidän sapattia ja Sunnuntaisin en koske lainkaan rahaan itseni tähden.

TE TIEDÄTTE ITSEKKIN, ETTÄ SULHANEN ON OTETTU POIS TAI PARHAILLAAN POIS OTETAAN. TE TIEDÄTTE ITSEKIN, ETTÄ OIKEA IMAAMI MAHDI ON TULOSSA KALIFIKSI KUNHAN VÄÄRÄ MAHDI JA SUFY ANI OVAT KUKISTUNEET. PITÄKÄÄ SIIS VARANNE JA KATSOKAA ETEENNE. PYYTÄKÄÄ SYNTEJÄNNE ANTEEKSI JA TEHKÄÄ PARANNUS!

8

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oikeaa Imaami Mahdia edeltävät selkeä merkit, joista monet ovat jo tapahtuneet vuodesta 2011 lähtien. Vuonna 2011 oli pilvissä tunneleita, jotka kirkastivat valon hienoksi showksi. Vuonna 2012 oli taivaanranta punainen joka aamu ja joka ilta, mikä oli poikkeuksellista. Vuonna 2013 oli komeetta, joka oli ennalta ilmoitettu islamin kirjoituksissa. Jne. Eräs selkeimmistä merkeistä on Isiksen nousu ja toiminta. Myös Afganistanin ja Irakin kohtalo. Mutta hänen vastustajansa SUFY ANI on saanut aikaan suuren pedofiilian ja naisten raiskauskampanjan ja vielä on väärä Mahdikin luultavasti ilmestyvä ennen oikeaa Mahdia. Pitää siis odottaa rauhassa vielä ehkä vuosi tai muutama vuosi.

      Suuri odotus kohdistuu esim. sellaiseen tapahtumaan, että idästä alkaa länteen hyökätä pienin mustin lipuin joukkoja, jotka Imaami Mahdin Afganistanista ? käsin tuleva armeija lyö ja tuo armeija jatkaa matkaansa lyötyään pienet mustat liput aina Jerusalemiin asti. Silloin mahdollistuu islamin yhdentyminen ja monet liittyvät islamiin.

    • Suomea ja kristittyjä koskien en tiedä kuin kaksi sanaa. Ensinnäkin vuonna 2008 sanottiin, että Messiaanisuus on pakotie sekä maksullinen ohjattu raamatun lukeminen RLL: n Hetkinen raamatun lukemiseen parissa.
      Jehova sanoi lisäksi, että Suomea odottaa 200 vuotinen ahdingo, jonka aikana ainoa rukous kuin mantra on : PÄÄSTÄ MEIDÄT PAHASTA!

      Oikeastaan ei ole paljoa hyvää sanaa Suomea koskien. Jeremian kirjan viides lukukin saattaa toteutua ja myös se, että jos naiset ovat tehneet liiton kuoleman kanssa niin Jehova lähtettää yhä uusia tulvavesiä tuota liittoa murtamaan.

      Tie parannukseen käy siis Messiaanisuuden ja maksullisen ohjatun raamatun lukemisen avulla ainakin vuoden 2008 käsityksen mukaan. Mutta voi olla, että tuo pakotie on jo murskaantunut sillä Suomalaiset kaiketi sen tahtoivat hylätä ja murskata jo alkuunsa. Sen sijaan monet ovat tahtoneet valita epäilemättä saatanan kelkassa pysymisen tai jonkin muun tien.

      • Anonyymi

    • Vaikea on uskoa, että Neljäs peto kyetään Kristuksessa pelastamaan? Hänessä pelastuu kaikki näkyvä ja näkymätön taivaissa ja maan päällä ja maan allakin jos pelastuu? Tänään olen kuitenkin pessimistisellä päällä ja päättelen, että Peto menee helvettiin.

      Ja on selvääkin selvempää keistä tuo peto koostuu: USA, Eurooppa, Arabia ja Intia. Eli IuS imperiumi. Se on Ihmisen Pojan eli Kuningas Nebukadnessarin valtakunta ja sanoohan evankeliumi, että heitä kidutetaan juuri Ihmisen pojan edessä ikuisella kidutuksella.

      Kehen muuhun sopii sana: Syönyt koko maailman ja tallannut tähteet jalkoihinsa kuin juuri: USA, Europa, Arabia ja Intia. Jos siis raamattu käy toteen saattaa käydä niin, että tulee maailmanloppu aivan muutaman vuosikymmenen sisällä joko maailmanlaajuisena ydinsotana tai muulla tavoin. Tulikivijärvi käy todeksi?

      Tässä meidän ajassamme on jo niin paljon saastetta ja ydinkakkaa, että pelastaminen on turhaa. Jumala viekin ydintuhon jälkeen maapallon jonkin ulottuvuuden takaisin menneisyyteen ja aloittaa esim. vuodessa 1500 jKr tms. uudelleen elämän juurikasvun parissa. Koko maapallo on vietävä aikakoneella ennen vuotta 1880 olevassa tilassa takaisin menneisyyteen ja Jumalan on suotava siellä uusi alku maailmalle.

    • Itse olen tehnyt Jumalan ja Ihmiskunnan välillä olevana välimiehenä joitakin ehdotuksia PURKURAKENTAMISESTA, mutta toisaalta myös voimakkaaseen kehitykseen johtavia ehdotuksia. Pitäisikö maailma purkaa ydinvoimasta ja ydinaseista kokonaan? Minun on vaikea nähdä johtaako kaikkien ehdotusteni toteen laittaminen hyvään vai pahaan?

      Pääajatus on, että yksityisomistus rajoitetaan niin, että esineitä voi vain vuokrata tai lainata tietyksi ajanjaksoksi käyttöönsä. Jopa autot ovat vain vuokralla. Perustetaan L Group eli LAINAAMO, jonne kiintiöidään tietty määrä esineitä jokaista kaupunkia varten ja niillä on pärjättävä. Teollisuustuotantoa rajoitetaan ja puretaan. Voimakkaisiin yrityksiin ryhdytään maapallon paratiisinkaltaistamiseksi jälleen.

      Jos esim. tahtoo soittaa kitaraa tai käyttää mikroskooppia niin sellainen käy vain LAINAAMON yhteydessä ja omaksi ei kyseisiä esineitä voisi ostaa, vaan ainoastaan lainata. Jne.

    • Perustetaan MAAILMANBUDJETTI, joka on joko tiukka ja säännöstelevä paastobudjetti eli 376 biljoonaa dollaria vuodessa. Tai sitten suurellinen ja edistykseen pyrkivät MAAILMANBUDJETTI, joka olisi 1111 biljoonaa dolllaria vuodessa. Voitaisiin alkaa tuolla 376 biljoonan paasto ja säännöstelybudjetilla ja mikäli asiat edistyvät sen avulla kohden paratiisimaata voitaisiin käyttöön ottaa isompikin budjetti.
      Maapallon luonnon, maan, merien ja ilmakehän saastutus ja turmeleminen eivät saa jatkua samalla vauhdilla kuin mitä nykyinen neljännen pedon kerskakulutus edellyttävät. Tuo neljäs peto laitetaan helvettiin ja kolmelta muulta pedolta otetaan pois valta, voima ja hallinto. Tämä tapahtuu joko 1000 vuoden kuluessa hitaasti ja hallitusti tai sitten äärimmäisten kriisien kautta.

      376 biljoonasta dollarista olisi maailman 1440 standardivaltion käytössä 72 biljoonaa, 144000 kaupungin ja 720000 lainaamon yhteisessä käytössä 144 biljoonaa ja Ainaispalkkaan eli kansalaispalkkaan menisi 160 biljoonaa.

    • Danielin kirjan 10 ja 7 luvut kertovat siitä mitä on tapahtumassa. Kymmenes luku kertoo kuinka Krishna ja Mikael yhdessä taistelevat Persian enkeliruhtinasta eli Arkkienkeli Gabrielia eli Ikiaikaista vastaan 21 vuotta estääkseen helvetin tulemisen ja saadakseen aikaan sovituksen. Tuota sotaa käydään 2001-2022 eli 21 vuotta ja sen keskellä saapuu Gabriel eli Ikiaikainen tuomitakseen neljännen pedon helvettiin.
      Vuonna 2022 oikeus istuutuu ja kirjat avataan sekä alkaa neljännen pedon kohtalon hetket. Jos Mikael ja Krishna kykenevät sovittamaan tuon pedon synnit niin se on ihme. Joka tapauksessa uskon, että vuonna 2022 on ratkaisun paikka asian suhteen.

      Mikael ja Krishna vastaan Gabriel? Kunpi puoli voittaa vai voittavatko molemmat?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1047
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      930
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      796
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      710
    Aihe