Sukupuolisuhteet samaa sukupuolta olevien kesken

Jos ihminen harrastaa sukupuolisuhteita samaa sukupuolta olevan kanssa, hän syyllistyy kaksinkertaiseen syntiin.
Ensinnäkin se on syntiä, koska sukupuolisuhteet kuuluvat miehen ja naisen väliseen avioliittoon.
Toiseksi se on syntiä, koska se tapahtuu samaa sukupuolta olevien kesken.

5

<50

Vastaukset

 • Raamatussa ei mainita lesboista mitään. Uudessa testamentissa Jeesus ei puhu homoista mitään. Vanhan testamentin Mooseksen lain mukaan homot pitää tappaa, mutta siellä myös sanotaan että vammaiset, sairaat eivät kuukautisissa olevat naiset saa tulla temppeliin. Mikäli nainen raiskataan ja hän ei ole huutanut apua tarpeeksi, niin hänet tuomitaan kivitettäväksi. Sellaista :D

  • Kyllä puhutaan lesboistakin ja kielletään yhtä lailla.
   Ei voi kiemurrella vastuusta sillä verukkeella.


 • Homoseksuaalisuus on synnynnäinen ominaisuus samalla tavoin kuin silmien väri, eikä sitä voida muuttaa syntymän jälkeen. Siis luomistyön tulosta. Aivoissa sijaitsee kaikilla ihmisillä hypotalamus, jonka alaosassa on alue INAH3. Se säätelee yksilön sukupuolen, mutta myös seksuaalisen suuntautumisen eli tunteeko vetoa miehiin vai naisiin omasta sukupuolesta riippumatta. Näistä on lukuisia tukimuksia sekä ulkomailla että Suomessa. Suomessa tätä on tutkinut esim. dosentti Markus J Rantala Turun Yliopistossa. Hän on perehtynyt etupäässä sikiön seksuaalisen suuntautumisen tutkimiseen.

  • Jumalalle on kaikki mahdollista.
   Hän joka voi herättää kuolleet elämään, luoda kaiken, halkaista meren voi kyllä auttaa eroon noin pienestä asiasta kuin homouden halu.


 • Ehkäpä sinun sitten kannattaa välttää moista toimintaa.

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.