Kiitos ja siunaus konferenssista!

Anonyymi

Kaikille teille, jotka olitte sitä meille tekemässä , oli hienoa saada olla mukana, mutta vain Taivaan Isä voi palkita teidät talkoolaiset ja kaikki muut vaivannäöstänne. Olkaa siunattuja perheinenne koko tulevan vuoden. Kiitos js Siunaus!

23 kommenttia

2Äänestä

Vastaukset

 • Voiko parempaa aluetta olla kuin tuo Ison Kirjan alue, kyllä herätysliikkeen kannattaa pitää siitä kiinni. Mutt mitä sen eteen voisi tehdä ? Joka seirakunnassa ainakin voitaisiin valita joku yhdyshenkilöksi Isoon Kirjaan päin, joka tiedotraisi, kertoisi ja mainostaisi koulutus-, kurssi- ja lomailupalveluita. Koskaan en ole seirakunnissa kuullut halaistua sanaa yhteisestä opistostamme.

 • Joko uhritulot on laskettu ja menot miinustettu?

  Tuo nuorisoväki ei kyllä uhripuheille lämpene ja heitä oli enempi kuin varttunutta väkeä!

  Juhlat on tehty bilettäviä helluntaihengaajia varten ja se pojat tulee näkymään teidän rahoissanne M Halttunen &co. Juhlat eivät ole enää vuosiin olleet liikkeen hengellinen vuosikatsaus ja -kattaus, vaan hölynpölyn toripäivät!

  Kun Herra on henkensä pois vetänyt, kuolema syvenee ja kalmonhaju vahvenee.

 • Jes.1:13 Älkää enää tuoko minulle turhaa ruokauhria; suitsutus on minulle kauhistus. En kärsi uuttakuuta enkä sapattia, en kokouksen kuuluttamista, en vääryyttä enkä juhlakokousta. Aam.5:21 Minä vihaan, ja halveksin teidän juhlianne enkä mielisty teidän juhlakokouksiinne.

 • Oli kuulemma pahat pitsat.

 • Lunastin 15 €n passin. Olisi kannattanut panostaa kalliimpaan. Oli valtavan hyvä tietopaketti minulle niin rakkaasta lähetystyösyä. Myös juutalaisasia oli paljon esillä. Erityisen ahkerasti seurasin lauantaipäivän antia. Ensimmäinen Kolendan puhe jäi katsomatta mutta se launatian puhe oli todella koskettava.

  • >>> Lunastin 15 €n passin. Olisi kannattanut panostaa kalliimpaan...

   Tiesitkö, että Sana on ilmainen?


  • OK, henki.

   Tuletko julistamaan ilmaiseksi Sanaa?

   Voisit julistaa Sanaa ilmaiseksi eri puolilla Suomea ja jakaa samalla ilmaisia Raamattuja 10.000 kpl haluaville. Jne..

   ja kaikki tietenkin ilmaiseksi.


  • Mitä sai 15 euron passilla ja mihin piti tyytyä ilmaiseksi?


  • Anonyymi kirjoitti:

   OK, henki.

   Tuletko julistamaan ilmaiseksi Sanaa?

   Voisit julistaa Sanaa ilmaiseksi eri puolilla Suomea ja jakaa samalla ilmaisia Raamattuja 10.000 kpl haluaville. Jne..

   ja kaikki tietenkin ilmaiseksi.

   En usko, että Euroviisujen kokoisilla mahtipontisilla lavashow'lla on mitään tekemistä Sanan julistamisen kanssa. Uskon, että jokaisen on keskityttävä siihen, mitä ylhäältä on annettu. Siksi jatkan Sanan syömistä pienen ruisleipäpalan kera. Se riittää mainioisti.


  • Tokkopa sinun luulemillasi ja Sanan julistamisesta lienee paljoakaan totuuspohjaa.

   Oletko saanut henki kaiken Sanan ilmaiseksi ilmaiseksi julistavilta ilmaisista välineistä jne...


 • E>i taida suomessa olla pulaa raamatuista, jotain muuta pulaa on enemmän.
  mutta kun se on bhelppo teknistää se lähetystyö ja olla sitten tyytyväinen, tulipas jaettua sanaa koooozzzz.

 • Helluntaiväki on myös tervetullutta Nivalan Herättäjäjuhlille Armossa avarassa" heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Saa veisata, hiljentyä ja puheet on hyviä. Palvelut pelaa.nim. Soi virteni kiitosta Herran. hän on hyvä armollinen, on kätensä laupias, voimallinen! Ken armoonsa turvasi kerran on riemuiten muistava sen.

  • Herättäjäjuhlat ovat poissuljetut. Syynä viimeaikainen kannanotto homomyönteisyyteen ja liikkeen liberialismi. Ei ole enää Ukko-Paavon meininkiä. Haudassaan Paavo vaikeroi!


 • Airuet nyt maailmalle, rauhan juhlaa soittakaa! Kuuluttakaa kaikkialle, kansat kokoon saapukaa.Juhla alka Siionin pidoin yltäkylläisin.

  Mykät sokeat ja kuurot, huonot, köyhät, halvatut, kaikki juhlan kutsutut : syökää nyt ja nauttikaa maitoa ja hunajaa !

  Herramme on huonoillekin, runsaan pöydän kattanut. Tulla rohkenemme mekin, kujiltamme kutsutut. Armon ovi aukeaa, joka tahtoo tulla saa! t.Siionin virsi

 • Miksi nuoret naiset meikkaavat? Miksi konferenssissa oli Iisebel? Hävetkää nuoret naiset ja miehetkin jotka heitä katselivat.

  • Mieleen tulee Daniel Kolendan muistelu olkiko isoisoisästään kun oli kysytty mielipidettä naisten meikkaamisesta. Oli todennut että jos vanha lato tarvtsee maalia niin tottahan se tulee maalata. Mies oli hyvin suurpiirteinen ja takertunut punomaan likkukanvarsia.


  • salopuu kirjoitti:

   Mieleen tulee Daniel Kolendan muistelu olkiko isoisoisästään kun oli kysytty mielipidettä naisten meikkaamisesta. Oli todennut että jos vanha lato tarvtsee maalia niin tottahan se tulee maalata. Mies oli hyvin suurpiirteinen ja takertunut punomaan likkukanvarsia.

   Tottahan toki kaikki maalataan! Niin ettei alkuperäistä näy ollenkaan! Lillukanvarsia moiset! Näin on! Halle!

   Ulkomaan asukkikin sanoi! ON! HALLE!


  • Nuoret naiset meikkaavat siksi koska haluavat näyttää hyvältä ja jotkut haluaisi löytää uskovan puolison ja näyttää hyvältä mahdollisten ehdokkaiden silmissä.

   Mitään Iisebeliä siellä ei kyllä näkynyt, eikä pitäisikään näkyä, koska on kuollut ajat sitten.


 • näillä pensanhinnoilla pitää tilata Jeesus kotikäynnille, ei ole muuta mahdollisuutta.

 • Hieno kokemus oli Juhannuskonferenssi.
  Lauantaina kävin.
  Kiitos toteuttajille.

  Kyllä narisijoita riittää tehtiinpä asioita mitenpäin tahansa.

 • Kiitos juhannuskonferensin järjestäjille. Hyvä ja antoisa konferenssi.

 • Juttelin veljen kanssa joka oli ollut konffassa. Tyytyväinen oli juhlien antiin, mutta kun ikää on niin pitkä ajomatka ja kaksi yötä teltassa on väsyttävä.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.