Kuinka suuri PS voisi nyt ollakaan?

Anonyymi

Historiaahan ei saa muutettua jossittelemalla, mutta kun tässä katselee ajoreittiä Tampereen messukeskukseen, niin samalla tulee mieleen, että miten suuri PS voisi ollakaan, jos kaksi vuotta sitten olisi päätetty toisin. Meillä voisi olla Sampo Terho puheenjohtajana ja puolueella olisi kannatusta ehkä sen verran, mitä oli kuntavaaleissa 2017. Voisimme toki myös olla yhtä suuria kuin Sininen tulevaisuus nyt, kun kerta nuo samat siniset tulevaisuusministerit olisivat istuneet loppuun asti Perussuomalaisten nimissä.

26 kommenttia

Vastaukset

 • Kertoo lähinnä siitä, että edes vähäisen tolkun ihmisille ei ole Persuissa tilaa, sekä sen, että kaiken maailman vatipäät tarvitsevat oman puolueen.

  • Sinne !!!!


  • miksi käytät nimiperkkiä perse reino
   onko tarkoitus tiedottaa että otat perseeseen


 • Demarit ryssii maahanmuuton ja isisasiat niin gallupit näyttää lähelle 30%

  uunonappi

 • Eräs asiantutija totesi äskettäin TV:ssä, että populististen puoluiden maksimikannatus Länsi-Euroopssa on n. 25 %. Sen jälkeen seuraa hajaantumista ja usein jyrkkä kannatuksen lasku.
  Persut hajosi jo kerran. Halla-aho leikii nyt maltillista, mutta ei pysty pitämään puolueen uusnatsi- ja rasistisiipeä kurissa. Hän totesi, etteä puoleen nuoriliitooei pysy puoleen virallisella kannalla. Ei ihme, jos nuorison raamattuna on Halla-ahon Scripa-kirjoitukset.

  • Kyllä nuo Halla-ahon Scripta-kirjoitukset ovat niin hurjaa luettavaa, että ihmettelen nykyistä "maltillisuutta". Etenkin, kun mies kertoi, ettei irtisanoudu mistään kirjoittamastaan. Suosittelen tutustumista, jotta persujen oikea karva tulee selväksi! Kaksilla rattailla ajaminen ei sinänsä ole mikään uusi asia.


  • Persujen kannattajat on helposti johdateltavissa olevia.
   Vaikka kaikki maahanmuuttajat häipys heti Suomesta ei esimerkiksi vanhustenhoito Suomessa korjaannu sillä tai leipäjonot lakkaa olemasta.
   Aikaa myöten persujen nimeämät haittamaahanmuuttajat poistuu kuitenkin, tai sitten sulautuvat Suomen kansaan.
   Silloin putoaa persuaatteelta pohja pois.


  • Persut ovat ei-puolue. Mitään järkevää pitkäjännitteisempää ei voi esittää, etteivätkö persut olisi heti vastakarvassa. Persut, niin kuin kaikki populistipuolueet perustavat propagandansa muutosvastarintaan ja muutoksella pelotteluun.
   os persut olisivat aikoinaan olleet oloemassa, he olisivat vastustaneet puimakonetta ja leikkuupuimuria, sillä ainoa hyväsyttävät perussuomalinen viljankorjuutapa olisu ollut sirpillä leikkaaminen ja varstoilla puinti riiihessä.


 • Jos natsit olisivat voittaneet toisen maailmansodan, PS olisi nyt Suomen suurin puolue.

 • Gallupit on gallupeja, sanoi Soini. Tarvitaan vaaleissa mitattu kannatus, joka on 51% tai enemmän, silloin Persuilla on mahdollisuus hallitukseen.

  • asiantuntematonta höpötystä

   nykyhallitus on punaniska-rinteen vallanhimon tuote jossa on kommunisti ja rkp
   ikäänkuin näillä olisi jotain tekemistä suomen/eu:n asioiden kanssa

   ei rinteen hallitus - onneksi - saa mitään aikaan
   ja jos se yrittää se kaatuu riitoihin

   ennen pitkää Orpo erotetaan koska hän aiheutti Halla-ahoa mollaamalla sen että ei pääse enää hallitukseen ennen häviämistään historian roskatynnyriin

   hörhö esittää innoissaan
   Orpo: Kokoomus esittää unkarilaishäirikkö Fideszin erottamista EPP:stä

   hörhö sai turpiin
   Orpo sai puolueiden puheenjohtajista vähiten ääniä

   hörhö inisee
   Orpo hämmästelee Antti Rinteen sanavalintaa

   hörhöä morkataan
   Näkökulma: Nyt on noloa kitinää, Petteri Orpo

   hörhöä savustetaan
   kokoomusvaikuttajista neljä kymmenestä haluaa Petteri Orpolle vastaehdokkaan seuraavassa puoluekokouksessa


 • Persut nousee sinne 30% kannatukseen seuraavissa vaaleissa..... riippuen tietenkin siitä kuinka paljon lisää, tämä viherkommari, demari, kepu ja rkp hallitus saa Islamoitua lisää Suomea näillä ikuisestielätettävillä holtittomasti lisääntyvillä kehitysmaamuslimeilla...

  • Islamisaatio on edennyt niin hurjaa vauhtia, että pian saattaa jopa kaksi prosenttia suomalaisista olla muslimeja. Ja he ovat kaikki tietenkin fanaattisia kalifaatti-sharia-päät-poikki muslimeja. Näin olen asiat päätellyt, kun olen lukenut perussuomalaisten asiantuntijoiden tekstejä.

   Pelottaa. Voiko kadulla enää liikkua ilman henkivartijaa?

   Vain perussuomalaiset voivat pysäyttää tämän maailmanlopun kehityksen.


 • Ensi pyrkimyksenä on saada gallup-kannatus selvästi 25 yli tai ympäristöön. Nyt kannatus nousee ihan vain sillä että Haho jatkaa puheenjohtajana ja 1 varapuheenjohtajaksi pyrkii päteviä euroon menevän Hsaaren jälkeen

  puoluekokoukseen asti on selvä että gallupkasvua on mutta gallupit eivät äänestä

  PS auttaa rinteen höhröhallituksen kokoonpano jossa on sitä sun tätä kolhoosi-vasliitosta pakkoruotsittaja -rkp:hen RINTEEN intressinä on päästä EU-hommiin joten tärkeää hänellä on olla esillä joka paikassa joka alkaa harmittaa muita hallituspuolueita ennen pitkää
  kommunisti yritti jo kolhoosia Suomeen:
  Lisää paljastuksia, punaniska-rinteen vallanhimohallituksessa oli myös esillä kolhoosi: "Onneksi hallitusohjelma ei totea mitään vuokrasääntelystä, vaikka se olikin vasemmistoliiton toivelistalla"

  • Kuulut siihen porukkaan sekoiluinesi, jotka estävät Perussuomalaisten nousun oikeaksi puolueeksi.


  • Siinä tuli kummallista horinaa kolhooseista ja kommunisteista.

   Tyypillistä persujuttua. Siitä jää vaikutelma, että persu ei elä samalla vuosisadalla muiden ihmisten kanssa.


 • Vuokrasäännöstelyineen vasliittolaiset ovat lähinnä persepystyssä mekkaanpäin kumartavia kolhoosikommunisteja

  Ei voi kuvitella, että Meyerin telakan duunari äänestäisi kommunistipimua hallituksessa eli mitään vasemmistolaista ei tällaisissa anarkisteissa ole, pimu seurustelee jonkin työttömän entisen alasarjan jääkiekkoilijan kanssa ja opinnot ulottuvat alitutkintoon jääneen valtiotieteen ja venäjän opiskeluu åbo akademin koulussa jossa opettajakunta on epäpätevään pienestä ruotsalaisjoukosta valittua kieliperusteista

  • Meyer-telakan duunarilla ei ole äänioikeutta suomessa. Puolalaiset, Romanialaiset ja Unkarilaiset eivät saa äänestää suomessa.


 • Pesukannattajien yhteinen ominaispiirre on se, että he eivät edes halua päättäjiä, he haluavat vain että joku "sanoo" päättäjille, eli he haluavat sanojia, koska eivät itse eivät uskalla tai kehtaa.


  • Sarasvuo kehui Halla-Ahoa älykkääksi. ihan telkussa julkisesti ennen ek vaaleja

   harmittaako?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Sarasvuo kehui Halla-Ahoa älykkääksi. ihan telkussa julkisesti ennen ek vaaleja

   harmittaako?

   Halla-aho on älykäs omalla tavallaan ja hänen poliittiset mielipiteet miellyttävät tietynlaisia ihmisiä. En kumminkaan näe Halla-ahon poliittista karismaa kauaskantoisena. Neljä vuotta on pitkä aika yhdellä asialla, ellei sitten matut ole tosi ahkeria. Totuushan on, että ihmiset äänestävät sitä kumipäätä vain ja ainoastaan maahanmuuttoon liittyvien asioiden takia.


 • halla-aholla on suuri, mutta Putinilla on SUURIN.

 • Kaksi asiaa ottaa politiikassa meikäläistä pannuun.

  Ensimmäinen asia, joka ärsyttää meikäläistä niin pirusti on, että kansalaisia kusetetaan aina vain härskimmin ja kaiken aikaa. Toinen asia, joka ottaa ankarasti pannuun on, että ihmiset antavat kusettaa itseään kaiken aikaa.

  On sentään hyvä, että edes jotkut reagoivat armottomaan kusetukseen edes jotenkin. Reagointi on sekoilua vailla järjestystä, tunnepohjaista vailla järkeä, mutta sentään reagoidaan ja hyvä niin. Kusettajat pyrkivät nyt äärittämään ja eristämään väärin ajattelevat pullikoijat. Halutaan, että ihmiset ottavat mukisematta vastaan kaiken, mikä ylhäältä annetaan. Ihmisten on oltava tottelevaisia ja ylhäältä päin ohjailtavissa - se on totaalista kusetusta

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.