Kuinka suuri PS voisi nyt ollakaan?

Historiaahan ei saa muutettua jossittelemalla, mutta kun tässä katselee ajoreittiä Tampereen messukeskukseen, niin samalla tulee mieleen, että miten suuri PS voisi ollakaan, jos kaksi vuotta sitten olisi päätetty toisin. Meillä voisi olla Sampo Terho puheenjohtajana ja puolueella olisi kannatusta ehkä sen verran, mitä oli kuntavaaleissa 2017. Voisimme toki myös olla yhtä suuria kuin Sininen tulevaisuus nyt, kun kerta nuo samat siniset tulevaisuusministerit olisivat istuneet loppuun asti Perussuomalaisten nimissä.
Ilmoita


26 Vastausta

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.


Kertoo lähinnä siitä, että edes vähäisen tolkun ihmisille ei ole Persuissa tilaa, sekä sen, että kaiken maailman vatipäät tarvitsevat oman puolueen.
2 VASTAUSTA:
Sinne !!!!
miksi käytät nimiperkkiä perse reino
onko tarkoitus tiedottaa että otat perseeseen
+Lisää kommentti
Demarit ryssii maahanmuuton ja isisasiat niin gallupit näyttää lähelle 30%

uunonappi
1 VASTAUS:
Demut tekee karunat, rahat loppuu parissa vuodessa kansalta, matut vie 3 miljardia vuodessa valtion kassasta.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7473eca8-1c00-4d2c-9770-56c68a3f620c
+Lisää kommentti
Eräs asiantutija totesi äskettäin TV:ssä, että populististen puoluiden maksimikannatus Länsi-Euroopssa on n. 25 %. Sen jälkeen seuraa hajaantumista ja usein jyrkkä kannatuksen lasku.
Persut hajosi jo kerran. Halla-aho leikii nyt maltillista, mutta ei pysty pitämään puolueen uusnatsi- ja rasistisiipeä kurissa. Hän totesi, etteä puoleen nuoriliitooei pysy puoleen virallisella kannalla. Ei ihme, jos nuorison raamattuna on Halla-ahon Scripa-kirjoitukset.
1 VASTAUS:
Kyllä nuo Halla-ahon Scripta-kirjoitukset ovat niin hurjaa luettavaa, että ihmettelen nykyistä "maltillisuutta". Etenkin, kun mies kertoi, ettei irtisanoudu mistään kirjoittamastaan. Suosittelen tutustumista, jotta persujen oikea karva tulee selväksi! Kaksilla rattailla ajaminen ei sinänsä ole mikään uusi asia.
+Lisää kommentti
https://www.youtube.com/watch?v=kpiSedUtk5c

Persuilla on edessän loistava tulevaisuus. Siitä pitävät punavihreät maanpetoksellisella toiminnallaan hulen.
2 VASTAUSTA:
Persujen kannattajat on helposti johdateltavissa olevia.
Vaikka kaikki maahanmuuttajat häipys heti Suomesta ei esimerkiksi vanhustenhoito Suomessa korjaannu sillä tai leipäjonot lakkaa olemasta.
Aikaa myöten persujen nimeämät haittamaahanmuuttajat poistuu kuitenkin, tai sitten sulautuvat Suomen kansaan.
Silloin putoaa persuaatteelta pohja pois.
Persut ovat ei-puolue. Mitään järkevää pitkäjännitteisempää ei voi esittää, etteivätkö persut olisi heti vastakarvassa. Persut, niin kuin kaikki populistipuolueet perustavat propagandansa muutosvastarintaan ja muutoksella pelotteluun.
os persut olisivat aikoinaan olleet oloemassa, he olisivat vastustaneet puimakonetta ja leikkuupuimuria, sillä ainoa hyväsyttävät perussuomalinen viljankorjuutapa olisu ollut sirpillä leikkaaminen ja varstoilla puinti riiihessä.
+Lisää kommentti
Jos natsit olisivat voittaneet toisen maailmansodan, PS olisi nyt Suomen suurin puolue.
Ilmoita
Gallupit on gallupeja, sanoi Soini. Tarvitaan vaaleissa mitattu kannatus, joka on 51% tai enemmän, silloin Persuilla on mahdollisuus hallitukseen.
1 VASTAUS:
asiantuntematonta höpötystä

nykyhallitus on punaniska-rinteen vallanhimon tuote jossa on kommunisti ja rkp
ikäänkuin näillä olisi jotain tekemistä suomen/eu:n asioiden kanssa

ei rinteen hallitus - onneksi - saa mitään aikaan
ja jos se yrittää se kaatuu riitoihin

ennen pitkää Orpo erotetaan koska hän aiheutti Halla-ahoa mollaamalla sen että ei pääse enää hallitukseen ennen häviämistään historian roskatynnyriin

hörhö esittää innoissaan
Orpo: Kokoomus esittää unkarilaishäirikkö Fideszin erottamista EPP:stä

hörhö sai turpiin
Orpo sai puolueiden puheenjohtajista vähiten ääniä

hörhö inisee
Orpo hämmästelee Antti Rinteen sanavalintaa

hörhöä morkataan
Näkökulma: Nyt on noloa kitinää, Petteri Orpo

hörhöä savustetaan
kokoomusvaikuttajista neljä kymmenestä haluaa Petteri Orpolle vastaehdokkaan seuraavassa puoluekokouksessa
+Lisää kommentti
Persut nousee sinne 30% kannatukseen seuraavissa vaaleissa..... riippuen tietenkin siitä kuinka paljon lisää, tämä viherkommari, demari, kepu ja rkp hallitus saa Islamoitua lisää Suomea näillä ikuisestielätettävillä holtittomasti lisääntyvillä kehitysmaamuslimeilla...
1 VASTAUS:
Islamisaatio on edennyt niin hurjaa vauhtia, että pian saattaa jopa kaksi prosenttia suomalaisista olla muslimeja. Ja he ovat kaikki tietenkin fanaattisia kalifaatti-sharia-päät-poikki muslimeja. Näin olen asiat päätellyt, kun olen lukenut perussuomalaisten asiantuntijoiden tekstejä.

Pelottaa. Voiko kadulla enää liikkua ilman henkivartijaa?

Vain perussuomalaiset voivat pysäyttää tämän maailmanlopun kehityksen.
+Lisää kommentti
Ensi pyrkimyksenä on saada gallup-kannatus selvästi 25 yli tai ympäristöön. Nyt kannatus nousee ihan vain sillä että Haho jatkaa puheenjohtajana ja 1 varapuheenjohtajaksi pyrkii päteviä euroon menevän Hsaaren jälkeen

puoluekokoukseen asti on selvä että gallupkasvua on mutta gallupit eivät äänestä

PS auttaa rinteen höhröhallituksen kokoonpano jossa on sitä sun tätä kolhoosi-vasliitosta pakkoruotsittaja -rkp:hen RINTEEN intressinä on päästä EU-hommiin joten tärkeää hänellä on olla esillä joka paikassa joka alkaa harmittaa muita hallituspuolueita ennen pitkää
kommunisti yritti jo kolhoosia Suomeen:
Lisää paljastuksia, punaniska-rinteen vallanhimohallituksessa oli myös esillä kolhoosi: "Onneksi hallitusohjelma ei totea mitään vuokrasääntelystä, vaikka se olikin vasemmistoliiton toivelistalla"
2 VASTAUSTA:
Kuulut siihen porukkaan sekoiluinesi, jotka estävät Perussuomalaisten nousun oikeaksi puolueeksi.
Siinä tuli kummallista horinaa kolhooseista ja kommunisteista.

Tyypillistä persujuttua. Siitä jää vaikutelma, että persu ei elä samalla vuosisadalla muiden ihmisten kanssa.
+Lisää kommentti
Vuokrasäännöstelyineen vasliittolaiset ovat lähinnä persepystyssä mekkaanpäin kumartavia kolhoosikommunisteja

Ei voi kuvitella, että Meyerin telakan duunari äänestäisi kommunistipimua hallituksessa eli mitään vasemmistolaista ei tällaisissa anarkisteissa ole, pimu seurustelee jonkin työttömän entisen alasarjan jääkiekkoilijan kanssa ja opinnot ulottuvat alitutkintoon jääneen valtiotieteen ja venäjän opiskeluu åbo akademin koulussa jossa opettajakunta on epäpätevään pienestä ruotsalaisjoukosta valittua kieliperusteista
1 VASTAUS:
Meyer-telakan duunarilla ei ole äänioikeutta suomessa. Puolalaiset, Romanialaiset ja Unkarilaiset eivät saa äänestää suomessa.
+Lisää kommentti
Pesukannattajien yhteinen ominaispiirre on se, että he eivät edes halua päättäjiä, he haluavat vain että joku "sanoo" päättäjille, eli he haluavat sanojia, koska eivät itse eivät uskalla tai kehtaa.
3 VASTAUSTA:
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ilkka-ahtiaisen-kommentti-halla-ahon-suosio-on-kohta-tapissa-seuraavaksi-tarvitaan-persujen-hattutemppu/7460096#gs.ld97ma

kenen kanssa Jussi on jäänyt toiseksi sanomisessa? Sipilälle ei tarvinnut kun muistuttaa kutsuhuudosta esim
Sarasvuo kehui Halla-Ahoa älykkääksi. ihan telkussa julkisesti ennen ek vaaleja

harmittaako?
Anonyymi kirjoitti:
Sarasvuo kehui Halla-Ahoa älykkääksi. ihan telkussa julkisesti ennen ek vaaleja

harmittaako?
Halla-aho on älykäs omalla tavallaan ja hänen poliittiset mielipiteet miellyttävät tietynlaisia ihmisiä. En kumminkaan näe Halla-ahon poliittista karismaa kauaskantoisena. Neljä vuotta on pitkä aika yhdellä asialla, ellei sitten matut ole tosi ahkeria. Totuushan on, että ihmiset äänestävät sitä kumipäätä vain ja ainoastaan maahanmuuttoon liittyvien asioiden takia.
+Lisää kommentti
halla-aholla on suuri, mutta Putinilla on SUURIN.
Ilmoita
Kaksi asiaa ottaa politiikassa meikäläistä pannuun.

Ensimmäinen asia, joka ärsyttää meikäläistä niin pirusti on, että kansalaisia kusetetaan aina vain härskimmin ja kaiken aikaa. Toinen asia, joka ottaa ankarasti pannuun on, että ihmiset antavat kusettaa itseään kaiken aikaa.

On sentään hyvä, että edes jotkut reagoivat armottomaan kusetukseen edes jotenkin. Reagointi on sekoilua vailla järjestystä, tunnepohjaista vailla järkeä, mutta sentään reagoidaan ja hyvä niin. Kusettajat pyrkivät nyt äärittämään ja eristämään väärin ajattelevat pullikoijat. Halutaan, että ihmiset ottavat mukisematta vastaan kaiken, mikä ylhäältä annetaan. Ihmisten on oltava tottelevaisia ja ylhäältä päin ohjailtavissa - se on totaalista kusetusta
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kuinka suuri PS voisi nyt ollakaan?

Historiaahan ei saa muutettua jossittelemalla, mutta kun tässä katselee ajoreittiä Tampereen messukeskukseen, niin samalla tulee mieleen, että miten suuri PS voisi ollakaan, jos kaksi vuotta sitten olisi päätetty toisin. Meillä voisi olla Sampo Terho puheenjohtajana ja puolueella olisi kannatusta ehkä sen verran, mitä oli kuntavaaleissa 2017. Voisimme toki myös olla yhtä suuria kuin Sininen tulevaisuus nyt, kun kerta nuo samat siniset tulevaisuusministerit olisivat istuneet loppuun asti Perussuomalaisten nimissä.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta