Uskovaisten sadisti-Jumala

Anonyymi

Olento, joka käristää ihmisiä iankaikkisesti rangaistukseksi rajallisesta määrästä rajallisen ajan sisällä tehtyjä syntejä, ei ole rakkaus eikä pyhä, vaan täydellisen psykopaattinen sadisti. Koska Luoja ei voi olla tiedollisesti ja moraalisesti luotujaan alhaisemmalla tasolla, sellaista olentoa ei ole olemassa. Ja kuinka ollakaan: Jeesuksen puheet "iankaikkisesta rangaistuksesta" tarjoittavatkin alkukielellä "aikakausien kestävää oikaisemista".

Moukkamaisista homofoobikkofundamentalisteista Suomessa ei yksikään osaa sadaosankaan vertaa koineekreikkaa siitä, mitä osaa David Bentley Hart, joka on kääntänyt Uuden testamentin englanniksi ja joka julistaa, että kerran kaikki tulevat pelastumaan.
https://www.amazon.com/gp/product/0300246226/ref=dbs_a_def_rwt_bibl_vppi_i1

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oikaise sinäkin itsesi rentoon kesäkuntoon, äläkä synkistele tuollaisen aiheen parissa. Etkö tiedä jo että varmin menilippu hulluuteen ja oman minuutensa tuhoamiseen ovat seuraavat aihepiirit: psykologia, uskonto ja filosofia. Noita kolmea kun välttää pysyy onnellisena.

      • Anonyymi

        Ja meikä kun diggaa sekä uskontoa että filsaa! Kääk! :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja meikä kun diggaa sekä uskontoa että filsaa! Kääk! :D

        Entäs sitten kun lisätään soppaan vielä politiikka ja vaikkapa seksuaaliasiat? Johan alkoi porista padassa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja meikä kun diggaa sekä uskontoa että filsaa! Kääk! :D

        Kohtuudella tietysti 🙂


    • Anonyymi

      No eipä osaa näköjään kaikkia ja kaikkea rakastaen syleilevät, kaikkien pelastumista hokevat "kristityt" universalistitkaan tuoda esille oppiaan ilman rääväsuista toisinuskovien ja heidän Jumalansa pilkkaamista ja herjaamista suunnilleen tyyliin: kaikki pelastuu eikä helvettiä ole; paitsi jos uskotte toisin, niin painukaa h****ttiin 😏

      Ei ole turhaan kirjoitettu sitäkään, että järjettömien eläinten lailla he herjaavat sellaista, mitä eivät tunne... ...ja eläinten lailla he myös tuhoutuvat. (2. Piet.)

      Siinä sitä riittää teille puuhaa, kun ryhdytte kummaamaan ja uudelleenkirjoittamaan kaikki ne miljardit Raamatut maailmalla, jotka on teidän mielestänne väärin kirjoitettuja ja käännettyjä 🙃

      • Anonyymi

        Hei, sinähän olet se nulikka, jonka pää on allerginen älykkäälle elämälle, kyllä minä tunnistan sinut! 🙃

        Tässä sinun epäjumalasi:
        1) Raamattu
        2) ihmisen "vapaa tahto"
        3) se, että miljardien ihmisten on jouduttava helvettiin, koska muuten missään ei ole mitään järkeä
        4) homot ovat iljettäviä.

        Kohta 1) ei tosin tietenkään tarkoita Raamattua sinällään, vaan sen uskonnollisen yhteisön TULKINTAA Raamatusta, johon fundis sattuu kuulumaan.
        Kohdalla 2) fundis kumoaa näppärästi Jumalan kaikkivaltiuden, koska kyseiseen kohtaan uskovien Jumala on sellainen pikkuriikkinen avuton piipertäjä, ettei hän mahda TODELLISELLE KAIKKIVALTIAALLE, ihmisen vapaalle tahdolle, yhtikäs mitään.
        Kohta 3) kumpuaa takahikiätasoisesta Raamatun ja kirkon historian tuntemuksesta. Fundis on tässä asiassa kuin joku Yhdysvaltain peräkylän red neck, joka äänestää Donald Trumpia, koska kaikki muut paitsi Fox News on fake news. Ja fundiksen argumentit tälle perverssille ja sairaalle uskomukselleen ovat red neck -tasoa. Kun pitäisi puhua alkukielestä, fundis vetoaa mielikkisuomennokseensa, piipertää sen kanssa ja vetoaa siihen ja kuvittelee puhuvansa alkukielestä tajuamatta, että suomi ja Raamatun ajan kreikka eivät ole sama asia.
        4) Fundiksen kirjaimellinen raamatuntulkinta urvahtaa tässsä kohtaa pahemman kerran, kun hän ei tajua, ettei apostoli Paavali puhu lainkaan homoseksuaaleista vaan irstailevista heteroseksuaaleista: "Naiset ovat VAIHTANEET luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen, ja miehet ovat samoin LUOPUNEET luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan."

        Fundikset harjoittavat toisin sanoen epäjumalanpalvelusta. Yllä mainitut neljä kohtaa kun ovat fundiksen päässä SYRJÄYTTÄNEET KRISTUKSEN. Fundis ei voi irrottaa otettaan noista neljästä epäjumalastaan, koska on typeryydessään ja julkeudessaan ne itselleen epäjumalaksi rakentanut. Tämän Nelijalkaisen Kultaisen Vasikan epäjumalanpalvelus estää häntä perimästä näillä alueilla hänessä olevaa Jumalan valtakuntaa.

        Mikä tästä voi vapauttaa? Ilmestys ainoasta Jumalan Sanasta, ylösnousseesta Kristuksesta, jossa kaikki viisauden ja tiedon aarteet ovat kätkettynä.


      • Anonyymi

        Ymmärrän kyllä, että sinä olet kristittynä paljon, paljon syvällisempi ja kovempia kokenut kuin romanialainen pastori Richard Wurmbrand, joka vankilassa ollessaan ojensi jotakuta kristittyä vankitoveriaan tämän paasatessa vihastuneena kolmannelle, ei-kristitylle sellikumppanille, että tämä joutuisi aikanaan helvettiin. Wurmbrand sanoi tuomitsijalle jotenkin näin: "Jos hänelle aikanaan käy niin huonosti, miksi sinä lisäät hänen kärsimyksiään jo täällä ajassa? Onko sinua valtuutettu sellaiseen? Eikö Jumalan tuomio, jota pidät vanhurskaana, sittenkään mielestäsi riitä, vaan sinun pitää lisätä siihen kärsimyksiä vielä omasta takaa?"
        Jos sen sijaan Kristus uhrillaan tyhjensi helvetti, kuten ortodoksit jumalanpalvelusmenoissaan veisaavat, oletko sitä mieltä, että minä en saa vihastua, kun sinä jatkat vuosisataista, sadistista harhaa?
        Kumman vihastuminen ja toisen nälviminen on oikeutetumpaa? Sinunko, jos kerran sinun näkökulmastasi väärässä olijat joutuvat joka tapauksessa väärässä olemisensa vuoksi HELVETTIIN (jota kärsimystä sinä haluat omalta osaltasi hieman lisätä ja jouduttaa jo täällä ajassa raamatunlausesitaatteinesi) vai minun? Toimitko sinä noine raamatunlausesitaatteinesi Vapahtajasi hengessä? Oletko sinä Hänen kanssatuomarina, Hänen "oikea kätensä"?


    • Anonyymi

      Kyllä sinäkin vielä toivut normaaliin elämään. Kaikki aikanaan.
      Vanhana jo viisaampi.

    • Anonyymi

      Ovatko matuja kaikki. Eipä ota selvää.

    • Anonyymi

      Niinpä. Ja fundisuskovat saavat orgasmin pelkästä helvetin ajattelusta, miljardien lasten kärsimyksestä.

    • Anonyymi

      Jumala on pyhä, eikä mikään synnillinen voi tulla hänen luokseen tuhoutumatta. Jumala rakasti luomiaan ihmisiä niin valtavasti, että lähetti oman poikansa kuolemaan meidän syntiemme takia, sovittaen sinun ja minun synnit. Se, joka uskoo tämän evankeliumin, pelastuu. Ne, jotka pilkkaavat Jeesuksen sovitustyötä, joutuvat ikuiseen kadotukseen. Jumala rakasti meitä niin paljon, että antoi meille vapaan tahdon. Hän ei ole mikään totalitaristisen diktatuurin johtaja, vaan kaikkeuden luonut, rakastava, oikeudenmukainen Jumala. Jos jonkun mielestä on liikaa vaadittu uskoa Jeesukseen ja ottaa se kiitollisena vastaan, hänelle on annettu täysi vapaus. Valinnan aiheuttamaa tulosta sitten ei voikaan enää valita.

      • Anonyymi

        Tässä sinun epäjumalasi:
        1) Raamattu
        2) ihmisen "vapaa tahto"
        3) se, että miljardien ihmisten on jouduttava helvettiin, koska muuten missään ei ole mitään järkeä
        4) homot ovat iljettäviä.

        "Jumala on pyhä, eikä mikään synnillinen voi tulla hänen luokseen tuhoutumatta. "
        Tuossa virkkeessä ei ole mitään järkeä. Jumalan Poika, joka on Jumalan Sana ja Jumala, tuli ihmiseksi ja eli ihmisten keskellä, eikä yksikään ihminen tuhoutunut Hänen läheisyydessään. Ja Hänen hankkimaansa soviusta sinä pidät halpana, koska katsot, ettei se kykene kumoamaan Aadamin lankeemusta. Toisin kuin Paavali:
        "Rikkomusta ei kuitenkaan voi verrata armoon. Yhden ainoan ihmisen rikkomus on tosin tuottanut kaikille kuoleman, mutta vielä paljon runsaammin ovat Jumalan armo ja hänen lahjansa tulleet yhden ainoan ihmisen, Jeesuksen Kristuksen, ansiosta kaikkien osaksi. Tätä lahjaa ei voi edes verrata yhden ihmisen synnin seurauksiin, sillä yhden ihmisen teon seurauksena oli kadotustuomio, mutta Jumalan armosta kaikkien rikkomusten seuraukseksi tulikin vapauttava tuomio."


      • Anonyymi

        Yhden fiktiivisen hahmon muinaiset kärsimyset ovat todella mitätön juttu vaikkapa Syyrian yhteen arkipäivään verrattuna.
        Siitä jumalan armosta tai edes rahtusesta hyvää tahtoa kun ei ole merkkiäkään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Yhden fiktiivisen hahmon muinaiset kärsimyset ovat todella mitätön juttu vaikkapa Syyrian yhteen arkipäivään verrattuna.
        Siitä jumalan armosta tai edes rahtusesta hyvää tahtoa kun ei ole merkkiäkään.

        Ja sinun kannaltasi yksi arkipäivä Syyriassa on yhtä fiktiivinen asia kuin tuon mielestäsi fiktiivisen hahmon kärsimykset, jollet tue Syyriassa työskenteleviä hyväntekeväisyysjärjestöjä taloudellisesti. Tuetko? Jollet tue, puheesi on pelkkää "minä olen teitä fiksumpi ja parempi" -tyyppistä huulten löpinää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe