Ilmastopaasaajat vaikenevat väestökasvusta -rasismia

Anonyymi

Ilmastopaasaajat yllättäen (tai vähemmän yllättäen?) vaikenevat väestönkasvusta osana ilmastolämpiämistä koska se ei sovi poliittiseen agendaan

"Maailman merkittävin ilmastoraportti, hallitustenvälinen ilmastopaneeli IPCC esitteli viime syksynä joukon rajujakin keinoja rajoittaa ilmaston lämpeneminen 1,5 asteeseen, mutta väestönkasvu – ei suoraan sanaakaan.

Siitä vaikenee pääosin myös media.

Ilmastonmuutoksesta kirjoittava amerikkalaistoimittaja David Roberts jopa kertoo tehneensä tietoisen valinnan.

– En koskaan kirjoita väestönkasvusta, enkä tee niin todennäköisesti tulevaisuudessakaan. On suuri riski astua moraaliseen maamiinaan ilman, että voittaa mitään, hän kirjoittaa uutissivusto Voxissa (siirryt toiseen palveluun) julkaistussa artikkelissaan.

Robertsilla on syy: keskustelu väestönkasvun rajoittamisesta tarjoaa suoraa polttoainetta rasistisille ja muukalaisvihamielisille kannoille."

yle.fi Miksi väestönkasvusta tuli ilmastokeskustelun tabu?

24

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuon hallitustenvälisen ilmastopaneelin IPCCn jutuista ei suuremmin ole syytä välittää - se on myös yksi maailman suurimpia ja kalliimpia valheita !

      • Anonyymi

        Robertsilla on syy: keskustelu väestönkasvun rajoittamisesta tarjoaa suoraa polttoainetta rasistisille ja muukalaisvihamielisille kannoille."

        Rajoitetaahan suomessakin (pehmein keinoin) kantasuomalaisten syntyvyyttä, miksi sitä ei voi tehdä siellä missä on liikaa populaa?


    • Anonyymi

      Hyvä aloitus kiitos siittä , tämä asia sivuutetaan vaikka väestön kasvu on suuri ilmaston lämpenisen kannalta, tätä ei teitenkään mainita ja ne miljardit ihmise joska paskovat jätteensä järviin ja jokiin nämä jätetään huomioimatta . Pieni suomi jossa ei paskaota vesiin eikä järviin saa meillä päättäjät ilmastotalkoisiin hhhhhhhhhhh.

      • Anonyymi

        Voisi aiheesta kysyä miksei Afrikan manner osallistu ilmastotalkoisiin millään lailla vaan saastuttavat sekä täysin tarpeettomasti ylikansoittavat kaikkien tavoitteiden vastaisesti


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voisi aiheesta kysyä miksei Afrikan manner osallistu ilmastotalkoisiin millään lailla vaan saastuttavat sekä täysin tarpeettomasti ylikansoittavat kaikkien tavoitteiden vastaisesti

        Afrikka sastutaa hyvin vähän ilmasumuutoksen kannalta. Jotain hyötyä takapajuisuudestakin on.


      • Anonyymi

        Ei ne kaikki afrikkalaiset lantamajoissa elele (kourallinen afrikan väkilukuun verr.) Afrikassa on keskituloisia ja rikkaita, enemmän kuin koko eu:ssa. Siellä vasta saastutetaankin, eikä edes kierrätetä mitään.


    • Anonyymi

      Väestönkasvu tai määrä on helpoin korjattavissa oleva asia ja nopea. Niistä asioista siis jotka vaikuttavat ilmastoon. Jos siis väestönmäärä edes vaikuttaa siihen.

      Muuta asiat ovat paljon työläämpiä. Yksi helpoimpia olisi koko maaplloa käsittävä ehkäisy, jonka hinta olisi luokkaa 1/1000 osa aseteknologiasta.

      Väestön määrä voi muuttua yhden sukupolven aikana eli 25 vuodessa. Jos niin halutaan. Hallitusti tai hallitsemattomasti. Mutta se on mahdollista.

      • Anonyymi

        Täällä myös lisää aiheesta


        Blogi: Henna Kajava, ma 24.06.2019

        Multikultin edistäminen hallitukselle ilmastotoimia tärkeämpää

        "Merkittävä syy, miksei Afrikan väestöräjähdyksestä puhuta on ilmeisesti rasismin pelon ohella se, että ihmisoikeuksiin katsotaan kuuluvan myös vaikka kuinka holtittoman lisääntymisen - ja vaikka valtion eli muiden ihmisten elatuksen varassa. Ihmisen lisääntymisoikeudet vahvistettiin vuonna 1994 Kairon väestö- ja kehityskonferenssissa. Ilmeisesti Kiina ei ole sitten allekirjoittanut sopimusta, kun on harjoittanut tiukkaa yhden lapsen politiikkaa."


      • Anonyymi

        Kiina on luopunut yhden lapsen politiikastaan.

        Kokkareiden puoluelehti

        https://www.verkkouutiset.fi/valtio-vaatii-kiinalaisia-tekemaan-enemman-lapsia/

        Kiina luopui yhden lapsen politiikasta vuonna 2015 ja siirtyi kahden lapsen sääntöön. Tästä huolimatta syntyvyys ei ole pahemmin noussut. Kiinan hallitus on pyöritellyt ratkaisuna muun muassa pidempiä äitiyslomia, ja rahapalkkioita tai verohelpotuksia toisen lapsen hankkiville. Jopa luopumista kahden lapsen politiikasta on ehdotettu.

        Kiina haluaa lisää lapsia, mutta synnytyslupa ei heltiä ilman miestä tai rahaa – Naimaton joutuu maksamaan, kohta ehkä myös lapseton

        Kiinassa sakotetaan naimattomia äitejä ja samalla kaavaillaan veroa lapsettomille pariskunnille.
        https://yle.fi/uutiset/3-10423439

        Suomessa tehdään kaikki toisin, kaikki tehdään niin vaikeaksi perheille ja ihme että täällä ei ole alettu vielä pakkosterisisoimaan kaikkia kantasuomalaisia naisia.


    • Anonyymi

      Kyllä väestön kasvua on käsitelty hyvinkin laajasti! Kaiikia mahdollisia ongelmia on toivotonta alkaa pohtimaan samaan aikaan. Maat, joissa on korka väestön kasvu, vaikuutavat ilmastomuutokseen aika vähän kehittymättömän teknologian vuoksi.
      Väestön kasvu ei sinänsaä ole ilmastomuutoksen syy. Asiat kytkeytyvät kuitenkin toisiinsa sillä tavalla, että ilmastomuutos koetteleen erityisesti maita, joissa väestön kasvu on korkea. Tämä luo painetta siirtolaisuudelle.

      • Anonyymi

        Löytyyhän palstalta sentää joku järkeä puhuvakin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Löytyyhän palstalta sentää joku järkeä puhuvakin!

        Turha liikakansoitus lisää kulutusta! Maapallon rajat tulee vastaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Turha liikakansoitus lisää kulutusta! Maapallon rajat tulee vastaan

        Muistan joskus kuulleeni, että koko maapallon väestö mahtisi Inarinjärvrn jäälle. Lieko totta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muistan joskus kuulleeni, että koko maapallon väestö mahtisi Inarinjärvrn jäälle. Lieko totta?

        Inarinjärven pinta-ala on 1084 km². Jos oletetaan alakanttiin maailman väestöksi 7 miljardia, niin jokaiselle olisi tilaa 0,15 m². Sopisi siinä yhdellä pikkulapsen jalalla seisomaan, jos koko kroppa ei olisi yhtä jalkaa paksumpi.

        Saimaalla olisi tilaa vähän enemmän, pinta-ala 4400 km² ja joka lärvin tontti 0,63 m².


    • Anonyymi

      Ei hätää. Ilmastomuutos on aivan normaali ilmiö. Meren pintakin on ollut yli 20m korkeammalla kuin nyt.
      Nykyinen ilmastohysteria on huijausta.

    • Anonyymi

      Aivan. Ilmastonmuutoksesta on kirjoiteltu lehdissä, mutta sanallakaan ei ole mainittu, että maapallon väestömäärä kasvaa vuosittain noin 80 miljoonalla ihmisellä yhä kiihtyen.

    • Anonyymi

      Meillä väestönkasvu on melkein pysähtynyt, se saataisiin nopeasti korjattua jos tahtoa olisi ,vasmmiston Tina Rosenbeg joka lienee omaasukua Möttösiä julisti suureen ääneen persujen ensimmäiseisen jytkyt jälkeen näin isoon maahan mahtuu kymmenenmiljoonaa maahanmuuttajaa kuiten pakeki ruotsiin kuten Ilmari Kiento aikoinaan kun sota syttytti .Raukat paetkoon merten taakse hhhe

    • Anonyymi

      Persulle kelpaavat kaikki sellaiset ilmastonmuutoksen torjuntakeinot, jotka eivät rajoita hänen elämäänsä.

      Siksi ”afrikkalaiset hoitakoon tämän ongelman” on varsin yleinen mielipide persujen keskuudessa.

      • Anonyymi

        Laita linkki


    • Anonyymi

      Suomeen tuodaan isis-vaimotkin, jotka ovat kovia lisääntymään...

      Ilmastonmuutos ja ilmapiirin muutos tulossa...

    • Anonyymi

      Vuonna 2030 Kiinan keskiluokkaan kuuluu 1/3 kansasta eli (vuoden 2019 asukasluku 1,42 miljardia )
      yli 473 miljoonaa ihmistä, joka vastaa suurinpiirtein koko EU:n (28 maata) asukaslukua. Suomessa keskiluokkaan kuuluu muutama miljoona ihmistä, mutta kiinaa ei voi verrata elinkustannuksiltaan kalliseen suomeen.

      https://www.youtube.com/watch?v=4RNzRXK1SFs

      Ketkä saastuttavat eniten?

      Vuonna 2012 intian
      väestöstä
      kuului keskiluokkaan, eli yli 600 miljoonaa
      intialaista, se on 120 kertaa suomen väkiuvun verran enemmän.
      https://www.youtube.com/watch?v=B9iEwycGk7I

      Katsokaa noita aitoja ruuhkia intiassa ja kiinassa joita suomessa ei ole.

      Intiaan rakennetaan jatkuvasti lisää infrastruktuuria alati jatkuvasti kasvavalle
      (1,3 miljardia) väestölleen.
      https://www.youtube.com/watch?v=x0t2izOuNeA

      2030 intian väestö jo 1,527 miljardia

      https://www.populationpyramid.net/india/2030/

      • Anonyymi

        Ilmastopilaaja Intia tiputti ne Boeing koneetkin ala-arvoisella koodaamisella ja halpatyövoimalla


    • Anonyymi

      Eikä siinä vielä kaikki. Kun sota syttyisi suomen ja venäjän välillä (kunniakansalaiset lennätettäisiin yksityislentokoneilla pois sodan jaloista ja isis tyypeille mietittäisiin mistä heille hankitaan parhaimmat 5 tähden hotellihuoneet valmiiksi), yleläiset haistattelis ja haukkuis pystyyn kaikki suomalaiset miehet ja naiset sodanaikana ja sodan loputtua suomalaisia patistettaisiin rakentamaan jälleen kerrostalot yms valmiiksi, tämän jälkeen tänne kutsuttaisiin taas kunniakansalaiset nokka pystyssä kävelemään ohi kantasuomalaisten kaikkiin juuri rakennettuihin taloihin. Suomalaisille sanottaisiin taas että turpa kiinni rakentakaa jotkut loukot ittellenne ja painukaa töihin hankkimaan rahaa kunniakansalaisille saata.an rasistit.

      Suomalaisia olisi jäljellä enää 4 miljoonaa loput olisivat paenneet tai kuolleet. Senkään jälkeen päättäjät eivät tekisi mitään, jotta syntyvyys saataisiin nousemaan, rahat jaettaisiin kunniakansalaisille entistä enemmän, jotta varmistettaisiin heidän vähintään 10 lapsiset perheensä.
      Suomalaisille lässyteltäisiin jälleen ilmastonmuutoksesta ja että kuinka paljon he saastuttavat niissä lautakasoissaan jossa asuvat.

    • Anonyymi

      Ilmastopaasaaja: jonkun pitää tehdä jotain, jotta Minun ilmastoahdistus poistuu. (Itse en ole valmis tekemään yhtään mitään).

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1709
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1614
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1468
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1462
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      53
      1365
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1318
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      83
      1275
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1168
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe