Ilmastopaasaajat vaikenevat väestökasvusta -rasismia

Anonyymi

Ilmastopaasaajat yllättäen (tai vähemmän yllättäen?) vaikenevat väestönkasvusta osana ilmastolämpiämistä koska se ei sovi poliittiseen agendaan

"Maailman merkittävin ilmastoraportti, hallitustenvälinen ilmastopaneeli IPCC esitteli viime syksynä joukon rajujakin keinoja rajoittaa ilmaston lämpeneminen 1,5 asteeseen, mutta väestönkasvu – ei suoraan sanaakaan.

Siitä vaikenee pääosin myös media.

Ilmastonmuutoksesta kirjoittava amerikkalaistoimittaja David Roberts jopa kertoo tehneensä tietoisen valinnan.

– En koskaan kirjoita väestönkasvusta, enkä tee niin todennäköisesti tulevaisuudessakaan. On suuri riski astua moraaliseen maamiinaan ilman, että voittaa mitään, hän kirjoittaa uutissivusto Voxissa (siirryt toiseen palveluun) julkaistussa artikkelissaan.

Robertsilla on syy: keskustelu väestönkasvun rajoittamisesta tarjoaa suoraa polttoainetta rasistisille ja muukalaisvihamielisille kannoille."

yle.fi Miksi väestönkasvusta tuli ilmastokeskustelun tabu?

24

<50

Vastaukset

 • Tuon hallitustenvälisen ilmastopaneelin IPCCn jutuista ei suuremmin ole syytä välittää - se on myös yksi maailman suurimpia ja kalliimpia valheita !

  • Robertsilla on syy: keskustelu väestönkasvun rajoittamisesta tarjoaa suoraa polttoainetta rasistisille ja muukalaisvihamielisille kannoille."

   Rajoitetaahan suomessakin (pehmein keinoin) kantasuomalaisten syntyvyyttä, miksi sitä ei voi tehdä siellä missä on liikaa populaa?


 • Hyvä aloitus kiitos siittä , tämä asia sivuutetaan vaikka väestön kasvu on suuri ilmaston lämpenisen kannalta, tätä ei teitenkään mainita ja ne miljardit ihmise joska paskovat jätteensä järviin ja jokiin nämä jätetään huomioimatta . Pieni suomi jossa ei paskaota vesiin eikä järviin saa meillä päättäjät ilmastotalkoisiin hhhhhhhhhhh.

  • Voisi aiheesta kysyä miksei Afrikan manner osallistu ilmastotalkoisiin millään lailla vaan saastuttavat sekä täysin tarpeettomasti ylikansoittavat kaikkien tavoitteiden vastaisesti


  • Anonyymi kirjoitti:

   Voisi aiheesta kysyä miksei Afrikan manner osallistu ilmastotalkoisiin millään lailla vaan saastuttavat sekä täysin tarpeettomasti ylikansoittavat kaikkien tavoitteiden vastaisesti

   Afrikka sastutaa hyvin vähän ilmasumuutoksen kannalta. Jotain hyötyä takapajuisuudestakin on.


  • Ei ne kaikki afrikkalaiset lantamajoissa elele (kourallinen afrikan väkilukuun verr.) Afrikassa on keskituloisia ja rikkaita, enemmän kuin koko eu:ssa. Siellä vasta saastutetaankin, eikä edes kierrätetä mitään.


 • Väestönkasvu tai määrä on helpoin korjattavissa oleva asia ja nopea. Niistä asioista siis jotka vaikuttavat ilmastoon. Jos siis väestönmäärä edes vaikuttaa siihen.

  Muuta asiat ovat paljon työläämpiä. Yksi helpoimpia olisi koko maaplloa käsittävä ehkäisy, jonka hinta olisi luokkaa 1/1000 osa aseteknologiasta.

  Väestön määrä voi muuttua yhden sukupolven aikana eli 25 vuodessa. Jos niin halutaan. Hallitusti tai hallitsemattomasti. Mutta se on mahdollista.

  • Täällä myös lisää aiheesta

   Blogi: Henna Kajava, ma 24.06.2019

   Multikultin edistäminen hallitukselle ilmastotoimia tärkeämpää

   "Merkittävä syy, miksei Afrikan väestöräjähdyksestä puhuta on ilmeisesti rasismin pelon ohella se, että ihmisoikeuksiin katsotaan kuuluvan myös vaikka kuinka holtittoman lisääntymisen - ja vaikka valtion eli muiden ihmisten elatuksen varassa. Ihmisen lisääntymisoikeudet vahvistettiin vuonna 1994 Kairon väestö- ja kehityskonferenssissa. Ilmeisesti Kiina ei ole sitten allekirjoittanut sopimusta, kun on harjoittanut tiukkaa yhden lapsen politiikkaa."


  • Kiina on luopunut yhden lapsen politiikastaan.

   Kokkareiden puoluelehti

   https://www.verkkouutiset.fi/valtio-vaatii-kiinalaisia-tekemaan-enemman-lapsia/

   Kiina luopui yhden lapsen politiikasta vuonna 2015 ja siirtyi kahden lapsen sääntöön. Tästä huolimatta syntyvyys ei ole pahemmin noussut. Kiinan hallitus on pyöritellyt ratkaisuna muun muassa pidempiä äitiyslomia, ja rahapalkkioita tai verohelpotuksia toisen lapsen hankkiville. Jopa luopumista kahden lapsen politiikasta on ehdotettu.

   Kiina haluaa lisää lapsia, mutta synnytyslupa ei heltiä ilman miestä tai rahaa – Naimaton joutuu maksamaan, kohta ehkä myös lapseton

   Kiinassa sakotetaan naimattomia äitejä ja samalla kaavaillaan veroa lapsettomille pariskunnille.
   https://yle.fi/uutiset/3-10423439

   Suomessa tehdään kaikki toisin, kaikki tehdään niin vaikeaksi perheille ja ihme että täällä ei ole alettu vielä pakkosterisisoimaan kaikkia kantasuomalaisia naisia.


 • Kyllä väestön kasvua on käsitelty hyvinkin laajasti! Kaiikia mahdollisia ongelmia on toivotonta alkaa pohtimaan samaan aikaan. Maat, joissa on korka väestön kasvu, vaikuutavat ilmastomuutokseen aika vähän kehittymättömän teknologian vuoksi.
  Väestön kasvu ei sinänsaä ole ilmastomuutoksen syy. Asiat kytkeytyvät kuitenkin toisiinsa sillä tavalla, että ilmastomuutos koetteleen erityisesti maita, joissa väestön kasvu on korkea. Tämä luo painetta siirtolaisuudelle.

  • Löytyyhän palstalta sentää joku järkeä puhuvakin!


  • Anonyymi kirjoitti:

   Löytyyhän palstalta sentää joku järkeä puhuvakin!

   Turha liikakansoitus lisää kulutusta! Maapallon rajat tulee vastaan


  • Anonyymi kirjoitti:

   Turha liikakansoitus lisää kulutusta! Maapallon rajat tulee vastaan

   Muistan joskus kuulleeni, että koko maapallon väestö mahtisi Inarinjärvrn jäälle. Lieko totta?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Muistan joskus kuulleeni, että koko maapallon väestö mahtisi Inarinjärvrn jäälle. Lieko totta?

   Inarinjärven pinta-ala on 1084 km². Jos oletetaan alakanttiin maailman väestöksi 7 miljardia, niin jokaiselle olisi tilaa 0,15 m². Sopisi siinä yhdellä pikkulapsen jalalla seisomaan, jos koko kroppa ei olisi yhtä jalkaa paksumpi.

   Saimaalla olisi tilaa vähän enemmän, pinta-ala 4400 km² ja joka lärvin tontti 0,63 m².


 • Ei hätää. Ilmastomuutos on aivan normaali ilmiö. Meren pintakin on ollut yli 20m korkeammalla kuin nyt.
  Nykyinen ilmastohysteria on huijausta.

 • Aivan. Ilmastonmuutoksesta on kirjoiteltu lehdissä, mutta sanallakaan ei ole mainittu, että maapallon väestömäärä kasvaa vuosittain noin 80 miljoonalla ihmisellä yhä kiihtyen.

 • Meillä väestönkasvu on melkein pysähtynyt, se saataisiin nopeasti korjattua jos tahtoa olisi ,vasmmiston Tina Rosenbeg joka lienee omaasukua Möttösiä julisti suureen ääneen persujen ensimmäiseisen jytkyt jälkeen näin isoon maahan mahtuu kymmenenmiljoonaa maahanmuuttajaa kuiten pakeki ruotsiin kuten Ilmari Kiento aikoinaan kun sota syttytti .Raukat paetkoon merten taakse hhhe

 • Persulle kelpaavat kaikki sellaiset ilmastonmuutoksen torjuntakeinot, jotka eivät rajoita hänen elämäänsä.

  Siksi ”afrikkalaiset hoitakoon tämän ongelman” on varsin yleinen mielipide persujen keskuudessa.

  • Laita linkki


 • Suomeen tuodaan isis-vaimotkin, jotka ovat kovia lisääntymään...

  Ilmastonmuutos ja ilmapiirin muutos tulossa...

 • Vuonna 2030 Kiinan keskiluokkaan kuuluu 1/3 kansasta eli (vuoden 2019 asukasluku 1,42 miljardia )
  yli 473 miljoonaa ihmistä, joka vastaa suurinpiirtein koko EU:n (28 maata) asukaslukua. Suomessa keskiluokkaan kuuluu muutama miljoona ihmistä, mutta kiinaa ei voi verrata elinkustannuksiltaan kalliseen suomeen.

  https://www.youtube.com/watch?v=4RNzRXK1SFs

  Ketkä saastuttavat eniten?

  Vuonna 2012 intian
  väestöstä
  kuului keskiluokkaan, eli yli 600 miljoonaa
  intialaista, se on 120 kertaa suomen väkiuvun verran enemmän.
  https://www.youtube.com/watch?v=B9iEwycGk7I

  Katsokaa noita aitoja ruuhkia intiassa ja kiinassa joita suomessa ei ole.

  Intiaan rakennetaan jatkuvasti lisää infrastruktuuria alati jatkuvasti kasvavalle
  (1,3 miljardia) väestölleen.
  https://www.youtube.com/watch?v=x0t2izOuNeA

  2030 intian väestö jo 1,527 miljardia

  https://www.populationpyramid.net/india/2030/

  • Ilmastopilaaja Intia tiputti ne Boeing koneetkin ala-arvoisella koodaamisella ja halpatyövoimalla


 • Eikä siinä vielä kaikki. Kun sota syttyisi suomen ja venäjän välillä (kunniakansalaiset lennätettäisiin yksityislentokoneilla pois sodan jaloista ja isis tyypeille mietittäisiin mistä heille hankitaan parhaimmat 5 tähden hotellihuoneet valmiiksi), yleläiset haistattelis ja haukkuis pystyyn kaikki suomalaiset miehet ja naiset sodanaikana ja sodan loputtua suomalaisia patistettaisiin rakentamaan jälleen kerrostalot yms valmiiksi, tämän jälkeen tänne kutsuttaisiin taas kunniakansalaiset nokka pystyssä kävelemään ohi kantasuomalaisten kaikkiin juuri rakennettuihin taloihin. Suomalaisille sanottaisiin taas että turpa kiinni rakentakaa jotkut loukot ittellenne ja painukaa töihin hankkimaan rahaa kunniakansalaisille saata.an rasistit.

  Suomalaisia olisi jäljellä enää 4 miljoonaa loput olisivat paenneet tai kuolleet. Senkään jälkeen päättäjät eivät tekisi mitään, jotta syntyvyys saataisiin nousemaan, rahat jaettaisiin kunniakansalaisille entistä enemmän, jotta varmistettaisiin heidän vähintään 10 lapsiset perheensä.
  Suomalaisille lässyteltäisiin jälleen ilmastonmuutoksesta ja että kuinka paljon he saastuttavat niissä lautakasoissaan jossa asuvat.

 • Ilmastopaasaaja: jonkun pitää tehdä jotain, jotta Minun ilmastoahdistus poistuu. (Itse en ole valmis tekemään yhtään mitään).

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.