Jos ja kun skitsofreniadiagnoosilääkkeet rikkovat potilaan...

Anonyymi

...oikeutta on turha mennä vaatimaan, koska lääkärillä on oikeus hoitovirheisiin. Hoitovirhe on oikeastaan suotavaa, koska on suurempi virhe "oletetusta psykiatrin maailmankatsomuksesta katsoen" jättää potilas ns. hoitamatta. Tällöin vahvasti sedatoimaton potilas voi dopamiiniaivoillaan saada liikaa vaikutteita ja olla vaikkapa liian iloinen, mitä psykiatrian mukaan (riippuu maasta, mutta eihän nyt Suomessa kukaan ole iloinen) ei saa olla.

Mitäs jos se potilas hajottaa jonkin kehon osansa lääkkeillä? Psykiatri: Ei se meidän vika voi olla. Se on sen lääkkeitä syövän vika. -> Vastaanotolla psykiatri tivaa: "Ovatko lääkitykset maistuneet? Elleivät ole, heitämme sinut kadulle". Aika moni täällä valittaa lähinnä lääkkeistä. Itse voisin valittaa vaikkapa siitä, että Suomessa tuntuu, että asuntoa ei jaksa hakea, ellei ole koulussa tai töissä. Voihan niitä hakea, silti, mutta jonon ohi tuolla statuksella ei pääse.

Mitäs sitten, jos on kuten joku tuttu on, se ei saa asuntoa paitsi psykiatrian piiristä. Kukaan muu ei sitä huoli. Se sanoo, että se joutuu näyttelemään lääkkeiden käyttäjää. Töihin sitä ei oteta, vaikka ihan o.k koulutus on. Eikä itselläkään ole vara-asuntoa sille. Tää on aika karu maailma, jos ei ole pätäkkää. Olkaa iloisia, te joilla on varaa leikkiä rikasta tai rutiköyhää.

Kuulin samalta tutulta että, se luulee kuolevansa lääkkeisiinsä. "Ei niistä voi saada mitään ongelmia", totesi maaginen kallonkutistaja. Se tuttu sanoi, että sen sydän pysähtyi 2 kertaa. Se käyttää silti lääkkeitä. Se sanoo, että psykiatri haluaa vain vaihtaa lääkkeen seuraavaan mahdollisesti yhtä huonoon, eikä se jaksa sitä ruljanssia koko ajan, joten se on sitä mieltä että "ei haittaa vaikka kuolisikin pois". Kuulemma ei ketään kiinnosta hänen elämänsä muutenkaan. Se on n. 35v.

Monasti kuulee puhuttavan miten olivat tylyjä ihmisiä, kun ajoivat kolaripaikan ohi pysähtymättä. Niin minäkin toivon, että tähän juttuun suhtaudutaan. Sehän sitä suomalaisuutta todellakin on. Sitä, että kaverille esitetään, että sitä ei jätetä, mutta tuntematon, hah, se ei ole edes ihminen.

--

Sivuhuomio:

Jos yrität ajatella henkilöä, joka tämän viestin kirjoitti, niin toivon, että ajattelet kuin "suomalainen". Kuinka minusta usein tuntuu, että nuo jotka ajattelevat muistamatta yleisiä fraaseja, ei enää juurikaan ole. Kaikissa kirjoituksissa näkyy lähinnä toistuvan samat lauserakenteet. Muisti pelaa, mutta pelaako ajatuksen muodostamistaito. Vai onko jokin robotisoituminen tapahtunut, josta minulle ei ole kerrottu...

--

Voihan sitä varmaan sillan allakin asua. Eikö vain? Noh, tämä koko viesti on yksi vitsi muiden joukossa, ei saa ottaa mitään tähän kirjoitettua todesta. Tämä viesti on juuri Sinulle tarkoitettu, ja tarkoituksella sekava, hajanainen, ja ainakin (edes) psykiatrin mielestä psykoottinen. Koko skitsofreniakin on aika vitsi. Perustuu joidenkin psykiatrian tai psykologian alalle kouluttautuneiden mielipiteisiin. Katso cchr.org jos haluat lisää täyttä tietoa, eiku propagandaa, eiku totta, eiku...

Suomennos: Psykiatri on henkilö, joka kuuntelee sinua niin kauan kun et puhu järkeviä.
juicyquotes.com

6

97

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Älkää ikinä menkö yhteisöasuntolaan. Se on suurin virhe. Sen kautta on mahdottomuus päästä takaisin yhteiskuntaan. Jos vielä välität elämästäsi niin ota itseä niskasta kiinni ja ala etsimään itsellesi työpaikkaa tai opiskelupaikkaa. Vielä on mahdollista jos et ole vielä joutunut asuntolaan.

    • Anonyymi

      Minullekin tehtiin hoitovirhe. Se tuhosi elämäni.

    • Anonyymi

      Psykiatria haluaa jaella pillereitä. Suurin osa ihmisistä haluaa voittaa keskustelun, koska luulee olevansa oikeaan suuntaan menossa. Sori, näistä aineksista ei saa aikaan muuta kuin: Orwellin mukaan pikkuhiljaa rakentuvan kontrollipainotteisen maailmankuvan, jossa yksi kontrolleraa det andra och något sinnepäin. Osa voinee siten förlooraa det palaverar och bli sjuk. Sori, pakko käyttää ruotsia, jota en osaa, koska suomalainen haluaa övervaka mig studierna.

      Tuollaiset uskonnot, joissa ei mentaalisesti tehdä muuta kuin jaellaan käskyjä mitä tehdä kun ei-aseita-kantava heppu tulee neuvottelupöytään on tuhansia. Hyviä on harvassa tässäkin asiassa.

      – Jag har nog fått schizophrenia!
      – Hur vet du det?
      – Det står i läkarboken att man inte märker något i början.

      --

      Sivuhuomio.

      Itse en ole havainnut yhteisöasuntolassa muuta huonoa, kuin että jos ei pidä työleiriytymisestä, niin sitten ehkä ei, tai jos ei pidä hoitajien näkemisestä, niin ehkä ei.

      Hoitovirhe, no se on kyllä ikävää jos ne aiheuttavat pysyvää haittaa. Eikö niiden muodostamisen mahdollisuutta tulisi rajata jotenkin, vai tulisiko uskoa lääkärien vakuutteluita "hoidon teho on niin hyvä, että ei haittaa jos yksi saa ongelmia jos 99 muuta ei". Entäs jos itse on se yksi? Kontrollisocietissa ei liene täysin turvassa näissä jutuissa, ellei jotenkin self medicate itseään. Silloin ei ainakaan voisi vinkua lääkäreistä, jos tekisi hoidot itse. Siitähän saa sitten monen suuttumaan ehkä, ne, jotka vakuuttavat että "we lääkärit are teh Gut Gays". Eikä tässä ole tarkoituksella mitään homovastaista. Voi se kämmätä heterokin.

      • Anonyymi

        Epäilen että 99% lääkitetyistä ovat saaneet hyvää hoitoa. Tarkempi luku voisi olla 20%.


    • Anonyymi

      "Tämä viesti on juuri Sinulle tarkoitettu, ja tarkoituksella sekava, hajanainen,"
      Kiitos :) Eikä ollut edes "sekava eikä hajanainen" vaikka "tarkoituksella" siihen siis pyritkin, ironiamielessä.
      - Jos jollekulle jatkuvasti hoetaan, jopa mustana valkoisella, esimerkiksi sellaista että hänen "oirekuvaansa" kuuluu "assosiaatioiden löyhyys" tai "kognitiiviset haasteet" tai muuta vastaavaa, niin johan siinä vanha Erkkikin uskoo. Ihminen on se mitä muut hänestä ajattelevat.

      - erkki-täti

    • Anonyymi

      HTJA: Ironian taju 0
      LKRI: Haluan hakata ton mutten kehtaa antaa ku mömmöjä ja toivoa pahinta

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Poliisitehtävä alkuviikosta Maisan kotona

      Iltasanomat: Helsingin poliisilaitos vahvistaa, että Vantaalla on ollut poliisitehtävä kyseisenä ajankohtana. Poliisin
      Kotimaiset julkkisjuorut
      86
      2048
    2. Tämä on sinulle vaikka kaikki lukee

      Vaikka kuinka olet viisas ja kaikin puolin velho, niin et tiedä tilanteestani. Senkin takia menetät mielenkiinnon. Eikä
      Tunteet
      11
      1662
    3. T-mies tässä

      Kerro nainen huolesi niin pohditaan yhdessä. 😎
      Ikävä
      102
      1152
    4. Lulu selvityttää Elokapinan lakkautusta

      Persukannattajien mielistely otti Lulu Ranteella aika tavalla runtua, kun hän aikoo selvityttää mahdollisuuksia Elokapin
      Maailman menoa
      350
      1126
    5. Ensitreffit Matti joutuu "ulkoruokintaan" - Väärinymmärrysten suossa Taina-vaimon kanssa: "Oli..."

      No nyt on kyllä väärinymmärrystä kerrakseen… Mitä luulet, pysyykö Taina ja Matti yhdessä vai onko tulevaisuudessa ero ed
      Ensitreffit alttarilla
      3
      1113
    6. Harmi, kun sillä nousi

      kaikki huomio päähän. Vaikutti aluksi niin mukavalta ja vaatimattomalta 😔
      Ikävä
      53
      851
    7. Täytyy sanoa

      Että olit kyllä mielenkiintoisin ja omaperäisin nainen mitä olen koskaan tavannut. Aivan kuin joku olisi tiputtanut sinu
      Ikävä
      21
      839
    8. Miten saisin

      Hurmattua sinut uudelleen,? Pissin omiin muroihini ensinmäisellä kerralla koska olin tyhmä ja liiaksi kiinni menneess
      Ikävä
      31
      777
    9. Persu Meri Valkama kadehtii Sanna Marinin menestystä

      Taas yksi persu tuli nolaamaan itsensä kadehtiessaan menestynyttä Suomen kansan supertähteä Sanna Marinia. https://demo
      Maailman menoa
      237
      737
    10. Raamatun tärkein lause

      Ja Mooses tuli alas vuorilta missä jumala oli, Mooseksen mukaan, ilmoittanut hänelle, että hän ja koko juutalainen väki,
      Hindulaisuus
      367
      719
    Aihe