Rebecca / Lachlan

Anonyymi

Eilinen 26.6. jakso:Kylläpä Lachlan sai helposti Rebeccan kidnapattua autoonsa.Itse tapahtumaahan ei näytetty ollenkaan.Tuskinpa tosi tilanteessa ihan noin helposti saa toisen ihmisen tungettua auton takakonttiin.Eikä kukaan taaskaan ollut ulkona näkemässä Lachlanin puuhia.Liian helppo kaappaus.Niinkuin sekin että poliisi ei kunnolla tutkinut Gerryn kuolemaa vaikka Lachlan oli pyytänyt Gerryn majataloon ja poliisi näki kyseisen tekstiviestin.Uskottiin heti kun Lachlan sanoi että hän itse ei mennytkään paikalle.Miksi ei pyydetty Lachlania todistamaan sitä ettei hän ollut majatalossa kun Gerry kuoli siellä.Entä tappoiko Lachlan myös vale Terryn, vai mitä hän hautasi metsään????Liikaa aukkoja juonissa.

55

<50

  Vastaukset

  • Miksi antoi Rebecan mennä sisään, kun lapsi oli Dianalla, niin ei olis paljastunut.

   • Et kai puolustele Lachlanin tekosia?


  • Joka asian ja paikan kyselijä et vain ymmärrä miten sarjoja tehdään. Jos joku juoni ja asia on päätetty se tehdään vaikka katsojasta tuntuu välillä että,hahmo käyttäytyy tyhmästi ja hyvä uskoisesti.
   On kummallista kysellä koko ajan palstoilla mitä,miksi miksi ei miten minkä takia.
   Joulu uni ketjussakin joku sattumasta jankuttaja ei tajua että käsikirjoitus on tehty ennakkoon miten on päätetty tehdä ja kun tuottaja kertoi juonesta että siinä tulevan ennusteita. Se mitä näemme ei siis ole sattumaa vaan täysin suunniteltu jakso. Ja siitä on voinut poimia tapahtumia jotka ovat toteutuneet.

   • Ohoh,älä nyt hyvä ihminen noin hermostu minun mielipiteistäni ja kyselyistäni!!!Kai sitä saa ihmetellä asioita vaikka vain Tv sarjasta onkin kysymys,vai eikö saa?


   • Te kyselijä ja vastaajat kuulostatte aivan samalta henkilöltä. Kirjoitatte aivan samalla tavalla. 🤔


  • Joku vetää herneet noin tyhmästä ja epäuskottavasta sarjasta. Ei taida äly, eikä mielikuvitus riittää sarjan tekijöillä kehitellä jotain vähän fiksumpaa ja monimutkaisempaa.

   • En minä ole mitään herneitä vetänyt,enkä muitakaan aineita!!!Suomalaiset Tv sarjat ne vasta tyhmiä ovat kuten Salatut elämät ja sitten tämä Pihlajasatu hohhoijaa,ei en ole niitä katsonut,nähnyt vain mainokset niistä ja se riitti.


   • Eipä kai tälläsen saippuan kuulu niin kovin uskottavaa ollakaan. Paha Lachlan "Lucky" toi sentään taas vähän mielenkiintoa tähän puuduttavan typeräksi muuttuneeseen sarjaan. Kaikkia pahuuksia ei tarviksekaan näyttää, riittää kun ymmärtää niin tapahtuneen. Lachlanin teot on muuttuneet koko ajan sairaammiksi ja sairammiksi, mikä on tosi järkyttävää, mutta jotakin "piristystä" sarja kyllä kaipas. Mitään lastenkatsottavaa tämä ei kyllä enää ole. Siinä mielessä hyvä ettei tapahtumilla enempää mässäillä. Herättipä taas edes jokusen kommentin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eipä kai tälläsen saippuan kuulu niin kovin uskottavaa ollakaan. Paha Lachlan "Lucky" toi sentään taas vähän mielenkiintoa tähän puuduttavan typeräksi muuttuneeseen sarjaan. Kaikkia pahuuksia ei tarviksekaan näyttää, riittää kun ymmärtää niin tapahtuneen. Lachlanin teot on muuttuneet koko ajan sairaammiksi ja sairammiksi, mikä on tosi järkyttävää, mutta jotakin "piristystä" sarja kyllä kaipas. Mitään lastenkatsottavaa tämä ei kyllä enää ole. Siinä mielessä hyvä ettei tapahtumilla enempää mässäillä. Herättipä taas edes jokusen kommentin.

    Lachlanin toiminta alkaa muistuttamaan Cameronin touhuja.

    Emmerdalessa ja Salkkareissa on paljon yhteistä!


  • Kuinkahan kauan tätä Rebeccan kidnappaustakin taas vatvotaan. Näytetään, kuinka seonnut Lachlan pitää tätiään vankina. Skitso idea Lachlanilla oli kalauttaa tätinsä tajuttomaksi ja vangita? Olisi vain päästänyt Rebeccan lähtemään myllystä lapsensa luokse Dianelle. Olisi mielummin itse häipynyt, paennut johonkin. Luottanut siihen, ettei unohteleva täti olisi kuitenkaan muistanut nähneensä häntä myllyn olohuoneessa. Jos olisikin muistanut. Lachlan olisi voinut väittää Rebeccan olevan
   sekaisin, kuten Livinkin, joka uhoaa Lachlanille selvittävänsä mitä jäbä duunaa.
   Ainiin, mutta eihän Lachlan voikaan paeta. Koska hänen pitää, ennen poistumistaan näytellä se kylähullun rooli loppuun.

   Höynähtäneellä Lydiallakin on nyt yhtäkkiä kova tarve löytää Rebecca ja vain
   hermostuttaakseen yhä enemmän. Naama punoittaen sekoavaa Lachlania.
   Ketähän kaikkia tämä poitsu vielä raivaa tieltään, varjellakseen syyllisyyttään kaikkiin tekosiinsa? Tuleekohan ruumiita paljonkin, ennen kuin sellinovi napsahtaa kiinni?

  • Mulla tais mennä ohi, mutta ketä Lachlan kävi hautaamassa tai miksi lapioi metsässö?
   Kiitos asiallinen vastaus!

   • Luulen että se hautasi sen terryn, sen huijarin joka esiintyi sen Gerryn setänä. Laclan luuli että se lähettelee niitä viestejä sille. viestejä joissa lukee-tiedän mitä teit jne.....

    ja <Gerryhän oli se nuori poika joka jäi majatalon sortuman alle laclanin järjestämänä mutta mistä syytetään Dougia.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Luulen että se hautasi sen terryn, sen huijarin joka esiintyi sen Gerryn setänä. Laclan luuli että se lähettelee niitä viestejä sille. viestejä joissa lukee-tiedän mitä teit jne.....

    ja <Gerryhän oli se nuori poika joka jäi majatalon sortuman alle laclanin järjestämänä mutta mistä syytetään Dougia.

    Sarjaironiaa. Juuri kun Lachlan sai haudattua uhrinsa. Päässeensä tästä eroon. Tulee taas tekstiviesti, joita hän luuli kolkkaamansa miehen lähetelleen. Tekstareitahan olikin lähettelellyt Liv.


  • Se asia mikä minua ärsyttää yleensä tv sarjoissa on tämä:Jos kaksi ihmistä eivät pidä toisistaan tai ovat toistensa vihamiehiä ja tietävät jonkin järisyttävän salaisuuden toisesta, niin kertovat sen tälle vihamiehelle itselleen ja vielä sen mitä aikovat tehdä asialle tai miten kostaa sille.Näin antavat mahdollisuuden vihamiehelleen tehdä toisen aikeet tyhjiksi ja ehtiä ensin.Eivät siis mene esim. poliisille kertomaan tiedoistaan.Emmerdalessa näin tapahtuu usein.Kyllä,kyseessä on vain Tv sarja mutta silti,kun tuollainen usein toistuu,se ärsyttää.

  • Perseestä koko sarja. koko kylä täynnä rikkollisia ja autoja varastetaan kuin leipää syötäs. Ennen katselin vaan jotain tolkkua pitää sarjassakin olla. Kuka ei ole linnassa ollut ja kuka joutuu? ketä kiinostää? Paras oli se kun joskus akka löi toista turpaan ja linnareissu. nyt poltetaan taloja varastetaan autoja hujataan rahaan , myydään huumeita ja tapetaan. Poliisia ei näy missään?

   • Joo, olen samaa mieltä että rikollisia melkein koko sakki. Eri mieltä siitä ettei poliisia näy. Minusta melkein joka jaksossa poliisi vierailee jonkun kotona tai kapakassa, että kyllä poliisia näkyy. Paljon mitään ei sitte siihen käyntien ja kuulustelujen määrään nähden ei sitte tapahdukaan. Eipä silti, jos sieltä kaikki rikolliset vankilaan joutus, olis Emmerdalessa aika tyhjää. Aavekaupunki.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joo, olen samaa mieltä että rikollisia melkein koko sakki. Eri mieltä siitä ettei poliisia näy. Minusta melkein joka jaksossa poliisi vierailee jonkun kotona tai kapakassa, että kyllä poliisia näkyy. Paljon mitään ei sitte siihen käyntien ja kuulustelujen määrään nähden ei sitte tapahdukaan. Eipä silti, jos sieltä kaikki rikolliset vankilaan joutus, olis Emmerdalessa aika tyhjää. Aavekaupunki.

    "jos sieltä kaikki rikolliset vankilaan joutus, olis Emmerdalessa aika tyhjää"
    Tuo oli hyvin sanottu!


  • Harvinaisen ketkua ja rikollista sakkia kerääntynyt noin pieneen kylään ja muutenkin väki, yllättävän moraalittomia ja viinanhimoisia. Nälvivät toisiaan epärehellisyyksistä ja syrjähypyistä, vaikka itse tekevät samaa. Itse myös tykkäävät setviä toistensa konnuuksia henkensäkin uhalla. Sitten mitättömistä asioista käydään kantelemassa poliisilaitoksella, tai halutaan poliisit paikalle.

  • Emmerdalen ensimmäiset jaksot jotka näytettiin Suomessa olivat paljon mukavampia,ei niin paljon juonittelua,murhia,kiristyksiä yms kuin nykyään.

  • Lachlanista on kehittynyt voimamies. Missä välissä treenannut?

   • Kyllä siinä papu kasvaa kun kuoppia kaivelee saviseen maahan!


  • Eikös Lachlan haudannut myös Rebeckan ja väänsi itkua pakatessaan lapiota autoon homman jälkeen? Joku puhui, että otti tätinsä vangiksi.

   • Taitaa Lydia parka olla seuraava kolkattava listalla. Höynähtävä Lydia on kyllä sopiva kumppani Samille, onnellisilta tuntuvat. Säälittää kyllä jos Lachlan Lydian tappaa, sillä kyllä Sam kumppanin ansaitsee. Samin pojasta Samsonista tuntuu kasvaneen yllättävän fiksu nuorukainen joka yrittää auttaa Sarahiakin. En varsinaisesti ole koskaan erityisemmin Lydiasta pitänyt, mutta vois Lachlan kyllä hänet jättää rauhaan. Jos huonosti käy, mikä tuntuu aika todennäköiseltä, niin säälittää todella paljon Samin ja samsonin puolesta. Voisi kyllä jo loppua nämä Lachlanin kauheudet.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Taitaa Lydia parka olla seuraava kolkattava listalla. Höynähtävä Lydia on kyllä sopiva kumppani Samille, onnellisilta tuntuvat. Säälittää kyllä jos Lachlan Lydian tappaa, sillä kyllä Sam kumppanin ansaitsee. Samin pojasta Samsonista tuntuu kasvaneen yllättävän fiksu nuorukainen joka yrittää auttaa Sarahiakin. En varsinaisesti ole koskaan erityisemmin Lydiasta pitänyt, mutta vois Lachlan kyllä hänet jättää rauhaan. Jos huonosti käy, mikä tuntuu aika todennäköiseltä, niin säälittää todella paljon Samin ja samsonin puolesta. Voisi kyllä jo loppua nämä Lachlanin kauheudet.

    Ihmeen holhoavasti ja ärsyttävästi Lydia on alkanut puhumaan Lachlanille, aivan kuin kerjäisi kohtaloaan. Lakmanni ei tapa Lydiaa, joka on vielä mukana brittiajassa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Taitaa Lydia parka olla seuraava kolkattava listalla. Höynähtävä Lydia on kyllä sopiva kumppani Samille, onnellisilta tuntuvat. Säälittää kyllä jos Lachlan Lydian tappaa, sillä kyllä Sam kumppanin ansaitsee. Samin pojasta Samsonista tuntuu kasvaneen yllättävän fiksu nuorukainen joka yrittää auttaa Sarahiakin. En varsinaisesti ole koskaan erityisemmin Lydiasta pitänyt, mutta vois Lachlan kyllä hänet jättää rauhaan. Jos huonosti käy, mikä tuntuu aika todennäköiseltä, niin säälittää todella paljon Samin ja samsonin puolesta. Voisi kyllä jo loppua nämä Lachlanin kauheudet.

    Dingleillä kaikki paikalla olleet tulivat Lachlanin viereen kyselemään, kun Lachlan sai viestin "Rebeccalta". Aivan kuin ei voisi jutella muutaman metrin päästä. Jatkoilla kaikkien keskittyminen Lachlaniin kysellen Rebeccan tilanteesta. Yliampuvaa.


   • Olipa erikoisen näköinen lapio, ennemmin tuli mieleen jakoavain


  • Missähän vaiheessa Rebecca joutuu johonkin hoitolaan? Olen katsonut youtubesta klippejä, joissa Rebecca on hoitolaitoksen sängyssä ja hoitaja laittaa hänelle väkisin rauhoittavaa suoneen ja pakoittaa syömään lääkkeitä. Lachlanko hänet tälläiseen paikkaan toimittaa?Missä vaiheessa tälläinen tapahtuu?

   • Katso päiväys siitä YT klipistä. En muista sitä nyt. Ei se ole sairaala eikä hoitola vaan L palkkaa hoitajan pitämää Rebeccaa vankina lääkittynä jossain talossa. Katsojat varmaan ymmärtävät ettei pienen lapsen äitiä noin vain murhata sarjassa.
    Ei mennä kuitenkaan asioiden edelle ja paljasteta enempää miten juoni etenee niille jotka eivät halua tietää. Niin ja Sebiä näyttelevä lapsi ei tietenkään ollut paikalla silloin kun R ja L huusivat ja ketjua kalisteltiin. Olivat saaneet kuvattua sopivia lapsen ilmeitä.


   • Jotakin positiivistakin. Minusta tämä Lachlanin näyttelijä on aika uskottava, sarjaa seuranneena on voinut odottaa jotakin tosi pahaa tapahtuvan. Kyllä nämä, Lachlan ja Rebeccakin hyvin tässä tämän hetkisessä näyttelijäporukassa roolinsa vetävät.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Katso päiväys siitä YT klipistä. En muista sitä nyt. Ei se ole sairaala eikä hoitola vaan L palkkaa hoitajan pitämää Rebeccaa vankina lääkittynä jossain talossa. Katsojat varmaan ymmärtävät ettei pienen lapsen äitiä noin vain murhata sarjassa.
    Ei mennä kuitenkaan asioiden edelle ja paljasteta enempää miten juoni etenee niille jotka eivät halua tietää. Niin ja Sebiä näyttelevä lapsi ei tietenkään ollut paikalla silloin kun R ja L huusivat ja ketjua kalisteltiin. Olivat saaneet kuvattua sopivia lapsen ilmeitä.

    Nyt kun oli aikaa, tutustuin netissä paremmin tähän Rebeccan kaappaustapaukseen. Siitä selvisi siis loputkin. Nyt kun tietää, miten homma etenee. Tuntuu jotenkin pitkästyttävältä venyttämiseltä katsoa tätä Becksin piinaa ja Lachlanin sekoilua ja pahuutta.
    Mikä lie Whiten pojan noin häiriintyneeksi tehnyt? No ei äitinsä Chrissiekään kovin tasapainoiselta vaikuttanut ja isoisäkin oli haurashermoinen homoseksuaali ja pojan oma isä oli lähtenyt lätkimään. Epätoivoinen Lachlan takertuu epätoivoisesti Belleen, koska uskoo hänen olevan ainoa, joka häntä aidosti rakastaa. Sinänsä sopiva pari, koska heillä on jotain yhteistä. Mielenterveysongelma molemmilla.


  • En oikein tiedä mitä sanoa tähän enää. Mitenhän kauan tätä tullaan vatvomaan? En tiedä mikä motiivi Lachlanilla on pitää omaa tätiään ja pienen lapsen äitiä vankinaan, mitä pahaa Rebecca on muka Lachlanille tehnyt? Ja entäs sitten Dinglet. Säälittää heidän puolestaan kun he ovat niin hyväuskoisia. Erityisesti Belle, Zak, Sam ja Lydia. Toivottavasti heille selviää pian millainen Lachlan todellisuudessa on.

   Ja se kun Lachlan kertoi Rebeccalle olevansa Gerryn, Chrissien ja Lawrencen murhien takana ja että se sanoi auttavansa Rebeccan pois maasta Sebin kanssa. Se oli Rebeccalle vaan mielinkielin että sais voitettua sen luottamuksen. Ja nyt Rebecca on helposti Lachlanin manipuloitavissa.

   Sanon vielä tähän että näyttelijässä ei ole mitään vikaa, Thomas vetää roolin kyllä aivan loistavasti, mutta en ymmärrä miks noin komeasta näyttelijästä pitää käsikirjoittaa tuollainen hirviö?

  • Ihmetyttää vaan missä tämä paikka on missä Lachlan pitää Rebeccaa vankina ja miten Lachlan on sellaiseen törmännyt. Paikka on kuulemma keskellä ei mitään, mistä kukaan ei kuule vaikka kuinka huutais. Toisaalta tuntuu ettei se kovin kaukana voi Emmerdalen kylästä olla, koska tämä vanginvartija siellä aika nopeasti piipahtelee. Jonkinlainen asumus se kumminkin näyttäs olevan.

  • Rikosten tekeminen Emmerdalessa kiinni jäämättä on helppoa kuin heinänteko.
   Lachlania näyttelevän roolisuoritus on melkoisen hyvä ja onnistunut. Mikähän mahtaisi olla diagnoosi noin ajattelevalle ja toimivalle henkilölle, joku persoonallisuushäiriö? Tuskin psykopaatti sentään, koska pystyy myös rakastamaan ehdoitta Belleä.
   Lydia taitaa olla sarjan rehellisin ja rehdein roolihahmo Samsonin ohella, myös Sam. Kaikki muut valehtelevat ja kieroilevat minkä ehtivät, lapset pois luettuna.

   • Lachlan on sosiopaatti. Tämä todetaan sarjassa kun sarja murhaaja vangitaan.
    L isäkin nähdään joka toteaa tämän kun tapaa poikansa ja sanoo L olleen jo vinksahtanut nuorempana.
    Sarjassa lähes aina käy niin että esim pahoinpitelystä,varastelusta,huijauksista ei vakituinen vanha hahmo tekijä joudu vastuuseen,vankilaan vuosiksi koskaan. Joku lyhyeksi aikaa juonen takia tullut esim. Cameron,Pierce tai sitten joku poistuva näyttelijä tapetaan, joutuu tai tehdään syyllisesksi,joutuu vankilaan tai päästetään pakenemaan esim. Andy ja viimeisin Adam B. Onhan se turhauttava katsella esim. Kerryn temppuja,joista nyt muistan tuikkasi asuntovaunun tuleen tai aiheuttaa tahallaan vahinkoa toisille holtittomalla käytöksellään ja tekolista vain lisääntyy tänäkin kesänä.. Pellehahmoja tuntuu olevan liikaa ei jaksaisi katsella. Parhaimmat sarjan näyttelijät saavat aina vaikeita,ikävämpiä ja vakavampia tarinoita. Ollaan elokuun alussa 2018 siis 2vk vajaa vuosi jäljessä jaksoissa. Ja lisää jäädään koska nykyisin on 2 jaksoa tiistaisin eli 7 vk ja meillä ruudussa 5 jaksoa.
    Rebecca on nyt pikku hökkelissä metsän keskellä vankina. Kyllä siellä metsässä lähistöllä käy jopa lapsia ja Zak koiran kanssa on jossain. Rebeccan siirtoa toiseen paikkaan ei näytetä se talo on jossain kauempana.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Lachlan on sosiopaatti. Tämä todetaan sarjassa kun sarja murhaaja vangitaan.
    L isäkin nähdään joka toteaa tämän kun tapaa poikansa ja sanoo L olleen jo vinksahtanut nuorempana.
    Sarjassa lähes aina käy niin että esim pahoinpitelystä,varastelusta,huijauksista ei vakituinen vanha hahmo tekijä joudu vastuuseen,vankilaan vuosiksi koskaan. Joku lyhyeksi aikaa juonen takia tullut esim. Cameron,Pierce tai sitten joku poistuva näyttelijä tapetaan, joutuu tai tehdään syyllisesksi,joutuu vankilaan tai päästetään pakenemaan esim. Andy ja viimeisin Adam B. Onhan se turhauttava katsella esim. Kerryn temppuja,joista nyt muistan tuikkasi asuntovaunun tuleen tai aiheuttaa tahallaan vahinkoa toisille holtittomalla käytöksellään ja tekolista vain lisääntyy tänäkin kesänä.. Pellehahmoja tuntuu olevan liikaa ei jaksaisi katsella. Parhaimmat sarjan näyttelijät saavat aina vaikeita,ikävämpiä ja vakavampia tarinoita. Ollaan elokuun alussa 2018 siis 2vk vajaa vuosi jäljessä jaksoissa. Ja lisää jäädään koska nykyisin on 2 jaksoa tiistaisin eli 7 vk ja meillä ruudussa 5 jaksoa.
    Rebecca on nyt pikku hökkelissä metsän keskellä vankina. Kyllä siellä metsässä lähistöllä käy jopa lapsia ja Zak koiran kanssa on jossain. Rebeccan siirtoa toiseen paikkaan ei näytetä se talo on jossain kauempana.

    Puhumattakaan Moira sutturasta, joka paitsi tappoi Emman, antoi vielä oman poikansa ottaa syyt niskoilleen. Kukaan äiti ei ikinä antaisi lapsensa ottaa syitä niskoilleen jostain, jota on itse tehnyt. Epäuskottavaa. Jonain päivänä tämäkin asia vielä tulee selviämään. Viimeistään kun Moiran esittäjä lähtee, joutuu vankilaan.


  • Ei ole kaukana kylästä Rebeccan vankila. Koska kylän läheisyydessä telttailevien perheiden lapset lähtivät puidenhakuun lähimetsään ja kuulivat siellä naisen huutoa. Se oli Rebecca. Mutta kummitusjuttujen säikäyttämät lapset pelästyivät ja pakenivat takaisin leiriinsä. Jos kertovatkin aikuisille kuulemastaan äänestä. Sitä pidetään tietenkin lasten mielikuvituksen tuotteena. Eikä kellään tule mieleenkään lähteä tutkimaan asiaa tarkemmin. Näin lähellä olisi Rebeccan pelastuminen. Mutta jutun juonikuvio menisi pieleen, jos hänet nyt löydettäisiin.

  • Rebecca yritti päästä pois mökistä oven kautta joka oli lukittu,ei päässyt.miksi ei rikkonut ikkunaa ja mennyt siitä ulos.Jäi sensijaan odottamaa Laclania.Vaikka pääsee pakoon niin kyllä Laclan saa kiinni,varmasti.

   • Ihmeen hyvävoimaisena Rebecca vankeudessaan säilyi. Jaksoi hyvinkin tarmokkaasti hakata kettinkejään poikki. Ruokaakin taisi olla vähänlaisesti ja vesipullo ainakin kaatui ja vieri ulottumattomiin. Oliko sitte jossakin lisää saatavilla?
    Lydia kyllä pidätteli Lachlania todella sitkeästi, mitä mahtoi sitte viivytys vaikuttaa Rebeccan tulevaan kohtaloon.


  • Minkähän talon oven ne lapset metsässä avasivat? Kummallisia salpoja ovissa, voidaa sulkea joku ulkoa sisälle. Talossa missä Rebecca on, siellä on ikkunatkin suljettu luukuilla. Salvattu kuten ovetkin. Ei oikeita lukkoja. Joten mökkeihin pääsee kuka vaan. Mihin on kadonnut mökkikylä, jota pyöritti joku perhe ja mihin se puisto, jossa Brenda ja Bob vihittiin?

  • Ihmeellinen oli tuo Rebeccan pakoyritys. Lachlan pystyi heti tajuttomuuden jälkeen täyteen juoksuvauhtiin ja elokuvien/TV--sarjojen tapaan osasi lähteä just oikeaan suuntaan takaa-ajoon. Ihmeen herkästi Rebecca meni tajuttomaksi kaaduttuaan lehtien peittämään pehmeään maahan. Juoksivat pitkään ja Lachlan raahasi Rebeccan helposti takaisin. Zakin pihalla ollessa mikä esti Rebeccaa huutamasta, mutta ei huutanut.
   P.S. Laclanin juoksutyyli oli jännä, kädet liikkuivat sivusuunnassa.

   • Todellakin älytöntä. Rebecca on rääkynyt apua mökissä, kun ketään ei ole lähistöllä ja sitten kun siellä metsässä on porukkaa puolikylää ja Zak löytökoirineen, niin Rebecca onkin lakannut kokonaan huutamasta. Ei huutanut apua edes mökistä paettuaan. Vaikka tiesi, ettei tajuttomaksi pannulla kalauttamansa Lachlan ihan heti ole hänen kannoillaan.Rebeccan kaappausta pitkitetään typerällä tavalla. Ei mitään logiikkaa tässä juonikuviossa. Ihan kuin käsikirjoittajat eivät viitsisi ajatella asioita loppuun asti. Huolimatonta ja jotenkin passiivista tv-sarjan juonien ideointia. Tajuavatkohan edes tälläisen hämmästyttävän katsojia?


  • Milloin tämä Rebeccan kuvio ratkeaa? Raivostuttavaa, kun sitä koko ajan venytetään. Pitää ehkä lopettaa sarjan katsominen, kun on jo niin käsittämättömän epäuskottavaa soopaa.

   • Joo, kyllähän tää ihan soopaa on ja täysin epäuskottavaa. Koko Emmerdale on muuttunut ihan pelkäksi rumaksi satuiluksi, ei mitään tolkkua enää missään. Ei oikeestaan ainuttakaan vähänkään normaalia perhettä. Jimmyn ja Nicolan perhe taitaa olla olla ainoa, jossa tällä hetkellä on samat vanhemmat olleet koko ajan. Monta kertaa olen ajatellut lopettavani koko saippuan seuraamisen, mutta aina sitä vaan tulee katsottua. Kai siinä sitte vielä jotakin on joka koukuttaa ja pakottaa katsomaan. Optimisti odottaa!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joo, kyllähän tää ihan soopaa on ja täysin epäuskottavaa. Koko Emmerdale on muuttunut ihan pelkäksi rumaksi satuiluksi, ei mitään tolkkua enää missään. Ei oikeestaan ainuttakaan vähänkään normaalia perhettä. Jimmyn ja Nicolan perhe taitaa olla olla ainoa, jossa tällä hetkellä on samat vanhemmat olleet koko ajan. Monta kertaa olen ajatellut lopettavani koko saippuan seuraamisen, mutta aina sitä vaan tulee katsottua. Kai siinä sitte vielä jotakin on joka koukuttaa ja pakottaa katsomaan. Optimisti odottaa!

    Ajattelin tänään samaa, Laurel vaihtelee miestä, myös ennen kuin jäi leskeksi mutta Nicola ja Jim ovat yhdessä ja huolehtivat lapsikstraastaan.
    Melkoista parin vaihtoa kylässä pyöritetään. David varsinkin heiluu kun heinämies naisten perässä, Cain samoin


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ajattelin tänään samaa, Laurel vaihtelee miestä, myös ennen kuin jäi leskeksi mutta Nicola ja Jim ovat yhdessä ja huolehtivat lapsikstraastaan.
    Melkoista parin vaihtoa kylässä pyöritetään. David varsinkin heiluu kun heinämies naisten perässä, Cain samoin

    Nykyaikana on muotia kierrättää...


  • Tv-sarjan tekijät kai luulee ja uskoo, ettei katsojia kiinnosta mikään muu, kuin nämä parisuhdekiemurat. Uskotaan heti katsojien tylsistyvän, jos joku parisuhde, tai perhe pysyisi vakaasti ehjänä. Voihan siitä huolimatta, keksiä näiden ympärille tapahtumia. Ei ole pakko kokoajan pirstoa suhteita ja tyrkyttää lapsille uusia isä ja äitipuolia, naurettavien juonikuvioiden avulla ja luulla näin pidettävän katsojien mielenkiintoa yllä. Minä ainakin olen kyllästynyt jatkuvaan typerään kierrättämiseen.

   • Ei se kierrätetty tavarakaan ikuisesti kestä.


  • Ja ketjun aiheena on Rebecca/Lachlan

  • No, tämä nyt ainakin sivuaa ko. aihetta. Tuli mieleen että voiko Emmessä rakennella tälläisiä piilopirttejä kuka vaan, kun vaan vapaata tilaa löytyy ja tarvitsee tilaa itselleen niin kuin esimerkiksi Zak? Vaikka eihän Dinglet nyt paljon lupia kysele, mutta onko se sallittua muillekin. Ei niitä mökkien olemassaoloa ainakaan kukaan tuntunut ihmettelevän.

   • Voi voi sentään. Taisi käydä Rebeccalle huonosti. Olisin toivonut, että olisi pelastunut tuon psykopaatin kynsistä. Eikö se Lachlan jää koskaan kiinni, alkaa olemaan jo niin tyhmää tämä tarina.


  • Maltahan nyt, muutama jakso eteenpäin.
   En halua spoilata. Mutta ei Rebeccan asiat ole niin huonosti miltä näyttää.

  • Kaiken jälkeen Rebecca on kyllä mielestäni ansainnut loppunsa. Tulette näkemään myöhemmin. Onko se onnellinen loppu, vai ei.

   • Mielestäsi ansaitsee loppunsa ja se tullaan näkemään! Siis nähdäänkö fakta vai sinun fiktio? Ja et tiedä, onko onnellinen vai ei. Outoa tekstiä.


  • Jotkut tietää, miten tuo R&L juttu etenee loppuunsa. Joten, tietysti se tullaan näkemään. Ne siis tietää, miten Rebeccan käy, jotka sen jo nähneet. Katsojan fiktiot eivät varmasti sarjassa näy. Joten, kyllä se ihan faktaa on, eli sitä faktaa miten se on kirjoitettu, niin se nyös näytellään. Jos.ihmettelet jonkun kommentointia. Tämä sinun kommenttisi, se vasta outoa tekstiä onkin.

  • Tällaiset sarjat kuten Emmerdale on tehty tarkoituksella sellaisiksi että niihin jää ns. koukkuun ja täytyy katsoa aina seuraava jakso jotta tietää mitä seuraavaksi tapahtuu.Kun sarjalla on tarpeeksi katsojia niin sen tekijät saavat paljon rahaa ja uusia jaksoja tehdään vuodesta toiseen jne jne.Rahasta on loppujen lopuksi tässäkin kysymys.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   286
   6466
  2. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   89
   4273
  3. Miksi vihreät ja myös pääministeri vähättelee korona virusta..

   ..verrataan flunssaan ja "kuoleehan siihen se turha sakki muutenkin "-tyyliin. Koronavirus voi olla kohtalokas epidemia myös tuhansille suomalaisille.
   Maailman menoa
   138
   1568
  4. Skotlanti lupaa ilmaiset tamppoonit naisille

   "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja s
   Maailman menoa
   69
   1330
  5. "Kuule kundi, jos kondis on noin huono, tilaisit taksin"

   Vanhempien ihmisten kunnioittaminen on sivistynyt piirre. Hiljattain Kaarina Suonperä kertoo seuranneensa raitiovaunussa tilannetta, jossa sotaveteraa
   Maailman menoa
   82
   777