Paddy mummo

Anonyymi

Paddysta tulisi mummon näköinen jos hän laittaisi huivin päähänsä ja pukeutuisi mekkoon tai sitten pyykkimuijan asuun!!!

7 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

 • Niin ja sitten paddystä tulisi oikein hyvä kumppani tälle friikki mattylle. Kyllä jäisi robron kakkoseksi kun olisi maddy dominoimassa sarjaa.

  • Juu, ja tätikin olis setä jos tätillä olis...ja sitä rataa.


 • David ja Bob on kaksi vastenmielistä naisten hännystelijää. Mutta Paddy vasta onkin ällöttävä mielistelijä ja nynnynoloinen. Paddy on liian ämmämäinenkin mieheksi. Näyttää siltä, kuin hänen mieheksi kasvaminen olisi pysähtynyt teini-ikään. Ei tuollaista tätisetää osaa kuvitella,ei etenkään Chasin aviomieheksi ja lapsen isäksi.

 • Joo sellainen venäläinen kukkahuivi päähän niin Paddy menisi ihan täydestä maatuskasta.

  • Maatuska,hahhahhaaa,sinäpä sen sanoit,Paddy, täydellinen maatuska.


  • Tämän mummelin pitäisi vielä olla eläinlääkärikin. Onpa tässä pikku kylässä olevinaan oikein kolme kappaletta näitä eläinlääkäreitä, joita ei kyllä koskaan työn touhussa näy. Taisi Ednan pikku sylikoira olla lähes ainoita joita potilaita joita joskus on näytetty. Onpa jonpi kumpi naisista käynyt joskus ottamassa karjasta joitakin näytteitä. Muistaakseni Paddy-mamma vähän pelkää näitä vähän isompia otuksia.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Tämän mummelin pitäisi vielä olla eläinlääkärikin. Onpa tässä pikku kylässä olevinaan oikein kolme kappaletta näitä eläinlääkäreitä, joita ei kyllä koskaan työn touhussa näy. Taisi Ednan pikku sylikoira olla lähes ainoita joita potilaita joita joskus on näytetty. Onpa jonpi kumpi naisista käynyt joskus ottamassa karjasta joitakin näytteitä. Muistaakseni Paddy-mamma vähän pelkää näitä vähän isompia otuksia.

   Monesti on näyetty toimintaa heidän eläinklinikallaan.


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.