Paddy mummo

Anonyymi

Paddysta tulisi mummon näköinen jos hän laittaisi huivin päähänsä ja pukeutuisi mekkoon tai sitten pyykkimuijan asuun!!!

7

<50

Vastaukset

 • Niin ja sitten paddystä tulisi oikein hyvä kumppani tälle friikki mattylle. Kyllä jäisi robron kakkoseksi kun olisi maddy dominoimassa sarjaa.

  • Juu, ja tätikin olis setä jos tätillä olis...ja sitä rataa.


 • David ja Bob on kaksi vastenmielistä naisten hännystelijää. Mutta Paddy vasta onkin ällöttävä mielistelijä ja nynnynoloinen. Paddy on liian ämmämäinenkin mieheksi. Näyttää siltä, kuin hänen mieheksi kasvaminen olisi pysähtynyt teini-ikään. Ei tuollaista tätisetää osaa kuvitella,ei etenkään Chasin aviomieheksi ja lapsen isäksi.

 • Joo sellainen venäläinen kukkahuivi päähän niin Paddy menisi ihan täydestä maatuskasta.

  • Maatuska,hahhahhaaa,sinäpä sen sanoit,Paddy, täydellinen maatuska.


  • Tämän mummelin pitäisi vielä olla eläinlääkärikin. Onpa tässä pikku kylässä olevinaan oikein kolme kappaletta näitä eläinlääkäreitä, joita ei kyllä koskaan työn touhussa näy. Taisi Ednan pikku sylikoira olla lähes ainoita joita potilaita joita joskus on näytetty. Onpa jonpi kumpi naisista käynyt joskus ottamassa karjasta joitakin näytteitä. Muistaakseni Paddy-mamma vähän pelkää näitä vähän isompia otuksia.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Tämän mummelin pitäisi vielä olla eläinlääkärikin. Onpa tässä pikku kylässä olevinaan oikein kolme kappaletta näitä eläinlääkäreitä, joita ei kyllä koskaan työn touhussa näy. Taisi Ednan pikku sylikoira olla lähes ainoita joita potilaita joita joskus on näytetty. Onpa jonpi kumpi naisista käynyt joskus ottamassa karjasta joitakin näytteitä. Muistaakseni Paddy-mamma vähän pelkää näitä vähän isompia otuksia.

   Monesti on näyetty toimintaa heidän eläinklinikallaan.


SEISKA.FI

 • Jätti tylysti ex-vaimonsa! Toni Nieminen iski seitsemän lapsen yh-äidin – paparazzikuvat Seiskassa!
 • Suhde syvenee! Salkkari-kaunotar Jasmin Voutilainen avoimena parisuhteestaan Love Island -komistukseen: "Olemme sillä fiiliksellä, että olemme ikuisesti yhdessä"
 • Aikuisviihdetähti Amanda Ahola pelkäsi henkensä edestä – pakeni vainoajaa Espanjaan!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  131
  5466
 2. Sanni Ovaska In Memoriam

  Silla lailla.. https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2687488814630636&id=100001086306601 Lähi-idästä sotaa, sekasortoa, kuolemaa, nälkää, ka
  Maailman menoa
  75
  1000
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  132
  944
 4. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  26
  577
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  21
  396