Aihe

Apua ensikertalaiselle

Anonyymi

Uusi poikaystäväni kysyi olenko kokeillut peppuseksiä ja kiinnostaisiko kokeilla. Ensin torjuin ajatuksen, mutta nyt haluan kokeilla. Hänellä on kokemusta, mutta itse asian suhteen neitsyt. Haluankin siis kaikki vinkit eka kertaan, hyvät ja huonot.
Kuinka huuhtelen pepun ettei tule kakkavahinkoa? Täytyykö huuhtelu tehdä ennen seksiä vai riittääkö jos kotona lähtiessäni huuhtasen, ja kuinka?

Mikä olisi paras ja rentouttavin asento, kuinka rentoutan itseäni ja voinko tehdä jo kotona jotain asian edistämiseksi?

18

583

  Vastaukset

  • Tunnetusti, anaaliseksi ei ensimmäiellä kerralla ole koskaan niin helppoa ja rentoa, kuin toivoisi. Varsinkaan naisen suhteen. Parasta on suihkuttaa peräreikä puhtaaksi saippualla tai vaan vesihuuhtelulla niin, ettei muutaman sentin syvyydessä olisi ulostetta. Suosittelen ottamaan runsaasti liukuvoidetta mukaan. Ensimmäiset työnnöt tulevat olemaan raskaita ja kivuilaita. Tämä tietysti riippuu myös kumppanisi peniksen koosta. Rentouttavin asento mielestäni naiselle on takaapäin/doggystyle. Kannattaa myös kokeilla Poppersia peräreiän rentouttamiseen.

  • Kannattaa ekalla kerralla tehdä se pienimunaisen kanssa, ei satu silloin juurikaan. Terveiset Tomille 😁

  • Voit huuhtoa pepun bideesuihkulla vaikka kotona etukäteen. Paina kädenlämpöistä vettä bideellä varoen perseeseen ja anna tulla ulos. Jos suoli on tyhjä, ei sieltä kyllä mitään yleensä tule.

   Pitkä esileikki kärkeen. Pyydä miestäsi nuolemaan sinua ja saamaan sinut rennoksi. Nuollessa hän voi liukkarin kanssa sormettaa peräreikää, jos on pelimies, se nuolee sen märäksi. Sano heti jos sattuu. Maltti on valttia. Jos sinne ei saa sormea, ei sinne uppoa munakaan, pyydä jatkamaan niin kauan, että homma tuntuu hyvältä, ei haittaa vaikka hän saisi sinut tulemaan.

   Se, mikä asento on paras on yksilöllistä. Laukassa varmaan olet kaikista rennoin, takaapäin on taas perse antavampi. Kokeilkaa useampaa. Muista, että jos sattuu viiltävästi, viellä peli poikki. Homma ei välttämättä ole ensimmäisellä kerralla hohdokasta, mutta paranee harjoituksen kera. Kun esityöt on tehty huolella tarjoaa perse mitä parhaimmat kyydit ja tuliset orgasmit. Hyvin miehesi kouluttamalla saat hänet antamaan sulle loputtomasti suuseksiä ja pepun nuolentaa, kun palkkiona on sinun tiukkaa perää.

   Onnea matkaan.

  • Kiitos, sen tiedän että mies osaa olla varovainen. Asiaa ehdotellessani sanoi, että hiljaa ja varovasti hyvä tulee. Suihkussa kokeilin sormettaa peppuani ja hyvin upposi kaksikin sormea ja tuntui hyvältä, joten eiköhän tästä alkuun päästä.
   Mutta saa laittaa lisää viestejä, tutustun mielelläni aiheeseen. Olen muuten ollut kaikkiruokainen joten uskon tästäkin tykkääväni.

   • Pyydä seuraavaksi se poikaystävä sormettamaan perää. Mene vatsallesi ja pyydä sitä silittämään selkää, anna öljypullo hänelle ja käske löytämään selkä ja lorauttamaan öljyä peppuvakoon. Rauhallisesti hiipien huomaat pian olevasi rentoutuneena vatsallasi, sormi luistaa perseessä todella helposti. Kun tunnet, että se on todella liukas, pyydä miehesi päälle rauhallisesti, tai käännä kylkeä ja tarjoa se hänelle niin


   • Yksi hyvä on myös, että pyydä poikaystävääni nuolemaan sinua ensin, ja vaikka harrastakaa hieman ensin ykköseen. Sellaisia juttuja, josta sinä tykkäät todella paljon. Käänny sitten ympäri ja ota mieheltäsi suihin, tietenkin tämä toimii jos tykkäät antaa miehellesi suuseksiä. Pyllistä kontallasi miestä päin ja pyydä häntä samalla hyväilemään perääsi. Liukkaria kehiin siinä vaiheessa. Kumpikin kiihottuu tässä takuulla. Kun alat tuntemaan että perä on rento, sitten vaan kyljelleen tai mahalleen ja pyydä tulemaan sisään. Kun homma on hoidettu hyvin alkuun, ei kestä kauaa, kun hän jo laukeaa sisälläsi. Vaikka eka kerta ei olisi ihan niin miellyttävää, ei se kestä kauaa. Lepuutelkaa hieman ja peskää munat huolella välillä, toisella kertaa on perse jo liukas. Ykkösen ja kakkosen välillä ei sitten saa vaihdella, ainakaan nykyään - kuulemma.


   • Kerrohan sitten kokemuksesi, miten onnistui ja auttoiko neuvot?


  • Ennen anaaliseksiä suoli kannattaa käydä tyhjentämässä. Samalla kannattaa Bidesuihkulla pestä alapää, miehen on kivempi antaa suuseksiä sinulle. Pyydä miestäsi nuolemaan, pitkä esileikki rentouttaa sinua. Pyllyreijän nuoleminen ja kielen työntäminen reikään rentouttaa sinua ja samalla sulkijalihas alkaa antamaan periksi. Ensiksi voi panna ykköseen ja takaapäin kun on niin mies voi siinä samalla työntää sormea peppuun. Liukkaria kannattaa reilusti käyttää ja kun pari sormea menee ilman kipua pyllyreikään, voi sinne alkaa koittamaan munaa.Ensimmäisellä kerralla asentona voi olla että nostat jalat miehen olkapäille. Siinä näkee kun on kasvotusten miltä toisesta tuntuu, jos sattuu. Ennen kun sinne pyllyreirään alkaa työntämään sitä munaa, liukkaria kannattaa laitta reilusti reijälle ja munaan. Miehen pitää työntää munaa varovasti noin sentti kerralla ja samalla voi antaa sormihoitoa pillulle. Jos naiseen sattuu, miehen pitää heti lopettaa työnnöt. Väkisin ei saa panna. Yleensä pari ensimmäistä kertaa alkuun on opettelua ja sitten alkaa sujumaan paremmin. Viikko sitten kun olin nuoren naisen kanssa ensimmäistä kertaa seksiä harrastamassa, ja kun aloin pyllyreikää hyväilemään niin sanoi että älä sinne reikään. Sanoi että on neitsyt ja se reikä on tarkotettu vain ulostamista varten. Lupasi että voidaan kokeilla, mutta käski olla varovainen. Tein esileikit huolella ja kun aloin työntymään, kysyin että sattuuko. Vastasi ei varsinaisesti satu mutta tuntuu oudolta kun työnnät sitä kullia persereikääni. Kertoi että tuntui yllättävän kiihottavalta ja lupasi että haluaa kokeilla uudestaan.

  • No, oletteko päässeet kokeilemaan, auttoiko vinkit, miten sujui?

  • Ensin hanki anustappi! Kun ostat sellaista, niin varmista että ymmärrät että niitä on eri kokoisia ja aloittelijan kannattaa aloittaa sopivan pienestä. Sopivan pieni ei välttämättä ole pienin, sillä niitä saa todella pieniä niin että ne joko luiskahtavat ulos tai eivät edes tunnu missään. Sanoit että kaksi sormea menee, niin kannattaa ostaa pienehkö.

   Materiaali kannattaa olla silikonia ja sen päällä kannattaa käyttää myös kortsua. Kun tuo on hankittu niin sitten voi alkaa valmistelut.

   Pylly tyhjäksi. Paina bideesuihku peppureikää vasten ja päästä VAROVASTI vettä sisään. Se kyllä menee, joten älä suihkuta koko paineella!

   Tunnet kyllä kun se menee sisään ja sitten punnerrat sen ulos. Tee pari kertaa, niin ettei sieltä tule enää muuta kuin vettä.

   Tuon jälkeen kuivaa pylly ja sormeta sinne liukkaria. Sitten anustappi sisään. Pyyhi loput pois ja nauti elämästä parin tunnin ajan. Sinulla voi tuntua että tekee mieli lähteä vessaan kun paskattaa, mutta se on ihan normaalia ja ainoa mikä sieltä on tulossa ulos, on tappi.

   Mutta voit käydä kokeilemassa ja jos käyt sontimassa, niin aloita alusta, eli siivoa paikat ja taas liukkaria ja tappi mukaan.

   Kun sitten tapaat poikaystävän, niin tapin voi jättää yllätykseksi hänelle, ja voitte sitten yhdessä ottaa sen pois. Seksiä varten varatkaa PALJON liukkaria. Peppuseksissä kun ajattelette että nyt on sopivasti, niin aina loraus perään! Tässä touhussa ei pelkillä tipoilla pärjää, kuten etupuolen voitelun kanssa. Sitä ei voi olla liikaa.

   Älkää kokeilko ratsastamista, vaikka se olisikin sinulle helpointa, sillä siinä on poikaystäväsi ja sinun perse vaarassa. Tehkää mieluummin takaapäin, tai lusikassa tai samankaltaisessa asennossa jossa sinun perse ja hänen kalu on ainoat jotka liikkuvat ja jossa olette tukevasti. Takaapäin naidessa miehen täytyy myös olla varovainen ja siinä mennään pelkästään sinun ehdoilla. Jos mies alkaa rynkyttää, vaikka oli selittänyt olevansa varovainen, niin ei muuta kuin housut jalkaan takaisin ja menoksi. Miehen seksikokemuksilla ei ole tässä touhussa mitään väliä, vaan pelkästään sillä osaako mies kuunnella sinua. Nimittäin sinä otat sen kapulan perääsi, eikä mies laita sitä sinuun!

   • Kiitos kun selventää ton pyllyn pesemisen..
    Jotenkin niin vaikea aihe.. Itse aika ajoin nautin todella peppu seksistä.. Mut sit joku kerta kun sieltä tuleekin "likaa ulos", niin pasmat menee itsellä ihan sekaisin.. Ja ei edes oi kuvitella muutamaan kk harrastavansa...

    Toki isommalla kalulla se haaste, mut nautinto kyllä isossa kalussa niin ihana pepussa.

    Miten miehen näkökanta onko se oikeasti niin kauheaa jos naisen pepusta, jotain jäänyt kalun varteen?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kiitos kun selventää ton pyllyn pesemisen..
    Jotenkin niin vaikea aihe.. Itse aika ajoin nautin todella peppu seksistä.. Mut sit joku kerta kun sieltä tuleekin "likaa ulos", niin pasmat menee itsellä ihan sekaisin.. Ja ei edes oi kuvitella muutamaan kk harrastavansa...

    Toki isommalla kalulla se haaste, mut nautinto kyllä isossa kalussa niin ihana pepussa.

    Miten miehen näkökanta onko se oikeasti niin kauheaa jos naisen pepusta, jotain jäänyt kalun varteen?

    Ei ole kauheaa. Paneskelu on muutekin aika sottasta puuhaa, niin mitäs muutama kikkare haittaa. Ei kyllä ole tullut, ainakaan niin, että olisin huomannut. Oikeastaan jo kerran pantuun perseeseen on aika kiihottavaa tulla uudestaan. Se on liukas kauttaaltaan ja vähän tulee spermaa mukana samalla.


  • rakas ruskeanreiän ritari sinua varten valmistaudun.

  • Kannattaa edetä rauhallisesti. Oma vaimo suhtautui myös asiaan aluksi kielteisesti, mutta kun vakuutin, että voidaan edetä hitaasti ja että minulla on kokemusta, niin lopulta suostui, kun vielä sanoin, että kokeillaan aluksi vain tunnustellen eikä mennä loppuun saakka. Ekalla kerralla aluksi vain hieroin kalulla peppureikää ja kysyin, voidaanko kokeilla, että työnnyn vain vähän sisään. Pikkuhiljaa pääsin kuitenkin kokonaan sisälle ja hetken rauhallisesti liikuttuani laukesin. Taisi olla kolmas kerta, kun kokeiltiin, niin kysyin, voinko liikkua vähän nopeammin ja muistaakseni sitä seuraavalla kerralla ehdotin, että kokeiltaisiin doggy-asentoa. Siinä asennossa vaimoa vähän sattui, vaikka en työntynyt kokonaan sisälle ja liikuin todella hitaasti, minkä jälkeen oltiin seuraavat kerran vain makuuasennossa. Jossain vaiheessa ehdotin uudestaan doggya ja kuulemma ei sattunut enää niin paljon. Nyt on mennyt pari vuotta ja peppuseksi sujuu hyvin. Ajan myötä meno on muuttunut "rajummaksi". Yleensä aloitellaan makuuasennossa, sitten saatetaan vaihtaa lusikkaan tai ratsastukseen. Lopuksi aina doggy ja nykyään voin panna ihan kunnolla. Vaikka vaimo ei omien sanojensa mukaan itse saa touhusta nautintoa, niin suostuu minun mielikseni.

  • Me kokeilimme tyttöystävän kanssa ekaa kertaa peppuseksiä vähän aikaa sitten. Homma lähti siitä, kun normiseksin yhteydessä päädyin koskettelemaan hänen peppureikää, aluksi ihan vain hieroen, siitä pikkuhiljaa sormea sisälle ja liikutin edestakas.
   Tyttöystävä kysyi, haluanko tulla sinne, sanoin että joo, niin päätettiin kokeilla. Tyttöystävä kävi vatsalleen ja toppuutteli koko ajan, että rauhallisemmin rauhallisemmin, ku olin vähän yli-innokkaana työntymässä sisään. Lopulta vähän kerrallaan edeten sain kalun kokonaan sisälle ja aloin liikkua edes takas. Hetken kuluttua pyysin häntä menemään kontalleen. Kalu meni nyt helpommin sisälle ja tuntui myös, että pääsin syvemmälle kuin vatsallaan maaten. Ei tainnut kauaa mennä, kun laukesin hänen sisälleen. Oli kyllä huikeeta ja tekisi mieli päästä uudestaan kokeilemaan.

  • Mulla oli maailman ihanin putkimies(nainen) tampereella. Naitiin töissä usein ja imetin. Kerran pyysin pyllyä sanoi ettei ehkä tykkää mutta antoi kumminkin. Sai aivan hirvittävän orkun,joten anna vain kyllä siitä kaikki tykkää vaikkei tunnustakkaan.,jopa miehet(minäkin)

  • Ainiin mullakin on sentään 21cm ja tykkäsi siitä tosi paljon. Sai sillai ensimmäistä kertaa. Se on miehestä kiinni miten se tekee sen.

  • Moikka!

  Ketjusta on poistettu 31 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   5389
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   48
   4171
  3. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   238
   2996
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   46
   2048