Emmerdalen miehet

Anonyymi

Mielestäni Emmerdalessa on vain yksi henkilö joka voi sanoa itseään mieheksi,isolla M kirjaimella:Pete Barton.Niin ulkonäön kuin käyttäytymisenkin puolesta.

11

<50

Vastaukset

 • Mikä on käyttäytymiskriteeri, että on Emmerdalen mies?
  Eipä Petekään ole aina ollut hyväkäytöksinen tuskailmeineen, mm. Moiran selätys.

  • Niin, mikähän tuo olisi?


  • Tässä vähän nykyistä Emmerdalen miesporukkaa. Zak ja Sam Dingle, Marlon, Baddy, Jimmy, Bob ,Rodney, Dan, Daz, Rishi ja viimeisenä vaikka tämä Matty. Siinä on naisilla varaa valita, on komeaa, on mukavaa ja mikä tärkeintä kaikki tosi miehiä.


  • Hahhahhaa,,,juu,tosimiehiä ovat,siis brittiläisiksi miehiksi.!!!


 • Pete Barton on oikukas ja äkkipikainen, ilkeä suustaankin suuttuessaan.
  Eikä mitenkään ulkoisestikaan miesmäinen.
  Muista kylän miehistä ei muuta voi sanoa, kuin. Ei ihme jos naisista tulee tuolla kylällä lesboja, tai ikisinkkuja.

 • Rodney siis Patric Mower on ikäisekseen nuorekas,tyylikäs ja hyvä vartaloinen. Liikkuu sulavasti. Katsokaa takaapäin ja Huomatkaa kapea lantio eikä maha roiku,ryhti suora,hyvä perimä ja elintavat. Työelämässä oleminen pitää myös nuorekkaana.
  Liika ja vääränlainen ruoka ja juoma vaikuttaa useilla miehillä siten että lihottaa takapuolen naismaisen leveäksi ja maha on pömppö omena ja housut elokuu alhaalla kummun alapuolella.
  Sandy oli aika kömpelö vanhus n90v ja näytti 82v Rodneyn isältä. Huomasin britti ajassa että Eric on lihonut,käyttää kuulolaitetta ja on uusi kävelykeppi. Chitteli ja Brenda,en muista esittäjän nimeä, ovat aviopari ja ruoka maistuu,pulskia ovat.

 • Mielenkiintoinen ketju. Emmerdalen Alfa-urokset? Niitä ei tosiaan ole paljon kun välillä tuntuu että suurin osa kaksilahkeisista on selkärangattomia vätyksiä, sisäsiittoisia Dinglejä tai pellejä. Pahimmassa tapauksessa näitä kaikkia yhtä aikaa.

  Pete Barton on kyllä tosiaan sellainen perusäijä. Ahkera maajussi, timmissä kunnossa rintavarustuksen osalta varsinkin, että joo kyllä hän on mies suhteellisen isolla M:llä.

  Mutta omaan makuun Peten lisäksi kylästä löytyy kyllä pari muutakin miehen mitat täyttävää. Vaikka Jimmy King on välillä aikamoinen pelle niin tarpeen tullen häneltäkin löytyy vähän selkärankaa ja sitä kuuluisaa Kingien kovuutta. Ja toisaalta hän on kuitenkin hyvä isä, hyvä aviomies ja tekee kovasti duunia perheensä leivän eteen. Ja onhan mies myös ulkonäön puolesta aikamoinen karhuherra.

  Annien pojanpoika ja Jackin poika Robert on myös yksi kylän Alfoista. Mies tietää mistä tykkää on valmis tekemään mitä vain saavuttaakseen sen. Röyhkeä ja ylimielinen, mutta samaan aikaan myös niin charmikas ja lumoava. Englanninkielisillä Emmerdale palstoilla Robertia näkyy kutsuttavan usein "magical eggplantiksi". Miten sen vitsin nyt sitten kääntäisi suomeksi? Robert ja hänen taikoja tekevä munakoisonsa? Kyseessä siis mies, jonka haarojen välistä varustusta voi kuvailla todella isolla M:llä. ;-)

  Mutta kai toiminnan mies, entinen erikoisjoukkojen sotilas, hiljainen ja harkitseva Graham myös ansaitsee Alfa-merkkinsä?

  Kunniamaininnat sitten Frankille ja Dougille, että myös nuoremman sukupolven edustajille: Samsonissa ja Noahissa on vielä toivoa kasvaa kunnon miehiksi.

  -DaleEmmer

  • Frank on ollut kyllä yllättävänkin miehekäs, alun Charity-sekoilujen jälkeen.


 • Matty on kaukana komeasta.

  • Anonyymi kirjoitti:

   This message has been removed by moderator.

   Tällaiset löpinät poistetaan täältä heti.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Tällaiset löpinät poistetaan täältä heti.

   Ja niin kävi, kuten lupasinkin! : )


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Julman näköinen Martina

  Gaalaan tullessa häntä haastateltiin . Tavallaan.... tavallaan... tavallaan. Koko ajan hoki tavallaan sanaa. Mekko oli kaunis mutta Mara ei oikein on
  55
  661
 2. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  64
  658
 3. Nykäsen Pialta pääsi itku

  Nykäsen leski itkee, kun gäntä ei kutsuttu vastaanottamaan Matti Nykäselle Urheilugaalassa myönnettyä palkintoa urheilun Hall of Fameen pääsystä. Palk
  36
  588