Sammakoita uhkaa massasukupuutto johtuen geneettisen monimuotoisuuden heikkenemisestä

Koska palstaa terrorisoivat evoluutiouskovaiset eivät usko nykytieteen havaintoihin väistämättömästä geneettisestä rappeutumisesta ja sitä seuraavasta sukupuutosta, niin heitetään lisää löylyä kiukaalle.

Tuore tutkimus (linkki ketjussa) osoittaa, että geneettinen monimuotoisuus auttaa sammakkolajeja selviytymään sairauksista ja loisista. Lajit, joilla on heikentynyt ja köyhtynyt genomi, ovat massasukupuuttouhan alla. Eliöt tarvitsevat monipuolisen DNA-perimän, jotta niiden solut kykenisivät valmistamaan immuunipuolustusjärjestelmän tarvitsemia RNA-molekyylejä. Kun genomi käy heikoksi, olkoonkin syynä esim. intensiivinen adaptoitumistarve, populaatiopullonkaula, sisäsiittoisuus jne., niin silloin lajia uhkaa sukupuutto. Sairaudet, johtuen heikosta geneettisestä monimuotoisuudesta, ovat merkittävin syy lajien uhanalaisuudelle.

Evoluutiota ei edelleenkään ole havaittu tapahtuvan. Rappeutumiselle sen sijaan löytyy tieteelliset todisteet. Repikää siitä, evoluutiouskovaiset!

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Ja toisella forumilla herra itse kehuu homoseksin autuutta ... oletko sekaisin?
        Perustelutaidoton perkeleenoma olet itse

        mikä sinä olet muita syyttämään tai edes opettamaan, häpeä
        - N.


    • Anonyymi

      Mikä saa sinun valehtelemaan?

      "Evoluutiota ei edelleenkään ole havaittu tapahtuvan. Rappeutumiselle sen sijaan löytyy tieteelliset todisteet. Repikää siitä, evoluutiouskovaiset!"

      Edelleenkin evoluutio on havaittu luonnossa vaikka kuinka paljon poljet jalkaa maahan, mutta yhtään evoluutiouskovaista ei ole olemassakaan kuin kretujen mielikuvituksessa.

      Luuletko olevasi kovinkin uskottava kun sekoilet tuolla tavalla?

      Ja koska yrität alentaa evoluution uskonnoksi ja sen takia ei olisi totta, niin pidät kai myös omaa uskontoasi epätotena?

      Ja missä ovat todisteet luomisesta? Kai sen verran olet järjissäsi että tajuat että vaikka jostain syystä evoluutiota ei olisi olemassa, ei se mitenkään todista minkään jumalan luomista. Jostain kumman syystä välttelet puhumasta tämän palstan aiheesta...

    • Anonyymi

      --- palstaa terrorisoivat evoluutiouskovaiset ---

      Voi voi kun pikku kristittyä taas vainotaan. Mitäpäs jos vaihteeksi keskittyisit osoittamaan luomisen todeksi sen sijaan, että hakkaat ennestäänkin murskattuja olkiukkojasi?

    • Anonyymi

      Tietenkin geneettinen monimuotoisuus auttaa, jos populaatiossa on geenejä, jotka antavat vastustuskykyä. Mutta ei tässäkään ollut kyse siitä, että sammakoiden genomi olisi rappeutunut. Olet joko niin pahasti sekaisin, että ymmärrät pakkomielteesi riivaamana asiat väärin tai vaihtoehtoisesti valehtelet.

      Missä kotaa puhutaan genomin rappeutumisesta?
      "There was evidence that this combination of immune genes was helping those individuals limit how bad the viral infection can get," Savage explained. "To our knowledge, this is the first study that shows that this group of immune genes is actually important for Ranavirus susceptibility."

      Kyseessä on malliesimerkki evoluution ja luonnonvalinnan toimivuudesta.
      Osalla populaatiosta on geenejä, jota antavat vastustuskyvyn ko. taudille. Hyödyllinen mutaatio yleistyy populaatiossa, kun mutaatiota omaamattomat karsiutuvat. Mitään genomin rappeutumista ei mainittu missään kohtaa tutkimusta.

      • "Mitään genomin rappeutumista ei mainittu missään kohtaa tutkimusta."

        Ei tietenkään mainittu. Genomin perisynnistä johtuva rappeutuminen on olemassa ainoastaan ROTin kaltaisten jeesuksenmorsianten mielikuvituksessa. Ja on siellä mielikuvituksessa muutakin kuten Jumala, Mooses, helvetti ja synti. Taikatulva ja puhuva käärme. Niin ja vuoret jotka ovat suurimmaksi osaksi kuivunutta ja jäätynyttä mutaa.

        Tosin tylsä ja lapsellinen sekä monella tapaa ahdistaa on tuo jeesuksenmorsianten mielikuvitustodellisuus.


    • Anonyymi

      Tumpelo Jumala ROT:lla. Kaikki hänen tekeleet rappeutuu.

    • Anonyymi

      Siis tuossakin puhuttiin lajin suurilukuisuuden tuomasta edusta geneettisestä monipuolisuudesta eikä yksilön geneettisestä monipuolisuudesta. Sehän on selvä evoluutioteorian mukaan, että kun lajin yksilöitä on enemmän niin genomi on myös monipuolisempi.

      • En tiedä varmasti vieläkään, valehteleeko ROT tarkoituksella toivoen, ettei hänen linkkejään luettaisi, vai onko hänen kykynsä luetun ymmärtämiseen todella noin heikolla tasolla. Taas kerran tuli kuitenkin varmistetuksi sääntö, jonka mukaan ROT:n tieteellisistä artikkelista tekemät johtopäätökset saavat tukea vain ROT:n omista uskomuksista; ei artikkelista jota hän lainaa.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      298
      3289
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      235
      1788
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1325
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1283
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1173
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1168
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1103
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      994
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      926
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      864
    Aihe