Onko Eva Biaudet äärioikeistolainen?

Anonyymi

Ylen A-Studiossa Eva selittää, että lasten asiaa pitäisi käsitellä nopeasti, mutta sitten taistelee kuin puolustamansa Syyriassa asuvat henkilöt sellaisten tekosyiden puolesta, miksi asiassa pitäisi viivytellä.

Evan mielestä lapsia ei pitäisi noutaa sieltä ennen kuin aikuisten tilanne on selvitetty - todellisuudessa lastensuojelu tietysti edellyttää, että ainakin edetään lasten edun kannalta oikeaan suuntaan silloinkin kun ei vielä tarkkaan tiedetä lapsen etua. Lapsen etu on selvästikin jokaisessa tapauksessa päästä pikaisesti pois sieltä leiriltä, ja sitten myöhemmin ehditään kyllä myöhemmin tarkastella huolellisesti ja tapauskohtaisesti edesauttaako huoltajan läsnäolo lapsen etua vai ei.

Evan mielestä vanhempia ei eroteta lapsistaan - eihän tässä pysyvästi eroteta vanhempia lapsistaan, sillä vanhemmilla on milloin tahansa mahdollisuus hankkia rahat tulla takaisin Suomeen omatoimisesti. Ei se rahasta ole kiinni ja jos sinne sisällissodan runtelemaan Syyriaan itsensä taiteillut aikuinen ei saa yhtälailla järjestettyä itseään takaisin, kun sisällissodan aiheuttamat esteet ovat poistuneet, niin kyllä se on pitkälti tämän henkilön oma valinta. Jos vanhempi joutuu esimerkiksi toisessa valtiossa pitkäksi aikaa sairaalaan niin ei siinä ensimmäiseksi pohdita pitäisikö lapsen olla tämän vanhemman kanssa.

Evan mielestä vanhempia ei saisi erottaa äideistään - lapsella on usein kaksi huoltajaa. Vaikka toinen vanhempi olisi vankilassa epäiltynä terrorismirikoksesta, lähtökohtaisesti tämä vankilassa oleva vanhempi on yhtälailla syytön kuin se leirillä oleva äitikin. Yhtälailla siis se isäkin pitäisi saada kotiin, jos ajatellaan että vanhemmat pitäisi tällaisessakin tilanteessa pitää fyysisesti lähellä vanhempiaan. Jos huostaanottopäätöksiä ei Evan mielestä tällaisissa oloissa voida tehdä, niin miten voitaisiin tehdä päätöksiä huoltajuudesta tapauksissa, joissa lapsella on kaksi elossa olevaa vanhempaa.

Evan mielestä huostaanottopäätöksiä ei voi tehdä tällaisissa oloissa, koska huonot olosuhteet yksinään eivät hänen mielestään riitä vaan huonojen olosuhteiden pitäisi olla jotenkin huoltajan syytä. Vaikuttaa kyllä kovin oudolta tulkinnalta, koska tiedämme ettei esimerkiksi huumeriippuvuutta voida välttämättä pitää omana valintana ja voi johtaa syyntakeettomuuteen juridisesti. Silti huumeriippuvuus on erittäin painava syy huostaanotolle, olipa se riippuvaisen omaa syytä tai ei.

Ja niin edelleen.

2

<50

  Vastaukset

  • Onkohan leirin olosuhteet sen pahemmat kuin on monissa paikoin maailmalla lasten olosuhteet "normaalisti". Nälkää, sairauksia, kaltoinkohtelua, orjuutta vaikka millä mitalla useammalla kuin mitä tämän leirin lasten lukumäärä. Mutta kun ei osaa tehdä muuta kuin median asenneterrorin ehdoilla.

  • Ei mielenterveysongelmaisuus välttämättä ole äärioikeistolaisuutta.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   174
   9020
  2. Tietäisittepä

   Mitä meidänkin työpaikalla varatut touhaavat työpäivän aikana... Kesken työpäivän ottavat vapaata pari tuntia että puolisot luulevat olevan töissä ja
   Uskottomuus
   118
   3827
  3. Marin: Meillä on kaksi ongelmaa keskusta ja vihreät

   Hallituksella oli tiukka tammikuu, Marin kiteytti jo omilleen: ”Meillä on kaksi ongelmaa: keskusta ja vihreät” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b
   Maailman menoa
   130
   3542
  4. Sara Siepin "työt" ?

   Sieppi on lomalla noin kolmen viikon välein. Koska hän tekee töitä ? Mitä työtä? Miten voi siis olla koko ajan lomamatkoilla, ja ei mitää las palmas h
   55
   829
  5. Johanna Tukiainen viety hoitoon?

   Vuosien sekakäyttö ja perintönä kulkeva mielisairaus johti lopulta hullujen huoneelle. Siellä on hyvä harhaisen hoitaa päänsä kuntoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   31
   677