Isis vaimot ja lapset

Syyriassa olevilla Isis vaimoilla ja heidän lapsillaan on ihan samat ihmisoikeudet suomalaisina kuin meillä muillakin suomakaisilla!
Ilmoita


12 Vastausta

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.


Nyt on menossa lapsikauppa, jolla leirin hallinto pyrkii myymään naiset ja lapset kotimaihinsa tuntuvia lunnaita vastaan. En ymmärrä sitä, miksi ei heitä pääsettäisi lähtemään vapaasti, jos aito kotiutus olisi kysymyksessä. Suomenkin hallitus todennäköisesti on kiipelissä ja luultavasti miettii keinoja joilla rahaa voitaisiin maksaa.
Ilmoita
Isis-äideillä on samat oikeudet tietenkin kuin Isis-iseillä! Heidätkin on Saatava Suomeen.
1 VASTAUS:
Tietenkin,isät,äidit ja lapset,heitä ei saa erottaa toisistaan,muista perheiden yhdistäminen!!!Kyllä Suomella on varaa elättää heidät ja kyllä tänne mahtuu.Nykyinen Suomen hallitus pitää kyllä heistä huolen.
+Lisää kommentti
Kyllä Isis vaimot ovat lähteneet mukaan julmuuksiin ihan omasta tahdostaan ainakin tukemalla rakkaita miehiään. Nyt huomattuaan suuren suunitelman muuttuneen ei tarvitse ruikuttaa paluusta Suomeen. Mädätköön Syyriassa tai jossain missä pidetään uskonnon mukaisia vaatteita.
2
Ilmoita
"Syyriassa olevilla Isis vaimoilla ja heidän lapsillaan on ihan samat ihmisoikeudet suomalaisina kuin meillä muillakin suomakaisilla!"

Mielestäni, tämän jälkeen kun yksilö valistee alkaa terrosristiksi, hänen on turha vedota ihmisoikeuksiin omalla kohdallaan.

Toiseksi, kun pekka palopäälikkö hukkaa lompakkonsa etelän matkallaan, menee Suomen konsulaattiin ja haluaa asua.
Ei saa.
Ja kun saa, niin maksaa lystin itse.

Ei kukaan Antti Rinne/Maria Ohisalo hae häntä sieltä pois.
1 VASTAUS:
asua, apua.
+Lisää kommentti
Näin on. Eikä siihen kuulu avustus jos on hommannut itsensä rikollisiin piireihin.
Ilmoita
Totta. Perheitä ei tule hajoittaa. Isis perhe - mies ja vaimo lapsineen on kotiutettava Suomeen. Kaikille kuuuu ihmisoikeudet ja niitä on vaalitava. Jokainen ymmärtänee, miten perheen hajooittuminen vaikuttaa ihmisiin. Mieheen - vaimoon ja lapsiin.

Tämä on tämän päivän ajattelua, mutta onko tämä sokeutta vaiko viisautta ,, jos sen yleistää kaikkia ihmisiä koskeviksi?

m.l
Ilmoita
jTapahtuiko Miikka Rannnan kohdalla ihmisoikeusrikkomus? Viranoaisten , Suomen
järjestelmän pettäessä ihmisensä. Poika olisi pitänyt tuoda kotiin heti eikä viidestoistä päivä. Perheellinen isä, joka tarvitsi apua. Sitä hänelle ei suotu. Nyt on liian myöhäistä. Miksi tämä tapahtui. Pistäkään oikeuslaitos koville, ettei tällaista tapahtuisi jatkossa. Asioiden pimittely ja salailu tässä maassa taitaa olla jo käytäntö. Ulkoministeri ja muu lakeija porukka syleilee ja paapoo muuta maailmaa jättäenn omat kansalaisensa pulaan maailmalle. Suututtaa tällaista mummelia niin v...sti. HÄVETKÄÄ!
Ilmoita
Niimpä. Ei herunut apua valtiolta Miikkan kohdalla eikä edes valtamedia tehnyt siitä juttua vaikka pyydettiin.
Nää eukot jotka on omasta tahdostaan lähteneet terroristien vaimoiksi on
tutkittavana rikoksista ja terrorismin tukemisesta ja osallistumisesta . Itse ovat sinne menneet ja tienneet mitä siellä on ja nyt kun ei mennyt niinkuin strömsössä niin itketään takaisin ja vaaditaan oikeuksia ym.
Voinko minäkin siis lähteä vähän keppostelemaan maailmalle? JOs vaikka menisin merirosvoamaan Somaliaan ja kiinni jäämisen jälkeen alkaisin vinkua suomeen takaisin koska "minulla on oikeus". Luulisin että sinne saisin jäädä.
Ilmoita
Isis on kuulkaas terroristijärjestö (yllätys...). Jos laittomuuksiin lähtee mukaan, niin omaa tyhmyyttä, kun sinne jää. Jos jotenkin Suomeen pääsisivätkin, niin vankila olisi se ainoa vaihtoehto. Lapset on menetetty Isisille. Vai luuletteko, että aivopesu toisinpäin auttaisi?
1
Ilmoita
Ne kaikki naisey/vaimot ovat sinne lähteneet omasta tahdostaan ( olisi voinut kieltäytyä matkasta jos olisi halunnut). Ovat myöskin tienneet jo etukäteen mikä on isis, turhaan kukaan väittää toista( ei voi olla niin tietämättömiä nyky maailmassa). Lapset ovat aivopestyjä pitkiä aikoja jo, tuskin niistä saadaan kunnon kansalaisia suomeen enään. Jo tänne muuttaneetkin muslimi lapset huutelevat kaduilla ja kouluissa , että mun isä tappaa teidät koska ette ole muslimeja., voi vain kuvitella mitä ne lapset sieltä leiriltä tekee kun kasvavat hiemat. Jäätkööt siis sinne
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Isis vaimot ja lapset

Syyriassa olevilla Isis vaimoilla ja heidän lapsillaan on ihan samat ihmisoikeudet suomalaisina kuin meillä muillakin suomakaisilla!

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta