Isis vaimot ja lapset

Anonyymi

Syyriassa olevilla Isis vaimoilla ja heidän lapsillaan on ihan samat ihmisoikeudet suomalaisina kuin meillä muillakin suomakaisilla!

12

<50

  Vastaukset

  • Nyt on menossa lapsikauppa, jolla leirin hallinto pyrkii myymään naiset ja lapset kotimaihinsa tuntuvia lunnaita vastaan. En ymmärrä sitä, miksi ei heitä pääsettäisi lähtemään vapaasti, jos aito kotiutus olisi kysymyksessä. Suomenkin hallitus todennäköisesti on kiipelissä ja luultavasti miettii keinoja joilla rahaa voitaisiin maksaa.

  • Isis-äideillä on samat oikeudet tietenkin kuin Isis-iseillä! Heidätkin on Saatava Suomeen.

   • Tietenkin,isät,äidit ja lapset,heitä ei saa erottaa toisistaan,muista perheiden yhdistäminen!!!Kyllä Suomella on varaa elättää heidät ja kyllä tänne mahtuu.Nykyinen Suomen hallitus pitää kyllä heistä huolen.


  • Kyllä Isis vaimot ovat lähteneet mukaan julmuuksiin ihan omasta tahdostaan ainakin tukemalla rakkaita miehiään. Nyt huomattuaan suuren suunitelman muuttuneen ei tarvitse ruikuttaa paluusta Suomeen. Mädätköön Syyriassa tai jossain missä pidetään uskonnon mukaisia vaatteita.

  • "Syyriassa olevilla Isis vaimoilla ja heidän lapsillaan on ihan samat ihmisoikeudet suomalaisina kuin meillä muillakin suomakaisilla!"

   Mielestäni, tämän jälkeen kun yksilö valistee alkaa terrosristiksi, hänen on turha vedota ihmisoikeuksiin omalla kohdallaan.

   Toiseksi, kun pekka palopäälikkö hukkaa lompakkonsa etelän matkallaan, menee Suomen konsulaattiin ja haluaa asua.
   Ei saa.
   Ja kun saa, niin maksaa lystin itse.

   Ei kukaan Antti Rinne/Maria Ohisalo hae häntä sieltä pois.

   • asua, apua.


  • Näin on. Eikä siihen kuulu avustus jos on hommannut itsensä rikollisiin piireihin.

  • Totta. Perheitä ei tule hajoittaa. Isis perhe - mies ja vaimo lapsineen on kotiutettava Suomeen. Kaikille kuuuu ihmisoikeudet ja niitä on vaalitava. Jokainen ymmärtänee, miten perheen hajooittuminen vaikuttaa ihmisiin. Mieheen - vaimoon ja lapsiin.

   Tämä on tämän päivän ajattelua, mutta onko tämä sokeutta vaiko viisautta ,, jos sen yleistää kaikkia ihmisiä koskeviksi?

   m.l

  • jTapahtuiko Miikka Rannnan kohdalla ihmisoikeusrikkomus? Viranoaisten , Suomen
   järjestelmän pettäessä ihmisensä. Poika olisi pitänyt tuoda kotiin heti eikä viidestoistä päivä. Perheellinen isä, joka tarvitsi apua. Sitä hänelle ei suotu. Nyt on liian myöhäistä. Miksi tämä tapahtui. Pistäkään oikeuslaitos koville, ettei tällaista tapahtuisi jatkossa. Asioiden pimittely ja salailu tässä maassa taitaa olla jo käytäntö. Ulkoministeri ja muu lakeija porukka syleilee ja paapoo muuta maailmaa jättäenn omat kansalaisensa pulaan maailmalle. Suututtaa tällaista mummelia niin v...sti. HÄVETKÄÄ!

  • Niimpä. Ei herunut apua valtiolta Miikkan kohdalla eikä edes valtamedia tehnyt siitä juttua vaikka pyydettiin.
   Nää eukot jotka on omasta tahdostaan lähteneet terroristien vaimoiksi on
   tutkittavana rikoksista ja terrorismin tukemisesta ja osallistumisesta . Itse ovat sinne menneet ja tienneet mitä siellä on ja nyt kun ei mennyt niinkuin strömsössä niin itketään takaisin ja vaaditaan oikeuksia ym.
   Voinko minäkin siis lähteä vähän keppostelemaan maailmalle? JOs vaikka menisin merirosvoamaan Somaliaan ja kiinni jäämisen jälkeen alkaisin vinkua suomeen takaisin koska "minulla on oikeus". Luulisin että sinne saisin jäädä.

  • Isis on kuulkaas terroristijärjestö (yllätys...). Jos laittomuuksiin lähtee mukaan, niin omaa tyhmyyttä, kun sinne jää. Jos jotenkin Suomeen pääsisivätkin, niin vankila olisi se ainoa vaihtoehto. Lapset on menetetty Isisille. Vai luuletteko, että aivopesu toisinpäin auttaisi?

  • Ne kaikki naisey/vaimot ovat sinne lähteneet omasta tahdostaan ( olisi voinut kieltäytyä matkasta jos olisi halunnut). Ovat myöskin tienneet jo etukäteen mikä on isis, turhaan kukaan väittää toista( ei voi olla niin tietämättömiä nyky maailmassa). Lapset ovat aivopestyjä pitkiä aikoja jo, tuskin niistä saadaan kunnon kansalaisia suomeen enään. Jo tänne muuttaneetkin muslimi lapset huutelevat kaduilla ja kouluissa , että mun isä tappaa teidät koska ette ole muslimeja., voi vain kuvitella mitä ne lapset sieltä leiriltä tekee kun kasvavat hiemat. Jäätkööt siis sinne

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Matkustaja ilmoitti omasta koronavirusepäilystään

   VR tehosiivosi junavaunuja. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a2da2794-58ae-4dbe-807c-83622f985a4c
   Maailman menoa
   140
   7214
  2. Coronasta jo parantuneet sairastuneet uudestaan

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/665a88cc-27e7-4aa9-8ce1-5e7a4f027914 Sairaus voi hetkellisesti mennä lepotilaan ja aktoivoitua uudestaan. Taitaa
   Maailman menoa
   232
   4634
  3. Marin: "Uuden virustaudin leviäminen on asetettava myös oikeaan mittakaavaan."

   Pääministeri puhuu eduskunnalle koronaviruksesta ja rauhoittelee tilanteesta. "Tavalliseen kausi-influenssaan sairastuu Suomessa vuosittain noin 5 pr
   Maailman menoa
   62
   3351
  4. Ymmärsinkö oikein tuon Jari Sillanpään jutun?

   Siis Jari Sillanpäälle oli tullut hieroja hieromaan Jari Sillanpäätä. Tällä hierojalla oli ollut 12 v lapsi mukanaan saapuessaan Jari Sillanpälle. Tä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   1329
  5. Skotlanti lupaa ilmaiset tamppoonit naisille

   "Skotlannin parlamentti on hyväksynyt lakiesityksen, joka takaa ilmaiset kuukautissuojat kaikille maassa asuville naisille. Lain mukaan tamponeja ja s
   Maailman menoa
   47
   874