Isis vaimot ja lapset

Anonyymi

Syyriassa olevilla Isis vaimoilla ja heidän lapsillaan on ihan samat ihmisoikeudet suomalaisina kuin meillä muillakin suomakaisilla!

12

85

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nyt on menossa lapsikauppa, jolla leirin hallinto pyrkii myymään naiset ja lapset kotimaihinsa tuntuvia lunnaita vastaan. En ymmärrä sitä, miksi ei heitä pääsettäisi lähtemään vapaasti, jos aito kotiutus olisi kysymyksessä. Suomenkin hallitus todennäköisesti on kiipelissä ja luultavasti miettii keinoja joilla rahaa voitaisiin maksaa.

    • Anonyymi

      Isis-äideillä on samat oikeudet tietenkin kuin Isis-iseillä! Heidätkin on Saatava Suomeen.

      • Anonyymi

        Tietenkin,isät,äidit ja lapset,heitä ei saa erottaa toisistaan,muista perheiden yhdistäminen!!!Kyllä Suomella on varaa elättää heidät ja kyllä tänne mahtuu.Nykyinen Suomen hallitus pitää kyllä heistä huolen.


    • Anonyymi

      Kyllä Isis vaimot ovat lähteneet mukaan julmuuksiin ihan omasta tahdostaan ainakin tukemalla rakkaita miehiään. Nyt huomattuaan suuren suunitelman muuttuneen ei tarvitse ruikuttaa paluusta Suomeen. Mädätköön Syyriassa tai jossain missä pidetään uskonnon mukaisia vaatteita.

    • "Syyriassa olevilla Isis vaimoilla ja heidän lapsillaan on ihan samat ihmisoikeudet suomalaisina kuin meillä muillakin suomakaisilla!"

      Mielestäni, tämän jälkeen kun yksilö valistee alkaa terrosristiksi, hänen on turha vedota ihmisoikeuksiin omalla kohdallaan.


      Toiseksi, kun pekka palopäälikkö hukkaa lompakkonsa etelän matkallaan, menee Suomen konsulaattiin ja haluaa asua.
      Ei saa.
      Ja kun saa, niin maksaa lystin itse.

      Ei kukaan Antti Rinne/Maria Ohisalo hae häntä sieltä pois.

      • asua, apua.


    • Anonyymi

      Näin on. Eikä siihen kuulu avustus jos on hommannut itsensä rikollisiin piireihin.

    • Anonyymi

      Totta. Perheitä ei tule hajoittaa. Isis perhe - mies ja vaimo lapsineen on kotiutettava Suomeen. Kaikille kuuuu ihmisoikeudet ja niitä on vaalitava. Jokainen ymmärtänee, miten perheen hajooittuminen vaikuttaa ihmisiin. Mieheen - vaimoon ja lapsiin.

      Tämä on tämän päivän ajattelua, mutta onko tämä sokeutta vaiko viisautta ,, jos sen yleistää kaikkia ihmisiä koskeviksi?

      m.l

    • Anonyymi

      jTapahtuiko Miikka Rannnan kohdalla ihmisoikeusrikkomus? Viranoaisten , Suomen
      järjestelmän pettäessä ihmisensä. Poika olisi pitänyt tuoda kotiin heti eikä viidestoistä päivä. Perheellinen isä, joka tarvitsi apua. Sitä hänelle ei suotu. Nyt on liian myöhäistä. Miksi tämä tapahtui. Pistäkään oikeuslaitos koville, ettei tällaista tapahtuisi jatkossa. Asioiden pimittely ja salailu tässä maassa taitaa olla jo käytäntö. Ulkoministeri ja muu lakeija porukka syleilee ja paapoo muuta maailmaa jättäenn omat kansalaisensa pulaan maailmalle. Suututtaa tällaista mummelia niin v...sti. HÄVETKÄÄ!

    • Anonyymi

      Niimpä. Ei herunut apua valtiolta Miikkan kohdalla eikä edes valtamedia tehnyt siitä juttua vaikka pyydettiin.
      Nää eukot jotka on omasta tahdostaan lähteneet terroristien vaimoiksi on
      tutkittavana rikoksista ja terrorismin tukemisesta ja osallistumisesta . Itse ovat sinne menneet ja tienneet mitä siellä on ja nyt kun ei mennyt niinkuin strömsössä niin itketään takaisin ja vaaditaan oikeuksia ym.
      Voinko minäkin siis lähteä vähän keppostelemaan maailmalle? JOs vaikka menisin merirosvoamaan Somaliaan ja kiinni jäämisen jälkeen alkaisin vinkua suomeen takaisin koska "minulla on oikeus". Luulisin että sinne saisin jäädä.

    • Anonyymi

      Isis on kuulkaas terroristijärjestö (yllätys...). Jos laittomuuksiin lähtee mukaan, niin omaa tyhmyyttä, kun sinne jää. Jos jotenkin Suomeen pääsisivätkin, niin vankila olisi se ainoa vaihtoehto. Lapset on menetetty Isisille. Vai luuletteko, että aivopesu toisinpäin auttaisi?

    • Anonyymi

      Ne kaikki naisey/vaimot ovat sinne lähteneet omasta tahdostaan ( olisi voinut kieltäytyä matkasta jos olisi halunnut). Ovat myöskin tienneet jo etukäteen mikä on isis, turhaan kukaan väittää toista( ei voi olla niin tietämättömiä nyky maailmassa). Lapset ovat aivopestyjä pitkiä aikoja jo, tuskin niistä saadaan kunnon kansalaisia suomeen enään. Jo tänne muuttaneetkin muslimi lapset huutelevat kaduilla ja kouluissa , että mun isä tappaa teidät koska ette ole muslimeja., voi vain kuvitella mitä ne lapset sieltä leiriltä tekee kun kasvavat hiemat. Jäätkööt siis sinne

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5209
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4686
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2986
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1747
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      109
      1735
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1730
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1571
    Aihe