Vahingollisia puolueita Suomelle

Anonyymi

ja suomalaisille muut paitsi perussuomalaiset. Jos yli puolet suomalaisista äänestäisi perussuomalaisia, kantasuomalaiset vaurastuisivat jo yksin sillä kun haittamaahanmuuttoon loppuisi kokonaan ja ihan kaikki turvallisesta Ruotsista tulleet palautettaisiin. Kyllä Tiibetin hengellinen johtaja Dalai Lama oli oikeassa että Eurooppa kuuluu eurooppalaisille. Suomi suomalaisille. Se tehtaanpiippu Suomessa on ympäristöteko. Suomessa kannattaa tehdä suodattimia yms ja myydä niitä eniten saastuttaviin maihin. Ja afrikkalaisia pitää opettaa istuttamaan puuntaimia mm. Sahara täyteen. Hävitöntä kun terveet miehet marssivat Suomeen. Miljoonat oikeassa hädässä olevat kaipaavat näitä auttamaan. Ei saa enää kutsua yhtään elintasopakolaista Suomeen. Suomessa on paljon hädänalaisia joita pitää auttaa Suomen rahoilla. Miljardeja jo tuhlattu onnenonkijamiesten täysylöspitoon.

136 kommenttia

Vastaukset

 • No missä viipyy vihervassusuvakkien itkuinen mamuhalaus-valitus???

 • Nämä maailmanhalaajat alkavat oilla inhonkohteita joka näkyy ihmisten mielipiteinä keskustelupalstoilla.Meidän on lopulta ajatella omaa kansaamme,ei ihme että perussuomlaisten kannatus nousee kokoajan ,tämä puolue on suomalaisten asialla.

  • Kerro miten saisimme persumiehet töihin. 50% heistä on työttömiä ja kuinka monta% on työllistetty yhteiskunnan rahoilla ja kuinka monta persua loisii maataloustuilla?
   Täällä mitättömät persut huutavat muita töihin, mutta itse ovat varsinainen loispaskiaisten joukko.

  • osmium1 kirjoitti:

   Kerro miten saisimme persumiehet töihin. 50% heistä on työttömiä ja kuinka monta% on työllistetty yhteiskunnan rahoilla ja kuinka monta persua loisii maataloustuilla?
   Täällä mitättömät persut huutavat muita töihin, mutta itse ovat varsinainen loispaskiaisten joukko.

   Mistä Löydät nykynuorista työntekijöitä oikeisiin töihin ikärasismi estää vanhempia

  • Persunuoretkin voisi lähteä mieluummin töihin jos työstä maksettavalla palkalla eläisi. Suvakit eli muut paitsi Perussuomalaiset siis muut pitää huolen jotta nuoret terveet elintasopakolais miehenkuvat saavat Suomessa täysihoidon lisäksi riittävästi diskorahaa. Suomalaisten palkkoja pystyisi nostamaan jo yksin sillä kun noin 30000 elintasopakolaista pistettäisiin maasta pois. Oletko koskaan huomannut yhdenkään suvakin päivittelevän matuista aiheutuvia kustannuksia?

  • Anonyymi kirjoitti:

   Persunuoretkin voisi lähteä mieluummin töihin jos työstä maksettavalla palkalla eläisi. Suvakit eli muut paitsi Perussuomalaiset siis muut pitää huolen jotta nuoret terveet elintasopakolais miehenkuvat saavat Suomessa täysihoidon lisäksi riittävästi diskorahaa. Suomalaisten palkkoja pystyisi nostamaan jo yksin sillä kun noin 30000 elintasopakolaista pistettäisiin maasta pois. Oletko koskaan huomannut yhdenkään suvakin päivittelevän matuista aiheutuvia kustannuksia?

   Niiden joukoissa on paljonkin erialojen ihmisiä jotka ei hyväksy matujen ja mamujen elättämistä ilman mitään vastiketa yhteiskunnalle.Mutta hyysärien joukko on niin levittäytynyt kaikkiin yhteiskunnan toimintoihin, etteivät erimieltä olevat uskalla sanoa mielipidettään, koska saat rasistinleiman, sekä voit menettää työpaikkasi.

  • osmium1 kirjoitti:

   Kerro miten saisimme persumiehet töihin. 50% heistä on työttömiä ja kuinka monta% on työllistetty yhteiskunnan rahoilla ja kuinka monta persua loisii maataloustuilla?
   Täällä mitättömät persut huutavat muita töihin, mutta itse ovat varsinainen loispaskiaisten joukko.

   Onko faktaa näyttää?

 • Sen näkee mm Venezuelassa jota johtaa sosialisti. Kansa elää nälässä. Sosialisti presidentin murharyhmä surmaa rakasti poliittisivastustajia. Telkkarissakin näkyi kun vahvasti panssaroitu armeijan tai poliisin auto ajoi rajusti mielenosoittajien joukkoon. Kommunistien jälkeläiset ovat sadisteja kun pääsevät valtaan. Näitä kommunistien jälkeläisiä Suomessa ovat vasemmistoliitto vihreät ja sosiaalidemokraatit eli sdp.

  • On aika turha hokea tuota "Venezuelaa johtaa sosialistit"-tarinaa, kun sen näkee jokainen, että Venezuelan, kuten muidenkin banaanivaltioiden "sosialismi" on itseasiassa diktatuuria. Varat ja varallisuus kertyy pienelle eliitille maan johdossa, eli vain hallinnon "kauppanimitys" on sosialistit, ei hallintomuoto, joka on täysin diktatuurinen.

  • On aika turha hokea tuota "Venezuelaa johtaa sosialistit"-tarinaa, kun sen näkee jokainen, että Venezuelan, kuten muidenkin banaanivaltioiden "sosialismi" on itseasiassa diktatuuria. Varat ja varallisuus kertyy pienelle eliitille maan johdossa, eli vain hallinnon "kauppanimitys" on sosilistit, ei hallintomuoto, joka on täysin diktatuurinen.

  • Neuvostoliitossakin suurin osa kansaa eli nälkärajalla kun taas eliitti ui rahoissa. Tuohon liittoon monet nykyisten punavihreiden esivanhemmat yrittivät Suomen liittää ja tai saada Suomeen samanlaisen sairaan kommunistijärjestelmän.

  • Niinhän Brasiliassa, Argentiinassa ja Chilessäkin haikaillaan kansaa kurjistavan diktaattorin vallan alle.

   Niin mutta äärioikeistolainen diktatuuri on hyvästä ja kansan parhaaksi vasemmistolainen diktatuuri on ainoastaan pahasta. Näinhän persujen logiikka kulkee.

  • Mutta kun vasemmisto esiintyy köyhien puolustajina. Oikeasti ne ei puolusta köyhiä Suomessakaan, ainakaan suomalaisia

  • Anonyymi kirjoitti:

   Neuvostoliitossakin suurin osa kansaa eli nälkärajalla kun taas eliitti ui rahoissa. Tuohon liittoon monet nykyisten punavihreiden esivanhemmat yrittivät Suomen liittää ja tai saada Suomeen samanlaisen sairaan kommunistijärjestelmän.

   Nykyvenäjällä suurin osa kansaa elää edelleen nälkärajalla ja eliiti ui rahoissa. Talousjärjestelmän muutoksella ei siis ollut minkäänlaista vaikutusta ihmisten toimeentuloon.

 • Persut on ylivoimaisesti Suomen surkein puolue!!

  Mätä paska puolue!!

  • Tuohan vakuuttaa vain siitä, että olet yksi Suomen surkeimpia tyyppejä, ja antisi maalle on kaikki tuolla - tuollaisen suuren perustelemattoman viisauden hokemisessa. Vakuuttavaa retard, vakuuttavaa 🙄

  • Anonyymi kirjoitti:

   Tuohan vakuuttaa vain siitä, että olet yksi Suomen surkeimpia tyyppejä, ja antisi maalle on kaikki tuolla - tuollaisen suuren perustelemattoman viisauden hokemisessa. Vakuuttavaa retard, vakuuttavaa 🙄

   No eipä teilläkään ole hirveästi henkseleiden paukuttamiseen syytä, kun näkee miten kuulapäät vievät puoluettanne kuin litran mittaa. Idiootit johdattavat sokeita? Sietää miettiä ja ajatella, mistä leiristä tuli uusi puoluesihteerinnekin. Kohta natisee persupuolue liitoksistaan kuin vanha, romahdusvaarassa oleva rakennus.

  • Olet tyypillinen autistinen tapaus, eli pakonomainen asioiden toistamisen tarve.

 • Tänään tulee 75vuotta kun neuvostoliitosta tulleet partisaanit hyökkäsivät Seitajärven kylään Savukoskella aikuiset ammuttiin takaapäin ja lapset tapettiin kiväärinperällä,muutama pääsi pakoon hälyyttämään apua.Vesmmisto oli ryssän suuri ystävä tästä teurastuksesta ei haluttu puhua se salattiin . Tälläinen puolue on vasemmisto mihinkä ne pilkuistaan pääsee onneksi tämä puolue on muutamanprosentin puolue.Tämä hallitus on ollut vallassa vähän aikaa hallituspuolueiden kannatus laskee kokoajan voiko edellityksia jatkaa.

  • Persut vallassa tappaisivat tehokkkaammin kaasuttamalla.

  • Perusteluita

  • Anonyymi kirjoitti:

   Perusteluita

   Persut on 100% hitleriläisiä natseja vaikka voissa paistais...

 • Suomi takaisin venäläisille.

  • Epäisänmaallisten suvakkien Euroopan Unionlle jo luovuttama osa Suomen omasta päätäntävallasta takaisin.

  • Anonyymi kirjoitti:

   Epäisänmaallisten suvakkien Euroopan Unionlle jo luovuttama osa Suomen omasta päätäntävallasta takaisin.

   Kun miettii edellisen persuhallituksen päätöksiä (taksiuudistus, sote, aktiivileikkuri, ...) niin parempi että se päätäntävalta on jossain muualla.

 • Äärivasemmisto kärsi murskatappion tänään Kreikassa

 • Persut ovat törkyisin älämölö-joukko Suomessa - pelkästään Suomelle haitallinen puolue, johon tuhlataan täysin turhaan verorahojamme!
  Äärioikeistolaisten negatiivinen toiminta, kuten rasismi ja nazismin lietsominen pitäisi valtiovallan ottaa tiukkaan valvontaan ja sanktioida vahvasti ja saada kitkettua kokonaan pois Suomesta ... nopeasti.

  • Tuoreen tutkimuksen mukaan oikeistolaisimmat löytyy kokoomuksesta. Vihreät sekä vasemmistoliitto ja sosiaalidemokraatit punoittavat entistä enemmän eli ovat lähes kommunisteja

 • Alkavat vaikuttaa lähinnä mielisairaan tuotoksilta nämä raivokkaat hyökkäykset Persuja kohtaan, ja sellainen mielisairashan tuo retard-antipersu kyllä onkin. Ei perusteluja, vain pelkkiä valheita ja paskenheittoa. Sellaista se on vasemmistolaisen älykön elämä.

  • Tuo henkilöity syytös meni kyllä ihan väärälle henkilölle. Onko tuollainen käytös persuilla "uusi normaali"?

 • Tämän antiperseen kallo kaipaisi jonkun lääkärin katsomaan tätä mielenvikaista vasuria,mutta ei taida mitkään hoidot tähän vanhaanakkaan tehota.

  • Persuthan mielellänsä katselisivat ja avaisisivat ihmisten kalloja. Täytyyhän sitä persuismin toteutua suomessa vaikka kalloja tutkimalla.

   Kaikki muut kuin persut ovat persuismin mukaan mielenvikaisia vasureita.

 • Ihmiset ympäri maailmaa alkavat ymmärtää että ei ääniä enää vasemmisto/sosialisti huijareille

 • Perussuomalaiset kuten Euroopan muutkin isänmaalliset puolueet haluaa muuttaa Euroopan Unionin itsenäisten kansallisvaltioiden unioksi tai kauppa liitoksi. Yt Suomi joutuu maksamaan Euroopan Unionille enemmän mitä sieltä saa. Lisäksi vielä nyt on ainainen vaara että joudumme pelastamaan Saksan ja Ranskan suurpankit jostain kriisimaita kuten 2011 Kreikasta. Ei olisi tarvinnut pelastaa 2011 jos apupuolueet olisivat pitäneet vaalilupauksensa eikä menneet Kokoomuksen hallitukseen 2011. Jyrki Katainen voi päästä maailman pankin johtajaksi koska erikoisesti vasemmistoliitto ja vihreät saivat kerättyä paljon ääniä valheella 2011 luvaten "kun äänestätte meitä, ei yhtään tukipakettia lähde Suomesta enää Eurooppaan. Mutta sitten niitä lähtikin ja ihan kaikki kriisimaat tukipaketoitiin vastoin vaalilupauksia. Kepu aloitti lainaamalla Kreikalle miljardin. Perussuomalaiset on ainoa puolue Suomessa joka ei halua lisätä yhteisvastuuta, ainoa puolue joka haluaa pitää Suomen itsenäisenä. Olemme jo osa eu liittovaltiota mutta muut haluaa luovuttaa pois sen vähäisenkin oman päätäntävallan joka meillä vielä on. Perussuomalaiset ainoana puolustaa suomalaisia ihmisiä.

  • No niin. Tuossa kirjoituksessa tuli rautaisannos persujen logiikkaa.

   Vaarana on persujen mielestä suomalaisten joutuvan pelastamaan ranskan ja saksan suurpankit. Venäjän putinistit ovat tuota samaa valeuutista toitottaneet koko eurokriisin ajan. Persut ajavat Putinin politiikkaa Suomessa ja EU:n sisällä.

  • Suomen vasemmistoliitto ja sosiaalidemokraatit takinkäännöllä (helppoa-) pelastivat Saksan ja Ranskan suurpankit Kreikasta turvaan 2011. Tämä tapahtui niin että silloinen vvm Sdp :n Jutta Urpilainen kulki harva se päivä Brysselissä ja toitotti Suomessa kuinka on vastuullista tukea Kreikan kansaa ja Suomen osallistua tukipaketeihin. (Samalla suomalaisilta leikattiin) Oikeasti kreiikalaiset tavikset joutuivat entistäkin pahempaan ahdinkoon. Moni teki itsemurhan. Ennen 2011 eduskuntavaaleja kriisimaiden tukeminen/suurpankkien pelastaminen oli Vasemmisto puolueille paha asia, vaalien jälkeen erittäin hyvä asia. Suomen vastuut ovat miljardeja. Vielä syntymätönkin polvi joutuu maksamaan näitä miljardeja. Vihreät tietysti oli mukana tuossakin suomalaisia ihmisiä sortavassa hallituksessa.

 • Kyllä on taas tarkkaan luettu Suomen Uutisia.
  Siellä on oikein mustaa valkoisella kerrottu, että maailma on mustavalkoinen.

  Persut (hyvät tyypit) ovat sankareita ja kaikki muut (pahat tyypit) tekevät jatkuvasti tuhoa.

  • Sinäkin olet lukenut Suomen Uutisia. Suuri kiitos siitä Sinulle. Lue edelleen ja pyydä Tovereitasikin lukemaan Suomen Uutiset verkkolehdestä totuutta. Totuus ei maksa mitään eikä se pala ees tulessa.

  • Anonyymi kirjoitti:

   This message has been removed by Utopia.

   Lehti siinä pysyy puhtaana, mutta läppäri likastuu.
   Saisivat tehdä lehdestä paperiversion vihervassareiden nautittavaksi.

 • Perussuomalaisten politiikka hyödyttää myös epäisänmaallista väestönosaa.

 • Kun itse uskoo Jumalaan edes vähän, on mukava kun perussuomalaiset ei ole kristinuskovastainen puolue. Rovasti Anssi Joutsenlahti oli saanut avata päivän/julistaa Sanaa Tampereen puoluekokouksessakin. Kyllä moni ateistikin on viimeistään juuri lähtönsä edellä turvautunut Korkeimpaan.

  • mitä uskonto auttaa

 • Perussuomalaiset on suurin puolue.

 • Muut puolueet hyödyttää nuoria terveitä elintasopakolaismiehiä

  • Ja persut etnonationalismillaan omaa nuorisojärjestöään, joka alkaa olla jo sen verran sekopäistä porukkaa, että tilailee itselleen dna-tutkimuksia siitä, kuinka "suomalaisia" itse ovatkaan. Aatun sanoma menossa perille? Pitääkö muhamettien oikeasti olla kohta huolissaan kuin juutalaisten aikoinaan?

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006158171.html

  • Entäs. Mm. Sdp :n Al-taee

 • Toivottavasti tulee pian uudet vaalit. Syksyllä hallitus alkaa tekemään "työtä" joka ei liene kantasuomalaisten hyyssäystä

 • Ainoastaan perussuomalaiset haluaa palauttaa päätäntävallan takaisin Suomelle.

  • Miten persut sen voisivat tehdä, kun eivät ole saaneet itseään edes hallituskelpoisiksi!

 • Halla-aho on erittäin hyvä puoluejohtaja. Mutta entisenä kokoomuslaisena minulle on tärkeintä että Suomessa on yksi puolue joka puolustaa suomalaisia ihmisiä ja haluaa pitää Suomen itsenäisenä. Ja joka haluaa palauttaa Suomelle oman päätäntävallan takaisin.

  • Niin meinaat, että oikeisto pääsisi sen jälkeen vapaasti kyykyttämään työväestöä ilman pelkoa, että EU:n viranomaiset puuttuisivat peliin?

 • Mitä tämän maan eteen mitään duunia kannattaa tehdä, tämänhän on tajunneet jo turhan paikan hakijatkin ! Vielä vähemmän hotsittaa omilla korkeilla veroillaan elättää näitä muualta vetelehtineitä elintasopakolaisia ! Eiköhän se ole jokaisen SUOMALAISEN oma asia ! Takaahan valtio näköjään tonnin ilmaiseläkkeen ns.takuueläkkeen, joten so... Mitä tällaisena uimaranta-ja terassikelillä mihinkään duuniin menee !

 • Edellinen hallitus noudatti Halla-ahon kirjoittamaa maahanmuuttopoliittista ohjelmaa. Loppuiko maahanmuutto? Loppuiko "haittamaahanmuutto"? Tyydyttävätkö edellisen hallituksen tulokset?

  Populisti pettää tyhmät kannattajansa aina uudelleen ja uudelleen.

  • Olisikin noudattanut,niin sisäministerinä toiminut Mykkänen olisi laittanut armeijan avustamaan rajavalontajoukkoja Ruotsin vastaiselle rajalle ja rajan kiinni.Mutta kun hallituksen tahtipuikkoa heilutti eräs Sipilä ja apurina toimi eräs Orpo niin tulos oli 30000 partalasta elätettäväksi lintukotoomme.

  • Et siis ymmärrä että rajavalvonta ei olisi estänyt turvapaikanhakijoita tulemasta Suomeen (ei se rajavalvonta estänyt Venäjältä tulleita turvapaikanhakijoitakaan). Katsos kun riittää se että rajalla sanoo hakevansa turvapaikkaa, silloin pitää ottaa hakija maahan ja käsitellä tämän turvapaikka-anomus.

   Populisti pettää tyhmät kannattajansa aina uudelleen ja uudelleen. Ja uudelleen kuten näemme.

  • Jos Torniossa olisi ollut rajavalvonta, ei Suomeen olisi päässyt ilman tarvittavia asiakirjoja. Ja olisi pitänyt ohjata turvallisesta Ruotsista Suomeen yrittävät Haaparannan poliisiasemalle. Sinä olet epäisänmaallinen suvakki. Häpeä. Tee parannus!!!!!

  • Anonyymi kirjoitti:

   Jos Torniossa olisi ollut rajavalvonta, ei Suomeen olisi päässyt ilman tarvittavia asiakirjoja. Ja olisi pitänyt ohjata turvallisesta Ruotsista Suomeen yrittävät Haaparannan poliisiasemalle. Sinä olet epäisänmaallinen suvakki. Häpeä. Tee parannus!!!!!

   Nimittelysi ei muuta sitä tosiasiaa että kun rajalla ilmoittaa hakevansa turvapaikkaa niin siinä ei tarvita asiakirjoja eikä sillä ole merkitystä että tulee turvallisesta Ruotsista (vaikka teidän mukaannehan Ruotsi ei ole turvallinen, näinhän te väitätte kun puhutaan Ruotsin maahanmuuttajista). Suomeen pääsee siksi aikaa että turvapaikka-anomus tutkitaan ja käsitellään.

   Näin se vaan on eikä tämä muutu miksikään sinun mielipiteestäsi.

  • Anonyymi kirjoitti:

   Jos Torniossa olisi ollut rajavalvonta, ei Suomeen olisi päässyt ilman tarvittavia asiakirjoja. Ja olisi pitänyt ohjata turvallisesta Ruotsista Suomeen yrittävät Haaparannan poliisiasemalle. Sinä olet epäisänmaallinen suvakki. Häpeä. Tee parannus!!!!!

   Kuvitteletko tosissasi, että raja-asemillamme ei ole ketään töissä???
   Että rajan yli marssitaan tuosta vain ilman, että papereitasi katsotaan??? Mistä olet tällaisen "uutisen" lukenut?

  • Ei ainakaan Haaparannan - Tornion vartiokopeissa ole ollut vuosiin miehitystä. Valvontakamerat on ja ne taltioi autojen rekisterinumerot. - Ja ei sellainen henkilö ole missään vaarassa tai hädässä joka on lähtenyt vaikkapa Irakista tai Somaliasta ja ylittänyt Välimeren ja matkustanut turvallisten Euroopan maiden läpi Ruotsin Haaparantaan ja joka hakee turvapaikkaa Suomesta. Sellainen on turvapaikkashoppaija. Turvapaikkaa pitää pyytää Euroopassa siitä maasta johon ensimmäiseksi saapuu.

  • Anonyymi kirjoitti:

   Kuvitteletko tosissasi, että raja-asemillamme ei ole ketään töissä???
   Että rajan yli marssitaan tuosta vain ilman, että papereitasi katsotaan??? Mistä olet tällaisen "uutisen" lukenut?

   Etkö todellakaan ymmärrä lukemaasi?

   Kun rajalla ilmoittaa hakevansa turvapaikkaa niin siinä ei tarvita asiakirjoja eikä sillä ole merkitystä että tulee turvallisesta Ruotsista. Siinä ei todellakaan katsota mitään papereita. Syy tähän on tietysti se että diktatuurit eivät myönnä mitään matkustusasiakirjoja niille joita vainoavat eikä matkustusasiakirjoja siten voi vaatia turvapaikanhakemisen edellytykseksi.

   Näin se on vaikka Halla-aho väittääkin toisin. Mutta tässäkin se nähdään, populisti pettää aina.

  • Moni on heittänyt mereen tai jonnekin paperit että pääsisi pipilän taloon Kempeleeseen. Joitakin Irakiin palautettuja haastateltiin Irakissa ja jotkut heistä kertoivat palanneensa vapaaehtoisesti takaisin kun ei päässeetkään pääministerin taloon asumaan

  • Anonyymi kirjoitti:

   Moni on heittänyt mereen tai jonnekin paperit että pääsisi pipilän taloon Kempeleeseen. Joitakin Irakiin palautettuja haastateltiin Irakissa ja jotkut heistä kertoivat palanneensa vapaaehtoisesti takaisin kun ei päässeetkään pääministerin taloon asumaan

   Sangen mahdollista että näin on.

   Mutta tämä kun vaan ei edelleenkään muuta miksikään sitä tosiasiaa että kun rajalla kertoo hakevansa turvapaikkaa niin pääsee maahan turvapaikka-anomuksen käsittelyn ajaksi. Oli rajavartijoita tai ei, näin se vaan on.

   Halla-aho saa väittää mitä haluaa. Mutta tässäkin se nähdään, populisti pettää aina.

  • Edelleenkään kukaan ei ole vastannut kysymyksiini:

   Edellinen hallitus noudatti Halla-ahon kirjoittamaa maahanmuuttopoliittista ohjelmaa. Loppuiko maahanmuutto? Loppuiko "haittamaahanmuutto"? Tyydyttävätkö edellisen hallituksen tulokset?

   Älkää selitelkö vaan kertokaa suoraan menikö hyvin!

 • Jos Haaparannan Tornion välillä olisi ollut rajavalvonta, ei Suomeen olisi päässyt paperittomat vaan ne olisi ohjattu Haaparannan poliisiasemalle !!!! Eri asia jos vartijat olisi olleet suvakkeja.

  • Ei pidä paikkaansa. Rajavartijat toimivat lain mukaisesti ja laki sanoo että jos rajalla ilmoittaa hakevansa turvapaikkaa pitää päästää maahan turvapaikka-anomuksen käsittelyn ajaksi.

   Itkekää mitä itkette, se ei asiaa muuta miksikään.

 • Rajavartijat toimivat Sivari halla-ahon laatiman hallitusohjelman mukaisesti.

  • Laki kävelee Halla-ahon ja hallitusohjelman yli.

   Rajavartijat toimivat hallitusohjelman mukaisesti sitten ja vasta sitten kun hallitus on muuttanut lakeja. Lakien mukaan mennään.

  • Anonyymi kirjoitti:

   Laki kävelee Halla-ahon ja hallitusohjelman yli.

   Rajavartijat toimivat hallitusohjelman mukaisesti sitten ja vasta sitten kun hallitus on muuttanut lakeja. Lakien mukaan mennään.

   Lukekaa Ulkomaalaislaki. Pykälästä 94 on hyvä aloittaa ja lukea siitä sitten eteenpäin.

 • Uskokaa edes Paavo Väyryseen. Väyrynen ehdotti 2015 Pääministeri Sipilälle tai pyysi että Ruotsin rajalle on palautettava rajavalvonta, niin taisi Tanska kin tehdä. Mutta kun Sipilä on vihervasemmistolainen suvakki niin ei hän mitään tehnyt, tilasi vaan Kempeleen talollaan onnenonkijoita eläteiksemme.

  • Kerrohan meille miksi Putinin pois ajamat turvapaikanhakijat päästettiin Suomeen vaikka itärajalla onkin rajavalvonta? Eikös se rajavalvonta estäkään turvapaikanhakijoiden pääsyä maahan ;)

   Ei se rajavalvonta estänyt turvapaikanhakijoiden tuloa Tanskaankaan.

  • Venäjältä tuli 2000 matua, Ruotsista 30000. "ole hereillä, voit saada vaikka hauen". Nykäs Matin syntymäpäivä nyt

  • Anonyymi kirjoitti:

   Venäjältä tuli 2000 matua, Ruotsista 30000. "ole hereillä, voit saada vaikka hauen". Nykäs Matin syntymäpäivä nyt

   Entäs sitten? Pointti on se että rajavalvonta ei estänyt eikä estäisi nytkään turvapaikanhakijoiden tuloa Suomeen.

   Tässäkin Halla-aho kusettaa tyhmiä seuraajiaan. Populisti pettää aina.

 • "Perussuomalaisuus ei siis ole tietoinen valinta vaan siihen tilaan ajaudutaan.
  Yleisimmät syyt ovat turvaton lapsuus, matala koulutus ja kyvyttömyys muodostaa omia ajatuksia."

  Ei ole ihme, että on vahingollinen puolue Suomelle!!!

  • Minä äänestin kymmenissä vaaleissa kokoomusta. Kokoomus oli ennen hyvä, nyt huono. Perussuomalaiset on ainoa isänmaallinen puolue.

  • Eikö olekin hyvä asia kun niillekin on puolue joilla ei ole ollut mahdollista käydä kouluja.

  • Anonyymi kirjoitti:

   Eikö olekin hyvä asia kun niillekin on puolue joilla ei ole ollut mahdollista käydä kouluja.

   Mamut jättää tosiaan koulunsa lähes peruskoulun ala-asteeseen ja sekin kahlataan apuopettajien avulla.

 • Jussikin taitaa puhua tänään Porissa Suomi areenalla

 • Persut ovat ainoa puolue Suomessa joka on suomalaisten puolella... Kaikki muut puolueet ovat enemmän tai vähemmän kehitysmaa muslimeiden puolella, kärjessä viherkommarit ja demarit. Katsokaa vaikka niiden eduskuntavaali ehdokkaita viime vaaleissa niillä oli toistakymmentä kehitysmaamuslimi ehdokasta joista onneksi vain yksi pääsi läpi, tosin sekin oli yksi liikaa...

  • Miten Venäjän asian ajaminen on suomalaisten puolella olemista?

  • Perussuomalaiset ei ole Venäjän vaan Suomen ja suomalaisten puolella

  • Vai ovat persut suomalaisten asialla? No kerrohan sitten kolme tärkeintä aikaansaannosta mitä persut saivat aikaan viime hallituksessa.

  • Älä älä. Jussi Halla-ahon johtamat perussuomalaiset ei ole olleet vielä hallituksessa.

 • Jos sosiaalidemokraattien al-Taee olisi ollut rehellinen ennen vaaleja, olisi perussuomalaiset ollut selvä ykkönen eduskuntavaaleissa.

 • Perussuomalaisena olen jätemaksut maksanut, siksi en lajittele enkä kierrätä. Viherpiipertäjien hommia.

 • Sadat suomalsisnaiset on ehtineet mennä naimisiin irakilaisten kanssa. Näille on ihan turha puhua haittamaahanmuutosta. Ihmetyttää vaan, että puhutaan tasa-arvosta ja sitten mennnään muslimin kanssa naimisiin. No, huivia päähän ja koraanin opetuksia opettelemaan. Onnea valitsemallenne tielle!

 • Vihreitä äänesti enimmäkseen 18-24v. Ja naiset. Pitäisi ottaa koulut syyniin että kuinka siellä kantasuomalaisia sortavat epäisänmaalliset, maailmaa halaavat, terveitä nuoria elintasopakolais miehiä hyyssäävät opettajat hilluvat.

 • No jaa. Voihan sen tietysti nonkin ajatella.

  Itsekin äänestin persuja sekä eduskunta- että eurovaaleissa. Sen jälkeen olen alkanut pakittaa ja uudelleenarvioida koko tätä hela persuasiaa. Tuskin äänestän enää ikinä persuja.

  • Minä edelleen äänestän perussuomalaisia, minä edelleen avaan ihmisten silmiä jotta ne ymmärtävät äänestää parasta eli perussuomalaiset puoluetta. Hyvin hyvin monet on jo ymmärtäneet.

 • Pitäisi jo olla selvää kaikille suomalaisille että sellainen puolue on suomalaisille paras joka puolustaa suomalaisia ihmisiä. Vain yksi puolustaa ja se on Perussuomalaiset!!!!!!

  • Väärin. Persut puolustavat vain valkoista heteromiestä. Eivät valkoista heteronaista. Persujen tekohuoli valkoisten tyttöjensä ja naistensa turvallisuuden heikkenemisestä ei ole muuta kuin moraaliposeerausta ja äänten kalastusta. Persut eivät pidä esimerkiksi seksuaalista väkivaltaa vakavana asiana oikeasti. Se onko seksuaalinen väkivalta vakavaa vai ei riippuu persujen mielestä 100% siitä onko tekijä ulkomaalaistaustainen vai valkoinen heteromies.

   Halla- aho on osoittanut liikuttavaa lojaliteettia omia valkoisia hetermiesraiskareitaan ja seksuaalista väkivaltaa harjoittavia tovereitaan kohtaan samaan aikaan kun heiluttaa kepin nokassa mamujen tekemiä rikoksia. Ei tällainen kaksinaismoralismi kestä päivänvaloa.

   Terveisin entinen persujenäänestäjä.

  • Anonyymi kirjoitti:

   Väärin. Persut puolustavat vain valkoista heteromiestä. Eivät valkoista heteronaista. Persujen tekohuoli valkoisten tyttöjensä ja naistensa turvallisuuden heikkenemisestä ei ole muuta kuin moraaliposeerausta ja äänten kalastusta. Persut eivät pidä esimerkiksi seksuaalista väkivaltaa vakavana asiana oikeasti. Se onko seksuaalinen väkivalta vakavaa vai ei riippuu persujen mielestä 100% siitä onko tekijä ulkomaalaistaustainen vai valkoinen heteromies.

   Halla- aho on osoittanut liikuttavaa lojaliteettia omia valkoisia hetermiesraiskareitaan ja seksuaalista väkivaltaa harjoittavia tovereitaan kohtaan samaan aikaan kun heiluttaa kepin nokassa mamujen tekemiä rikoksia. Ei tällainen kaksinaismoralismi kestä päivänvaloa.

   Terveisin entinen persujenäänestäjä.

   Samaan aikaan kun Halla- aho persujen suulla peräänkuuluttaa että rikoslainsäädäntömme on mätä seksuaalisen väkivallan osalta ja rangaistusasteikkoa pitäisi nosaa alapäästä ei yläpäästä, hän esim. Putkosen kohdalla vetoaa siihen, että Putkonen on raiskaustuomionsa kärsinyt ja puhtoinen mies.

   Samaan vedotaan varmaan sitten myös mamuraiskareiden kohdalla kun he ovat kärsineet rangaistuksensa.? Hekin ovat sen jälkeen puhtoisia pulmusia eikä vanhoja enää muistella?

   Vai onko niin että vain valkoisen heteromiesraikarin kohdalla suomen rangaistukset ovat sopivia, mutta mamuraiskareiden kohdalla liian lieviä?

   Halla- aho ei ole niin tyhmä etteikö pysty näkemään tätä silmille hyökkäävää tekopyhyyttä. Varapuheenjohtajavalinnat sitten ovat jo selvä kannanotto. Melkein kuin vittuilua niille suomalaisille jotka ovat valkoisen suomalaisen heteromiehen seksuaaalisen väkivallan uhreja. Katsokaa, persut seisovat liikuttavan lojaalisti omien raiskareidensa takana. Valkoisen heteromiehen harjoittama väkivalta naista kohtaan ei ole vakavaa. Valkoisen naisen omaa syytä. Ja varmaan sille ihan oikein. Itse syyllinen.

   Minä halusin uskotella itselleni vuosia sitten että se homon päähänampumisepisodi liittyi seksuaaliseen väkivaltaan, ei homoseksuaalisuuteen. Mutta kyllä se taisi sittenkin olla ongelma nimenomaan se että kyseessä oli mies joka ahdisteli miestä.

   Ei tästä voi muuta päätellä kuin että persuille ja monille muille poliittisille vaikuttajille seksuaalinen väkivalta on pelkkä politikoinnin väline. Seksuaalista väkivaltaa riepotellaan varomattomasti ja sillä leikitään kuin jollain leikkikalulla, tajuamatta lainkaan miten vakavasta asiasta seksuaalisessa väkivallassa oikeasti on kyse.

  • Putkonen oli demari jotain tehdessään siellä Kuhmossa.

  • Anonyymi kirjoitti:

   Samaan aikaan kun Halla- aho persujen suulla peräänkuuluttaa että rikoslainsäädäntömme on mätä seksuaalisen väkivallan osalta ja rangaistusasteikkoa pitäisi nosaa alapäästä ei yläpäästä, hän esim. Putkosen kohdalla vetoaa siihen, että Putkonen on raiskaustuomionsa kärsinyt ja puhtoinen mies.

   Samaan vedotaan varmaan sitten myös mamuraiskareiden kohdalla kun he ovat kärsineet rangaistuksensa.? Hekin ovat sen jälkeen puhtoisia pulmusia eikä vanhoja enää muistella?

   Vai onko niin että vain valkoisen heteromiesraikarin kohdalla suomen rangaistukset ovat sopivia, mutta mamuraiskareiden kohdalla liian lieviä?

   Halla- aho ei ole niin tyhmä etteikö pysty näkemään tätä silmille hyökkäävää tekopyhyyttä. Varapuheenjohtajavalinnat sitten ovat jo selvä kannanotto. Melkein kuin vittuilua niille suomalaisille jotka ovat valkoisen suomalaisen heteromiehen seksuaaalisen väkivallan uhreja. Katsokaa, persut seisovat liikuttavan lojaalisti omien raiskareidensa takana. Valkoisen heteromiehen harjoittama väkivalta naista kohtaan ei ole vakavaa. Valkoisen naisen omaa syytä. Ja varmaan sille ihan oikein. Itse syyllinen.

   Minä halusin uskotella itselleni vuosia sitten että se homon päähänampumisepisodi liittyi seksuaaliseen väkivaltaan, ei homoseksuaalisuuteen. Mutta kyllä se taisi sittenkin olla ongelma nimenomaan se että kyseessä oli mies joka ahdisteli miestä.

   Ei tästä voi muuta päätellä kuin että persuille ja monille muille poliittisille vaikuttajille seksuaalinen väkivalta on pelkkä politikoinnin väline. Seksuaalista väkivaltaa riepotellaan varomattomasti ja sillä leikitään kuin jollain leikkikalulla, tajuamatta lainkaan miten vakavasta asiasta seksuaalisessa väkivallassa oikeasti on kyse.

   https://yle.fi/uutiset/3-10795242?origin=rss

   ketä ja mitä suomessa uskotaan

 • Ilman perussuomalaisia Suomi ei ehkä enää saisi käyttää omaa lippuakaan

  • Olet selvästi persu, joten en ole varma, tarkoitatko natsilippua?

  • Ei. Kun Suomen siniristilippua.

  • suvivirsi vai kaapu päälle ja moskeijaan?

 • Jos sinä kantasuomalainen olet ilman asuntoa, asunto annetaan Suomessa ensin elintasopakolaiselle. Niille annetaan ihan kaikki muukin mitä ne haluaa vaikka olisivat laittomasti Suomessa. Sinä kantasuomalainen olet hylkiö Suomen suvakeille.

  • Valetta tämäkin kommentti.

   Ensinnäkin "elintasopakolainen" ei saa turvapaikkaa joten hän ei pääse edes asuntojonoon.

   Turvapaikan saanut turvapaikanhakija on ihan siinä samassa asuntojonossa kuin muutkin.

   Kantasuomalaisista natsit ja rasistit ovat hylkiöitä.

 • Erikoisesti punavihreät eli vasemmistoliitto vihreät ja sosiaalidemokraatit ovat suvakkeja ja heidän vuoksi ei pienituloinen suomalainen voi koskaan saada lisää palkkaa vaikka nuo esiintyvätkin köyhien puolustajina. Ne puolustaa monikulttuurisuutta

  • Pienituloisten pientä palkkaa ajavat oikeistolaiset, siis kuten viime hallitus. Ja persut, kepulit ja kokkareethan siinä olivat asialla.

  • 2011 aloittanut sateenkaarihallitus leikkasi eniten heikoimmilta suomalaisilta mm. vanhustenhoidosta. Tuo hallitus jakoi valtavasti rahaa Saksan ja Ranskan pankeille.

  • Anonyymi kirjoitti:

   2011 aloittanut sateenkaarihallitus leikkasi eniten heikoimmilta suomalaisilta mm. vanhustenhoidosta. Tuo hallitus jakoi valtavasti rahaa Saksan ja Ranskan pankeille.

   Tarkoitatko Kataisen (KOK) hallitusta?

  • Kyllä. Muistan hyvin kun Perussuomalaiset, vasemmistoliitto ja sosiaalidemokraatit eduskuntavaalikampanjoivat suurella eu ja euro kriittisyydellä. Luvattiin tehdä loppu Kreikan tukemiselle suomal veronmaksajien kustannuksella. Eu ja euro eroakin väläytettiin. Silloin Soini vielä piti vaalilupauksensa (vasemmistoliiton Paavo Arhinmäki luuli Soinin menevän Kataisen hallitukseen ja sanoi"on demokratian halventamista ja äänestäjien pettämistä jos Soini menee hallitukseen " Arhinmäki meni itse). Katainen ei olisi saanut kokoon hallitusta ilman vasemmistoliiton ja sosiaalidemokraattien takinkääntöä. Nuo puolueet +tietty myös vihreät Kokoomuksen kanssa aiheuttivat suomalaisille vielä syntymättömillekin suuret velat, miljardien velat. Erittäin hävittömiä, epäisänmaallisia, omahyväisiä, itsekkäitä ovat erikoisesti vasemmistoliitto vihreät ja sosiaalidemokraatit elubsdp=demarit.

 • Tänään netti iltalehdessä asiallinen juttu Kalifaatin noususta ja tuhosta. Kannattaa lukea jopa vihervassarinatzien, kun ovat vaatimassa isiskummituksia tänne elätettäväksi.Myös hesarin juttu Ruotsin jengisotien uhreista ja kranaatti iskuista on luettavaa asiaa, tosin vasta medialukutaitoinen ymmärtää näihinkin liittyvän maahanmuuttajien osallisuus.

 • Persussuomalaiset on haittapuolue. Ei mitään rakentavaa Suomen kannalta. Vain ksenofobiaa, rasismia ja hitlerismiä. Ei jatkoon haittapersuja ikinä! Kiitos.

  • Luojan kiitos vielä suurin osa suomalaisista on kantasuomalaisia. Ainoastaan Perussuomalaiset on Suomen ja suomalaisten puolella.

  • Kommenttisi kyllä vahvistavat sen, että Vihervasemmisto on todellinen yksinkertaisten loiseläjien koti.

 • Herää jo epäilys että jotain mielisairaalan potilaita on värvätty keksimään mitä älyttömimpiä syytöksiä, persut sitä prsut tätä

 • Mitä muuta pölhöpopulistinen hallitus voisi tehdä, euroopassa aletaan jo ihmetellä näitä päättäjien pölhöyksiä vahvasti

 • käypii kohta ukrainat suomessa

  siis PS saa puolet äänistä

  maahanmuutto 2015

 • Miksi niitä matuja vieläkin tulee. On tullut 2015 jälkeen noin 3000 kuukaudessa. Iso määrä. Suvakin mielestä "normaali" määrä

  • kesän jälkeen taas paljastuu raiskausaalto ja pyöritellään päitä?

  • Anonyymi kirjoitti:

   kesän jälkeen taas paljastuu raiskausaalto ja pyöritellään päitä?

   Paljastuu TAAS? Milloinkas se on paljastunut se ensimmäinen raiskausaalto?

  • Ainakin Oulussa taisi paljastua viime syksynä

  • Nuoret terveet elintasopakolais miehenkuvat saavat Suomessa täysihoidon lisäksi diskorahaa. Lisäksi Suomen suvakit näyttää pitävän normaalina kun monet noista, pääasiassa muslimeista on raiskannut suomalaisia 10-15 v tyttöjä.

  • Anonyymi kirjoitti:

   Nuoret terveet elintasopakolais miehenkuvat saavat Suomessa täysihoidon lisäksi diskorahaa. Lisäksi Suomen suvakit näyttää pitävän normaalina kun monet noista, pääasiassa muslimeista on raiskannut suomalaisia 10-15 v tyttöjä.

   Kerrohan kuinka moni noista, pääasiassa muslimeista on raiskannut suomalaisia 10-15 v tyttöjä? Yksi, kymmenen, sata, tuhat ...

   Suomeen tuli kymmeniä tuhansia turvapaikanhakijoita. Raiskauksia Suomessa tehdään noin tuhat vuodessa ja niistä 80% on kantasuomalaisten tekemiä. Ylivoimainen valtaosa turvapaikanhakijoista ei siis ole raiskannut ketään.

  • Liian moni!

  • Anonyymi kirjoitti:

   Kerrohan kuinka moni noista, pääasiassa muslimeista on raiskannut suomalaisia 10-15 v tyttöjä? Yksi, kymmenen, sata, tuhat ...

   Suomeen tuli kymmeniä tuhansia turvapaikanhakijoita. Raiskauksia Suomessa tehdään noin tuhat vuodessa ja niistä 80% on kantasuomalaisten tekemiä. Ylivoimainen valtaosa turvapaikanhakijoista ei siis ole raiskannut ketään.

   Kertokaahan persut onko teistä oikein rangaista kymmeniä tuhansia näihin raiskauksiin syyttömiä jopa kuolemalla siksi että joukossa on muutama raiskaaja?

   Sillä sitähän se turvapaikan epääminen tarkoittaa, osalle kuolemaa ja kidutusta. Puolet turvapaikkaa hakeneista tarvitsee sen turvapaikan. Tutkitusti, sitähän se tarkoittaa kun myönnetään tutkinnan jälkeen se turvapaikka.

 • Vanhan ajan kommunistit vaati suomalaisille työläisille parempia palkkoja, heidän jälkeläiset taas parempia oloja elintasopakolaisille. Ex kommunisti ja ex kansanedustaja Esko Juhani Tennilä sanoo 2011 kun vasemmistoliitto meni vastoin vaalilupauksia hallitukseen tekemään ääriporvarillista politiikkaa Suomen köyhien kustannuksella "valta on sokaisdut vasemmistoliitonkin". T. En ole ikinä äänestänyt punavihreitä ja tästedes kin äänestän perussuomalaisia kuin myös edelleen hommaan lisää perussuomalaisten kannattajia.

 • Itse lopetan persujen äänestämisen ja syy on persujen venäjämielisyys.

  • Perussuomalaiset on ainoa eu euro sekä maahanmuuttokriittinen eduskuntapuolue Suomessa. Perussuomalaiset ainoana puolustaa suomalaisia ihmisiä.

 • Me perussuomalaiset ollaan parhaita! Meitä kannattaa äänestää!

 • Puhutaan ettei perussuomalaiset halua auttaa Afrikkaa mitenkään. Ehkä parasta apua mitä Suomi voi antaa nimenomaan Afrikkaan, on lähettää sinne miljoonia kondomeja jotka toivottavasti paikalliset miehet laittavat "suoronsa päähän" ennen yhdyntää. Raamatun mukaan raskauden esto voidaan tulkita synniksikin mutta eikö sekin ole synti jos edesautetaan paikallisia miljoonia köyhiä naisia tulemaa joka vuosi raskaaksi. Näillä naisilla ei ole juuri mitään mahdollisuutta elättää joka vuosi syntyviä lapsiaan. Kun nainen on aliravittu ja kun hänet saatetaan usein raskaaksi, se on hirvittävää kärsimystä tälle naiselle. Jos haluaa elää Raamatun mukaan ja pyytää paikallisia miehiä pidättäytymään seksistä että naiset pääsis helpommalla ja ettei sieltä Afrikasta rynnittäisi Eurooppaan paremman elämän toivossa, tuskin sie pidättäydytään kun siellä ei juuri muita nautintoja ole. Ja kun vielä aika korkean elintason Suomessakaan jossa on monenlaisia harrastusmahdollisuuksia, ei juuri kukaan elä selibaatissa. Ja emme tiedä onko Jumala olemassa vai ei, jotkut uskoo ja saa ihanan lohdiöun uskosta ja toi
  vosta että omalla uskolla voi päästä kerran kunniankirkkauteen Jeesuksen vapahtajan lähelle ikiajoiksi. Kaikki ei usko.

 • Vaikuttaa että Kiina valloittaa tuon Afrikan, halpaa työvoimaa, luonnonrikkauksia

  • Kiina saastuttaa, Suomi ei

 • Se kannattaa äänestää sitä puoluetta joka ei ole vahingollinen Suomelle e ikä suomalaisten kannalta eli perussuomalaisia kannattaa äänestää

  • Persut ovat nimenomaan vahingollisia sekä Suomelle että suomalaisten kannalta. Persut pyrkivät siihen ettei Suomessa mentäisi lain mukaan, persut pyrkivat vahingoittamaan Suomen taloutta (EU-ero ja EU:n toiminnan hankaloittaminen), aktiivileikkuri, ...

 • Ainoastaan perussuomalaiset puolustaa suomalaisia ihmisiä. Muut hyyssäävät elintasopakolaisia.

  • Miten Venäjän asialla oleminen on suomalaisten puolustamista?

Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.