Naurettavin ehdotus ikinä

Anonyymi

Jo on aikoihin eletty! Kauppatieteilijän ja teekkareiden omistama taksiyritys hakenut lupaa myydä alkoholipitoisia juomia taksissaan. Naurettavaa! Kas kun ei vaikka maksullisia seksipalveluja tai huumemyyntiä! Aikovat vielä valittaa päätöksestä....No, kun on lusikalla annettu......

10

<50

Vastaukset

 • Totta, todella naurettavaa.

  Naurettavaa on se, että melkeinpä missä tahansa muualla maailmassa tuo olisi ollut ihan läpihuutojuttu ja luvat tulleet samantien, jos sellaisia olisi edes tarvittu.

  Surullista sensijaan on se, että suuri osa suomalaisista on aivopesty tuohon asenteeseen, että alkoholi on paholaisen tuote ja sen myyntiä ja käyttöä tulee valvoa ettei vaan ihmisille käy mitään kauheaa. Tämä asenne on havaittavissa aloittajankin tekstistä.

  Merkillistä miten ne 6 miljardia ihmistä Suomen ulkopuolella pärjää ilman holhousta.

 • Kaupat ja ravintolat ja tilaisuudet missä myydään luvalla alkoholia on sitä varten. Suomessa on laki niitä asioita varten ja nyt ollaan suomessa-ei missään muualla. Taksi ei ole sopiva siihen tarkoitukseen. Taksi on kuljetusta varten. Aluehallintoviraston perustelut kieltoon aiheellinen ja oikea.

  • Miten muut kuljetusvälineet ovat sopivia, laivat, junat, lentokoneet? Aluehallintoviraston perusteet olivat juuri niin heikkoja, että valittaminen kannattaa varmasti.


  • Eikös taksissa kuitenkin eväitä saa syödä?
   Jos on pitkäkin matka niin kaljaa ja pizza eväänä?

   Kuka vahtii, kuka möi, kuka osti... onko kuitit tallessa jne...


  • Anonyymi kirjoitti:

   Eikös taksissa kuitenkin eväitä saa syödä?
   Jos on pitkäkin matka niin kaljaa ja pizza eväänä?

   Kuka vahtii, kuka möi, kuka osti... onko kuitit tallessa jne...

   Tottakai! Vastaavasti taksikuskit voivat tulla työpaikallesi syömään eväitään pöytäsi kulmalle. Vastavuoroisuutta nääs.
   Miksiköhän näin ei ole tapahtunut?


 • Painepesurilla tila-auto puhtaaksi sisältä. Vuoraa auton sisältä pesunkestäväksi niin voivat rauhassa läikytellä ja oksennella. Ei muuten toimi kauan juottolana. Ei hyvä idea ollenkaan vaikka kuulostaa kivalta.

  • Mun ajamassa taksissa ei syödä eikä juoda.


 • Taksikuskit tuntien ne kuitenkin myisivät juomat pimeästi, koska taksamittari ei vahdi sitä(kään).

 • Mun taksissa tulee juoda kaljaa, jos sitä on mukana. Mut oonkin uuden ajan taksiyrittäjä. Mun palveluasenteeseen kuuluu, että bileet alkaa taksissa, matkalla kohteeseen.

  • Marketista pitää ostaa eväät matkaan!


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.