Tylsäksi muuttunut Emmedale

Anonyymi

Onpa viime kuukauden ajat Emmer ollut tosi sekavaa ja tylsää,yhä typerämpiä tyyppejä kuten Charityn vahinko poika,ja liikaa hajontaa,mihin se Rebecca joutui,en nähnyt missä katosi siis crinal Laclan teki taas temppujaan.Olen katsonut vuosikausia ja nyt tuntuu että on jo liian kaukana alkuperäisestä juonesta.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Totta joka sana. Kaikki on niin poukkoilevaa ja tosi sekavaa. Rebekan katoaminen meni minultakin jotenkin ohi. Samaan aikaan yritetään seurata Marlonin yhä naurettavammaksi käyvää naistoilailua, Sarahin lähestyvää sydämensiirtoa, Charityn löydettyä vammaista poikaa, Moiran sukupuolensa vaihtanutta tyttöä /poikaa Mattya ja Lachlanin yhä hullummaksi ja sairammaksi käyvää käytöstä. Sitte vielä Megan ja Frank, naistensa kanssa sekoileva David. Tässä vaan osa porukkaa, joiden suhteista yrittää pysyä vähän kärryillä. Aina se ei kyllä meikäläiseltä onnistu. Vanessa kyllä näkyy ja järjestelee toisten asioita.

    • Anonyymi

      Jep. Katson itse englannin tahtiin enkä nyt haluaisi kuulostaa negatiiviselta mutta noista tapahtumista sarja muuttuu koko ajan vaan huonommaksi ja huonommaksi seuraavien 10 kuukauden (vai monta kuukautta ero Englannin ja Suomen jaksojen välillä on?) aikana. Liki katsomiskelvottomaksi voisi sanoa. Nää uudet tuottajat tuputtavat katsojille kovasti omaa elämänkatsomustaan että tyttöystäväänsä. Eli Vanessan voi jatkossa odottaa olevan jokaisessa tarinassa, jaksossa ja käänteessä mukana. Sarja on nimittäin saanut hänestä uuden tähden.

    • Anonyymi

      Rebecan kidnappausta ei koskaan näytetty tarkoituksella, siksi tunne, että se olisi "mennyt ohi".

      Alkuperäinen juoni? Ai Annie Sugdenin taloudenpito? Niin, se olisikin aika vaikeaa saada takaisin, kun nainen on 100-vuotias 🤔

    • Anonyymi

      No, nyt alkaa onneksi Robronin häät lähenemään, ja siihen liittyen Rebecan kohtalo kiihtyy, johon taas liittyy Lachlan ja Belle, sekä Lydia ja Sam. Lisäksi Chasin ja Paddyn lapsen tulo maailman lähestyy. Paljon mielenkiintoisia asioita tiedossa.

      • Anonyymi

        Ehkäpä sitten näytetään mikä siellä Robertilla oikein pullottaa, en ole vielä huomannut. Ja onhan se tietysti mielenkiintoista nähdä, montako tuntia vai jopa päivää lapsi elää


    • Anonyymi

      Nykyisin katson ehkä yhden jakson viikossa, tänää viimeksi ja puudutti niin että hädin tuskin jaksoin katsoa loppuun, silti tuntuu että pysyy ihan juonessa mukana? Yksi asia mikä ei muutu, poliisia vilisee kylässä, ambulanssia soitetaan ja porukkaa viskotaan pitkin seinää, ohohoooh kun upeeta ja jännnnnnääääää!!

      Nykytekijät ei todellakaan osaa, eikö voi harjoitella ennen kuin alkaa oikeisiin hommiin, pitää tappaa vanha kunnon tv-sarja.

      Taitaa todellakin tulla loppu tähän Emmerdalen seuraamiseen.

      mies..

      • Anonyymi

        Tänään satuin näkemään twitter kommentin jossa vastattiin, sanottiin jollekin valittajalle että SAIPPUASARJAN KATSOMISTA PITÄÄ OPETELLA. Jatkuva sarjan tekeminen on erilaista kuin jonkun lyhyen draama tai jännityssarjan tai elokuvan. On olemassa eri sääntöjä,tapoja jotka on yhteisiä eri saippuoille.
        Jos katsoo jakson silloin tällöin ja mikään hahmo ei kiinnosta syvemmin eikä viitsi perehtyä hahmo historiaan tai voi olla väärä asenne yms. Jos ei viitsi perehtyä kunnolla niin on koko ajan kuin ulkopuolinen eikä tunne saavansa mitään tunne elämyksiä,iloa. Kaikista hahmoista ei tarvitse pitää,useampia voi sietää tai ohittaa niiden jutut.
        Jos haluaa alkaa seurata jatkuvaa sarjaa niin pitää katsoa tiiviisti jaksoja,Lukea ehkä hahmo historiaa englanninkielistä parhaat kunnes saa käsityksen ja ehkä löytää niistä hyviä viihdyttäviä asioita ja myös vakavampaa draamaa,asiaa.
        Tiedän itse kokemuksesta vuosien takaa että puolittainen katsominen ei riitä. Kun keskityin jaksoihin niin pääsin yhä paremmin perille ja kiinnostuin jatkuvaan tiiviiseen seuraamiseen.


      • Anonyymi

        Oeh voeh! Olen katsonut Emmerdalea aktiivisesti 1999-2000 lähtien, satunnaisesti jo 1997/98, kun se tuli aamulla. Tuolloin Emppu oli vaan 100 kertaa parempi kuin nykyään. Mutta aikasa kutakin vissiin, nyt alkaa todella tulemaan raja vastaan ettei tätä nykyistä menoa enää vaa jaksa seurata.

        mies..


    • Anonyymi

      Sarja on muuttumassa viime kesänä aloittaneen naiskolmikon johdolla,IM kyllä jo aloitti, huonoon suuntaan, vuoden aikana on otettu uusia ihmisiä jo 15 kpl. Pois lähtijöitä muutama jo tiedossa vuoden loppuun mennessä.
      Sarjan parhaat vuodet ovat takana. Ed on ollut hyvä ulkoilma kuvauksissa,maisemissa ja muutaman kiinnostavan näyttelijän ja juonien takia viime vuosina. Hyvän tuotteen voi myös vääränlainen agenda tärvellä,ikävä kyllä.
      Kun uusia katsojaryhmiä haalitaan ja yritetään miellyttää tiettyjä tahoja menetetään entisiä ja niitä jotka äänestivät palkintoja sarjalle. Onneksi eräs nuorehko oma suosikki näyttelijä päätti lähteä ajoissa ja se on hyvä. Olisipa hänen lähtö juonensa oikeanlainen ja katsojien hyväksyttävissä.

      • Anonyymi

        Sarjan näyttelijät, hahmot,puvustus,meikit,kampaukset,asuntojen sisustus,värit,luonto,ulkoiset kuvauspaikat yms on erittäin hyvää laatua ja selvästi parempaa,uudempaa,selkeäpää,siistimpiä ja miellyttävämpää katsottavaa kuin muissa Britti saippuoissa. Eläimiä on näytetty tänä vuonna enemmän, lammas laumoja,sikoja, ratsuhevosia. On rakennettu Willapakkaan ulkoterassi. Joidenkin juonien pitkittämistä on edelleen tai toistetaan samaa aihetta. Naisten juonia nostettu eturiviin.
        Jotkut uudet hahmot ovat ärsyttäviä eikä heille ole keksitty oikein työpaikkoja,asumis olotkin epämääräisiä. Tulee tunne ettei ole mietitty tarpeeksi juonia,jatkoa,syytä olla kylässä tms.
        Ei sarjaa tylsäksi ja huonoksi voi sanoa. Täyttyy odottaa ja katsoa mihin suuntaan sarja menee.
        Sarjaa on esitetty keväästä lähtien 7 jaksoa viikossa joten hahmojen lisäys voi olla tarpeen kun joitakin lähtee vielä pois.


      • Anonyymi

        Ei ole oikeanlainen lähtö jos liittyy nyt meneillään olevaan juonikuvioon. Sarjan keskipisteen lähteminen on iso asia, ja sen syynä tulisi aina olla oma, suuri juonikuvio, ei perheenjäsenen uloke.


    • Anonyymi

      Mistä voi seurata sarjaa Englannin tahtiin?

      • Anonyymi

        Googlaamalla löytyy, kun viitsii etsiä!

        Viimeisimmät 30 jaksoa, tuonne pitää luoda käyttäjätunnus. En tiedä, näkyykö brittimaan ulkopuolella.
        https://www.itv.com/hub/emmerdale/Ya0524

        Jouninpaljastuksia
        https://www.itv.com/emmerdale

        Youtubesta löytyy joitain klippejä, esim. haulla "emmerdale episodes 2019", "emmerdale july 2019" tai "emmerdale june 2019"


    • Anonyymi

      Olen katsonut sarjaa vuodesta 1997 ja silloin se oli leppoisaa ajan kuvaamista autenttisilla paikoilla. Oli silloinkin juonimista mutta ei joka toista tapettu eikä ollut ihan mahdottomia juonenkäänteitä. Kuinka monta murhaa ja psykopaattia on jo muutamassa vuodessa pikkukylässä ollut?
      En kehtaa enää katsoa Emmeä niiden aikana jotka eivät sarjaa seuraa. On sen verran hyppivää juonta ja koomisia hahmoja.

      • Anonyymi

        Ollaan vuosi jäljessä jakoissa. Tylsältä tuntuu Joidenkin hahmojen puiseva jauhaminen esim. Spencer,Kartanoväki,Debbie,Cain. Valoa näkyvissä kun jaksaa odottaa. Verratuna muihin saippuoihin Ed on kyllä todellisuutta enemmän muistuttava ulkotilojen,ulkokuvauksien,maisemien,puiden,kukkien,rakennusten,vajojen,W pubin pihalle on tehty terassi istuksien kanssa viime keväänä. Metsää nähdään usein,kuvauksia kylän ulkopuolella. Lampaita,hevosia,sikoja,kanoja,farmia nähdään enemmån taas. Näkee että on panostettu näyttävyyteen. Jos jättää pois jotkut Dinglet ja jotkut isommat juonet, niin hahmot ja näyttelijät toimii hyvin ns komedia tms jaksoissa.


    • Anonyymi

      Viikko 8.7. - 12.7.2019 Suomen jaksoissa oli oikein hyvä. Robronin kosinta vihdoin Dinglejen tukiessa, ja Rebecan olinpaikka näytettiin katsojille. Hyviä ja suuria kohtauksia tiedossa katsojille.

      Seuraava viikko olikin jo osittain tylsempi. En tiedä, ketä voisi kiinnostaa tämän puupökkelömäisen Grahamin ikinä katsojille näyttämätön kuollut vaimo ja lapsi. Sarjan teon ensimmäinen sääntö on: 'Näytä katsojille, älä kerro.'

      Sääli, näyttelijä oli erittäin hyvä Downton Abbeyssa Lady Edithin Herra Drewena, oli osallisena sarjan suurimmassa juonitarinassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      412
      4205
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      235
      2078
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1540
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      157
      1357
    5. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      66
      1029
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1015
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      131
      988
    8. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      232
      967
    9. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      923
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      898
    Aihe