Huutokaupat netissä.

Anonyymi

Olen pannut merkille huutokaupat.com sivustoilla myydään eniten tarjoavalle,koskien autokauppaa,olin mukana huutamassa yhtä kohdetta jossa euron korotukset kaikki oli ok,mutta kun aika oli melkein lopussa joku korotti 75 eurolla, ja kauppa jatkui tietenkin,niin kuin pitääkin,mutta hetkisen kuluttua sama tarjoaja nosti omaa tarjoustaan uudelleen?Mikähän mahtoi olla poinntti,ja se ei jäänyt yhteen kertaan vaan kyseinen tarjooja voitti kohteen ,epäilen rehellisyyttä.Ps.tiedän että vaikka myydään otsikolla eniten tarjoavalle,myyjä päättää myykö vai ei.Mutta tommonen kusettaminen ei oikein istu mun ajatusmaailmaan.Tämä kyseinen tapahtuma koski Autohuiput Espoo myynnissä ollutta Renault Megane farkku vm.2005. Nimimerkki Rehti

6

<50

  Vastaukset

  • Huutokaupat.com täyttä kusetusta, yksikään rehti liike ei siellä myy. HUOM! Huutokaupat.com toimii kohteen myyjänä eli jos tuote ei ole sitä mitä luvataan, huutokaupat.com on vastuussa tuotteesta.

  • Eivät ainakaan valvo ilmoituksia kuten väittävät , esim. myytävän ajoneuvon vuosimalli luulisi olevan melko oleellinen tieto myytävästä kohteesta , järjestäin tämmöstä hämyhommaa , nyt oli kamuxin ilmoitus joka iski silmään. no tuosta putiikista en osta enään mitään , kerta riitti.

  • Huutokaupat.com on vastuussa kaikesta mitä siellä myydään, he ovat myyjiä eli vastuu heidän.

  • Tuskin oli suuri menestys vaikka et autoa saanutkaan. Siellä myyjät myyvät kaikkea paskaa ilman mitään vastuuta mistään ja itse korottavat hintoja. Huutamalla hyväksyt sopimusehdot ja sitoudut ostamaan ja myyjät voivat ihan vapaasti muokata ja muuttaa ilmoitusta ja "sopimusta" tekemäsi tarjouksen jälkeen.

  • Nykyisin huutokaupat.com on tuotteen myyjä eli ovat vastuussa myytävistä tuotteista.
   Tosin saattavat väittää muuta, ylimielisyys vähän alkaa paistamaan tässä kioskissa, tainnut tulla vatta jo täyteen rahoo.

   Valitusta vaan kuluttajariitalautakuntaan niin 100% saat paskasta tuotteesta rahat takas.

  • Ahneutta sanon minä.
   Mezzoforte OY ei välitä paskaakaan asiakkaista, rahaa tulee niin kaikki hyvin.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   100
   3842