OY:n lopullinen lopettaminen, toiminta loppui jo 2012

Anonyymi

Meillä oli mieheni kanssa pieni oy, pidimme kivijalkaliikettä ja nettikauppaa. Homma ei oikein ottanut tuulta alleen ja lopetimmekin yrittämisen toukokuussa 2012, kun vauvamme kuoli kohtuun raskausviikolla 25. Ei vaan enää jaksettu sitä kaameaa stressiä ja rahapulaa surun keskellä. Mitään ei jäänyt, loppuvaraston arvo niin olematon, ettei siitä ollut käräjäoikeuskaan kiinnostunut. Totta puhuen en kaikkea tuolta ajalta edes muista, elin sumussa.

Kaikki johti siihen, että oma henk.koht. talous meni aivan kuralle, ulosotto piti kynsissään 7 vuotta. Maksoimme Finnverat ulosoton kautta, samoin vippejä, joita silloin piti ottaa, että saimme ruokaa.

Pääsin palkkatöihin heti ja nyt olen siis omat velkani maksanut ja aloin selvitellä luottotietojeni palautumista. Ulosotossa ei ole enää mitään, viimeinen maksuhäiriömerkintä poistuu vuoden päästä. Valoa tunnelin päässä? Ehkä sittenkään ei?

Asiakastiedon raportissa näkyy yhteys tuohon yritykseen. Henkilökohtainen luottoluokitukseni on tuon jäljellä olevan maksuhäiriömerkinnän vuoksi C. Luin, että yritysyhteys saattaa vaikuttaa myös tuohon kirjaimeen, mutta en ymmärrä että miksi vieläkin. Onko ainoa keino saada tämä 7 vuotta sitten kuopattu firma pois nimistäni? Miten? Oon ihan ulalla, osaisko joku vääntää tautalankaa mulle?

10

<50

  Vastaukset

  • Jaaha, täältä on poistettu kaksi täysin asiallista kirjoitusta. Kummassakin kommentoitiin sitä, että avausviesti on S24-virkaspammerin kirjoitelma.

  • Ulosotossa ei ole enää mitään. Hyvä homma.

   • Tuo on hyvä huomio, sillä yritystoimintaa on tosi vaikeeta tehdä, jos on rahaa ulostotolle koko ajan maksettava. Tiedän kokemuksesta että vaikeeta on, ja sen takia on hyvä asia että sitä ulosottoa ei enää tuolla aloittajalal ole olemassa.


   • Yritystoimintaa en enää ikinä haluakaan tehdä. Mietin vaan, että vaikuttaako yritysyhteys automaattisesti henkilökohtaiseen luottoluokitukseeni...


  • Onko tähän asiaan tullut mitään uusia tietoja? Haluaisin myös kuulla ne vastaukset, koska lähipiirissä on eräs hyvä ystävä, ja sillä on aika lailla saman suuntaiset asiat ja ongelmat päällä.

   • Avausviesti on provo. Turhaa jäädä niitä vastauksia odottelemaan tähän ketjuun.


   • Ei oo provo, voi luoja.


   • Kyllä se vaan on. Ylläpito on poistanut nyt jo 6 kpl viestejä, joissa todetaan että kirjoitelma on saitinpitäjän itsensä laatima aktivointi-provoilu-viesti.


   • > Ylläpito on poistanut nyt jo 6 kpl viestejä, joissa todetaan että kirjoitelma on saitinpitäjän itsensä laatima aktivointi-provoilu-viesti. >

    Nyt viestejä on poistettu jo 9 kpl. Naurettavat pellet, eivät kestä sitä, että heidän provonsa tunnistetaan hetipaikalla.


  • Ylläpito ylitti itsensä. Todella hyvä aloitus.
   Kuitenkin aistiii vielä hieman keksittyä juttua.
   Kuolema käy aina kaupaksi, voi tosin kääntyä itseään vastaan.
   Joskus se vielä onnistuu, se täydellinen aloitus.
   Sitten on juhlan paikka.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jyväskylän senioritalon palo sai alkunsa parvekekynttilästä

   Syyte tulossa huolimattomasta tulenkäsittelystä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006569983.html
   Maailman menoa
   105
   3872