Suosi suomalaista? Vai miten se on?

Anonyymi

Suomalaisten kasvisten ystäville 'ilouutisia'. Suomi sai erään toisen EU maan kanssa poikkeusluvan käyttää rikkakasvien torjuntaan Monsanto-yhtymän kehittämää Roundup-nimistä rikkakasvien torjuntaan käytettävää ainetta vielä vuoteen 2020. Muualla EU:ssa ko. 'litku' on kielletty, koska sen on todettu aiheuttavan syöpää.

Yhdysvalloissa vanhempi pariskunta voitti oikeudenkäynnin Monsato-yhtymää vastaan ja heille määrättiin 2 miljardin dollarin korvaus Roundapin sisältämän glyfosaatin heille aiheuttamasta syövästä.
https://www.cbsnews.com/news/jury-awards-couple-2billion-monsanto-roundup-weed-killer-cancer-lawsuit-trial-today-2019-05-13/

Suomi on siis jälleen 'kunnostautunut' välinpitämättömyydessään kansalaistensa terveydestä? Vanhuksemme joutavatkin Suomessa kuolla ripeämmin, koska ovella luuraa valtava eläkepommi ja se ei tunnu päättäjien mielestä hyvältä?

Kotimaisia kasviksia popsiville kansalaisillemme toivotamme pitkää ikää Roundupin jäämiä lautasiltaan nauttiessaan.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Valtiovalta myrkyttää meidät päätöksillään. Kepu on taas asialla ja kansaa kusetetaan Kepun toimesta oikein olan takaa.

    • Anonyymi

      Elinikä laskee ihmisillä ympäri planeetan vuosikymmen vuosikymmeneltä ja ihmiskunta on sukupuuton partaalla vain muutaman sukupolven päästä! Tämä lienee paras todiste meidän myrkytystä yrittävästä salaliitosta. Alas Monsanto ja palautetaan taas hedelmällisyys ja elinikä nousuun.

    • Anonyymi

      Missä muussa maassa kuin USA:ssa voi voittaa tuollaisen oikeusjutun että kaksi yli 70-vuotiasta saa syövän? Joka kolmas meistä sairastuu syöpään jossain vaiheessa elämäänsä ja mitä pidempään elät, sen todennäköisempää se on. Ja mitä tulee oikeuden päätökseen niin se ei perustu asiantuntijoiden näkemykseen vaan maallikoiden näkemykseen, jotka tekevät päätöksen sen perusteella, kuka parhaiten osaa vaikuttaa heidän tunteisiinsa. Tuon päättäneet ihmiset olivat aivan tavallisia mattimeikäläisiä, joilla ei ollut mitään tieteellistä kompetenssiä perustella päätöstään. Heistä vain tuntui siltä. Että roundup oli varmaankin syyllinen kun 70-vuotias sairastuu syöpään.

      • Anonyymi

        Kyllä Roundupin vaaroista on ihan tarkkaan tutkittua dataa, eikä kyseinen oikeudenkäynti perustunut mihinkään mutu tuntumaan.
        Vastapuolella (Monsato Bayer) oli nimittäin yrityksen taholta pätevät juristit, eikä hävitty oikeudenkäynti johtunut heidän pätemättömyydestään.

        Joten on turhaa aukoa päätään ja lässyttää asiassa, koska myös EU on kieltänyt alueellaan kyseisen torjunta-aineen käytön perustellusti.
        Suomessa Kepu vain pyrkii ajamaan omaa akendaansa ja siksi Suomi sai siirtymäajan perusteetomana.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä Roundupin vaaroista on ihan tarkkaan tutkittua dataa, eikä kyseinen oikeudenkäynti perustunut mihinkään mutu tuntumaan.
        Vastapuolella (Monsato Bayer) oli nimittäin yrityksen taholta pätevät juristit, eikä hävitty oikeudenkäynti johtunut heidän pätemättömyydestään.

        Joten on turhaa aukoa päätään ja lässyttää asiassa, koska myös EU on kieltänyt alueellaan kyseisen torjunta-aineen käytön perustellusti.
        Suomessa Kepu vain pyrkii ajamaan omaa akendaansa ja siksi Suomi sai siirtymäajan perusteetomana.

        Roundupin ei ole voitu osoittaa aiheuttavan syöpää.

        Sillä on kyllä luultavasti muita haitallisia vaikutuksia. Ja on muita rikkaruohomyrkkyjä, jotka ovat jonkin verran syöpää aiheuttavia.

        Miljardien korvaukset ovat amerikkalaista farssia. Niiden syöpäsairaiden juristit tuskin olivat kovin edullisia hinnaltaan hekään.


    • USA:ssa aikanaan yli 10 vuotta asuneena ja työskennelleenä voin sanoa, ettei vain oikeuslaitos Jenkkien maassa ole farssia, vaan koko oikeusjärjestelmä ja sitä kautta myös yhteiskunta on siellä suurta farssia.

      USA käyttää vuosittain valtavat summat mm. vankeinhoitoonsa. Sitä ei tarvinne ihmetellä, koska tuomiot rikoksista ovat myös mielipuolisia ja typeriä.
      On täysin järjetöntä määrätä useita elinkautisia yhdelle rikolliselle, joka ääritapauksissa voi saada vaikkapa 1000 vuoden tuomion tekosistaan vailla mahdollisuutta päästä ehdonalaiseen. Yhden vakavaan rikokseen syyllistyneen vangin 'elämän ylläpitäminen' tulee maksamaan kymmeniä miljoonia taaloja koko täysiylöspidon ajalta oheistoimineen. Vangin 'istuminen' vankilassa voi siis olla useita kymmeniä vuosia.

      Kuolemantuomio vakavista rikoksista olisi paljon kohtuulisempi vaihtoehto ja sen täytäntöönpano tulisi olla ripeää. Nykyteknologialla syyllisyys pystytään toteamaan huomattavasti aukottomammin kuin esim. 70-80 luvulla mm. DNA-teknologian tultua mukaan rikostutkintaan ja siksi kuolemantuomiota ei tarvitsisi lykätä, kuten vielä USA:ssa on tapana.

      Mitä USA:ssa käytettävään kasvinsuojeluun ja rikkakasvien torjuntaan tulee, niin valvonta erilaisten 'myrkkyjen' osalta tuskin on sen parempaa kuin kotomaassammekaan. Suomen maanviljelyssä käytetään paljon kasvisuojeluun tarkoitettuja yhdisteitä, joiden vaikutuksesta ihmiskehoon ei ole minkäänlaista tutkimusaineistoa saatavilla. Samoin on myös ruokiin lisättyjen lisäaineiden suhteen.

      Jos haluaa nauttia puhtaampaa ruokaa, kannattaa se tuotta alusta loppuun itse.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4120
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3982
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      608
      3855
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      19
      2627
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2445
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      339
      2051
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      127
      2042
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      190
      1900
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1569
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1412
    Aihe