Usko Jeesukseen

Anonyymi

Usein tällä palstalla kirjoittavat toteavat, että usko Jeesukseen tarkoittaa uskoa Jeesuksen sanoihin. Onhan se tietysti sitäkin mutta usko Jeesukseen on ennenkaikkea uskoa Jeesuksen tekoihin. Jeesus kuoli ristillä sinun puolestasi.

Jos sinä uskot Jeesuksen sanoihin ja opetuksiin, sinä koroitat Jeesuksen itsellesi Opettajaksi ja ehkä Profeetaksikin. Mutta jos sinä uskot Jeesuksen tekoihin, sinä koroitat Jeesuksen Jumalan Pojaksi, Herraksi Jumalaksi, Pelastajaksi, Auttajaksi, Vapahtajaksi, Parantajaksi, Sovittajaksi ja Lunastajaksi.

Tässä on erään hengellisen laulun kertosäe:
"Usko Jeesukseen on enemmän kuin mielipiteet maan ,
Se on enemmän kuin osaamme me ajatellakkaan.
Se on rakkaudella ojennettu käsi Jumalan.
Johon tarttumalla elää uskallan."

Tästä linkistä pääset kuuntelemaan sen.

https://www.youtube.com/t/terms?preview=20190722

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      1 Tess 1:5 ... evankeliumimme tuli teidän tykönne, ei ainoastaan sanana, vaan myös voimana ja Pyhässä Hengessä ja suurella varmuudella...

      Ei pelkästään sanana.

    • Anonyymi

      Usko Jeesukseen on uskomista siihen, mitä hän sanoi, ja uskomista siihen, mitä hän teki, ja uskomista siihen, kuka hän on.

    • Anonyymi

      "sydämen uskolla tullaan vanhurskaiksi, suun tunnustuksella pelastutaan"
      Lukee Raamatussa.

      Ei tarkoita "suun tunnustusta" helluntai - seurakuntaan . . . :)

      - siinäkin veivät harhaan.:(

    • Anonyymi

      >>Usein tällä palstalla kirjoittavat toteavat, että usko Jeesukseen tarkoittaa uskoa Jeesuksen sanoihin. <<

      Niin ja erittäin harvassa on sisaret ja veljet, jotka omaavat uskon ja ymmärryksen ja luottammiksen, mite koko paketti / usko Jeukseen - sanohin on kaikkkivaltiaan JUMALAN teko.

      "Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Se on Jumalan teko, että te uskotte häneen, jonka Jumala on lähettänyt". Joh 6

      Nyt on vallannut oikein ilmiö, miten jumalaton ihmminen voi uskoa Jeesukseen kunn vain viitsisi. Juuri tuosta harhasta johtuu miten uskonnollinen ihminen vaatii / odottaa jumalattomalta ihmiseltä uskon tekoja.

      m.l

      • Anonyymi

        Miksi Raamattu käskee ihmistä uskomaan Jeesukseen jos se on Jumalan teko kun ihminen uskoo Jeesukseen? Jos siis Jumala uskoo ihmisen puolesta, niin kuin sinun tekstisi voidaan tulkita? Eikö silloin pitäisi käskeä Jumalaa uskomaan ihmisen puolesta?


    • Anonyymi

      Täällä keskustelee paljon jehovalaisia ja adventistejä, jotka helposti tarttuvat johonkin Jeesuksen sanomaan lauseeseen. He tuntevat omasta mielestään Jeesuksen, kun he tietävät, mitä Jeesus on joskus sanonut. He ovat niitä tämän ajan fariseuksia. Heiltä puuttuu Kristuksen sisäinen tunteminen.

    • Anonyymi

      Ateistitkin riemuitsevaat, kun he ovat käsittäneet väärin jonkin raamatunjakeen. He luulevat löytäneensä suuren totuuden.

    • Anonyymi

      Raamattu esittää mielenkiintoisella tavalla, että totuus onkin persoona, tiekin on persoona ja elämä on persoona. Tätä ne eivät ateistit koskaan tajua.

      • Anonyymi

        1 Joh 1:1 "Mikä on alusta ollut, minkä olemme kuulleet, minkä omin silmin nähneet, mitä katselimme ja käsin kosketimme, siitä me puhumme: elämän Sanasta - ja elämä ilmestyi, ja me olemme nähneet sen ja todistamme siitä ja julistamme teille sen iankaikkisen elämän, joka oli Isän tykönä ja ilmestyi meille "

        Joh 11:25 "Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut."

        Joh 14:6 "Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani."

        Kol 3:4 "kun Kristus, meidän elämämme, ilmestyy, silloin tekin hänen kanssaan ilmestytte kirkkaudessa."

        Joh 1:1-12 "Alussa oli Sana, ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala. Hän oli alussa Jumalan tykönä. Kaikki on saanut syntynsä hänen kauttaan, ja ilman häntä ei ole syntynyt mitään, mikä syntynyt on. Hänessä oli elämä, ja elämä oli ihmisten valkeus. Ja valkeus loistaa pimeydessä, ja pimeys ei sitä käsittänyt. Oli mies, Jumalan lähettämä; hänen nimensä oli Johannes. Hän tuli todistamaan, todistaaksensa valkeudesta, että kaikki uskoisivat hänen kauttansa. Ei hän ollut se valkeus, mutta hän tuli valkeudesta todistamaan. Totinen valkeus, joka valistaa jokaisen ihmisen, oli tulossa maailmaan. Maailmassa hän oli, ja maailma on hänen kauttaan saanut syntynsä, ja maailma ei häntä tuntenut. Hän tuli omiensa tykö, ja hänen omansa eivät ottaneet häntä vastaan. Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä,"


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Hyvä varoitus. Kukapa sinne uskovaisten joukkoon tahtoisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä varoitus. Kukapa sinne uskovaisten joukkoon tahtoisi.

        Ei se ollut varoitus. Tässä tulee varoitus.

        "Helvetti on täynnä kilttejä ja viisaita ihmisiä. He eivät enää halua lisätä tuskaansa ja siksi kukaan ei edes harkitse mitään synnin tekemistä. Jos pääsisit haastattelemaan heitä, he kertoisivat rehellisesti kaiken elämästään. Kukaan ei halua puhua siellä eikä olla tekemisissä toisten kanssa sillä heitä hävettää oma tilansa niin paljon. He tietävät, että he olisivat päässeet pois helvetistä pyytämällä ajoissa anteeksi syntejään ja uskomalla Jeesukseen. Ne synnit, joita he ovat tehneet, kulkevat jatkuvasti heidän mielensä läpi ja he tuntevat kovaa tuskaa niiden takia. Välillä he puraisevat kieltään saadakseen edes pienen helpotuksen olotilaansa. Kyyneleitä valuu heidän poskelleen mutta ne kuivuvat ennenkuin ne ehtivät suun kohdalle."


    • Anonyymi

      Jaak.2:20. 2:26 Mutta tahdotko tietää, sinä turha ihminen, että usko ilman tekoja on voimaton? Sillä niinkuin ruumis ilman henkeä on kuollut, niin myös usko ilman tekoja on kuollut.

    • Anonyymi

      Fil.2:13 sillä Jumala on se, joka teissä vaikuttaa sekä tahtomisen että tekemisen, että hänen hyvä tahtonsa tapahtuisi. 2Kor.3:5 ei niin, että meillä itsellämme olisi kykyä ajatella jotakin, ikään kuin se tulisi meistä itsestämme, vaan se kyky, mikä meillä on, on Jumalasta. Hebr.13:21 hän tehköön teidät kykeneviksi kaikkeen hyvään, voidaksenne toteuttaa hänen tahtonsa, ja vaikuttakoon teissä sen, mikä on hänelle otollista, Jeesuksen Kristuksen kautta; hänelle kunnia aina ja iankaikkisesti.

    • Anonyymi

      Oikein.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      56
      5431
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3487
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1612
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1544
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1033
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe