Uusavuton Suomi

Anonyymi

TV-formaatit kopioidaan ulkomailta, Politiikassa kopioidaan "Ruotsin malli".
Itse ei osata mitään keksiä, tai jos keksitään niin se ei toimi.

16

<50

5Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toisaalta esimerkiksi Piilaakson yritysgurut ovat kehuneet suomalaisten kekseliäisyyttä ja luovuutta uusien yritysideoiden suhteen, mutta haasteena on heidän mukaansa suomalaisten vaatimattomuus ja osaamisen puute nimenomaan ideoiden myymisen ja esiintymisen suhteen. Rohkeutta tarvitaan.

      Onneksi startup-myönteisyys on jatkuvassa kasvussa, Toisiko lisääntyvä kansainvälistyminen ja kielitaito tähän hyvää muutosta?

      • Anonyymi

        Lue aiheen Kuopio keskusteluja. Katso, mitä muut ajattelevat, ja osallistu keskusteluun. Suomi24 - tuhansia aiheita

        Sinäkö tätä jatkuvasti suollat Kuopio palstalle?


    • Anonyymi

      Meillä on Suomen vaakunassa leijona ja sama kansallislaulu viron kanssa. Että on sitä ennenkin osattu asioita kopioida..

    • Anonyymi

      Kahdella eri maalla sama kansallislaulu, miten se voi olla mahdollista ja kuka tätä tapaa on puoltanut. Saako toinen maa ottaa kenen hyvänsä kansallislulun käyttöönsä.

      Suomalaiset eivät ole vaatimattomia, vaan alemmudentuntoisia. Kansallislaulusta ainakin voisi alkaa ja muuttaa vaikka Finlandiahymni Suomen kansallislauluksi.

    • Anonyymi

      Historiasta se tulee. Ruotsin malli tai Venäjän malli tällä hetkellä EU:n malli. Aina on holhottu vähän yksinkertaista suomineitoa.

    • Anonyymi

      Suomi ei ole osannut olla itsenäinen oikein koskaan. Voidaan sanoa, että sen jälkeen kun Neuvostoliitto kaatui, oltiin hetki oikeasti itsenäisiä. Se tuntui olevan liian vaikeaa meidän päättäjille, joten piti väen vängälllä päästä mielistelemään euroopan unioniin. Sitten nämä hullut vielä kehuivat olevansa eu:n mallioppilaita. Sen jälkeen kaikki mitä eu-hörhöt keksii, niin suomalaiset ottaa ne ensimmäisenä käyttöön ja kansa maksaa kaiken hemmetin kalliisti mukisematta.

      Jotenkin todella tuntuu ettei oikein uskalleta tehdä tai keksiä itsenäisesti mitään.
      Paitsi kieltoja, rajoituksia ja veroja. Niissä me ollaan oltu aina hyviä :)

      Jos matkustaa vaikka Saksaan tai sen naapurimaihin huomaa oikeasti vapaasti ihmiset osaa siellä olla ja he tiedostavat myös vapautensa, heitä on ihan turha mennä komentelemaan virkavallan puolesta, saisivat vaan pellen maineen. Siellä uskotaan siihen, että aikuinen ihminen osaa pitää itsestään huolta. Täällä holhotaan ja päsmäröidään aikuisia ihmisiä kuin pikkupentuja, siis ihan sairaalloista neuvomista kokoajan. Kaikkein eniten ärsyttää kun suurin osa aikuisista ihmisistä hyväksyy tämän täysin ja suorastaan kannattavat yhteiskunnan puuttumista kaikkeen. Missä omat aivot?

      • Anonyymi

        'Täällä holhotaan ja päsmäröidään aikuisia ihmisiä kuin pikkupentuja, siis ihan sairaalloista neuvomista kokoajan. Kaikkein eniten ärsyttää kun suurin osa aikuisista ihmisistä hyväksyy tämän täysin ja suorastaan kannattavat yhteiskunnan puuttumista kaikkeen.'

        Tuo on ilmiö, josta kannattaa puhua, ja paljon ja usein. Moni on niin virkasosiopaattien nujertama, ettei osaa edes pukea sanoiksi, miksi se raivostuttaa väsyneellä raivolla, ja turhauttaa ja vie elämisen tahtoa. Itse julkistan virkaloisten pahimpia möläytyksiä ja tekoja, ja valitan niistä eteenpäin, vaikka valitustie onkin pitkä - ensimmäisessä portaassa tulos on lähes aina valheellinen. Olen tähän asti etupäässä käyttänyt tekaistuja nimiä kertomuksissani, mutta harkitsen virkaloisten oikeiden nimien ja yhteystietojen käyttämistä tästä eteenpäin. Ehkä kuvien kanssa.


      • Anonyymi

        Niinpä, itsekin ENNEMMIN POLTAN VAIKKA KOKO VALTION MAAN TASALLE kun palvelen päivääkään tätä Paska Suomi-Sontaa.

        Naatintoa, vaan ei Suomi Neitoa.


    • Anonyymi

      Suomen pitäisi nyt etunenässä yhdessä Kalifornian ja Kanadan kanssa laillistaa kannabis.

      Suomeen tulisi valtavasti turisteja, jos Turku, Tampere ja Helsinki olisivat kuten Amsterdam.

      Lisäksi kaikki salaattitehtaat (kasvihuoneet) pitäisi valjastaa kannabiksen kasvattamiseen vientiä ja kotimaan markkinoita varten.

      Samoin kesäisin pellot kasvamaan hamppua.

      Mutta ei.

      Se on vain unta.

      Sääntösuomessa ei koskaan tehdä mitään tämän kaltaista. Ei koskaan.

    • Anonyymi

      Niin olet onnen poika jos näet telkkarista jonkun - ihan minkä tahansa - formaatin. Yleensä sieltä tulee neljättä kertaa unelmien poikamies sri lankassa tai seitsemättä kertaa vitoskauden kevyin pudottaja austraalia. Ja jos hyvin käy, voit nähdä amaising race kanadan kuudennen tuotantokauden nelosjakson uusintana. Mutta vain jos tuuri käy! Kaikki heikossa sd-kuvanlaadussa ja mainoksilla!

      Että siinäpä sulle sitä formaattia!

    • Anonyymi

      Mulla olis kymmeniä ideoita niin TV-formaatteihin kin aikoinaan Big Brother kilpailuihin, mutta eipä niitä kukaan lue, tai sitten niitä muokataan hieman ja väitetään omiksi.

      Yksi formaatti josta kansa tykkäsi aikoinaan, mutta on kadonnut kokonaan on nää SA-INT kilpailut, joissa eri aselajien varusveijarit kilpaili toisiaan vastaan taidoilla. Se oli todella kivaa seurata.

      Toinen on sitten se että miksei pistetä Suomalaisia urheilijoita kisaamaan vastaavasti, kilpailut koostuis aina lajeista joissa vaikka uimari olis hyvä ja sit jousiampuja olis hyvä ja jokaisessa tiimissä ois vaikka yks kutakin lajia.

      Samalla tuotais suomalaista urheilua esille kivalla tavalla. Mut ei, eipä nää ideat kelpaa.

    • Anonyymi

      Ja nykyinen apteekki malli ei käsikauppa lääkkeitä paitsi apteekista on kopioitu venäjältä vaikka itänaapuri ei ole edes EU-maa. Aspirin ruokakauppaan ja kioskeihin.

    • Anonyymi

      Miksi tehdä mitään omaa?! Ei jengi katso. Nykyään on trendinä katsoa hbo:n satamiljoonaa per jakso maksaneita sarjoja maratoonina maksullisesti.

    • Jos ei kopioida, vaan vain laaditaan vain itse, haaskataan suunnattomasti voimia.

      Tehdään sama virhe, kuin vapaakaupan vallitessa tuotettaisiin kaikki itse. Tehtäisiin tullimuurin suojissa pieniä eriä kalliita tavaroita, kun muut maat hyötyvät vapaakaupasta. Elintaso laskisi mininimiin, kun kilpailukyky menisi.

    • Anonyymi

      En ole töissä kunnallisella puolella, mutta aktivoinnistahan tämä käy kun siivoon toistesten roskia omista keuhkoistani.

    • Anonyymi

      hyvä aloitus, 90 luvun jälkeen oma peräisyys maassa rupesi vähentymään,

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      539
      3949
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      467
      3454
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      143
      3070
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2362
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2220
    6. 227
      1678
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1417
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1319
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      96
      1309
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1100
    Aihe