Pian kunniakansalais-naiset haetaan Al-Holin leiriltä turvaan

Anonyymi

Pääministeri Rinne käyttää kallisarvoista aikaansa tapaamalla noin yhdentoista Al-Holin leirillä olevan ISIS-vaimon sukulaisia Suomessa.

Se että tällainen niqab-lakkilähetystö pääsisi sisäministerin puheille, sen voisi juuri ja juuri ymmärtää. Mutta neljä muuta ministeriöä ja Rinne, tuollainen miehitys, mitä ihmettä niillä on tuon asian kanssa tekemistä?
https://yle.fi/uutiset/3-10875528

Eiköhän kohta lähetetä Suomen kommandojoukot paikalle, ja vapauttamaan naiset leiriltä. Mahdollisista Syyrian viranomaisten vastusteluista huolimatta.

Naiset tuodaan Suomeen, ja korotetaan saman tien Kunnianansalaisiksi. loppuelämänsä ajaksi.

69

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No pitäähän nyt EU-puheenjohtajamaana Suomen käydä hakeen ne hirvittävien sotarikosten ja ihmisoikeusrikosten tekijöiden uskolliset vaimot tänne turvaan. Se on vähintä mitä humaani Suomi voi tehdä.

    • Anonyymi

      Lapset on syntyny siellä ei niitä voi suomeen siepata.

    • Anonyymi

      Eikös nämä naiset ole paikallisen lainsäädännön mukaan syyllistyneet rikolliseen toimintaan kun kuuluvat terroristijärjestöön?

      Ei kai nyt vieras valtio voi avustaa rikollisia pakenemaan maasta! Kyllä tässä nyt pitää odottaa siihen asti että paikalliset viranomaiset selvittävät heidän tilanteensa sen suhteen että ovat syyllistyneet johonkin rangaistavaan tekoon vai ei. Kun tämä prosessi on käyty läpi (suomalaisten osalta) niin siinä kohtaa voidaan alkaa miettiä mahdollisia käytännön toimia!

      Lapset (jos ovat suomen kansalaisia) ovat asia erikseen.

      • Anonyymi

        Näyttää siltä ,ettei se p.ministeri muusta mitään tajuakaan, kuin söplöttää noista Isis-emännistä, että näyttäisi jotain tekevän.


    • Anonyymi

      > Lapset (jos ovat suomen kansalaisia) ovat asia erikseen.

      Nykyään pikkulapsillekin pitää hankkia passit, kun Suomesta lähtevät. Mikä lienee sen paremmin äitien kuin lastenkin passitilanne. Osalta ISIS otti passit heti haltuun, että eivät voineet karata joukoista pois.

      Osa lapsista on syntynyt tuolla leirillä, ja äiti on voinut ehtiä mennä toisiin naimisiinkin, jos ensimmäinen mies on kuollut. Samoin osa 13-vuotiaista tyttäristä on jo naitettu naimisiin ISIS-miesten kanssa.

      Mahdollisimman suuren mukulalauman, kenen tahansa naisen ISIS-lapsia ne äidit haluavat tänne länsimaihin ja Suomeen pelastaa, ja jatkamaan uskonnollista pyhää tehtävää.

      Varsinainen sekasotku on, että kenetkä tuolta sekalaisista ja saman näköäisistä penskoista tuodaan "äidin lapsina" tänne Suomeen. Osa pojista on jo 15...16 vuotiaita, eli ovat olleet ase ködessä sotimassakin jo.

      Suomen lastenhuollon pehmoiset "lapsi"-käsitykset ei noihin tappamisia tehneisiin, aivopestyihin sissipoikiin enää pure eikä päde.

    • Anonyymi

      Rinne itse ehtii kuolla ennen ku näkee miten suomelle on käymässä sitä kiinnostaa vaan maksaa omat satojen tuhansien velat ja siihen päälle hyvä eläke.

    • Anonyymi

      Ulkomaalaisperäisiltä kansalaisuus pois. Eivät sovi vanhemmaksi kun alistivat lapsensa tälle. Pienemmästäkin huostaanottoja. Jos palaa lapset on huostaanotettava, muutettava nimet ja vaikka ulkomaille adoptioon etteivät koskaan joudu enää isis-kasvatuksen uhreiksi. Heidät on synnytetty kalifaatin turvaajiksi. Muijille on tehtävä selväksi että jos haluavat palata menettävät lapset. Näistä lapsista on jo todisteita miten on kasvatettu ja mitä tekemään.

    • Anonyymi

      ympärileikkaus tehtävä uskonnon vaatimusten mukaisesti kaikille noille
      jatoosa umpeen

    • Anonyymi

      Rouvat ovat Al-Holin leirin eristetyssä tilassa joka on vankila.Ei sieltä haeta ketään pois,vaikka Antti ehkä näin sanookin.Emännät ovat terroristeja ja rikollisia jotka tuomitaan Irakissa kunhan se aika koittaa.Saattaa joiltain rouvilta pääkin irrota kunhan asioita tarpeeksi setvitään.Lapsista ei ole tietenkään minkäänlaista varmaa tietoa ovatko suomen kansalaisia ,Lapsilta pitää löytyä passi ja suomalainen sotu tunnus,muuten eivät ole suomen kansalaisia.

      • Anonyymi

        Ai miksi pitäisi tuomita Irakissa?
        Miksi nämä ihmiset ovat rikollisia ja terroristeja?
        Jos sinulla on heistä tarkempaa tietoa, niin miksi et kerro sitä poliisille? Ei täällä asioista tule selvää.


      • Anonyymi

        Irakissa tuomitaan,kun rikoksetkin on tehty siellä.Ei suomen poliisilla ole mitään tekemistä koko asian kanssa.Päidenkatkojien valtio ei ottanut tuulta alleen ja nyt on laskujen maksun aika.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai miksi pitäisi tuomita Irakissa?
        Miksi nämä ihmiset ovat rikollisia ja terroristeja?
        Jos sinulla on heistä tarkempaa tietoa, niin miksi et kerro sitä poliisille? Ei täällä asioista tule selvää.

        Ovat rikollisia koska kuuluvat rikollisjärjestöön jota ovat sinne menneet rakentamaan ja sille jäseniä synnyttämään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ovat rikollisia koska kuuluvat rikollisjärjestöön jota ovat sinne menneet rakentamaan ja sille jäseniä synnyttämään.

        Jaa, tämä asia onkin sitten tutkittu? Itsekö tutkit?
        Mikä tuli rangaistukseksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jaa, tämä asia onkin sitten tutkittu? Itsekö tutkit?
        Mikä tuli rangaistukseksi?

        Siinä tutkimista riittääkin ,minkähänlaisilla tuntomerkeillä arvon rouvat voidaan yhdistää mahdollisiin rikoksiin. Jos vaikkapa teloitusvideolla on kokonaan mustiinverhoutuneita henkilöitä ,niin siinäpä tutkitte maailman loppuun . Jos tuohon porukkaan on lähtenyt , on syytä olettaa että on syyllistynyt tekoihin jos ei muuten niin ne hyväksymällä.


    • Anonyymi

      Miten ne ISIS tyypit saadaan sieltä ku sitä leiriä vartioi oikeesti ISIS tyypit nää Rinteet ja muut hörhöt on tyhmiä ku saappaat juuri yksi ISIS akka puukotti kurdi sotilasta joka tuli sinne auttamaan:DD

    • Anonyymi

      Tänne vaan, Suomihan on ihmisjätteen loppusijoituspaikka.

      • Anonyymi

        Mitä mieltä ovat he, jotka tulivat tänne Isistä pakoon, eivät taatusti halua heitä naapurikseen tai rajut yhteenotot ovat varmoja.
        Rinne on huolissaan näiden petojen turvallisuudesta, mutta ei meidän muiden.


    • Anonyymi

      Ylen aivopesu taas vauhdissa,ja tosta pitää vielä maksaa

      • Anonyymi

        Aivan totta mätäYle on ansiokkaasti pitänyt näiden terroristien puolia jo pidemmän aikaa, pommittamalla ajankohtaisohjelmilla ja uutispätkillä ja nythän petoshallitus ja sen mukainen hallinto näyttää rupeavan toimimaan mätä Ylen mieleisellä tavalla?

        Minä haluaisin kysyä: Eikö tässä Suomi nimisessä pikkuvaltiossa ole enää mitään tähdellisempää korjaamista, kuin avitella tunnetun uskontokunnan touhuihin ja Hitlerin aikaansaannoksiin vertautuvan terroritoiminnan innokkaita rikollisjäseniä piikkiimme takaisin Suomeen?

        Miksi tämä kansakunta valitsi hyvin täpärästi ja ratkaisevilta osin "ulkomaalaisten" äänillä tämän petoshallituskoalition?
        Eli demarit olisivat ilman hyysäämiään, jo kansalaisuuden saaneita matuja hävinneet ja olisimme voineet löytää takaisin rehellisyyden ja oikeudenmukaisuuden polulle, joka hukkui jo useita hallituskausia sitten EU sontaan ja sen päällepäsmäri päätöksiin.

        Tämä nykyinen teatteri oksettaa jopa entistä rauhanturvaajaa, järkiperäisyys on kadonnut, tilalle tullut petosta ja mädännäisyyttä, mikä maksatetaan meillä hyvin monitahoisesti.

        Tämä Rinteen johtama homma haisee pahan kerran ja mihin on "haudattu" hänen, ex pressa Halosen ja monen julkimon tukema Al Taee, vai mikä hänen oikea nimensä lieneekään?

        Tästä ei puhuta, eikä isosti uutisoida, mutta mitä hänellä mahtaa olla annettavana tälle maalle parlamentaalisessa mielessä? Mielenkiintoista nähdä kuinka palailee "kansakunnan kaapin päälle"ja kuinka "puhtaksi pestynä" ??


    • Anonyymi

      Tässä nähdään mikä asia on nykydemareille tärkeää: maailman raaimman terroristijärjestön jäsenten hyysääminen. Yksikään puolue, jossa on isänmaallisuutta edes nimeksi jäljellä, ei käyttäisi ministereiden aikaa tällaiseen sontaan. Sdp on rappioitunut samalle tasolle, missä vihreät ovat olleet pitkät ajat.

      • Anonyymi

        Juuri niin ja onko meillä järjen ääntä kuuntelevilla mitään mahdollisuuksia saada muutosta näin tyhmään touhuun, mitä A.Rinteen hallitus lakeijoineen edustaa?

        Huonolta näyttää, vaikka todellinen vaalivoittajapuolue oli tunnettu, saimme petoksella kokoon rustatun hallinnon, RKP kaksine ministereineen ja erityisesti takinkääntäjien eliittiä edustava Kepu kruunasivat täräkän petoksen:/

        Jos valui mätää Sipilän hallinnosta, niin eipä tämä korjaantunut miksikään. No, sen verran on eroa, että velanotto kiihtyy ja rapauttaa viimeisetkin, tosin haittaveroilla kompensoivat ja tietäähän sen ketkä kärsii.


    • Anonyymi

      Naiset pitää hakea kotiin etteivät uskontonsa vuoksi joudu
      syrjityiksi sillä he ovat pullantuoksuisia koti-äitejä
      jotka ovat vain keittäneet puuroa kotona tietämättä mitään siitä
      että mies irroittelee vääräuskoisten päitä työkseen.

      • Anonyymi

        Juuri täällä Suomessahan he väittivät olevansa syrjittyjä kun eivät voineet pukeutua kokovartalopukuun ja naamioon, nythän he ovat siellä, missä pukeutumista ei arvostella kun kaikilla on samanlaiset leningit.


    • Anonyymi

      Ottaakohan Herramme Pääministeri Alkoholia.

    • Anonyymi

      Hollannin turvallisuusviranomaiset eristää kaikki Al-Holista tuotavat yli 9-vuotiaat poikalapset radikalisoitumistarkkailuun.
      https://yle.fi/uutiset/3-10875822

      Myös alle 9-vuotiaat pennut pitää laittaa pitkäaikaisen psykiatrisen seurannan alle.

      Näistä toimista huolimatta, vähintään 20% tuolta tuoduista lapsista alkaa aikuistuttuaan jihadismin tielle. Jatkamaan oman isänsä jäljillä.

      Kerran päähän laitettu islamilainen aivopesu ei poistu ikinä. Se on kuin LSD huume. Vaikka ei vetäisi 10 vuoteen mitään aineita, silti tulee trippejä, kaali sekoilee tuntikausiksi, kuin olisi huumeissa.

      • Anonyymi

        Tytöt myös, ovat jopa pahempia, sekin haastaeltu suomalaistyttö oli täysin aivopesty jihadisti.


    • Anonyymi

      Suomi herätkää!
      Sdp:n Rinne, Viher-liiton Ohisalo ja Haavisto ovat täydellisen väärällä tiellä he eivät ole ISÄNMAAN ASIALLA, siksi hallitus on uusittava!
      https://www.youtube.com/watch?v=yb6ccCgBgYQ

      KUUNNELKAA hartaudella tämä linkki parempaa poliittista puhetta ja totuutta ei maassa ole kuultu aikoihin! Jopa valtakunnan Niinistö hiljenee tämän totuuden puhujan edessä!

    • Anonyymi

      Tiedätkö, mitä kunniakansalainen tarkoittaa?

    • Kyllä kotimaassakin on hätää kärsiviä, ovat niitä maan hiljaisia jotka ovat raataneet raskaassa työssä elämänsä, nyt elävät köyhyydessä ja hoidon puutteessa. Kun heistä puhuttaisiin edes saman verran kun näistä rikollisista niin heidänkin asiaansa voisi tulla korjausta.
      Aina vain hullummaksi näyttää päättäjien arvot menevän.

      • Anonyymi

        Mistä tiedät, että he ovat rikollisia?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mistä tiedät, että he ovat rikollisia?

        Jos on kulkeneut isisin joukoissa on ainakin hyvin vankat epäilyt siitä että on syyllistynyt rikolliseen toimintaan.


      • Anonyymi
        liekko kirjoitti:

        Jos on kulkeneut isisin joukoissa on ainakin hyvin vankat epäilyt siitä että on syyllistynyt rikolliseen toimintaan.

        Mutta ei varmuutta. Eihän näitäkään voi nimitellä rikollisiksi pelkän oletuksen perusteella. Heidänkin asiansa on käsiteltävä yksilöllisesti kuten meidän kaikkien muidenkin asiat.


      • Anonyymi

        Irakin oikeuslaitos voi tuomita siellä selviää onko rikollinen vai ei.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta ei varmuutta. Eihän näitäkään voi nimitellä rikollisiksi pelkän oletuksen perusteella. Heidänkin asiansa on käsiteltävä yksilöllisesti kuten meidän kaikkien muidenkin asiat.

        Kyllä, kyllä, muttei Suomessa. Joko Irakissa tai Syyriassa, missä mahdolliset rikokset ovat tapahtuneet. Vai pitäisi muka nämä demlata täällä syyttömiksi, kun todisteita ei täällä löydy?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mutta ei varmuutta. Eihän näitäkään voi nimitellä rikollisiksi pelkän oletuksen perusteella. Heidänkin asiansa on käsiteltävä yksilöllisesti kuten meidän kaikkien muidenkin asiat.

        Rikollisjärjetön kannattajajäseniä mielestäni ovat olleet.


      • Anonyymi
        liekko kirjoitti:

        Rikollisjärjetön kannattajajäseniä mielestäni ovat olleet.

        Onko siinä sitten syyllistytty johonkin? No, onhan se ainakin mielipide, jos syystä tai toisesta on kannattanut isis-järjestöä. Mielipiteen vuoksi voidaan tuomita, eikös?
        Ei tällainen kollektiivinen tuomitseminen ole länsimaista oikeudenkäyntiä. Uskotaan huhupuheita ja toisen käden tietoja. Näin ei muodostu oikeaa kuvaa asioista. Sellainen on pelkkää mielivaltaa.
        Kaikkien osalta pitää tehdä yksilöity tutkinta. Vasta sitten on mahdollista tehdä johtopäätöksiä rikollisuudesta ja syyllisyydestä.
        Länsimaiseen ja suomalaiseen oikeuskäytäntöön ei kuulu huutoäänestys.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Onko siinä sitten syyllistytty johonkin? No, onhan se ainakin mielipide, jos syystä tai toisesta on kannattanut isis-järjestöä. Mielipiteen vuoksi voidaan tuomita, eikös?
        Ei tällainen kollektiivinen tuomitseminen ole länsimaista oikeudenkäyntiä. Uskotaan huhupuheita ja toisen käden tietoja. Näin ei muodostu oikeaa kuvaa asioista. Sellainen on pelkkää mielivaltaa.
        Kaikkien osalta pitää tehdä yksilöity tutkinta. Vasta sitten on mahdollista tehdä johtopäätöksiä rikollisuudesta ja syyllisyydestä.
        Länsimaiseen ja suomalaiseen oikeuskäytäntöön ei kuulu huutoäänestys.

        Hyvä että olet noin avarakatseinen. Riittääkö näiden lisäksi yhtään myötätuntoa isisin uhreille, heitä on paljon enemmän kuin näitä isisleskiä lapsineen.
        Jos elät keskellä väkivaltaista rikollisjärjestöä, olet mennyt sinne vapaaehtoisesti niin on ollut pakko hyväksyä myös isisille ominainen väkivalta. Sellainen on ollut heille normaalia arkea.
        Kummallista, jos on kyse muista kuin suomen apua tarvitsevista niin ollaan kilvan ymmärtämässä ja auttamassa.
        Et varmaan uhraa ajatustakaan vanhusten oloihin joista välillä kohistiin, nyt asia on hiljaisesti vaiettu.
        Jos vaatii parannusta vanhusten oloihin niin törmää heti rahapulaan, koskaan ei ole rahasta kiinni kun kyseessä on joku eksoottisempi, muu kuin kotimainen.


    • No nyt nähdään ne Antin Rinteen arvot. Että silleen.

    • Anonyymi

      Toivottavasti ne oikeat pakolaiset, siis ne, jotka ovat joutuneet pakenemaan isis-terroristejä toimivat oikein ja poistavat nämä naiset lapsineen. En halua antaa ohjeita poistamisesta, mutta toivon sen olevan lopullista.

    • Anonyymi

      Bazaramba tuomittiin Suomessa elinkautiseen joukkotuhonnasta, joka oli tehty Ruandassa.

      Suomi tutki ja maksoi kaiken, hintaa tuli n. 3 miljoonaa euroa.
      Näitä isis-asioita on aika vaikea tutkia Suomesta käsin...

      • Anonyymi

        Niin, helpompi on tutkia asioita Ruandasta?


    • Anonyymi

      Pian linnan itsenäisyysjuhlissa on korruptiopäättäjien lisäksi vain terroristeja ja muita lastentaskaajia, joita palkitaan korkeimmin mahdollisin arvomitalein.

    • Anonyymi

      Suomessa on 5 milj ihmistä ja todella surkeassa jamassa olevia avuntarvitsijoita. Mitä teke hallitus muutakuin seurustelee säkkilähetystön kanssa. Eikö jumalauta ministerillä ole parempaa tekemistä kuin sössöttää omasta tahdosta kieltoja rikkoen Syyriaa matkanneiden säkkiämmien omaisten kanssa. Kyseessä on noin 11 vajakkiämmän lauma joten tulkoon samaa reittä mitä sinne menivätkin.

      Kuvitelkaa jos kyseessä olisi valkoisia suomalaisia miehiä niin kuinka paljon keskusteltaisiin hakemisesta ? Tasa-arvo ei taaskaan toteudu. Nämä vajakkiämmät tulevat todella kalliiksi veronmaksajille !

    • Anonyymi

      Meillä tuntuu olevan ylimääräisiä varoja käyttää näitten isis-naisten holhoamiseen. Jos ne tänne tuodaan noissa umpikauhtanoissaan, ei koskaan tiedä mitä he kantavat kauhtanoittensa alla. Sinne piilottaa hyvin aseen jos toisenkin.

      Lapsiakin tulee elätettäväksi kymmeniä ja kuka todistaa, että nuo lapset ovat juuri suomalaisten tekemiä?

      Nuo umpi-kauhtanat ovat muutenkin turvallisuus riski. Sellaisiin voi hyvin pukeutua terroristimieskin ja voi kantaa asetta mukanaan ja aiheuttaa hämminkiä ja uhreja täällä Suomessa.

      Kylläö he ovat uhka yhteiskunnallemme.

    • Anonyymi

      Vappusataslupausten jälkeen ei tuon venkoilijan puheita ja lupauksia kannata ottaa tosissaan. Venkoilut peitetään nostamalla profiilia ilmastoasioissa ja kertaluontoisten siirtolaisporukoiden haalimisilla Suomeen.

      • Anonyymi

        Luuletko, että vain ns. "kertaluontoisten"?

        Tämähän on vasta alkua ja pahenee.....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luuletko, että vain ns. "kertaluontoisten"?

        Tämähän on vasta alkua ja pahenee.....

        Näinpä juuri, kirjoitinkin sen monikossa.


    • Anonyymi

      Kun Kokoomus oli hallituksessa, järjesti se Suomen mukaan GCM-sopimukseen. Nykyinen hallitus on pakotettu noudattamaan Kokoomuksen järjestämää ja sopimaa terroristien maahantuloturvaa.

      • Anonyymi

        Kokoomus on eduskunnan saastaisin porvaripuolueista.

        Viher-vasemmistosta löytyy vielä sitäkin saastaisempaa moraalia, mutta porvaripuolella Kokoomus on se porukan mustin saastapekka.


    • Anonyymi

      Tosi pettymys tuo nykyinen pääministeri.

      Suomestako tulee noiden terojen kotipaikka.

      Kuulin, että Kela on maksanut jo noille leireissään.

      • Anonyymi

        Kelan edut loppuvat, kun oleskelee yli puoli vuotta Suomen ulkopuolella. Millä perusteella ISIS-väelle kuuluu Kelan tukia? Tuskin ovat vielä eläkeiässäkään, ja varmaankaan ISIS-kalifaateissa syntyneillä ei ole myöskään Suomen kansalaisuutta.


    • Anonyymi

      Suomen hallitus on vaihdettava, Suomen kansa ei halua terroristejä Suomeen, somalien, irakilaisten, afgaanien joukkokarkoitukset OMIIN maihinsa rakaisin olisi parasta mitä hallitus voi ikinä tehdä.

    • Anonyymi

      Kukaan ei tiedä montako ihmistä nuo Kummitus akat
      ovat tappaneet ja miten.
      Mutta raakalaisia heidän täytyy olla koska ovat isisin
      joukoissa

    • Anonyymi

      Jesidi naiset ja kurdisotilaat saa olla tuomareina mitä niille tehdään.

    • Anonyymi

      Mitähän seuraavaksi praidpoliitikkojemme nupeissa hautuu? Jahka päästövapaat, pitkät hautomisajat vietetty, kansa voi vain äimistellä äänestämiensä henkilöiden törppöilyä ja kaikkien lupaustensa pettämistä. Näin kääntyy takki, takki kääntyy näin, runoili eräskin vasemmiston edustaja.

    • Anonyymi

      Tuo on VALETTA ja propagandaa kaikki.

    • Anonyymi

      Tää on syrjintää,jos ei tuoda Al-Qaidan ja Talibanin jäseniä myös!

      • Anonyymi

        No ilman muuta.Talibaanit ja al-qaidan porukkaa myös,ihan tasapuolisuuden nimissä.Rinne.Haavisto.Ohisalo.Kiuru hoi,
        toimintaa,toimintaa.


    • Anonyymi

      Lähes poikkeuksetta kommunistiset ja punaisen sosialistiset maat ovat olleet rikollisvaltioista ja sitä hallintomuotoa EHDOTTAA JA MUODOSTAA RIKOLLISET.

      EU ja natsivaltakunta ovat sellaisia.

      Miten onnellisia ollaan oltu esim.
      - afganistanissa
      - kiinassa
      - neuvostoliitossa
      - pohjois-koreassa
      - kuubassa
      - vietnam
      - laos

      ...

      Ja taas rakennetaan kommunismia väkisin ELI EUROOPAN "TÄHTILIITTOA".
      salaa- ei ole liittovaltio - on liittovaltio...... saksa komentaa.....on teillä paikalliset.....
      me otetaan teidän rahat.....niinhän demokratiassa tehdään....on teillä päätösvaltaa.....VAROKAA VENÄJÄÄ.....ja
      pelätkää brexittiä.....

    • Anonyymi

      Seurattuani keskustelua ,voinkin vain todeta että yleinen mielipide asettuu yksimielisesti Rinteen enemmistöhallituksen taakse tässäkin asiassa.Suomen on syytä olla edellä kävijä ja suunnan näyttäjä muulle euroopalle ja hakea nuo kärsivät pois vaikka väkisin . Mahdollisiin rikoksiin syyllistyneet on kyllä helppo paljastaa tuntomerkkienkin perusteella ,esimerkiksi pukeutuminen ja sormenjäljet.

    • Isis-vaimoista huolehtiminen tuntuu todella suhtettomalta. Kärsiviä ihmisiä, myös lapsia, maailmassa riittää, jopa täällä Suomessakin. Eivät lukemattomat kärsivät ja syyttömästi kaltoin kohdellut ihmiset kykene aiheuttamaan poliittista kohua niinkuin isis-vaimot. Poliitikoille, varsinkin liberaaleille poliitikoille kohun hyödyntäminen tuntuu olevan tärkeämpi kuin ihmisten kärsimys. Kun median huomio on kohdistunut Al-Holin leiriin niin liberaalit kiiruhtavat poseeraamaan arvoillaan. Isis-vaimot ovat itse valintansa tehneet ja siten kohtaloonsa ja lastensa kohtaloon itse syypäitä, aivan hyvin heidät voitaisiin vaikka unohtaa sinne ja keskittyä muihin tärkeämpiin asioihin.

    • Anonyymi

      Rinteen hallituksen tavoitteet on saada kaikki sarjamurhaajat suomeen.

    • Anonyymi

      Jos tarkoitus on purkaa se leiri
      ja hajauttaa riskiä tuomalla
      ne terot jäsenmaiden silmien alle
      valvontaan
      SANON ETTÄ TÄYS EREHDYS.

      Niitä ei edes smerkkel kasvata tai muuta turvallisiksi.

      Liian suuri riski,
      SUOMI NÄYTÄ MALLIA

      TEROT JÄÄ SINNE

      Eikös ne ole kansainvälisten - minkään sopimuksen mukaan
      ole osallistuneet rikolliseen toimintaan? Lähtivät tieten sinne
      EI SE OLLUT MIKÄÄN VAHINKO.

      Ei ne ole mitään edesvastuuttomia vaan tietoisen päätöksen tehneitä ihmisiä.
      Lapset: se aate kasvatetaan lapsiin.
      SIKSIHÄN NE LISÄÄNTYY VALON NOPEUDELLA
      SE KUULUU IDEOLOGIAAN.

      Suomen ei pidä laittaa näihin lanttiakaan, ei yhtään resurssia,
      Suomen pitää SANOA EI.

      EI pahaa tekoa pidä palkita hyvällä.

    • Anonyymi

      ISIS on jenkkien luoma rahoittama ja aseistama terojärjestö ja jenkit on pitkään halunneet eri maista tulleet ISISterot vaimoineen ja lapsineen haetaan kotimaihinsa. Yksikertaisin päätös Suomen hallitukselta kertoa USAlle että viekää teronne omaan maahanne mutta ei ne uskalla koska kohta täällä alkaisi paukkua.

    • Anonyymi

      Eilen laskeutui kone KLJ8541 Erbilistä Suomeen. Saiko hallituksen paskiaiset tuotua tosiaan nämä akat nyt Suomeen koronakriisin varjolla?

    • Anonyymi

      Pekua ei olekaan näkynyt viime aikoina. Taisi olla koneen puikoissa..

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1525
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      13
      1327
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1311
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1257
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      32
      1225
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1136
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1096
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1084
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1062
    Aihe