Suomi vastaanottaa jälleen uusia välimeren pakolaisia ohi kiintiöiden....

Anonyymi

Näin meille valehdellaan. Viimeksi kun hallitus ilmoitti suomen vastaanottavan hyvän tahdon eleenä ylimääräisiä pakolaisia välimereltä pelastetuista, niin samaan hengenvetoon todettiin, että seuraavat pakolaiset ovat vain kiintiöpakolaisia. Tuo hätävale ei kestänyt kahta viikkoakaan, sillä tänään ilmoitettiin lisää olevan tulossa "ohi kirjanpidon". Poliitikot toimivat jatkuvasti päinvastoin kuin ovat ilmoittaneet toimivansa tulevaisuudessa. Silkkaa petosta.

https://yle.fi/uutiset/3-10875490

20

<50

Vastaukset

 • Kyllä Suomessa tilaa riittää, kaikille paikkoja on.

  Herran siunausta kaikille ihmisille.

  • Itseaiheutettu elintasopakolaisuus ei ole syy asuttaa näitä suomeen, tai edes muualle eurooppaan. Pelkkiä kuluja jättimäisinä, turvallisuusongelmia, ja kestävyysvajeemme sen kun syvenee, sillä nämä eivät kykene tuottamaan sitä tulevaiisuudessa, jota jo nyt syövät. Hyvä esimerkki somalit 1990-luvulla. Integrointiaste surkea, tuottavuus ryhmänä rajusti negatiivinen, eli ovat pysyviä nettosaajia. Syyrialaisten, Irakilaisten, ja eri afrojen kanssa, mennään suunnilleen yhtä syvissä vesissä. Miten joku muka saa tämän näyttämään tulevaisuuttamme kohentavana?


  • Anonyymi kirjoitti:

   Itseaiheutettu elintasopakolaisuus ei ole syy asuttaa näitä suomeen, tai edes muualle eurooppaan. Pelkkiä kuluja jättimäisinä, turvallisuusongelmia, ja kestävyysvajeemme sen kun syvenee, sillä nämä eivät kykene tuottamaan sitä tulevaiisuudessa, jota jo nyt syövät. Hyvä esimerkki somalit 1990-luvulla. Integrointiaste surkea, tuottavuus ryhmänä rajusti negatiivinen, eli ovat pysyviä nettosaajia. Syyrialaisten, Irakilaisten, ja eri afrojen kanssa, mennään suunnilleen yhtä syvissä vesissä. Miten joku muka saa tämän näyttämään tulevaisuuttamme kohentavana?

   Tuohan on siis USA:n aiheuttama pakolaisuusprojekti. George Tyhmemmän ja Obaman aikaan pistettiin Iraki paskaksi, nirhattiin Gaddafi Libyasta jarruttelemasta afrikkalaisten Eurooppaan tunkua + Syyrian hässäkkä. Koko arabikeväthässäkkä on jenkkien syytä.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Tuohan on siis USA:n aiheuttama pakolaisuusprojekti. George Tyhmemmän ja Obaman aikaan pistettiin Iraki paskaksi, nirhattiin Gaddafi Libyasta jarruttelemasta afrikkalaisten Eurooppaan tunkua + Syyrian hässäkkä. Koko arabikeväthässäkkä on jenkkien syytä.

   Tämä kansainvaellus on ohjattava usaan
   Ei meidän eurooppalaisten kuulu aina korjata Amerikan aiheuttamia katastrofeja. Kaikki suomestakin lähetettävä Naton ja trumpin hoiviin


 • Nii ja tuohan on vasta toinen KERTALUONTOINEN erä :)

  • Niinku yksittäistapaus? :D puhdasta kuzetusta poliitikoilta.


  • Anonyymi kirjoitti:

   Niinku yksittäistapaus? :D puhdasta kuzetusta poliitikoilta.

   Vihervasurien edustajat ja ministerit pitävät jokaista sierainparia mikä etelästä eläkiksemme saapuu yksittäistapauksena. Yksi on yksittäistapaus. Tuhat on yksittäistapaus kun noita kulttuurinrikastajia saapuu 1000 kerralla jne.
   Tuleehan niitä yksittäistapauksia kun ministerit Ohitsesalo, Mariini ja Andersonni ovat luvanneet pakoloisten asioiden hoitamisen olevan hallitusjaksonsa kärkihanke.


 • Vain viisi? Siellähän on miljoonia tulemassa. EU:ssa on 28 maata. Jos jokainen ottaa 5, niin se on 140 turvapaikanhakijaa yhteensä. Ei ratkea tuo kriisi tällä tavalla.

  • ensin tuli 8, nyt 5, mitä seuraavaksi: tuollaisia könttiä kun otetaan muutamasta kymmenestä sataan/vuosi, niin johan alkaa taas Suomi ruskettua...ja köyhtyä. Kuluja ja ongelmia pukkaa.


 • Kädettömät ja jalattomat on suomen uusi voimavara.

 • Punavihreä hallitus tekee vain sitä mitä lupasi, Suomesta tehdään tällä hallituskaudella suunnannäyttäjä aikuisten päivähoitopaikkana.

 • Ouluun nuo on ehdottomasti sijoitettava kaikki, koska Oulun kaupungilla on paras kokemus näiden käsittelystä.

 • Mainio esimerkki siitä, että valtapoliitikot pelaavat todella härskisti ja täysin lyhyen aikavälin hätäselityksillä, vailla pienintäkään aikomusta toimia, kuten ovat kertoneet. Siinä meni Rinteen hallituksen maahantulopolitiikan uskottavuus.

 • Kun ihmissalakuljettajien tuomia ihmisiä otetaan vastaan "pakolaisina" niin se on ihmissalakuljettajien bisneksien tukemista. Näin on vaikka kuinka vedottaisiin humanitaarisiin arvoihin ja ihmisoikeuksiin. Pahimmassa tapauksessa kyseessä on salakuljetusbisnekseen osallistuminen jos mukana on korruptiota. Korruptiota voi aina epäillä kun kyseessä on EU. Suomen kohdalla kuitenkaan ei ole syytä epäillä, että hallitus saisi ihmissalakuljettajilta provikoita ihmisten vastaanottamisesta,lähinnä kai Suomen hallitus vain tottelee ylemmältä taholta tulevaa määräystä. Ihmissalakuljetuksen uhrit pitäisi pelastaa hukkumasta, mutta toimittaa takaisin sinne, mistä merelle lähtivät.

  • No jos näin on, niin silloin meillä on väärät johtajat. Unkarissa ja Puolassa, - muutaman muun euroopan maan ohella ei ole munattomia sopuleita vallassa. Sieltä käsin on sanottu ei pakolaismielettömyydelle heidän alueillaan, joheti alun alkaenkin, eikä laittoman maahantulon aiheuttamista ongelmista tietoakaan noissa maissa.


  • Anonyymi kirjoitti:

   No jos näin on, niin silloin meillä on väärät johtajat. Unkarissa ja Puolassa, - muutaman muun euroopan maan ohella ei ole munattomia sopuleita vallassa. Sieltä käsin on sanottu ei pakolaismielettömyydelle heidän alueillaan, joheti alun alkaenkin, eikä laittoman maahantulon aiheuttamista ongelmista tietoakaan noissa maissa.

   Näissä maissa ei ole kyllä oikeuksia omillakaan kansalaisilla.

   Kyseiset maat tulisi potkia välittömästi ulos EU ja asettaa kunnon tullit.


 • Kokoomusbisnes kukoistaa ja hykertelevät näitten tollojen tekosia

 • Tulijoista enemmistö ei kuitenkaan tahdo tulla toimeen meidän vääräuskoisten kanssa?

  • Ei sinun kanssasi tahdo tulla toimeen kantasuomalaisetkaan, joten turhaan vingut kuin pikkuruinen tyttö.


 • Ilmeisesti nyt on alkanut uusi kulttuuri pakolaisten pakkotuottamiseksi suomeen poliitikkojen taholta. Tehdään yksittäisiä hyvän tahdon eleitä. Ensin 8, sitten 5, seuraavaksi x, jne, jne... Loputonta sarjaa pukkaa, ja kaikki vain pienen pieniä hyväntahdon eleitä suomelta maailmalle... Rinne & kumppanit pitävät kantasuomalaisia todella yksinkertaisina. Vedätys on jälleen käynnissä.

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.