MISSÄ OLETTE Suomen, Kristuksen....

Anonyymi

Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, APOSTOLISIA seurakuntiaan / sitä Jumalan VALTA kunta yhteyden / yhtenäisyyden, jokaista vanhurskasta jäsentään ja sellaiseksi haluavaakin myöden, Raamatun UT mukaisuudessa /Hänessä mahdollistavaa, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentaviin eri VIRKOIHIN, ja muihin eri palvelusten tehtäviin ja niissä avustajiksi kutsutut / armoitettut?

Herran, Kristuksen Jeesuksen nimessä, teitä etsivä / peräänkuulutteleva!

vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen kaikille hyväksi Jumalan Sanan (Raamatun UT) mukaisuuteen pitäytyvästi elävä, puhuva / ÄÄNTÄ pitävä, Ei äänestelevä, vaan tähän em. Krist, yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen NÄYLLÄ armoitettu, tämän Raamatun UT mukaisen ja perustuvan Kristillisyyden puolesta. ÄÄNTÄ pitävä, ja myö kokoajan toimiva, palvelijansa ja seuraajansa.

Ilmoittautukaa, tulkaa esiin.

Tuonne...http://www.suomenkristityt.foorumimme.com Kristuksen Jeesuksen kanssa, Hänessä YHDEKSI, yhtä olevaksi ja kaikessa yhtäpitävästi eläviksi ja toimiviksi / vaikuttavaksi jäsenistökseen kokoamassa oleva.

10

<50

Vastaukset

 • Eikö Suomesta löydy Oikeita, Raamatun UT opetusten ja ohjeiden mukaisesti ja perustalta edes yhtä olevasti ja kaikessa yhtä pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti elämään ja toimimaan / vaikuttamaan muita haluaviakaan. Kaikki muutko vain krist. uskonnollisuuteen pitäytyviä, jossa myös, niin kaikessa muussakin maailmallisuudessa ja uskonnoissa "piru" vie, vetää, johtaa ja hallitsee, sille uskollisten palvelijoidensa kautta! Jossa pirun hyväksi ja puolesta, Jumalan Sanan (Raamatun UT) vastaisesti touhuissa ja politiikassa PAHA perii!!

  Todisteitahan siitä tulee joka päivä, ihan kautta maailman,
  tiedostusvälineethän niistä, (vain joistakin) jatkuvasti uutisoi!!

  Uskovilleen / muillekin HERÄTYKSEKSI, ns. HUUTAVAN ääni, tuolta...

  http://www.suomenkristityt.foorumimme.com asiallisesti ja rakentavasti Raamatun UT mukaisesta ja perustuvasta Kristillisyydestä KESKUSTELU, foorumilta.

  • Sanoppa hoitajallesi että kysäsee naapurin huoneen reinolta ehtisikö lääkeenottoaikaan piipahtamaan.


  • MrMorden_ kirjoitti:

   Sanoppa hoitajallesi että kysäsee naapurin huoneen reinolta ehtisikö lääkeenottoaikaan piipahtamaan.

   No mikä se sinun osoitteesi sitten on, jonne pitäisi piipahtaa?


  • Anonyymi kirjoitti:

   No mikä se sinun osoitteesi sitten on, jonne pitäisi piipahtaa?

   Kolmas puska vasemmalta.


  • MrMorden_ kirjoitti:

   Kolmas puska vasemmalta.

   Vai että puskissa piileskelevä!


 • MrMorden on itse varsinainen puskajussi, vaikka väittää nimimerkkinsä voimin olevansa joku identiteetti.
  Mutta mitä tulee aloittajaan, niin koita jo lopettaa nää kyselyt missä mikä ja kuka... Mitä ihmettä sä tällä tiedolla teet ku laittelet 10 alotusta kuukaudessa samalla tavalla, missä ja mikä millonki kysellen. Luuletko, ettei Jeesus osaa koota omiaan, saati että lähettää apostoleita ja sananjulistajia.

  • Herrani, Kristuksen Jeesuksen nimessähän minä niitä muita, Hänen seuraajikseen kutsuttuja / armoitettuja, Hänen seurakuntiaan (apostoliset) Rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön, niihin eri virkoihin ja muihin eri palvelusten tehtäviin ja niissä avustajiksi kutsuttuja peräänkuuluttellen / etisin, tähän tehtävään kutsuttuna. Siihen Raamatun UT mukaiseen Kritsillisyyteen näyllä armoitettuna. Häntä kaikkineni ja kaikella minulle nahollista olevalla tavalla palvelevana, Raamatun UT mukaisesti ja mukaisesta, puolesta ÄÄNTÄ pitävän / puhuvana ja toimivana.

   Hänen kansaan, Hänen omiaan / jäseniään Hänessä YHDEKSI, yhtä olevaksi ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti eläväksi ja toimivaksi Hänen ruumis jäsenistökseen, tuonne...

   http://www.suomenkristityt.foorumimme.com Raamatun UT mukaisesta ja perustuvasta Kristillisyydestä asiallisesti ja rakentavasti KESKUSTELU foorumille, kokoamassa oleva.

   Uskkovilleen / muillekin tähän kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen HERÄTYKSEKSI, muistuttaen ja valistaen.

   (Herätyys)

   "Löytäneekö"Hän uskoa, Raamatun UT mukaista ja mukaiseen, Etsivä??


  • Ei vain näytä VIELÄKÄÄN, niitä muita Kristuksen Jeesuksen seuraajiksi, "maailmallle valkeudeksi ja maalle suolaksi" / Krisuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan, Raamatun UT mukaiseen ja perustuvaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja ilmaantuneen. Missähän ja miksiköhän piileskelevät?! Vaikka ovat KOKO maailmalle "valkeudeksi ja maalle suolaksi" riitävällä tavalla eläviksi ja toimiviksi / vaikuttaviksi, kutsuttuja!

   Herran Jeesuksen nimessä heitä muita tähän em. Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja etsivä / peräänkuulutteleva.

   (Herätyys)


  • Ehkä kun pääset sieltä huoneestasi taas vapaalle kannataa jonnekkin ulos mennä huutelemaan näitä juttujasi. On sen verran vakuuttavaa ulosantia tämä kirjallinenosastokin että varmasti kun suusi avaat samaan tyyliin torilla niin tulokset ovat taatut!


 • Ei vain meinaa alkaa niitä Kristuksen Jeesuksen seurajiksi, Hänen kirkkaidkesi ja kunniaksi seurakuntiaan (apostoliset) rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsutuja löytymään.

  Missä ja miksi piileskelevät?!! Kun ei NÄY, eikä kuulu, vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi NÄKYÄ, ja kuulua ihan kaikeen maailmaan asti kaikille luoduille.

  Niin kuin NÄKYI, ja kuului siitä vanhurskaan Nooan perhekunnan, siitä pelastukseksi vaihtoehtoa (Nooan arkin) rakentamisesta, niin että eläimetkin osasi sinne arkiin, maailman ääristä asti tulla!

  Missä on tämän päivän vanhurskaat, sitä pelastukseksi Kirst. vaihtoehtoa, yhtä olevasti ja kaikessa yhtä pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti, Raamatun UT mukaisesti ja mukaiseksi rakentaviksi, Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsutut (Jumalan lapset) / perhekuntalaiset??!!

  Herran Jeesuksen Nimessä niitä muita tähän em. Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja, ja muita tähän Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön, niillä kaikille hyväksi Krist. ehdoilla yhtymään haluavia, etsivä / peräänkuulutteleva.

  (Herätyys)

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.