ORWELLIN SUOMI JA ''VIHAPUHE''

Anonyymi

Suomeesa on jo iät ja ajat ollut rikoslaissa ihan riittävä, selkeä rikoslaki ns. vihapuheista.

Rikoslaissa vihapuheella on selkeä määritelmä, eikä se siis ole mielivaltaisesti määriteltävissä eikä rikoslaki nouse tietyn ideologian ja maailmankuvan määrittelemästä totuudesta.

Sensijaan nykyinen vihapuhe on määritelmällisesti kaikkea muuta kuin tasapuolisen ''arvoneutraali''. Vihapuhe suojelee ja ajaa vain ideologisesti totalitääristä yksitotuusjärjestelmää, ja tähän järjestelmään uskovien etuoikeuksia, joihin kuuluu mm. ammattimainen mielensäpahoittaminen ja mielivaltainen hyökkääminen kaikkia niitä mielipiteitä ja kiukkuisia kirjoituksia kohtaan jotka eivät edusta tätä ''orwelliaanista yksitotuus-ideologiaa''

Vihapuheen nykyiseen määritelmään onkin sisäänrakennettuna kaikille totalitäärisille valtioille tyypillinen, väkivaltaisen mustavalkoinen vastakkainasettelu, jonka tarkoituksena on jatkuvasti uusien ''yhteiskunnan vihollisten''paljastaminen jahtaaminen tuhoaminen noitavainojen tapaan.

Missään sivistyneessä oikeusvaltiossa valtiossa ei voi olla ns. ''vääriä mielipiteitä''. Jos vääriä mielipiteitä on, se todellakin tarkoittaa että elämme totalitäärisessä yksitotuusjörjestelmässä, joka pyrkii väkivalloin vaientamaan kaikki erilailla ajattelevat. Yllättävän harva ihminen tajuaa missä mennään.

Se että ihmiset puhuvat vihaisesti tai laukovat rumia mielipiteitä kuuluu normaaliin elämään. Vasta jos yksittäisiä henkilöitä tai ihisryhmiä aletaan uhkailla tappamisilla tai heidän mainettaan mustataan esim. perättömillä törkeillä väitteillä, niin johan en järkikin sanoo että nyt meni liian pitkälle.

Vuoteen 2015 asti kaikille sama rikoslaki oli riittävä, mutta sen jälkeen kaikki muuttui. Nykyisen vihapuhe-vainon ehkä irvokkain ilmentymä on se, että facebookissa(kin) vainotaan ja bannataan ihmisiä esimerkiksi vuonna 2013 tai 2010 sanottujen vihaisten ja kärkevien kommenttien takia, vaikka silloin ko. kommentit eivät yleensä aiheuttaneet mitään reagointeja ylläpidossa, eivätkä ko. ''rumat puheet'' täytä mitään rikoslain tunnusmerkistöä.

Rikoslaki tuntee myös käsitteen rikoksen vanheneminen, jossa esimerkiksi kioskikimyyjä, joka saa kiinni pari tölkkiä olutta näpistäneen ihmisen vuonna 2009, mutta ei tee asiasta rikosilmoitusta, ei voi enää vetää hervettä nenään vuonna 2019 ja vaatia rangaistusta tekijälle.

Mutta nykyinen ''vihapuhe'' mahdollistaakin sen, että kaikki ''väärät mielipiteet ja rumasti sanomiset'' ovatkin jatkuvasti ''tuoreita ja ilmiannettavissa. Ei väliä vaikka 10 vuotta olisi kulunut, niin aina kaivetaan esiin jokinmuinainen yksittäinen kommentti ja bannia paukkuu.

Ei siinä ole enää mistään vihapuheesta edes kyse, vaan mielivallasta, jonka perusteella voidaan kiusata ja vainota ihmisiä todella törkeästi vain siksi, että he puhuvat asiat niinkuin ne ovat, ja ilmaisevat rehellisesti vihaa, mikä ei ole rikos sen enempää kuin muutkaan ihmisen tunteet.

Jostain syystä vihaa ja jopa rikollisia kunnianloukkauksia ja herjauksia saa vapaasti jaella kantasuomalaisia työttömiä, rumia, ylipainoisia, vanhenevia naisia, lapsettomia naisia, kristittyjä ja perinteisiä arvoja kannattavia ihmisiä kohtaan. Eli suurin osa suomalaisista on muuttunut ikäänkuin vaivihkaa lainsuojattomiksi, joiden persoonia saa rääpiä ihan niin sadistisesti kuin haluaa.

Ja annas olla jos ed.mainittu ''lainsuojaton'' menee ja sanoa pöläyttää ns. ''väärän mielipiteen'' somessa, niin kaikki totelitäärisen yksitotuusideologian nazzit vyöryvät yhtenä miehenä, naisena ja sukupuolineutraalina massana mustamaalaamaan ja häpäisemään ihmistä julkisesti.

Eikä aina tarvitse edes olla läski joutuakseen nettirääkkäämisen uhriksi. Ns. ''risumiehen'' tapaus osoittaa selvästi suomalaisen uuden sukupolven sairaalloisen sadistisen asenteen.

Jos vastaavanlaisen videon tekisi jostain nuoresta ilmastohysteerikosta ja rääpisi sitä netissä samanlailla, niin saattaisi äkkiä olla poliisi ovella, ja syyte vihapuheesta mätkyisi. Vaan ei kukaan poliisikaan suojellut vanhaa miestä, joka onnettomuudekseen sattui ilmaisemaan avoimesti vihaa väärien ihmishirviöiden läsnäollessa. Jouduttuaan netissä häpäistyksi, risumies kuoli pian sen jälkeen.

Sen risumieheen kohdistuneen murhaavan viharikoksen takia olen alkanut vihata koko tätä valtiota, jossa yksittäisiä ihmisiä saa sadistisesti rääkätä somessa, mutta annas olla jos sanot jotain kritiikkiä homoutta, maahanmuuttoa, tai ilmastohysteriaa kohtaan niin pian paukkuu bannit ja saattaapi kai se poliisikin ajaa mustalla pakulla ikkunan alle kuuntelemaan asuntoa parabolisen antennin avulla.

Minun asuntoa on jo kuunneltukin poliisin toimesta,mutta ei ''rikollisten'' nettikirjoittelujen takia, eikä itseasiassa minkään muun rikosepäilyn takia!

Luulenpa etten ole ainoa ihan tavallinen tavis joka on joutunut orwelliaanisen kyyläyksen kohteeksi jopa viranomaisten taholta. Ehkä viranomaiset kartoittavat ei-toivottuja henkilöitä jollekin Mustalle Listalle tulevaisuutta varten. Kenpä tietäis sen?

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aloittajan kirjoitukseen voi vain todeta, että mielipiteen vapautta ei Suomessa enää ole. Ihminen voi menettää työtilaisuuksiaan mielipiteittensä takia (Pori Jazzin erotettu toimari, Maria Nordin joka arvosteli trans-ihmisten nykyisä hoitosuuntausta jne.). Tällaista tapahtui viimeksi 70-luvulla ja sitä ennen 30-luvulla, jolloin vasemmistolaisesti ajattelevien oli vaikea saada töitä. Tähänkö haluamme palata? Kysymys on osoitettava uusfeministeille (intersektionaalisille feministeille) sekä Setan jäsenille.

    • Anonyymi

      Ja keski-ikäisten valkoisten miesten mielipiteethän ei kiinnosta ketään, koska he ovat "setämiehiä", mitä ikinä tämä nuorten feministien keksimä termi tarkoittaakaan. Itse olen tällä sumealla logiikalla tätinainen.

    • Anonyymi

      Kitos hyvästä kirjoituksesta!

      Oman maan, kansan ,kulttuurin uskon ja kielen arvostaminen leimataan nykyään natsirasismiksi.

      Ja jos niitä aktiivisesti puolustaa, joutuu syytteeseen ja seurauksena jopa vankilatuomio!?

      Vaikka omiensa rakastaminen ei suinkaan ole muiden vihaamista! Vain todella kieroutunut mieli päättelee niin.

      Valaiseva esimerkki: Jos vanhemmat rakastavat ja suosivat (vain) omia lapsiaan, niin ovatko he muka "lapsivihaajia"!?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8604
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2605
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      126
      2331
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1714
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1529
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe