MISSÄ OLETTE? Suomen Kristuksen

Anonyymi

Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, Hänen, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, APOSTOLISIA seurakuntiaan / sitä Jumalan VALTA kunta yhteyden / yhtenäisyyden, jokaista vanhurskasta jäsentään ja sellaiseksi haluavaakin myöden, Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä mahdollistavaa, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentaviin eri VIRKOIHIN, ja muihin eri palvelusten tehtäviin ja niissä avustajiksi, ym. muiksi palvelijoiksi kutsutut / armoitettut?

Herran, Kristuksen Jeesuksen nimessä, teitä etsivä / peräänkuulutteleva!

vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen kaikille hyväksi Jumalan Sanan (Raamatun UT) mukaisuuteen pitäytyvästi elävä, puhuva / ÄÄNTÄ pitävä, Ei äänestelevä, vaan tähän em. Krist, yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen NÄYLLÄ armoitettu, tämän Raamatun UT mukaisen ja perustuvan Kristillisyyden puolesta. ÄÄNTÄ pitävä, ja myö kokoajan toimiva, palvelijansa ja seuraajansa.

Ilmoittautukaa, tulkaa esiin.

Tuonne...http://www.suomenkristityt.foorumimme.com Kristuksen Jeesuksen kanssa, Hänessä YHDEKSI, yhtä olevaksi ja kaikessa yhtäpitävästi eläviksi ja toimiviksi / vaikuttavaksi jäsenistökseen kokoamassa oleva

4

<50

  Vastaukset

  • Olemme järjissämme. Emme höyryä muutaman nuorisorikollisen muinaisesta ansaitusta rangaistuksesta, jonka valitusaika umpeutui n 2000v sitten.
   Case closed.

  • Me ollaan täällä.
   Täällä on Jeesus, Johannes, Pietari, LarsLeevi, Niilo ja muutkin.
   Tule sinäkin.

   • Ai, siellä pimeydessäkö edelleenkinkö?!! Miksi ette halua tulla sieltä pimeydestänne VALKEUTEEN, Kritsuksen Jeesuksen YHETEEN, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviksi, puhuviksi / ÄÄNTÄ pitävästi, (Ei äänesteleviksi), toimiviksi / vaikuttaviksi, johon Hänen vanhurskaat jäsenensä ovat kutsuttukin.

    Mkikä se teitä siellä kiinni pitää?!!

    Pimeydestä (Ulos kutsuttu)


   • Onko laittomuus edelleen samalla tasolla?
    Luder/Lutherin kirje 1.8.1521
    "Ole syntinen ja tee syntiä rohkeasti, mutta usko vielä rohkeammin. Synti ei erota meitä Hänestä, vaikka sortuisimme haureuteen tai murhaan tuhansia ja tuhansia kertoja päivässä."
    herra jumalan käskyn seurauksista esimerkkejä suomalaisittain...
    Lainattua tekstiä:
    "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallaan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukomurhasta. " (IL)


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ohisalo: paperittomille työlupa jonon ohi

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1883695a-f66c-488e-a622-ac181f96a0ff Miten on mahdollista, kaikki uutisointi mikä liittyy Ohisaloon on negatiiv
   Maailman menoa
   323
   6387
  2. Hallitus halveksii Suomen nuoria

   Suomessa on kymmeniä tuhansia suomalaissyntyisiä nuoria, joilla ei ole koulutusta. Nyt pitäisi tehdä kaikki mahdollinen, jotta nämä nuoret saataisiin
   Maailman menoa
   161
   2962
  3. Ei näin Lidl! Ei! Ei! Ei!

   Voi ei. Älkää lähtekö tähän leikkiin! Ei mitään sovelluskorttipeliä! // Lidl aikoo tuoda asiakkailleen etukortin – bonuksista ei vielä tietoa // http
   Maailman menoa
   72
   1078
  4. Voi myötähäpeän määrää

   Joku tämän kylän Tollo mukana nelosen roskasarjassa
   Suomussalmi
   15
   634