Sam Dinglen tunnustus

Anonyymi

Taas on minulta mennyt jotain ohi, vai miksi Samin piti alkaa kaivelemaan Samsonin äidin kuolemaa? Tapaushan on aika vanha, eikä ollut tietysti oikeinkaan, mutta kyllä Sam teki sen vaimonsa pyynnöstä ja rakkaudesta halusi lopettaa vaimonsa tuskat. Eutanasiaa tämä oli samoin kuin aikanaan Aaronin ensimmäisen rakastetun armokuolema. Miksi Sam haluaa nyt tämän Samsonille kertoa, lapsihan Samson vielä on ja nyt vihaa ja syyttää isäänsä. Miksi Lydia melkein pakotti Samin kertomaan? Tästä ei muuta seuraa kun pahaa. Dinglet nyt ovat mitä ovat, mutta kyllä Samson tuntuu fiksulta nuorelta pojalta, mitenkähän tämä häneen vaikuttaa. Lydia ja Sam olisivat kyllä saaneet pitää suunsa supussa tästä asiasta. Kyllä tämä Dinglen suku on paljon pahenpaakin tehnyt.

8

<50

Vastaukset

 • Draaman kaarta tästäkin. Näin pääsee Ssmsonkin enemmän esille.
  Tässä kylässä juhlitaan ahkerasti myös kuolleiden vuosipäiviä suurella antaumuksella, ei anneta heidän levätä rauhassa ja läheisten jatkaa elämää. Muistella saa, mutta miksi tehdä yhtäkkiä suuri numero 12 v sitten kuolleesta?

  • Juu en muista aiemmin vietetyn Alicen muistopäivää. Ehkä on pidetty, mutta en muista.


 • Samson on tosiaan fiksu poika, toivottavasti pysyykin.
  Lydiasta on tehty eräänlainen painostaja, esimerkkikohdistukset Lachlaniin ja tähän Samin Samsomille kertomiseen. Kaula ja pää eteenpäin työnnettynä vouhottaa...

 • Meillä suomessa kun muistetaan kuolleita omaisia jouluna kynttilöitä sytyttämällä ja muinakin merkkipäivinä käydään joskus haudoilla. Niin tuolla on tälläinen tapa, että vietetään perheen kesken kuolleen omaisen vuosipäivää, höpistään jotain hautakivelle ja heitetään kukkakimppu kääreissään kuivumaan haudalle.

  • Olen myös ihmetellyt, miksi kääreet jätetään kukkiin, kun ne laitetaan haudalle.


  • Menevätkö kääreet muovinkeräykseen, kun jätetään kukkiin?
   terveisin Kierrättäjä


 • Miksi Lydian piti muuttaa pois. Miten se muka Samia ja Samsonia auttaa. Hämmentää varmaan ainakin Samsoniakin vielä lisää. Lydia ja Sam ovat kauhuissaan vaikkei koetuloksiakaan ole vielä saatu. Pelon kyllä ymmärtää, mutta tämä majataloon muutto ihmetyttää.

  • Emmerdalessa tyypillistä ylireagointia ja dramatisointia on tämä Lydian syöpävauhkoilu jo ennen koetulosta. Vain siksi, että Samin vaimolla ja Samosonin äidillä oli syöpä. Mikä hassuinta, tietenkin Lydian koetulos on negatiivinen.
   Kunnes taas vauhkoillaan jonkun muun hengenvaarallista sairautta.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Julman näköinen Martina

  Gaalaan tullessa häntä haastateltiin . Tavallaan.... tavallaan... tavallaan. Koko ajan hoki tavallaan sanaa. Mekko oli kaunis mutta Mara ei oikein on
  55
  688
 2. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  66
  666
 3. Nykäsen Pialta pääsi itku

  Nykäsen leski itkee, kun gäntä ei kutsuttu vastaanottamaan Matti Nykäselle Urheilugaalassa myönnettyä palkintoa urheilun Hall of Fameen pääsystä. Palk
  36
  602