Power Norjasta rahastaa asiakkaita

Anonyymi

Jos menet ostamaan Powerilta jotain, niin he rokottavat päältä noin satasen laitteen tarkastuksesta. Se merkitsee sitä, että ilmoitetut hinnat eivät pidä tosiasiassa paikkaansa.
Jos et maksa tarkastusta, niin silloin on vaarana saada jo palautettu viallinen laite. Pahimmassa tapauksessa laite on rikottu tarkastuksen yhteydessä, eikä siitä saa edes rahojaan takaisin.

6

58

  Vastaukset

   • Olen tehnyt useanpuolesta valituksia verkkokauppa.comin palautuksista, se on hankalaa.

    Pidän kyllä kikanttia paljon parempana, ikävä kyllä, molemmissa on sellaista "halpaa tusinatavaraa", toki merkkituotetta, mutta kuitenkin pientä hämäystä. Esim läppärit olen jokaisen , koko elämäni, 4 lapselle ja heidän 9 lapselleen ostanut hieman pienemmistä kaupoista. Olen saanut tehokkaamman ja kestävemmän , jokaiseen useisiin kymmeniin läppärikauppoihin olen ollut tyytyväinen. Eka ostettiin 1999.

    Ite en ole joutunut koskaan palauttamaan mitään, vaikka ostelen melkoisesti, useita satoja, kaikki pienetkin laskettuna parituhatta.

    Toki joskus on tullut vajaan satasen tuote ja sitten löytänyt paremman, olen vienyt sen ensimmäisen taloyhtiön roskakatokseen, sieltä on lähtenyt.


  • Meneppä nukkumaan ja kokeile jos huomenna alkoholin vaikutus olisi lakannut itsestään.

   • samaa mieltä pari ekaa on kai vain mainoksia, ei faktaa.


  • Itse ostin keväällä uuden 4k smart TV n otettiin se suoraan myymälän kassalta ilman ylimääräistä säätämistä. Kotona on kaapeli ja kuva ihan hyvää ja tuolla laitteella mielestäni hyvä.

   Naapurille oli myyty parisataa kalliimpaan telkkariin kuvan säätö ja vakuutus. Mielestäni turhaan sillä säätö on turha ja vakuutus osa menee osin takuuseen ja osin kotivakuutukseen.

   Liekö kyse osamaksu sopimuksesta vai muusta. Se ei ole meidän ongelma. Oman ostin käteisellä

   • Tuskinpa ostit käteisellä piikkin otit.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   294
   11941
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7524