Evolution and dinosaurus debunked.

Eric Dubay on erityisen vihattu mies laajalti ja on ihme että hän on vielä hengissä.
Eric on kyseenalaistanut voittajien virallista historiankirjoitusta juutalaisista ja on vannoutunut litteänmaan teoreetikko.

Tässä hän ruotii otsikon väittämiä uudella videolla:
https://www.youtube.com/watch?v=DtCIp9sgiE0

Ymmärrän hyvin että nämäkin väittämät aiheuttavat raivoa noihin uskovissa jotka tosin muodostavat väestön valtaosan tehokkaan aivopesun seurauksena.

Jos ihminen uskoo otsikon aiheisiin niin hän uskoo myös näihin kaikkiin eikä niitä kyseenalaista:
- Kuussa on käyty,
- ydinvoima on täysin turvallista,
- NASA ei ole koskaan valehdellut missään,
- Maa on pallo,
- ilmastonmuutos on pääosin ihmisen aiheuttamaa,
- Maapalloamme kiertää yli 22 000 satelliittia,
- 911- tornit tuhottiin lentokoneilla,
- kemikaalivanat ovat hömppää,
- NWO- puheet ovat valetta.

Hauskinta on mielestäni usko dinosauruksiin, sillä se on iloista ja puhdasta lapsen uskoa.

34

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hauskinta on minun mielestäni se lapsen usko, että tuon listan ilmiöiden ja tapahtumien lavastaminen ja sen salassapito ei ainoastaan ole mahdollista, vaan ihan aikuisten varmaa.

      Eihän näin hauskasta asiasta kukaan voi olla vihainen. Paitsi se Eerikki joka vaikuttaa vähän ryppyotsaiselta hepulta.

      Lisätään ne dinot ja evoluutio. Poistetaan ydinvoimaloiden turvallisuus. Itse voima ei ole vaarallisempaa kuin muillakaan tavoilla tuotettu, mutta ydinvoimalat eivät koskaan voi olla 100% turvallisia. Jo syntyvä ydinjäte on riittävä syy luopua ydinvoimasta. - Ai niin, kemikaalivanat ei ole hömppää, ne on monovetydioksidia.

      Pikemminhän salaliittot ja niiden salassapito edellyttää osallisten huolellista aivopesua ja kuivausta. Niihin uskominen myös.

      Äkkiä sormilla laskien noiden salaliittojen luomiseen sekä yllä- ja salassapitoon osallistuu hieman enemmän väkeä kuin maapallolla on ihmisiä.

      Niihin voi siten uskoa vain lapsi, joka ei vielä osaa laskea sormilla.
      .

      • Anonyymi

        Niin totta. Hauskaa sinänsä, että esimerkiksi ilmastohysteria alkoi jo vuosikymmeniä sitten, mutta mitään ei tehty fossiilisten polttoaineiden käytön hillitsemiseksi. Areenasta löytyy vanhoja A-studion keskusteluja fossiilisten polttoaineiden kasvihuonevaikutuksista, ilmastonmuutoksesta ja niiden vaikutuksista lämpötilan kasvuun ainakin vuosilta 1984 ja 1988.

        Uskomatonta kyllä, niissä esitetyt laskelmat ja ennusteet ovat toteutuneet ja toteutuvat. Entä jos tällä vuosituhannella tehdyt laskelmat toteutuvat?

        Se tarkoittaa kuivuutta maapallon tärkeimmälle viljelyvyöhykkeelle 30 ja 40 leveyspiireillä. Sillä alueella tuotetaan suurin osa maailman maissista ja vehnästä.

        Jos kuivuus aiheuttaisi vain 10 % laskun vehnän tuotantoon näillä tärkeillä viljelyalueilla mm. Ukrainassa, USAssa, Euroopassa ja Kiinassa, se näkyisi merkittävästi ruokatuotannossa ja elintarvikkeiden kuluttajahinnoissa. 20 prosentin menetykset vuosituotannossa voisivat aiheuttaa jo nälänhätää ja vaikuttaisivat elintarvikkeiden maailmankauppaan laajemmin.

        Tällä hetkellä kehitys kulkee tähän suuntaan. Tämä tiedettiin jo 1980-luvullla. Se tiedetään 100-prosenttisen varmasti nykyään. Valitettavasti osa ihmisistä haluaa ehdoin tahdoin pitää kiinni lapsellisista salaliittoteorioista ja vastustavat kaikkia toimia, jolla ilmaston lämpenemistä voitaisiin edes hidastaa. Pysäyttäminen ei liene enää mahdollista.


    • Hra Fat_Earth on kai lievässä paniikissa eikä siten saanut kovinkaan järkevää vastinetta aikaiseksi.
      Oliko kiire, mikä lie?

      Sanoisin pienenä vastineena että salaliitto- teorioihin paneutuminen ei aiheudu aivopesuista vaan ovat itsenäisen ajattelun summa.

      • Vastineeni järkevyysaste on aloituksen kanssa tasoissa.
        Niin aivan, mihin hyvänsä paneutuminen vaatii myös itsenäistä ajattelua. Minäkin olen paneutunut joihinkin salaliittoteorioihin. Paneutumisen jälkeen en usko niihin. Meidän ero on siellä ajattelupuolella.

        Kun nyt vastattuasi vielä luet, mitä aivopesuista kirjoitin, huomaat, että en puhnut paneutumisesta mitään. Salaliittoon ei voi ottaa mukaan ketä tahansa lörppöä. Kyllä asiaan vihittävät täytyy aivopestä pitämään turpansa kiinni kännissäkin ja kuolinvuoteella.

        Sitten taas niihin uskominen käy kyllä aivopesun avulla nopeammin, mutta riittävän suppealla tai tavoitehakuisella itsenäisellä ajattelullakin voi päästä hyvin jo uskomisen alkuun.

        Siis ihan totta kunnioitettu hra veli nazi, eihän tällaista aihetta voi aikuinen ihminen käsitellä muulla tavalla kuin huvittavana ajankuluna. Vakavasti näihin uskominen ja niiden levittäminen edellyttää kyllä tehokkaasti pestyjä ja huolellisesti kuivattuja aivoja.

        - En usko edes tuon Eerikin uskovan juttuihinsa. Hän vain tykkää esittää pätevää, ja saa siitä vielä elantonsakin. Tämä hölmöjen lypsäminen nyt oli vain ainoa ala, jolla hän pystyi kehittämään jotenkin toimivia lypsykoneita.

        Hänen kotisivuillaan löytyy kunnioitettavasta ahkeruudesta kertova hämmästyttävän pitkä lista salaliittoja, joiden paljastamisessa hän on osallisena. Pelkästään aihealueita on kolmekymmentä. Eikö sen jo pitäisi edes kohottaa hra nazin kulmakrvoja hieman? Ammatti: salaliittojenpaljastaja.
        https://ericdubay.wordpress.com/

        Toinen aspektihan on, että kukaan monista ammattimaisista salaliitonpaljastajista vain paljastaa salaliittoja, jotka vääristelee asioita, mutta ei osaa selittää, miten se kaikki sitten oikeasti menee, kun ei kerran siten kuin meille on kerrottu. He myyvät tuotetta nimeltä "meitä on petetty". He eivät myy tuotetta nimeltä "näin se oikeasti on".

        Vähän niinkuin nuo populistipuolueet. He tietävät tarkkaan, mitä he vastustavat ja mitä he eivät halua, mutta eivät kykene edes kertomaan, mitä he sitten sensijaan haluavat, saati sitten miten siihen voidaan päästä. Lapsellista kiukuttelua molemmat.
        .


    • Anonyymi

      Mistä Vihtori revit aina ton 22000 satelliittia?

      • According to UNOOSA, in history a total of 8 378 objects have been launched into space. Currently, 4 994 are still in orbit – although 7 of them are in orbit around celestial bodies other than the Earth; meaning there are 4 987 satellites whizzing around above our heads every single day.16.01.2019


      • Kiitos huomiosta; en enää muista tuo 22 000 satelliittia on jäänyt mieleeni mutta vielä hauskempaa on se ettei niiden määrää tiedä kukaan koko mailmassa; väitettäni ei siis voida myöskään kumota.

        Tässä arveluita niiden määrästä:
        https://www.youtube.com/watch?v=1QMKZb3UBw8


      • nazi kirjoitti:

        Kiitos huomiosta; en enää muista tuo 22 000 satelliittia on jäänyt mieleeni mutta vielä hauskempaa on se ettei niiden määrää tiedä kukaan koko mailmassa; väitettäni ei siis voida myöskään kumota.

        Tässä arveluita niiden määrästä:
        https://www.youtube.com/watch?v=1QMKZb3UBw8

        Mikähän perustelu sinulla on siihen, miksi ei UNOOSA muka tiedä satelliittien lukumäärää?
        https://en.wikipedia.org/wiki/United_Nations_Office_for_Outer_Space_Affairs

        Tasan tuntia ennen kommenttiasi annoin tarkan lukumäärän 16.01.2019.
        Jesität, ettei kukaan tiedä, ottamatta kantaa tuohon UNOOSAn lukuun.
        .


      • Tuo on valesivusto johon ei voi luottaa.
        YK- ja NASA valehtelevat aina.

        Tiesitkö että YK- sotilaiden baretissa oli kokardi joka esitti litteää maata? Voi se olla käytössä vieläkin..?
        Se on minulla tallessa ja juurikin sitä ihastelin.


      • Niin, se baretti......
        Ex- vaimoni n:o 1 pisti sen pesukoneeseen ja se meni roskiskuntoon.


      • nazi kirjoitti:

        Tuo on valesivusto johon ei voi luottaa.
        YK- ja NASA valehtelevat aina.

        Tiesitkö että YK- sotilaiden baretissa oli kokardi joka esitti litteää maata? Voi se olla käytössä vieläkin..?
        Se on minulla tallessa ja juurikin sitä ihastelin.

        No niin. Tiesin.
        YK valehtelee aina joten niiden logon litteä maakin on valetta.

        Maa on pallo vaikka kokardisi ei olekaan. Pallo olisi aika hankala baretissa roikkumassa. Ja ajattele miten paksuja kaikki paperipinot ja mapit olisivat, jos kaikki papereissa olevat YK:n logot olisivat pieniä palleroita. Epäkäytännöllistä.
        Mieti tätä rauhassa, kyllä se kohta valkenee.
        .


      • Anonyymi

        Kuulostat Rumpilta sekin heittää lukuja omasta hatusta, ja kun jää kiinni valheesta, ne olikin vaihtoehtoisia totuuksia. Olet idiootti, mutta kukaan ei tiedä oletko seniili, vai muuten vaan tyhmä, eli kukaan ei voi kumota minun väitettä. Kuullostaako järkevältä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulostat Rumpilta sekin heittää lukuja omasta hatusta, ja kun jää kiinni valheesta, ne olikin vaihtoehtoisia totuuksia. Olet idiootti, mutta kukaan ei tiedä oletko seniili, vai muuten vaan tyhmä, eli kukaan ei voi kumota minun väitettä. Kuullostaako järkevältä?

        jaa kuka kuullostaa?


      • Anonyymi

        Nazi/Victor "ettei niiden määrää tiedä kukaan koko mailmassa; väitettäni ei siis voida myöskään kumota.", väitän maan alla asuvan pienen kiviä syövän eläimen, mutta koska muut ei sitä näe, ei ne muut voi kumota väitettäni ettei sitä olisi olemassa, joten olen oikeassa.


    • Anonyymi

      Muihin kohtiin yhdyn mutta kyllä Maa on pallo ja kemikaalivanoista en ole ollenkaan varma, ellei tarkoiteta alumiinisilppua jolla on koetettu taittaa auringonsäteitä. Niitä on ainakin testattu ja muokata säätä.

      • Nyt otetaan siis Valittujen Palojen juttuja todisteeksi, että salaliittoja on ja niitä paljastetaan. Hehheh.

        Tosi karmeita salaliittoja siellä luetellaankin.
        - teollisuusspriitä denaturoitiin USAn kieltolain aikana niin vahvasti, että sitä nauttineita kuoli. Ja pullon etiketissä oli pääkallon kuva ja tiedotus, että aine on myrkyllistä ja nauttiminen voi johtaa kuolemaan. Jumalauta! Salaliitto!!!
        - CIA rahoitti Tiibetin vastarintaa Kiinan miehitystä vastaan. Rahat kulkivat Dalai Laman kautta. No perkele!!! Rahat olisi pitänyt ehdottomasti antaa suoraan Mr. Vasta Rinnalle puhtaana käteen!!!
        - Eräs videopeli on haudattuna kaatopaikalle. Ohhoh! Näin meitä vaan huijataan!!!
        - Tiedustelupalvelut hankkivat tietoja mm julkisuuden henkilöistä kuten John Lennonista, mutta tarvittaessa muistakin. Hirveää!!! Tiedustelijat tiedustelevat! On aikoihin eletty!
        - Tupakkateollisuus ei myöntänyt tupakan voivan aiheuttaa syöpää. Ihmeellistä!!! Miksei ne myöntäneet? Niiden olisi kuulunut myöntää!!!
        jne, jne.
        Yksi ihan oikeakin salaliitto siellä on: Presidentti Wilsonin vaimo hoiti miehensä virkatehtäviä Wilsonin halvauksen estettyä hänet hoitamasta niitä itse, ja asiaa ei päästetty julkisuuteen enen virkakauden loppua noin vuoden kuluttua. Ne, jotka tiesivät mutta eivät kertoneet, muodostivat salaliiton; mm tietenkin hallitus etunenässä.

        Tämä on niin hauska ketju.
        Tällä kertaa minusta on hauskinta, että hra nazi, evoluutioteoriaa yhtenä pahimmista salaliitoista pitävänä ahkerana Darwinin mollaajana linkittää Valittujen Palojen sivun, jonka alareunassa on linkki
        "16 evoluution merkkiä, jotka voit yhä löytää kehostasi"
        https://www.rd.fi/luonto-ja-tiede/16-evoluution-merkkiä-jotka-voit-yhä-löytää-kehostasi

        Tämä on oikein viihdyttävä ja hauska ketju. Kertokaa toki lisää.
        .


      • Fat_Earth kirjoitti:

        Nyt otetaan siis Valittujen Palojen juttuja todisteeksi, että salaliittoja on ja niitä paljastetaan. Hehheh.

        Tosi karmeita salaliittoja siellä luetellaankin.
        - teollisuusspriitä denaturoitiin USAn kieltolain aikana niin vahvasti, että sitä nauttineita kuoli. Ja pullon etiketissä oli pääkallon kuva ja tiedotus, että aine on myrkyllistä ja nauttiminen voi johtaa kuolemaan. Jumalauta! Salaliitto!!!
        - CIA rahoitti Tiibetin vastarintaa Kiinan miehitystä vastaan. Rahat kulkivat Dalai Laman kautta. No perkele!!! Rahat olisi pitänyt ehdottomasti antaa suoraan Mr. Vasta Rinnalle puhtaana käteen!!!
        - Eräs videopeli on haudattuna kaatopaikalle. Ohhoh! Näin meitä vaan huijataan!!!
        - Tiedustelupalvelut hankkivat tietoja mm julkisuuden henkilöistä kuten John Lennonista, mutta tarvittaessa muistakin. Hirveää!!! Tiedustelijat tiedustelevat! On aikoihin eletty!
        - Tupakkateollisuus ei myöntänyt tupakan voivan aiheuttaa syöpää. Ihmeellistä!!! Miksei ne myöntäneet? Niiden olisi kuulunut myöntää!!!
        jne, jne.
        Yksi ihan oikeakin salaliitto siellä on: Presidentti Wilsonin vaimo hoiti miehensä virkatehtäviä Wilsonin halvauksen estettyä hänet hoitamasta niitä itse, ja asiaa ei päästetty julkisuuteen enen virkakauden loppua noin vuoden kuluttua. Ne, jotka tiesivät mutta eivät kertoneet, muodostivat salaliiton; mm tietenkin hallitus etunenässä.

        Tämä on niin hauska ketju.
        Tällä kertaa minusta on hauskinta, että hra nazi, evoluutioteoriaa yhtenä pahimmista salaliitoista pitävänä ahkerana Darwinin mollaajana linkittää Valittujen Palojen sivun, jonka alareunassa on linkki
        "16 evoluution merkkiä, jotka voit yhä löytää kehostasi"
        https://www.rd.fi/luonto-ja-tiede/16-evoluution-merkkiä-jotka-voit-yhä-löytää-kehostasi

        Tämä on oikein viihdyttävä ja hauska ketju. Kertokaa toki lisää.
        .

        Aaha. Ei siinä kaikki: Kun katsoo sitä 16 evoluution merkkiä-sivua, niin sielläpä onkin linkki
        "13 dinosauruksiin liittyvää "faktaa", joihin tieteilijät eivät haluaisi sinun uskovan"
        https://www.rd.fi/luonto-ja-tiede/13-dinosauruksiin-liittyvää-”faktaa”-joihin-tieteilijät-eivät-haluaisi-uskottavan

        No vähän noloa kyllä. Mies kieltää dinosaurukset ja linkittää sivulle, jossa osoitetaan niiden olleen olemassa ja niitä yhäkin olevan.
        .


    • Anonyymi

      On dinoja ollut olemassa.
      Sitten tippui taivaalta suuri kivi joka tappoi ne kaikki.
      Sen pituinen se.

      • Hra Anonyymi kertoikin tuossa hauskan sadun jota tiedepiireissä pidetään totuutena.
        Tämä on hauska huomio.

        Hra Fat_Earth tapansa mukaisesti paneutuu asioihin koko sydämellään ja siitä kiitoksia koska muuten keskustelu täällä loppuisi.

        Hän uskoo koko sielullaan aloituksessani mainittuihin asioihin kyseenalaistamatta siis niitä.
        Mitä kirjoja olet siis lukenut mistä minulla ei ole tietoa?
        Mistä olet hankkinut ylimaallisiksi havaitsemani tietosi?


      • nazi kirjoitti:

        Hra Anonyymi kertoikin tuossa hauskan sadun jota tiedepiireissä pidetään totuutena.
        Tämä on hauska huomio.

        Hra Fat_Earth tapansa mukaisesti paneutuu asioihin koko sydämellään ja siitä kiitoksia koska muuten keskustelu täällä loppuisi.

        Hän uskoo koko sielullaan aloituksessani mainittuihin asioihin kyseenalaistamatta siis niitä.
        Mitä kirjoja olet siis lukenut mistä minulla ei ole tietoa?
        Mistä olet hankkinut ylimaallisiksi havaitsemani tietosi?

        Kysyjän kirjaviisauden laajuutta valaiseva kysymys.

        Kykenet ilmeisesti luettelemaan tällä palstalla kaikki kirjat, joita olet lukenut.

        Minä en kyllä kykene luettelemaan elämäni aikana lukemiani kirjoja, en edes niiden aihepiirejä. Puhumatakaan, että osaisin vielä maagisesti erotella niistä ne, joita sinä et ole lukenut.

        Kyse on yleissivistyksestä, tiedon omaksumisesta ja tiedonhankinnan osaamisesta - mukaanluettuna vääristelyn, heikkojen johtopäätösten, tahallisen harhaanjohtamisen ja valehtelun tunnistaminen ja torjunta. Oppimistakin pitää opetella. Ei siinä mitään ylimaallista ole.

        Keskustelu tällä tasolla on turhaa kun vastapuoli ei näe eroa tiedon ja uskon välillä ja kategorisesti kyseenalaistaa kaiken tiedon ja tiedon merkityksen - lukuunottamatta muutamia viihdekanava youtubelta tarkoitushakuisesti valikoiden nokkimalla löytyneitä tiedon torajyviä.
        .


    • Anonyymi

      Jos et usko dinosauruksiin olet tai että maa on litteä olet päästäsi vajaa.

      • Hra Fat_Earth kertoi että on varmaankin lukenut aivan samoja kirjoja kuin minäkin ja on siten hyvin sivistynyt ihminen.

        Meillä on kuitenkin aivan erilaiset maailman käsitykset. Siinä riittää pohdittavaa että miksi näin?

        Aavistelen; en siis tiedä että Fat_Earth saa toimeentulonsa julkisesta rahoituksesta; sieltä ei aisan yli potkita.


      • nazi kirjoitti:

        Hra Fat_Earth kertoi että on varmaankin lukenut aivan samoja kirjoja kuin minäkin ja on siten hyvin sivistynyt ihminen.

        Meillä on kuitenkin aivan erilaiset maailman käsitykset. Siinä riittää pohdittavaa että miksi näin?

        Aavistelen; en siis tiedä että Fat_Earth saa toimeentulonsa julkisesta rahoituksesta; sieltä ei aisan yli potkita.

        Luulo ei ole tiedon väärtti. Olen ansainnut ainoastaan myymällä osaamistani. Ei edes lottovoittoa.
        En tiedä mitä olet lukenut, mutta seurauksista päätellen meidän kirjavalintojen leikkausjoukko on olematon.
        .


      • Niin.
        Minäkin myin tietotaitoani kymmeniä vuosia ja pyrin olemaan aina muita hitusen edellä koska se oli ansiokkaan toimeentuloni edellytys.

        Julkisen rahoituksen "ammattilaiset" sen sijaan on pysäytetty.
        Arvostelut ja epäilyt kaikesta julkisen tieteen hyväksymistä fraaseista ovat potkujen uhalla kielletty.


      • Tuli mieleeni että mikä on skeptikon vastakohta?
        Se on hra Fat_Earth; tämä kaikella ystävyydellä....


      • nazi kirjoitti:

        Tuli mieleeni että mikä on skeptikon vastakohta?
        Se on hra Fat_Earth; tämä kaikella ystävyydellä....

        Mitä vielä,
        minähän suhtaudun skeptisesti mm. kaikenlaisiin kaupunkilegendoihin, salaliittoteorioihin ja muihin uskontoihn, parapsykologiaan, esoteriikkaan ja muuhun taikauskoon, maasäteilyyn, kalajuttuihin, naisjuttuihin, kännäyskertomuksiin ja muuhun machojen retosteluun, kaivonkatsomiseen ja sen sellaisiin henkisiin hulinoihin. Kyyllä minä eppäillä osaan.
        .


      • Fat_Earth kirjoitti:

        Mitä vielä,
        minähän suhtaudun skeptisesti mm. kaikenlaisiin kaupunkilegendoihin, salaliittoteorioihin ja muihin uskontoihn, parapsykologiaan, esoteriikkaan ja muuhun taikauskoon, maasäteilyyn, kalajuttuihin, naisjuttuihin, kännäyskertomuksiin ja muuhun machojen retosteluun, kaivonkatsomiseen ja sen sellaisiin henkisiin hulinoihin. Kyyllä minä eppäillä osaan.
        .

        Johtuipa minullekin jotain mieleen.
        Kiteyttäisin näin simppelisti:

        En usko sellaiseen, missä ei ole mitään järkeä.
        .


    • Anonyymi

      Kuka uskosta osaton uskaltaa vastata tähän kysymykseen:

      ''kumpi tuli ensin muna vai kana?''

      Terv. Kristuksen sormet ja mieli

      • Anonyymi

        Etkö uskalla vastata kysymykseeni? Siitä päästään sitten syvempiin aiheisiin...


      • Kana kehittyi dinosauruksista kuten muutkin linnut. Munimalla ne lisääntyivät jo silloin, kun eivät vielä olleet kehittyneet kanoiksi. Kanoja ne eläimet olivat vasta sillä hetkellä, kun se eläinlaji määritettiin kanaksi. Sitä ennen ne eivät olleet kanoja, vaan joitain muun nimisiä tai nimettömiä siivekkäitä.

        Kun kanaksi määritettiin itse eläin eikä sen munaa, on tämä vanha arvoitus ratkaistu: Kana tuli ensin. Äkillisesti tuo vielä nimetön otus oli sovittu kanaksi.
        .


      • Fat_Earth kirjoitti:

        Kana kehittyi dinosauruksista kuten muutkin linnut. Munimalla ne lisääntyivät jo silloin, kun eivät vielä olleet kehittyneet kanoiksi. Kanoja ne eläimet olivat vasta sillä hetkellä, kun se eläinlaji määritettiin kanaksi. Sitä ennen ne eivät olleet kanoja, vaan joitain muun nimisiä tai nimettömiä siivekkäitä.

        Kun kanaksi määritettiin itse eläin eikä sen munaa, on tämä vanha arvoitus ratkaistu: Kana tuli ensin. Äkillisesti tuo vielä nimetön otus oli sovittu kanaksi.
        .

        ... ja jos joku esittää vastaväitteen, että se ensimmäinenkin kana tuli munasta, niin on pakko oikaista: niin tuli, mutta se ei tullut k a n a n munasta. Sen munan tullessa ei kanoja vielä ollut.
        .


      • Fat_Earth kirjoitti:

        ... ja jos joku esittää vastaväitteen, että se ensimmäinenkin kana tuli munasta, niin on pakko oikaista: niin tuli, mutta se ei tullut k a n a n munasta. Sen munan tullessa ei kanoja vielä ollut.
        .

        ... ja jos taas joku haluaa viisastella, että ei kysyttykään kumpi tuli ensin, kana vai kananmuna, niin sitten on pakko vaihtaa vastaus. Jo dinosaurukset lisäntyivät munimalla.
        .


      • Anonyymi
        Fat_Earth kirjoitti:

        ... ja jos taas joku haluaa viisastella, että ei kysyttykään kumpi tuli ensin, kana vai kananmuna, niin sitten on pakko vaihtaa vastaus. Jo dinosaurukset lisäntyivät munimalla.
        .

        Hyönteiset ja kalat myös. Muniminen on vanhempaa kuin linnut ja dinosaurukset.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      180
      1345
    2. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      311
      1050
    3. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      144
      1014
    4. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      23
      997
    5. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      96
      882
    6. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      848
    7. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      59
      835
    8. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      84
      818
    9. Nyt olis hyvä hetki tavata ja jutella

      Entinen parisuhde on paketoitu, ja nyt olisin vapaa mies sinun käyttöösi. Vieläkö tahdot mua? Aikaa on mennyt liikaa, mu
      Ikävä
      51
      768
    10. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      122
      762
    Aihe