Maalittaminen tarkoittaa muuta kun urheilua

Anonyymi

Maalittaminen ei ole kori- tai jalkapalloa.
Räskin Ampujat Ry somesihteeri ohjeistaa; Maalittaminen tarkoittaa sitä, että henkilöitää kohaan masinoidaan vihakampanja. Kanava on usein sosiaalinen media, esim Facebook.

Maalittamisella pyritään vaikuttamaan kohdehenkilön toimintaan häivyttämällä itsensä maalitauluna.

On tärkeää muistaa, ettei enemmistö suomalaisista vihaa tai maalita ketään.

On syytä ottaa vakavasti myös Suomen poliisijärjestöjen liiton ja Lakimiesliiton tuore kannanotto, jossa vaaditaan maalittamisen kriminalisoimista.

Heikki Hylsy Länsi-Kotkan Rauhanturvaajat, ei Ry ( ei Ryyppää yhdessä)

11

89

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kun netin ilmiannot eivät johda mihinkään
      Poliisit, syyttäjät ja tuomarit vaativat tehokkaampia pykäliä maalittamista vastaan.

      Maalittamisella tarkoitetaan muun muassa sitä, että joku kehottaa tai yllyttää suurta joukkoa ihmisiä hyökkäämään sosiaalisessa mediassa kohteen kimppuun eri tavoin. Sen seurauksena kohde voi saada suuria määriä vihaviestejä, ja hänestä levitetään julkisuuteen perättömiä tai yksityiselämän suojaa loukkaavia tietoa.

      Vrt. Narsistin hovi

      • Poliisi tekee suomessa eniten rikoksia, Ammatti ja henkilistö määrään suhteuttuna.Rikollisiako tässä suojelet.Aarnio tapaus on tätä rötöstelyä joka on maksanut yli 3 0 miljoonaa euroa.Ja vielä poliisi on poliittisessa ohjauksessa.Minun ääni kuuluu 153.300km päähän venäjä rajan yli voi ajaa ilman passia Tämmösiä sekunda poliisit väittää.On pitkä lista.Oletko viher piiperö joka suojelee roistoja.


      • Anonyymi

        Poliisien resurssipula on niin karmea, että päätin lopettaa sen ammatin työt kertoi kotkalainen poliisi.

        Varusmies ei saa kertoa Facebookissa, missä on. Saako muut kertoa, esimerkiksi Lemmenjoella?

        Nykyinen työmäärä aiheuttaa kohtuutonta kuormitusta puolustusvoimissa. Esimerkiksi upseereista jopa 43 prosenttia on kertonut tuntevansa työuupumusta.


    • Anonyymi

      Ei mikään resussipula .Täysin vale .Esim.Minun pojan jalassa oleva näkymätön piste kouvolan poliisi tutki 4v. Tämä on totuus.Poliisia on puolet liikaa.Poliisissa 80% on täysin sekunda porukkaa.Velka rahalla elättetäviä rikollisia. 40 v nähnyt toimintaa

      • Anonyymi

        Sinä olet ilmeisesti joku luuseri tai yhteiskunnan ulkopuolelle pudonnut? Oletko oikeasti noin tyhmä vai yksinkertainen? Tietysti maassa on sananvapaus ja jokaisella on oikeus kertoa mielipiteensä, kun se pysyy laillisuuden rajoissa. Mutta tuollaisen tekstin kirjoittaja yleensä on hieman pihalla maailman menosta? Oletko oikeasti sitä mieltä, että yhteiskunta olisi parempi ilman poliisia. Olisiko parempi, että rikollisuus rehottaisi ja siihen ei kukaan puuttuisi. Ihmisiä tapettaisiin ja ketään ei kiinnostaisi tai kukaan ei tutkisi läheisen murhaa, raiskausta, pahoinpitelyä tai kotiin tehtyä murtovarkautta? Huumeet olisivat yleisesti katukuvassa, niitä myytäisiin sekä ostettaisiin julkisesti. Huumevelkoja perittäisiin ampuma-asein kaduilla yms. Lause päättyy pisteeseen ja siihen tulee väli, kun jatkaa uutta lausetta. Miten kehtaat kirjoittaa tuollaista paskaa?


    • Anonyymi

      Maalittaminen eli maalitus tarkoittaa toimintaa, jossa ennalta määritetään kohteita hyökättäväksi. Kohteena voi olla asia tai henkilö. Valitettavasti myös lapset.

      Maali voi olla yhteinen tavoite , johon voidaan tarvittaessa ohjata epäsuoraa tulta.

      Maalittaminen eli maalitus alkoi 2010-luvulla tarkoittaa myös henkilön ”ottamista maalitauluksi” eli ihmisten usuttamista sosiaalisessa mediassa tietyn henkilön kimppuun.

      Ennen maalitusta henkilöitä usein doksataan, eli heidän tietojaan otetaan selville ja levitetään.
      Somessa vastustajaa maalitetaan julkaisemalla heistä vihapropagandaa, jolloin lukijahovi menee mukaan valheelliseen öykkäri peukutukseen.

      Akan Rontti

    • Anonyymi

      Mikä saa ihmisen valehtelemaan?
      Monesti valehtelija on joutunut haastetuksi tai tehnyt jotakin sellaista, joka ei ole hyvää. Joutunut toisin sanoen pinteeseen muiden edessä.

      Sosiaalinen media houkuttaa yhdenlaiseen valehteluun. Kuvaamme syömämme ihanat herkut ja jälkiruoat, emme koskaan tarjouskalapuikkoja.

      Aika usein ihminen valehteleekin lähinnä itselleen.

      Yhteisössä, jossa tunnemme toisemme, valheella on yleensä melko lyhyet jäljet.

      Saako Facebookissa valehdella? Saa mutta jää kiinni.

      Ensimmäinen on se,elämässä tulee tilanteita, että haluaa paeta vastuuta. Toinen on se, että valehtelemalla haluamme saavuttaa asioita, joita emme usko saavuttavamme rehdillä tavalla. Kolmas syy valehteluun on puolestaan se, että haluamme kaunistella todellisuutta.

      Patologinen valehtelija sanoo juuri ne asiat, jotka haluatkin kuulla – ja saattaa valehdella myös tilanteissa, joissa ei tarvitsisi.

      Yleensä ne asiat, joista patologinen valehtelija valehtelee, ovat liian hyviä ollakseen totta.

      Valheissa saattaa olla epäjohdonmukaisuuksia. Monet patologiset valehtelijat valehtelevat tilannesidonnaisesti, vaikuttaakseen käsillä olevaan tilanteeseen. Valheilla halutaan saavuttaa nopea hyöty.
      Valehtelija on harjoitellut lapsuudesta saakka valehtelemista. Valehtelu ei myöskään herätä patologisessa valehtelijassa omantunnonpistoksia tai häpeää.

      Ihmisen kanssa, joka on valehdellut ja valehtelee kaikesta, on mahdotonta elää. – Uuden elämän rakentaminen ei yleensä tuota ongelmia heille. He ovat mestareita kertomaan uudelle, potentiaaliselle kumppanille mitä he haluavat kuulla. Ja jättävät myös kertomatta.

      Usein he osaavat lentää kukasta kukkaan.

      Hoivanetti.joo

    • Anonyymi

      Somessa puhutaan maalittamisesta. Muu mediakin Facebook ja Instagram saisi pyrkiä vähentämään turhanpäiväistä maalittamista.

      Esimerkiksi tieteen ja huuhaan asettaminen tasavertaisesti vastakkain voi vahvistaa valehtelevaa huuhaata.

      Huomasin saman. Vastenmielinen ilmiö.

    • Anonyymi

      Maali pohjamaalilla ennen pintamaalausta on maalittamista.

      • Anonyymi

        Feikki avaukset naamakirjassa ovat Fakebookin pintamaalilla pohjat peittoon.


      • Anonyymi

        Pohjamutaa ei maali peitä

        Naiset valehtelevat usein Facebookissa - liioittelua, huijausta ja kaunistelua

        Vähintään yksi neljästä naisesta liioittelee oman elämänsä käänteitä sosiaalisen median sivustoilla, käy ilmi tuoreesta kyselystä. Tutkimukseen otti osaa 2000 naista.

        Heistä peräti joka kolmas tunnusti olleensa jossakin vaiheessa epärehellinen tehdessään tilapäivityksiä Facebookin tai Twitter-viestejä.

        Lähes 25 prosenttia myönsi liioitelleensa tai valehdelleensa elämämästään 1-3 kertaa kuussa, ja 10 prosenttia tunnusti huijanneensa vähintään kerran viikossa.

        Tärkein syy epärehellisyyteen oli se, että naiset eivät halunneet antaa elämästään liian tylsää kuvaa. He muun muassa väittivät olevansa ulkona vaikka he istuivat yksin kotona siiderissä ja kaunistelivat tarinoita lomamatkoistaan tai ammatistaan.

        Naiset eivät halua antaa elämästään liian tylsää kuvaa sosiaalisessa mediassa.

        Tri Sinkkonen Karkkarin Ässältä on samaa mieltä


    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      129
      4880
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3076
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1787
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1750
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1601
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1471
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1228
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1213
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1177
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1177
    Aihe