Summerfest

Anonyymi

Millainen on Summerfest Seinäjoella tänä vuonna? Näytti olevan vähän erilaisia puhujia kuin aikaisempina vuosina. Kannattaako kauempaa vielä lähteä?

28

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ehdottomasti. Gary Wilkersonin puheen lauantaiaamuna toivoisi jokaisen uskovan kuulevan. Hän puhui sisäisestä parantumisesta.
      Haavoista, joita jokaisella ihmisellä jossain määrin on, voi Jeesus tuoda Pyhän Hengen kautta eheyden. Sanoma meni pintaa syvemmällä ja Jumalan rakkaus, huolenpito ja armo oli koettavissa.
      Loren Cunningham on todella hengellinen isä. Maailman ehkä suurimman lähetysjärjestön perustaja. Jeesuksen lähetyskäsky tuli voimallisesti esille. Myös historiallinen kristinuskon levinneisyys maailmassa ja Raamatun eri kielille kääntäminen tuli selkeästi esille.
      Kiitän elävää Jumalaa siitä, mitä Hän tekee tänä päivänä Hänen palveluksessaan olevien ihmisten kautta!
      Kiitän, että juuri nämä puhujat on pyydetty Summerfestiin.

    • Katsoin eilen perjantaina ja oli ihan hyvä. Wilkerson puhui hyvää perusevankeliimia.

    • Anonyymi

      Muistatteko vielä puolen vuoden päästä mitä puhuttiin? Jäikö oikeasti jotain merkittävää käteen, niin että kannatti lähteä?

    • Anonyymi

      Puhujien sanomat ovat olleet sitä luokkaa, että jos ne elämässään toteuttaa, ei ne vaikuta vaan puolta vuotta vaan vaikuttavat koko elämän ajan uskossa kasvamiseen. Todella raamatulliset, evankeliset puheet, ei vain ainoastaan sanat vaan myös raikkaan totuuden Hengen, Pyhän Hengen vahvistamat sanomat.

    • Olen katsonut klo 11.00 jäljeen. Lähetysjuhla ja polttopisteenä Israel. Joku raamattukoulun opettaja puhuu Abrahamin kutsumisesta juutalaisten kautta tulevasta siunauksesta ihmiskunnalle. Erittäin elävää opetusta.

    • Anonyymi

      >>>>>>>>>>> Joku raamattukoulun opettaja puhuu Abrahamin kutsumisesta juutalaisten kautta tulevasta siunauksesta ihmiskunnalle. Erittäin elävää opetusta. <<<<<<
      Lue Galatalaiskirje keralla ja ajatellen läpi, Jospa sen sisältö alkaa avautumaan.

      Ei tarvitse juosta ihmisten perääs metsästämässä jotakin toista "siunausta" kun kaikki ( Aabrahamin siunaus ) on JO JEESUKSESSA KRISTUKSESSA uskon kautta evankeliumin sanomaan.

      ( Gal.3:1.- 29.) Gal. 3:1:"..Oi te älyttömät galatalaiset! Kuka on lumonnut teidät, joiden silmäin eteen Jeesus Kristus oli kuvattu ristiinnaulittuna? 2. Tämän vain tahdon saada teiltä tietää: lain teoistako saitte Hengen vai uskossa kuulemisesta? 3. Niinkö älyttömiä olette? Te alotitte Hengessä, lihassako nyt lopetatte? 4. Niin paljonko olette turhaan kärsineet? - jos se on turhaa ollut. 5. Joka siis antaa teille Hengen ja tekee voimallisia tekoja teidän keskuudessanne, saako hän sen aikaan lain tekojen vai uskossa kuulemisen kautta, 6. samalla tavalla kuin "Aabraham uskoi Jumalaa, ja se luettiin hänelle vanhurskaudeksi"? 7. Tietäkää siis, että ne, jotka uskoon perustautuvat, ovat Aabrahamin lapsia. ............... 13. Kristus on lunastanut meidät lain kirouksesta, kun hän tuli kiroukseksi meidän edestämme - sillä kirjoitettu on: "Kirottu on jokainen, joka on puuhun ripustettu" - 14. että Aabrahamin siunaus tulisi Jeesuksessa Kristuksessa pakanain osaksi ja me niin uskon kautta saisimme luvatun Hengen......"

      ( Ef.1:1.-23.) Ef.1:3.".. Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, joka on siunannut meitä taivaallisissa kaikella hengellisellä siunauksella Kristuksessa, 4. niinkuin hän ennen maailman perustamista oli hänessä valinnut meidät olemaan pyhät ja nuhteettomat hänen edessään, rakkaudessa, 5. edeltäpäin määräten meidät lapseuteen, hänen yhteyteensä Jeesuksen Kristuksen kautta, hänen oman tahtonsa mielisuosion mukaan, 6. sen armonsa kirkkauden kiitokseksi, minkä hän on lahjoittanut meille siinä rakastetussa, 7. jossa meillä on lunastus hänen verensä kautta, rikkomusten anteeksisaaminen, hänen armonsa rikkauden mukaan..."

      • Ei ole juostu perässä. Kun on vehkeet ja nykytekniikka niin voi kuunnella hengellistä ohjelmaa. Tottahan se on, että kun on ollut kohta puoli vuosi sataa vuotta uskossa niin tuttuahan asia on. Voi kahden tuhannen kuulijan joukosa olla vastauskoontulleitakin.


    • Anonyymi

      Itseäni vaivaa löysä asenne siveysasioissa. Lavalla tanssii kolme kaunista tyttöä, pitsiset lyhyet lahkeelliset pyöräilyhousut tai vastaavat minihameen alla jne. Toki uskon ilosta tanssia se on, mutta joitakin voi vaivata. Joku mies ei voi välttää seksuaalisia mielikuvia, toisen vaimo ei kestä tilannetta. Ehkä kuitenkin vähän sellaista maailman miellyttämistä, kuten Cheekin laulun sanoihin vertaaminen.

      Kaikki tuo toki anteeksi annettakoon ja hyvä ajatus ja hengellisyys taustalla, mutta hieman ajattelematon. Maailmasta tulevat ihmiset eivät kuitenkaan tule etsimään maailmallisuutta seurakunnasta, vaan pyhyyttä. Maailmallisuus kartoittaa heidät, saa pettymään. Onneksi oli niin pyhää saarnoissa ja lauluissa, että pienet virheet jäävät sivuseikoiksi. Wilkersonin lopousaarna lopetti kaiken hyvin. Voi sitä Rositan sydämestä kumpuavaa hengen laulua.

      Yksittäiset laulajat tai muut esiintyjät voivat aina myös kiinnittää huomiota siveään pukeutumiseen. Eihän ole tarkoitus olla siellä maailmallisen muodikkaana, vaan Jumalaan ylistämässä. Jos pusero tippuu olkapään alle paljastaen olkapään ja mustat rintaliivit ja luoden vähän maailmallisen ja epäpyhän vaikutelman, se olisi syytä nostaa toistuvasti ylös. Se voi jotakin häiritä. Samoin korkeat halkiot hameissa jne. Vaikka ne ovatkin sivuseikkoja, eivät pahalla tehtyjä asioita, eiväkä monia uskovaisi häiritse ollenkaan ja Jumalan sana tulee kyllä esiin. Silti ne häiritsevät joitakin ja luovat epäpyhää tunnelmaa heille, sekä nostavat henkilöitä tahtomattakin esiin. Jumala, Jeesus, voi unohtua katsojan mielessä hetkeksi. Pitäisi tällaisia asioita miettiä enemmän seurakunnissa.

      Seurakunnat eivät ole maailmallisia paikkoja, diskoja eivätkä yökerhoja, eivätkä muotinäytöksiä. Sieltä etsitään pyhää. Etsivä maailmallinen tai vaikkapa muslimi ei sitä ehkä löydä helposti, jos kokee tulleensa samaan maailmalliseen paikkaan, mistä yrittää päästä johonkin pyhempään. Hän ei ehkä enää usko, että kristinuskosta löytyisi sitä.

    • Anonyymi

      Kannattaa rukoilla nuorten puolesta että he kasvaisivat hengellisesti. Itse en naisena kiinnitä mielenkiintoa ja edes huomannut oliko paikalla tuollaisia tyttöjä. Kun liikkuu nyt ulkona niin melkein
      kaikkihan kulkevat vähissä niin naiset kuin miehet. Aika muuttuu ja ihmiset sen mukana. Nuorille on luontevaa pukeutua tavallaan.Ei he siinä koe sen kummempaa. Ja miten sitten saataisiin nuoret naiset noudattamaan kesähelteelläkin vanhan ajan tyyliä. Ja eiköhän mies näe kauniin naisen profiilin vaikka se olisi verhottu väljempäänkin tunikaan.

    • Anonyymi

      Kyllä minäkin kiinnitin huomiota niihin rintaliiveihin vaikka olen nainen. Ja auki oleviin hiuksiin. Se ei ole ravintolassa (tarjoilijalle) sopivaa saati sitten seurakunnassa. Eikä laulajat nyt enää niin nuoria olleet..

    • Anonyymi

      viittaan kintaalla tuollaisille perintömukauskoville.

      festaroikoon vaikka jouluun asti, ei kiinnosta pätkän vertaa.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kiitos Summerfestin järjestäjät! Todella hyvät, hengellisesti voimakkaat, Jeesusta Kristusta koroittavat juhlat!
      Todella virkistävät juhlat! Kunnia Jumalalle!

    • Anonyymi

      Tuliko siellä joku uskoon ja kasteelle?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "Katso, minä käyn niiden profeettain kimppuun, sanoo Herra, jotka ottavat sanansa omalta kieleltään, mutta sanovat: 'Se on Herran sana'." Jer. 23:31.

    • Anonyymi

      Mitä tarkoitat?

    • Anonyymi

      Kertokaa nytjoku, mikä on summerfest? Siitä ovat jotkut varoittaneet. Mutta miten voi varoa sellaista, josta ei tiedä, mikä se on.

      • Tietenkin selkosuomeksi kesäjuhla. Arka pelkää jopa omaa varjoansa. Kun ei tiedä, turha pelätä!


      • Anonyymi

        Summerfest = Kesäjuhlat

        Tapahtuma Seinäjoen Areenalla. Ohjelmaa lapsille, nuorille ja vanhemmille.
        Laulua, musiikkia, puheita.
        Hengellisesti antoisat juhlat.


      • Anonyymi
        salopuu kirjoitti:

        Tietenkin selkosuomeksi kesäjuhla. Arka pelkää jopa omaa varjoansa. Kun ei tiedä, turha pelätä!

        "Mielevä näkee vaaran ja kätkeytyy, mutta yksinkertaiset käyvät kohti ja saavat vahingon" (San. 27:12).

        Jos on niin, ettei tiedä, niin silloin juuri kannattaa olla varuillaan. Olen huolissani sinusta salopuu. Pelkäätkö Jumalaa? Ei ole viisas neuvosi. Taidat olla hengellisesti sokea. Ja jos sokea sokeaa taluttaa, niin molemmat lankeavat kuoppaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Mielevä näkee vaaran ja kätkeytyy, mutta yksinkertaiset käyvät kohti ja saavat vahingon" (San. 27:12).

        Jos on niin, ettei tiedä, niin silloin juuri kannattaa olla varuillaan. Olen huolissani sinusta salopuu. Pelkäätkö Jumalaa? Ei ole viisas neuvosi. Taidat olla hengellisesti sokea. Ja jos sokea sokeaa taluttaa, niin molemmat lankeavat kuoppaan.

        Salopuu on aina vähättelemässä eksytyksiä. Seinäjokea varoitettiin Tiaisesta, Fitzgeraldista jne., kuuroille korville menivät varoitukset. Salopuulla on sama henki, kuten ehkä olet huomannutkin.


    • Anonyymi

      Kyllä nämä puolialastomat naikkoset lämmittrlybändeinä ovat tosi mauttomia, sama jos saarnamiehet esiintyisivät paidat auki rintalkarvojaan esitellen. Mautonta. Alatyyliä. Halpaa.

      • Anonyymi

        Saarnamiehet näitä "bändejä" valitsevat...
        Ei ole sattumaa, että pastorin todennäköisin "harharetki" uuskarismaattisissa piireissä tapahtuu ylistyksenjohtajan kanssa...


    • Anonyymi

      Eikö näillä vinkuiitoilla, jokka laulaa Jeesuksesta kuin poikaystävästä, huokailleen ja flirttaillen, ooauh kosketa mua, sulle antauuuduuuun, naimaikäset naiset mouruaa kuin kissat masliskuussa. YLEISÖ KOKEE MYÖTÄHÄPEÄÄ, ole äitejä ollenkaan, jotka opettas, miten seurakunta eroaa kesäteatterista ja revyystä? Jos ihminen on kaunis, ja nuoret on, hän on kaunis, vaikka esiintyy arvokkaasti ja pitää rintsikat ja olkapäät peitettyinä alttarilla.

    • Anonyymi

      Outoa on vanhat lihavat rasvaa ja sellulittia heiluttavat naiset jotka tanssivat ja huitovat punaisen lipuin ja huivein. Onko se moraalista.

    • Anonyymi

      Ettekö te lökäpöksy sohvaperunat saakaan akkojanne kuriin , vaikka täällä siitä saarnaatte? Siinä se ny nähään, ettei teistä oo perheen pääksi. Taitaa nuo akat maksaa teijän kalijatki.

    • Anonyymi

      Ja näiden summerfestien ja muiden anti Suomen uskovien hengelliselle tilalle on ollut?
      Uskonto on edelleen oopiumia kansalle, ei eroa mitenkään muista riippuvuuksista. Verrattavissa vaikka siihen, että on varaa matkustella ja hakee uusia kohteita vuosittain. Ihan kivoja kokemuksia, mutta hengellistä antia sillä ei ole. Emme voi huijata Jumalaa, emmekä tule lähemmä Häntä menemällä virran mukana, tai semmoisia polkuja jotka meille maistuu.
      Tuomalla kaiken alttarille ja jättäen sen pysyvästi Herran käsiin, siinä se elämän tie.
      "Joka löytää elämänsä, se kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun ja evankeliumin tähden, se löytää sen."
      Tämä totuus ei juuri kaiu tämän päivän srk:ssa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1853
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1416
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1372
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1355
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1334
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1317
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1260
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe