Miten erota ort. kirkosta

Anonyymi

Tapahtuuko eroaminen ort. kirkosta yhtä helposti kuin luterilaisestakin?

7

<50

  Vastaukset

  • On sullakin ongelma.
   Eroa rauhassa jos oot ees ortodoksinen. Kysy luterilaisesta seurakunnasta!

   • No no, saahan täällä kysyä mitä haluaa. Suvaitsevaisuutta.


  • ortodoksiseta kirkosta voi erota siten että kirjoitat googleen, eroa kirkosta. kyseinen palvelu mahdollistaa eroamisen ilman erillistä käyntiä seurakunnassa. Ortodoksisesta kirkosta kannattaa erota! Kirkkollisveroprosentti on huiman korkea, paljon korkeampi kuin luterilaisissa seurakunnissa. Kirkko on myymässä monia rakennuksiaan ja palvelusten määrä vähenee kaiken aikaa. Ortodoksinen kirkko suomessa tekee kuolemaa.

   • Hmm, meneekö kirkolla todella noin huonosti. Pitääkin kiinnittää huomiota asiaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Hmm, meneekö kirkolla todella noin huonosti. Pitääkin kiinnittää huomiota asiaan.

    Ei kannata uskoa noihin ateistien valheisiin.


   • Yksi ja sama kysyy ja vastaa itse. Joku joka haluaa vain OMAN kuppilansa näkyvyyttä. Ortodoksi kirkko on erittäin viehättävä ja rukoukseni on että kaikki ev.lut. ja vapaista suunnista ja katolisesta kirkosta siirtyisi Kristuksen seurakuntaan: ortodoksikirkkoon.


  • Olen maailman rapakoissa rypeneenä senverran oppinut, että aloittajan mielipide erota kirkosta on huuhaata, jossa mennään allikkoon.
   Ja se maailmallisuus, mikä monessa muussa kirkossa on läsnä, liian löysän sananopetuksen myötä, olen vakavasti harkinnut sitä, että vielä astuisin ortodoksikirkon ovista sisään. Nuorempi jos olisin, niin heti. Mutta, kun ikä ja terveys on menettänyt otettaan, niin ei ole jaksamista kulkea. Henki sydäemstä kyllä menee heidän matkaan ja hyvä näin netissä on kastella ja tutkia heidän uskonmaailmaa. Se on rikas ja monisäikeinen.
   Eli maailmaa ei kannata kuunnella, Sanaa, joka raamatusta nousee, sitä kyllä.
   Maailma vie rahat, ja kirkkojen taloudellinen tuki, se ei ole ongelma rakkauden kautta. Se senkin kautta on kannattavaa, että puivan härän suun edessä on ravintoa.
   Urheilusta pitäisi poistaa valtiotukia ja lisätä vanhempain vastuuta siitä, miten kallista on urheilu veronmaksajalle. Kerskakulutus verolle.
   On turhaa väittää sitä, että hirvittävät hevosvoima-ajoneuvot tarvitaan, että 120 moottoritienopeukset saavutetaan. Tippa renullakin ne hoituu.
   Tahi suuret moottoripyörät. Jo 350 cc pärjää. Setäni ottopoika poliisina ajoi ikänsä moottoripyöriä, kesät ja talvet, siinä oli mies. Niin hän pärjäsi aivan noilla kuutioilla ja kerkisi joka paikkaan. Jo aikoinani omistama Kava - 350 cc kolmipyttynen oli liiankin tehokas.
   Miksi sitten tarvitaan korska vehkeitä maailmassa. Onko jokin minuudessa pientä, että sitä pönkätään naapurin silmiin?
   Ennemmin minä laittaisin Herran huoneeseen riittävän tuen, se on jälkipolviin sijoittamista. Ei tule väärää kuvaa, harhakuvaa - mitä maailma esiintuo

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa jatkaa Jari-Matin mollaamista

   Seiskassa avautuu Maisa taas JM:n ”pettämisestä” (kätevästi unohtuu että maisa oli se varsinainen pettäjä) ja ”taloussotkuista”. On kyllä muijalla po
   Kotimaiset julkkisjuorut
   162
   13775
  2. Sofia Belorf kuljetti setelipinoja matkalaukussaan, kertoo tullivirkailija 28.5.20

   Tullivirkailija todisti Katiska-oikeudenkäynnissä ja kertoi Sofian jääneen kiinni paksujen (50 euron) setelinippujen kuljetuksesta matkalaukussaan. Ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   6563
  3. KALJAA PÄÄSEE OSTAMAAN VIROSTA 1.6 !!!

   MIKÄ ONNEN PÄIVÄ! Viro avaa rajat suomalaisille kaljanostajille kesäkuun alusta. Suomalaiset pääsevät Viroon ilman, että heidän tarvitsee jäädä maahan
   Maailman menoa
   119
   3315
  4. Kuka on ollut tekemisissä Martinan kanssa

   Oikeassa elämässä? Kommenttia? Millainen on?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   2145
  5. Mihin landelle?

   Martina on nyt menossa? Hankoon? Missä on kyyhkyläiset kun ei ole taas näkynyt, ei suinkaan ole tullut ryppy rakkauteen vai jatkuuko Stefun veneily ed
   Kotimaiset julkkisjuorut
   65
   1556